Ystäväkirja


Nimi: Jonna

Lempinimi: -

Ikä: 36 vuotta

Pituus: 167.5 cm

Silmien väri: vihreänruskeat

Horoskooppi: Härkä

Harrastukset: Lukeminen, blogin kirjoittaminen ja leipominen.

Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Hiljaiset aamut, valokuvaaminen, rakkaus, suklaa, blogin kirjoittaminen... näitä on vaikka kuinka.

Eniten ärsyttää: Ihmiset, jotka eivät osaa ottaa toisia huomioon. 

Paheesi? Kukaan ei takuulla usko, kuinka paljon syön suklaata ja jäätelöä, myös mansikoita uppoaa kitusiini hirveät määrät. Mies onkin sanonut, että minulla on pakko olla varamaha niitä varten. 

Kaksi rakkainta tavaraa: Tietokone ja vihkisormus.

Kaksi turhinta tavaraasi: Hääpuku, jota olen käyttänyt kerran ja saapikkaat, joita en saa vietyä suutarille, joten niitä ei voi käyttää.

Mikä on mielestäsi kaunista? Näen kaunista oikeastaan vähän kaikessa. Viimeksi taisin ihailla sitä, millaisia vesipisaroita lavuaariin oli jäänyt. Kertoo varmaan aika paljon. ;)

Mitä ruokaa rakastat? Voiko sanoa, että melkein kaikkea? Olen niitä ihmisiä jotka todellakin elävät syödäkseen, eivätkä syö elääkseen.

Puhelimesi soittoääni? Apua, puhelin soi niin harvoin, joten piti tarkistaa. Vanha puhelin luki soittoäänen kohdalla.Luottovaatteesi? Farkut ja t-paita.

Millainen olet vihaisena? Olen todella harvoin vihainen. Vihaisena oloon kuuluu olennaisesti mökötys ja tiuskiminen.

Kenelle soitat ensimmäisenä kertoaksesi ilouutisen? Miehelle tietenkin.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Ostaisin asunnon Helsingistä ja matkustelisin.

Ärsyttävin piirteesi? Mies varmaan vastaisi tähän, että se, kun selostan elokuvia katsellessa koko leffan läpi. :D Jos leffa on huono, saa mieskin katsoa leffan ilman selostusta. Itse sanon, että itsepäisyys.

Keksintö, jota ilman et voi elää? Tietokone.

Minkä taidon haluaisit osata? Voisin antaa pienen omaisuuden valokuvamuistista.

Erityistaitosi, josta olet ylpeä? Ei tullut mitään mieleen, joten kysyin mieheltä. Joka sanoi, että sullahan on ihan tajuton kyky haistaa erilaisia tuoksuja. Se sitten. EDIT: Osaanhan minä laatoittaa. Enkä nyt tarkoita sitä laatoitusta vaan kaakeleiden laittamista. Talonrakentajaksi valmistuessani laatoitin näyttötyönä opettajani rempassa olleen talon kylpyhuoneen.

Missä olet erityisen huono? Neulomisessa, siitä hommasta ei tule yhtään mitään.

Jatka lausetta "Hävettää tunnustaa, että..." viime kesänä katselin MM-kisojen palkintojen jakoa ilman laseja telkkarista ja tuumasin miehelle, että onpa miehekkään näköisiä naisia. Mies tuumasi, että miesten palkintojenjakoahan tässä katsotaankin. :D

 1. Osaatko rakentaa talon?! Remontoida ja tehdä itse kaikenlaista, siinäpä taito, jonka itsekin haluaisin. Olen kerran laatoittanut mosaikkilaatoilla toisen suihkun lattian ja se oli amatöörille aikamoinen homma.

  Kiasmassa oli kerran näyttelyssä rivi korkeita ruukkuja, joissa oli erilaisia perustuoksuja. Pääsisinpä taas kerran niitten äärelle, nyt olisin tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan, ainakin periaatteessa. Koulussa kahdessa vuodessa rakennettiin omakotitalo pystyyn perustuksista alkaen. Toki taidot unohtuu, kun niitä ei käytä, mutta tiedän, miten se periaatteessa tapahtuu. :)

   Mielenkiintoisia nuo Kiasman ruukut, en ole koskaan käynyt siellä.

   Poista
 2. Ihania juttuja! :) Näitä oli kiva lukea.

  VastaaPoista
 3. Vastauksiasi oli kivaa lukea. Meitä yhdistää ainakin sama horoskooppi, suklaahimo, rakkaus tietokonetta ja kauniita asioita kohtaan sekä neulomiskammo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokaus, löyty joku muukin neulomiskammoinen. :D Ihailen, että joillain riittää siihen hommaan intoa ja hermoja. Itsellä ei ole kumpaakaan niistä. Harmi, että sitä ei koskaan kuvattu, kun mummo yritti opettaa minua neulomaan villasukkaa. Kutimet lähti nurkkaan aika hätäseen. ;)

   Poista
 4. Haha, yhtäläisyyksiä löytyy taas. Mäkin voisin sanoa, että elän syödäkseni enkä elääkseni ;) Oon aina ollut hoikka, mutta enää en voi syödä herkkuja samalla lailla mitä nuorempana. Nuorena tuntui, että pystyi vaan syömään ja syömään, eikä mikään näkynyt koskaan missään. No, nyt näkyy! Hyvä ruoka on kyllä yksi elämän parhaista elämyksistä ;)

  PS. Mäkin olen huono neulomisessa ja kaikissa ompelupuuhissa :D Taito, joka löytyy mun molemmilta isoäideiltä, on hypännyt ihan selvästi mun yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Olin pienenä jopa sairaalloisen laiha, vaikka vetelin ihan hirveät määrät ruokaa ja karkkia. :D Nyt ei todellakaan voi syödä samaa tahtiin, mutta nautiskelen kyllä ruuasta aika antaumuksella. ;)

   Poista
 5. Oih.. Tuo ensimmäinen suklaa kuva.. Siis niin herkullista, että painelen juuri nyt karkkikaapille hakemaan heti näin aamun kunniaksi palan suklaata. Hyih! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä olin ihan yllättänyt noista Lindtin suklaista. Paras suklaarasia, mitä oon koskaan saanut!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Alko tekeen tätä postausta tehdessä niitä taas mieli. Tähän aikaan vuodesta hankalampi hankinta. :D

   Poista
 7. Ai luoja toi viimenen!!! :D Ihana Jonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ihan tyypillistä meikäläistä. :D Mulla menee myös tosi usein senat sakaisin ja niistäkös mies jaksaa kiusata. Blogia kirjoittaessa pitää olla extra tarkkana, et nimet menee oikein. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives