RUE DE PASSY


Kaikkihan sen tietävät, että kosmetiikkabloggaajan paras kaveri on usein toinen kosmetiikkabloggaaja. Miksi näin? Vaikkapa siksi, että saatat heittää eräänä kauniina keväisenä päivänä toisen bloggaajan kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot himoinneesi tiettyä luomiväripalettia jo kauan. Menee hetki ja toinen kosmetiikkabloggaaja näpyttelee sinulle FB:ssa yksityisviestin ja kertoo, että hän on nähnyt palettia omalla paikkakunnalla myynnissä ja vieläpä puoleen hintaan. Käynkö katsomassa, onko vielä? No käy! Paria päivää myöhemmin postilaatikkoosi saapuu himoitsemasi kaunokainen, joten kiitosta vaan vielä kerran Neiti Kameleontti.


Guerlainin Rue de Passy on hempeän nude paletti. Siinä ei ole mitään maatakaatavan ihmeellistä, jos ei lukuun oteta huikean kaunista ulkomuotoa. Tällaiset luonnonläheiset sävyt ovat vain niin minua ja paletin kaltaisilla sävyillä tulee meikattua ehdottomasti eniten. Minusta värit soveltuvat erityisen hyvin vaalealle ja keskivaalealle iholle, jossa on kylmää vivahdetta. Lempparini Naked tuntuu turhan isolta otettavaksi mukaan, mutta Guerlainin paletti on kompaktimman kokoinen. 


Sävyt on swatchattu puhtaalle kädelle ilman pohjustujaa. Tummin sävy soveltuu mielestäni hyvin kosteana rajauksien tekemiseen. Paletin heikoimman pigmentin omaa toiseksi tummin tummanharmaa sävy, jossa on vähän shimmeriä. Ruskea ja neutraalit nudet taas ovat aivan täydellisiä, samoin pinkki helmiäinen, joka on loistava väri kulmaluulle tai silmien sisänurkkiin.


Pahoittelen jo valmiiksi sitä, että en saanut otettua meikistä hyvää kuvaa silmät kiinni. (tuntuu, että luomet rypistyvät vuosi vuodelta enemmän) Tällaisia raskaita luomia kuvatessa luomivärit tahtovat jäädä piiloon luomien alle silmien ollessa auki, vaikka meikki tuokin silmät heti enemmän esiin. 

Meikki oli tosi simppeli. Levitin koko luomelle paletin vaaleinta nudea, pinkkiä shimmeriä taas silmien sisänurkkiin ja kulmaluille. Varjostuksen tein paletin ruskealla ja rajaukset ainoastaan yläluomelle tummimmalla sävyllä. Tässä meikissä Narsin hehkutettu pohjustaja oli ensimmäistä kertaa käytössä, mutta en ole vielä valmis sanomaan siitä lopullista mielipidettäni. Sen sijaan teille jotka olette huokailleet, että jaksan yhä käyttää jo vuosia sitten lopetetun merkin Poutin kulmakynää, koska en ole löytänyt parempaa, on minulla ilouutisia. Taisin vihdoin löytää uuden suosikin. Too Facedin Blonde-y kulmakynä hipoo täydellisyyttä. Se ei ole liian pehmoinen ja sen vaaleanruskea sävy taittaa juuri sopivasti harmaaseen. Lisäksi kynässä on suuresti arvostamani pyöreä harjasosa, jolla kulmat on helppo kammata ojennukseen. Annan pusun myös Michael Korsin Lip Lusterille sävyssä Siren, joka on ollut niin ahkerassa käytössä, että kohta tapahtuu sellainen ihme, että se on loppu.

Iskeekö Rue de Passy vai onko liian tylsää?

Meikissä käytetyt tuotteet:

*Dior Rosy Glow
* YSL Touche Èclat 1
* Clarins Double Fix`
* Guerlain Terracotta Tinted Moisturiser 01 Blondes
* Guerlain Rue de Passy
* Michael Kors Lip Luster Siren (saatu)
*Michael Kors Bronze Powder Glow (saatu)
* Too Faced Brow-nie Blonde-y
* Max Factor Erace 08 Beige
* Max Factor Clump Defy Extensions (saatu)
* Nars Eyeshadow Base





  1. Iskee, iskee ja iskee. Kaunis paletti, hieno meikki ja luomiongelmakin on tuttu! Aivan ihana paletti tämmöiselle tylsälle meikkaajalle. Voi kun saisin käsiini.:)

    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tällaiseen on aina hyvä turvautua, ei voi mennä vikaan. :)

      Poista
  2. Ihana ja sinun näköisesi meikki...huulet ovat ihana piristys :) älä julkaise äskeistä kun siinä on tyhmä kirjoitusvirhe :) Guerlainin paletit on kyllä ihania mutta yli meikäläisen kipurajan joten parempi kun niitä ei ala silmäilläkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, onneksi tekee löytöjä alennuksella. :p Siren on aivan mieletön, mä en oikeasti muista oonko koskaan kuluttanut huulikiiltoa loppuun, mutta Sirenistä on tulossa eka. :p

      Poista
  3. Ooh, miten upea kotelo! Värit paletissa kyllä melko loivia...mutta niin söpö kuva sinusta.

    VastaaPoista
  4. Kauniit ja käyttökelpoiset sävyt, värierot tulevat hyvin esiin kädellä. Pakkaus itsessään on ihan helmi, saa tyydytystä jo pitäessään raskasta rasiaa kädessään;) Pidän myös kovasti tuosta huulikiillosta, se sopii sinulle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esteetikko kyllä osaa nauttia tällaisista elämän pienistä ihanuuksista. Juuri se painavuus tuo tietyn ylellisyyden ja onhan tuo nyt kaunis!

      Poista
  5. What a gorgeous palette! The shades are so neutral and wearable.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Älä, mä en edes aikoinaan aluksi huomannut tuossa kannessa tuota mehiläistä. :p Peili vaati hieman totuttelemista, kun kääntyy vasemmalle. Periaatteessa sama, kun en noilla peileillä meikkaa. :D

      Poista
    2. Hups, en mäkää huomannu tuota mehiläistä ennen kuin sanoit =P

      Poista
    3. Eikö olekin hyvin kätketty? :D

      Poista
  7. Ai ai ai, kun iskee kovaa! Aivan järjettömän upea paletti, ja niin kaunis sinä noissa kuvissa! Jotenkin ihan sun näköinen paletti ^^ Kyllä se vaan niin on että kosmetiikkabloggaaja on aina kosmetiikkabloggaajan paras kaveri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Kyllä se vahvasti alkaa siltä näyttää... Mä oikeasti olin mietiskellyt tätä palettia ikuisuuden, mutta normihinta oli liian iso, joten oli kohtalolla sormet pelissä, kun tästä NK:lle mainitsin. :D

      Poista
  8. Iskee todellakin! Mäkin haluan tuon paletin :D Tosin tuskin sitä on enää saatavilla... Tuo on juuri sellainen super käyttökelpoinen nudepaletti, jolle on aina tarvetta. Michael Korsin Siren tuo kivaa piristystä kokonaisilmeeseen. Ja sun kulmat näyttää upeilta! Muutenkin hyvä kuva susta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!

      Palettia voi jostain löytyä, noita Guerlainin paletteja on ollut aika hyvin alessa pitkin kesää. ;p Siren on kyllä mahtava!

      Poista
  9. Voi - voisin ostaa pelkän rasian takia;)

    VastaaPoista
  10. Kaunis paletti ja todella ihana meikki! Sävyt ovat kuitenkin minulle liian tylsiä. Sinänsä hyvä ja turvallinen valinta, mutta en hankkisi normaalihintaan omalla rahalla ;)

    Tosin, tuo kotelo on jo niin kaunis, että ainakin sen katselemisesta voisi saada kovastikin nautintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että sävyt ovat monen mielestä melko pliisuja, mutta onneksi on meitäkin, jotka näitä rakastaa. :p Tosin tykkään itsekin värikkäistä, mutta eniten käytettyjä ovat kaikki nudet luomilla. Kotelon katselemisesta todellakin saa nautintoa. ;)

      Poista
  11. Gotta love purkkimafia <3 Ihanaa kun sait haluamasi. :) Pakkaus on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! <3 Ehkä tästä tuli astetta rakkaampi, kun se tuntui kohtalolta. ;)

      Poista
  12. Arvasin jo otsikosta, että nyt on varmaan Guerlainia :). Olen myöskin ihastellut Guerlain-palettien viimeisteltyä ulkomuotoa, mutta kukkaronnyöreissäni ei ole ole niin isot pitkät nauhat että venyttäisin niitä niin paljon. Alelöytöinä ehkä (väh -50%), mutta en normaalihinnoin. Tosin toivoisin näihin paletteihin myös enemmän sävykontrastia sillä luomella hyvin pienillä vivahde-eroilla olevat sävyt voivat näyttää ihan samaltakin.

    Tykkään tosi paljon esimerkkimeikistäsi, joten onnistuit todella hyvin. Meikki on samaan aikaan tyttömäinen ja pirteä, myös klassisen naisellinen. Aika jännä yhtälö samalla meikillä :)

    Mulla on pari neutraalia Dior-palettia, jotka on molemmat alelöytöjä. Käytettäviä ja käteviä. Joskin huomaan tähän aikaan vuodesta tarttuvani joko tosi värikkäisiin tai neutraalilla tuulella ollessa kultaisiin sävyihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eiko! Mä olen aina ajatellut, että mun tyyli on classic chic, mutta ehkä se pitäisi muuttaa classic girlyksi. ;) Mulla on tuossa meikissä aavistuksen normaalia tummemmat kulmakarvat, koska olin värjännyt ne nyt, ehkä se tuo vielä lisää lisää naisellisuutta.

      No en ihmettele, että arvasit. ;) Tää paletti on vielä niin iso vihje, kun nimi on sama kuin kadun, jossa Guerlain sijaitsee. Mulla on sellainen kutina, että seuraava ostamani paletti saattaa olla Dioria... Itsellänikin oli tämän ostaminen jäänyt hinnan vuoksi, mutta kiitos NK:n alebongauksen sain vihdoin omani. Olen luonteeltani sellainen, että ihonhoitoon on helppo laittaa isompikin summa, mutta meikeissä olen tarkempi, vaikka niistä yli kaiken pidänkin.

      Poista
  13. Ei ole todellakaan mikään tylsä vaan iskee kyllä suoraan silmiin ja lujaa! kaunis on myös rasia ja vielä kauniimpi on itse malli <3 :)

    VastaaPoista
  14. Love this palette!
    Would you follow my blog? :)x Legally Brunette

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa, jos tämä teki sinut iloiseksi :D Kuten moni muukin on sanonut - tosi kaunis meikki ja kuva sinusta!

    VastaaPoista
  16. Voi kun on niin ihana paletti! Minäkin haluaisin Guerlainilta jonkun. Lähdenpä tutkimaan vaihtoehtoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä vielä onko Suomessa, mutta syksyn uutuus Les Violines näyttää aika herkulta. ;)

      Poista
    2. Se on herkullinen! Mutta siinä on eri pakkaus, kun on vaan 4 väriä... Olen turhamainen! <3

      Poista
  17. Minulla on tämä sama paletti ja ehdottomasti paras luomivärini, tietty tuo kaunis rasiakaan ei asiaa pahenna. Ostin laivalta myös toisen jossa ihan ok värit, mutta ei tämän veroinen. Ostin tämän paletin jopa uuden, jos jossain vaiheessa vetävät pois markkinoilta niin on toinen jemmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, todellinen fani! Mulla on kans muutama tuote sellaisia, joita pitää olla aina yksi jemmassa "pahan päivän" varalle. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives