Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster


Luin ensimmäistä kertaa Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Boosterista melkein kolme kuukautta sitten Pieni nutturapää -blogista. Kiinnostuin jo tuotteesta tuolloin kovasti, mutta unohdin koko jutun hetkeksi, kunnes kävi niin onnellisesti, että sain sen maahantuojalta testattavaksi. 

Jos minulta kysytään, niin minusta tämä tuote on pieni ihme, jotain näin innovatiivista olen toivonut jo pitkään itseruskettavien markkinoille. 

Oma suhtautuminen aurinkoon on ristiriitainen. Tiedän, että se ei ole hyväksi, enkä harrastakaan tuntikausien makoilua auringossa, mutta myönnän kyllä "pyhittäväni" aurinkoisina päivinä kesällä vajaan tunnin verran päivässä parvekkeella oloon ja lukemiseen. Toki aurinkosuoja on seuralaiseni, sen enempää en aurinkoa kaipaa. 

Itse kuulun siihen ihmisryhmään, jonka ihosta huomaa välittömästi pienenkin auringossa olon positiivisessä mielessä, siihen ei valitettavasti pysty edes säännöllisesti nautittu D-vitamiini. Ihon pintakuivuus katoaa, pienetkin epäpuhtaudet häviää ja iho näyttää aivan mielettömän hyvältä. Peilistä ensimmäisen helteisen viikonlopun jälkeen katsoi tänäkin vuonna aivan eri ihminen. 


Kuulun myös niihin, joiden kasvoista tulee välittömästi vähemmän väsyneet kevyellä päivetyksellä ja onneksi tämän savuttamiseksi ei tarvita aurinkoa. Kasvoille on tehty paljon itseruskettavia tuotteita, mutta en vaan kestä niiden hajua nenän edessä. Siinä hajussa on jotain, mitä en voi sietää. Tämä ei silti ole estänyt minua käyttämästä niitä, mutta kerrat jäävät vähiin hajun takia ja painottuvat lähinnä kevääseen. 

Kun Myy kirjoitti postauksessaan, että Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster ei haise itseruskettavalle, olin myyty. Halusin kuitenkin todeta tämän myös itse.


Clarinsin uutuustuote on itseruskettava tiiviste, jolla voi tehdä mistä tahansa kasvovoiteesta tai seerumista asteittain päivettävän. Pakkauksen ohjeissa suositelleen käyttämään tuotetta vain Clarinsin omien voiteiden kanssa, mutta minusta tässä tapauksessa oma järjenkäyttö on sallittua. ;) Tiiviste on pakattu pieneen 15ml:n lasipulloon, jossa on annostelunokka. Pakkausta pohjasta painamalla nokka annostelee nätisti yhden tipan kerrallaan. Tuotetta sekoitetaan aluksi seerumiin, päivä- tai yövoiteeseen 3 tippaa, jonka jälkeen voide levitetään normaalisti kasvojen ja kaulan alueelle, sekä niskaan. Kädet kannattaa pestä levityksen jälkeen hyvin vedellä ja saippualla. Kun haluttu tummuus on saavutettu, sen ylläpitämiseen riittää kahden tipan sekoitus voiteeseen. Tuote sopii minusta erinomaisesti heille, jotka kokevat normaalisti itseruskettavien käytön hankalana lisähommana.


Kun laitoin tuotetta ensimmäisen kerran, jäin heti odottamaan, koska itseruskettavan haju edes vienona pöllähtäisi nenääni. Turhaan odotin, sitä ei tapahtunut. USKOMATONTA! Itseruskettava kasvoille, ilman hajua. En uskonut tätä päivää näkeväni tai haistavani. KIITOS CLARINS! Tuotteen tekemä rusketus on aidon näköinen ja pehmeä, eikä saa vaaleaakaan ihoa näyttämään oranssilta. Tuote on myös riittoisaa, koska sitä tarvitsee vain pari tippaa kerralla. Pullon hinta on reilut 30 euroa. Tämä pieni pullo vei välittömästi sydämeni ja tulen ostamaan tuotetta jatkossakin.

Oletteko ehtineet kokeilemaan? Mikä on teidän suhtautuminen itseruskettaviin?


Tuote saatu testattavaksi maahantuojalta.
 1. Suhtautumiseni aurinkoon: Piiloudun siltä niin mahdollisimman hyvin kuin vain mahdollista. Spf50 aina naamalla. Vähän pilvisimpinä päivinä riittää ehkä se spf30 ;) Itseruskettaviin olen tutustunut melko huonosti, yhden kesän läträsin oikein kunnolla, mutta vielä en ole siihen rumbaan lähtenyt tänä kesänä. Ei oikein jaksa läträtä, kun haluaisin sitten olla joka puolelta tasaisen värinen, ja sellaiseen tasarasvailuun mulla ei riitä järki. Mieluummin olen tasavalkoinen jokapuolelta :) Mutta hihkuin myös innosta, kun kuulin tästä Clarinsin koulutuksessa keväällä! Hyvä ja innovatiivinen tuote, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   En ihmettele, että hihkuit. Musta tää on täydellinen tuote kaikille, jotka karsastaa itseruskettavia ja niiden hajua. Saisko vielä vartalolle samanlaisen? Toki tätä ei varmaan mikään estä sekoittamassa vartalovoiteeseen, määrä voi vaan olla hakusessa. :D

   Poista
 2. Uuu! Tämän tahdon :) Olen aurinkonarkkari, mutta toki UVA-säteilyn vanhentava vaikutus huolettaa... Siksi kasvot onkin yleensä suojattu vähintään meikkivoiteen sisältämällä suojalla plus jollain ekstratuotteella. Siksi tällainen nimenomaan kasvoille tarkoitettu juttu olisikin ihan bueno, kun muualle väri tarttuu mutta kasvoihin ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten jännä, että kaikille väri ei tartu ollenkaan kasvoihin, et ole meinaten ensimmäinen tällainen "tapaus", joka mulle on tullut vastaan. :D Tää on tosi miellyttävä, koska sitä hajua ei ole, niin voi käyttää päivävoiteenkin kanssa. :)

   Poista
 3. En ole tainnut koskaan käyttää itseruskettavaa kasvoille (enkä muutenkaan oo niitten kanssa läträillyt kovin montaa kertaa eläissäni), pelkään saavani aikaiseksi epätasaisen tuloksen ja kasvoilla sellainen olisi hyvin epätoivottavaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, kasvojen kanssa saa olla tosi tarkkana. Tällä ei sitä vaaraa onneksi todellakaan ole. :)

   Poista
 4. Apua, tämän hinta-laatu-suhde kuulostaa ihan uskomattomalta! Ja tuo hajuttomuus saa kyllä sata plussaa, joskus kerran tai pari itseruskettavaa käyttäneenä en koskaan päässyt yli siitä karseasta hajusta...

  Itse onnistuin kyllä vähän polttamaan itseäni viime helleaallossa, joten pitääkin tästä viisastuneena vältellä aurinko kuumimpina päivinä ja harkita tällaisia vaihtoehtoja, jos ja kun ruskettunut look alkaa tuntua omalta jutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se niiden haju... Itse "siedän" sitä vielä muutaman tunnin ajan vartalolla, mutta kasvojen edessä se on jotenkin liikaa, vaikka juurikin Clarinsilta löytyy ne siedettävimmän hajuiset itseruskettavat kasvoillekin. Yksi lemppareista on Clarinsin Liquid Bronze Self Tanning, joka nestemäisenä vaan levitellään pumpulilapulla kasvoilla ja kaulaan. Siinä on haju, mutta melko mieto verrattuna useiseen muihin. Tämä Golden Glow Booster ei taas tuoksu todellakaan millekään ja on myös helppo käyttää.

   Poista
 5. Sun blogia on kyllä aika vaarallista lukea! Voi samantien sanoa heihei rahat, koska haluan kaikean itsellenikin testiin. :D Tämä tuote kuulostaa niin kiinnostavalta, että pakko se on tilata myös itselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en ota vastuuta! ;) Tää on oikeasti ihan huippu, harvemmin enää tulee eteen tuotteita, joista innostun niin paljon kuin tästä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives