Healthy Sexy Hair


Minun on pitänyt kirjoittaa piristävästä turkoosista parivaljakosta jo pidemmän aikaa. Jotenkin hiustuotteista kirjoittaminen tuntuu minusta vaikeammalta kuin muista kosmetiikkatuotteista. Usein luonnoksissani pyörii postauksia hyväksi havaitsemistani hiustuotteista. Päädyn kuitenkin hylkäämään ne, koska en ole tyytyväinen tekstiin. Ehkä minusta on tullut vain liian vaativa? Tämänkin postauksen luonnos pyöri kansiossa nelisen kuukautta. Älkää kuitenkaan antako sen haitata. Tuotteissa on pakko olla jotain hyvää, koska neljän kuukauden mietinnän jälkeen ne vihdoin pääsivät ulos luonnoskansiostaan.

Sexy Hair on trendikäs hiussarja USA:sta. Amerikan myydyin hiuslakka on merkin Spray&Play ja tuotteita onkin saatavana yli 60 000 kampaamosta ja maailmanlaajuisesti yli 40 maasta. Healthy Sexy Hair -linjan tarkoitus on kosteuttaa ja vahvistaa kaikentyyppisiä hiuksia. 


Shampoo ja hoitoaine ovat tarkoitettu kuiville, hennoille, värjätyille ja ohuille hiuksille. Ne sisältävät mm. acai-marjaa ja kosteuttavaa kookosöljyä. 

Shampoo on hellävaraista ja sitä voi käyttää päivittäin. Tuotteiden tuoksu on kukkainen ja taustalla lymyää myös ripaus kookosta. Shampoo on sulfaatti, saippua ja parabeeni vapaa. Pullojen turkoosi-hopea värimaailma on mielestäni upean raikas. Niissä on näppärä napsautuskorkki, joten nämä ovat helppo avata ja sulkea myös märillä käsillä. 

Olen pitänyt shampoosta paljon. Pesee päänahan hyvin puhtaaksi, eikä takuta helposti takkuuntuvia ohuita hentoja hiuksiani. Vaahtoutuu hyvin ja antaa hiuksille kiiltoa. Hiukset ovat pesun jälkeen miellyttävän pehmoiset.


Hoitoaine lupaa suojata ja vahvistaa hentoa hiusta. 

Hoitoaineen koostumus on ohuehkoa. Levittyy hyvin ja on helppo huuhdella pois. Jättää hiukset helposti kammattavaksi ja ilmavaksi. Minusta tämä on kosteuttanut kuivia latvoja tehokkaasti, vaikka koostumus onkin ohutta.

Sexy Hairia maahantuo IdHAIR.

Onko teillä kokemusta merkin tuotteista? Suosikkeja?

Tuotteet saatu goodie bagista. 1. Aika ihanan oloinen parivaljakko. Tykkään Sexy Hairin pakkauksista paljon, ja näissä ne ovat erityisen silmääni miellyttävät. Myös tuoksu kuulostaa ihanalta!

  Tiedän tunteen, kun jostain tuotekategoriasta on vaikeampaa kirjoittaa kuin toisesta. Olen vasta hiljattain vähän opetellut kirjoittamaan ihonhoitotuotteista. Hiustuotteista minunkin on tosi vaikeaa kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihohoitotuotteista voisin itse luritella vaikka kirjan, samoin tuoksuista joudun aina lyhentelemään, ettei tule liian pitkiä juttuja, joita kukaan ei jaksa lukea. :D Meikit ovat sitten itselle vähän haastavampia, koska en koe olevani niiden kanssa niin vahvoilla. Hiustuotteet ihmetyttävät, koska olen kuitenkin valmistunut joskus parturi-kampaajaksi, joten siltä pohjalta pitäisi osata kirjoittaa.

   Poista
 2. Ihanan näköiset pullot! Kokemusta itse tuotteesta ei ole, mutta siis nuo pullot ovat todella hyvännäköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, harvinaiset raikkaat. Turkoosi ja hopea toimii yhdessä!

   Poista
 3. Hyvän näköiset pakkaukset. Tuotetta en tunne mutta voisin vaikka kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkään ei ollut näitä aikaisemmin sarjan shampoista ja hoitoaineista kokemusta, joistain muotoilutuotteista kylläkin.

   Poista
 4. Pullot näyttää hyvältä ja sopisi hyvin myös mulle vessaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tietenkin shampoiden värit sisustuksen mukaan! ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives