Glamazone


Lähdin eilen ensimmäistä kertaa talven jälkeen hieman tuulettumaan. Aamupäivä meni erittäin mielenkiintoisissa merkeissä Joutsenen tehtaalla, jossa pääsimme parin muun bloggaajan kanssa tutustumaan kotimaisten peittojen, tyynyjen ja takkien valmistukseen. Joutsenesta kuulette lisää myöhemmin.

Tämän jälkeen oli vuorossa Marsaanan Wellness-lehdistöpäivä, jossa mukana olivat mm. Aco, Biozell, Cliniderm, Demmers Teehaus, DMK Dannè, ghd, Ecco, Elixia, e.l.f, Jungle Juice Bar, Exuviance, Leighton Denny, Medik8, Natuvive, Murad, Omega Pharma, Philip B, Puhdistamo, Rauch, Tweezerman, Youngblood ja Yves Rocher

Kotona olin vasta kuuden jälkeen, jalat vähintään muussina, vaikka olinkin varautunut päivään Conversein.

Muistatte varmaan, kun talvella testailin Leighton Dennyn Jailbird-kynsilakkaa, joka vakuutti laadullaan. Kuvassa kynsillä on aivan upea Leighton Dennyn International collection S/S 2014 -kokoelmaan kuuluva Glamazone, joka on upea vihreä varustettuna kultaisella shimmerillä.


Lakassa on mieletön pigmentti ja se peitti täysin kahdella kerroksella. Jailbirdin tavoin odotan tältä yhtä hyvää kestävyyttä.

International collectioniin kuuluu myös mielettömän upea keltainen lakka Passport to Shine, jonka tulen varmasti kotiuttamaan jossain vaiheessa kesää.

Leighton Dennyn lakkoja myyvät kauneuhoitolat, mutta voit tilata niitä myös Showstopper-verkkokaupasta. 

Ihastuttaako Glamazone?

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Lakka saatu goodie bagista.


 1. Aivan ihana lakka. :) Tosi hyvän värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Vihreissä sävyissä olen tosi tarkka, vaikka niistä pidänkin, mut tän kullanhohtoisuus on jotain ihanaa.

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo lakka! Voisin hyvin kuvitella myös omille kynsille. :) Pystyitkö olemaan liikenteessä ilman kohtauslääkkeitä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Mullahan on masennukseen lääkitys, paniikkikohtauksiin, mulle ei ole edes ikinä tarjottu mitään muuta kuin diapameja, joita olisi pitänyt napsia ennen kotoa lähtöä. En suostunut siihen. Oon kahdeksassa vuodessa kyllä aika hyvin oppinut hallitsemaan, että vaikka tulee ahdistus, niin saan hengittelemällä tai poistumalla paikalta estettyä, et saisin oikein kohtauksen. Mutta onhan se sitten ihan sairaan raskasta, keholta menee 2-3 päivää palautua.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives