Hydro Pearl – Helmiä iholle


Kuinka moni teistä luki otsikon: Helmiä sioille? Minä luin, monta kertaa...

Minuun otettiin keväällä yhteyttä ja kysäistiin olisinko kiinnostunut testaamaan tuotteita être belleltä. Kerroin yhteyttä ottaneelle henkilölle ihotyyppini ja asiat, jotka minua ihossani vaivaavat. Koska brändin valikoima on todella laaja (ihonhoitotuotteista meikkeihin), on minun tietenkin järkevää testata omalle ihotyypilleni sopivia tuotteita. Esitin myös toiveeni siitä, mitä haluaisin laajasta valikoimasta testata. Kun menin brändin nettisivuille, silmiini osui välittömästi eräs voide: Hydro Pearl -kosteushelmet. Olen testannut paljon voiteita, mutta tämän koostumus ja ulkonäkö oli omiin silmiini niin kiinnostava, että kysäisin kauniisti tai no, suorastaan ilmoitin palavasti haluni testata juurikin Hydro Pearl -voidetta. Olin ensin itse valitsemassa sinisiä helmiä sisältävän voiteen, joka soveltuu kuivalle ja normaalille iholle, mutta kerrottuani sarjan asiantuntijalle ihoni pintakuivuusongelmista, hän oli ehdottomasti sitä mieltä, että minun kannattaisi testata oransseja helmiä, jotka ovat tarkoitettu vanhenevalle ja hyvin kuivalle iholle. 

Voide tuli aikanaan postissa, mutta päätin jemmailla sitä hetken. Tiesin, että olisin lähdössä reissuun ja niin kuin aina aurinkolomien jälkeen, ihoni suorastaan huutaisi kosteutta. Ajattelin, että lomalta paluu olisi erinomainen ajankohta ottaa voide ja sen kosteustehot todelliseen testiin. Tässä vaiheessa olenkin ehtinyt testaamaan voidetta päivittäin kahden viikon ajan. Pakko sanoa jo ihan heti, että olen tästä voiteesta ihan fiiliksissä, en vain ulkonäön vaan myös sen tuoman mielettömän kosteutetun tunteen vuoksi. 


Être Belle on saksalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteita myydään yli 55 maassa. Tuotteita kuvaillaan laadukkaiksi, toimiviksi ja ihoystävällisiksi. Niissä käytetään luonnonmukaisia ainesosia ja tuotekehittely perustuu nykyaikaisuuteen. Tämä kaikki kuitenkin niin, että hinnat hoitolasarjaksi on pystytty pitämään kohtuullisina. Sarja on ollut mm. edelläkävijä C-vitamiinivoiteiden markkinoille tuomisessa. 

Hydro Pearlin tehokkuus perustuu NMF:n (natural moisturizing factor), joka muodostaa yhdessä lipidien kanssa suojan, joka korjaa ihon omaa ulkoisilta ärsytyksiltä suojavaa happovaippaa. NMF:n toimivuuden myöntää myös INCI-guru Paula, hänen mielestään se on yksi parhaista ja se todella toimii. Paula on oikeassa, sillä voiteen käytön aikana olen huomannut ihossani melkoisen muutoksen. Hydro Pearl sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, hyaluronihappoa ja aloe veraa. 


Oranssi-valkoiset helmet on pakattu tukevaan muovipakkaukseen. Mukana tulee spaatteli, jolla helmet saa nätisti poimittua purkista yksi kerrallaan kuin pienet marjat sormenpäihin. Ihan pieni miinus on pakko antaa pakkauksen kannesta, joka on melko kovaa ja ohutta muovia. Joka kerran sulkiessa purkkia, täytyy olla tarkkana. Sillä en usko, että kansi kestäisi kovinkaan montaa kertaa halkeamatta yrityksiä vääntää kansi väärillä jengoilla kiinni. Kannen alta paljastuu kuitenkin jotain ihanaa, ne helmet. Kun julkaisin menneellä viikolla kuvan voiteesta Instagramissa se sai yllättävän paljon kommentteja. Joistakin voide näytti aivoilta, toisesta katkaravuilta. :D Minusta se on vaan yksinkertaisesti kauneinta voidetta, mitä olen koskaan käyttänyt.

Tuoksua tuotteessa ei ole juurikaan, täysin tuoksuton se ei kuitenkaan ole. Havaitsen siinä miedon hieman raikkaan vivahteen. Tuoksu kuitenkin häviää melkein välittömästi levityksen jälkeen. Koostumus on geelimäistä. Voidetta neuvotaan laittamaan kasvoille 1-2 helmeä, mutta ainakin itsellä yksi helmi riittää helposti kasvojen ja kaulan alueelle. Tuote liukuu iholla geelimäisen liukkaasti. Voiteesta jää hetkeksi aikaa hieman nihkeä pinta, joka häviää pian. Te jotka käytätte aloe vera -geelejä vartalolle, tiedätte mitä tarkoitan. Tämän vuoksi itse suosin tätä enemmän yövoiteena (olen vähän malttamaton), vaikka se soveltuukin erinomaisesti myös meikin alle, koska kosteushelmet eivät rasvoita ihoa vaan ainoastaan kosteuttavat. Voide toimii myös turvotusta ehkäisevästi. Itselläni meikki pysyi tämän päällä hyvänä koko päivän, eikä lähtenyt rullautumaan.


Kun tulin pari viikkoa takaperin aamuyöllä Suomeen, oli ihoni loman jäljiltä kauniisti päivettynyt, mutta tiesin, että parin päivän päästä alkaisi kaikista voiteista huolimatta tuttu takuuvarma hilseily ja saisin heittää hyvästi rusketukselle. Tällä kertaa otin kuitenkin heti ensimmäisenä yönä käyttöön nämä helmet. Tulos: minulla on edelleen se rusketus ja kasvojen iho on pysynyt täydellisesti kosteutettuna. Siitä huolimatta, että täällä Suomen päässä ei ole paljon aurinkoa näkynyt viimeiseen kahteen viikkoon. Kun laitan voidetta yöksi, ovat kasvot aamulla kosteutetut, pehmeät, iho kauniin kuultava, eikä epäpuhtauksiakaan ole ilmestynyt lainkaan. Iho on yksinkertaisesti ollut aivan mielettömän hyvässä kunnossa. Yleensä aurinkolomien jälkeen se ottaa nokkiinsa ilmastonmuutoksesta, mutta ei tällä kertaa.

Aamulla olen puhdistanut ihon normaaliin tapaan misellivedellä. Senkin jälkeen kasvojen iho on tuntunut usein niin kosteutetulta, että ei ole tullut tarvetta lisätä seerumia, voiteista puhumattakaan. Tämä ei ole lainkaan ominaista iholleni vaan se suorastaan huutaa kosteuttavan tuotteen meikin alle. Tämä onkin ehdottomasti kosteuttavin tuote, mitä olen koskaan käyttänyt (luen tähän mukaan niin seerumit kuin voiteetkin). Suosittelen helmiä lämpimästi pintakuivuudesta tai kuivuudesta kärsivälle iholle, myös sellaisille jotka eivät pidä paksuista rasvaisista voiteista, vaan haluavat voiteeltaan keveyttä.

Mikä on lempivoiteenne?

Suositushinta:

Être Belle Hydro Pearl -kosteushelmet 50ml, n. 55€

Tuotteita voi ostaa hoitoloista tai Kauniit ja Ruskeat -hoitolan verkkokaupasta. Être bellen löydät myös Facebookista.

Voide lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, en saa klikkauksista rahallista korvausta.






  1. Olen jo pitkään halunnut kokeilla jotain tämän tyylistä voidetta ihan vain erikoisuuden takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun käyttää paljon ihonhoitotuotteita, niin tällaiset erikoisuudet alkaa välittömästi ainakin itseäni kiinnostamaan. Oli vähän pidättelemistä, että maltoin odottaa tämän testauksen kanssa. :) Kosteustehot on olleet ihan käsittämättömät, eipä tarvi ensi talvena miettiä, mitä laittaa kasvoilleen, kun iho alkaa mahdollisen pakkasen vuoksi tuntumaan korpulta.

      Poista
  2. Tämä on kyllä tosi mielenkiintoinen voide - en ole aiemmin nähnyt mitään samanlaista! :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta :). Myös erikoisuus viehättää aina. Ja mikä parasta, pintakuivuus lähtee pois. Tämä täytyy muistaa. Kiitti vinkistä Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juurikin ihan täydellinen tuote, jos pintakuivuus vaivaa. :)

      Poista
  4. Oi miten kaunista! Tuo on kyllä varmasti hyvä herkku pintakuivalle iholle. Itsellä kesällä vain iho ei vedä sisäänsä kaikkea kosteutusta mitä sille tarjoan ja olen hieman hämmennyksissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan aivan loista pintakuivalla/kuivalle iholle. Itsellä on välillä kesällä iho hyvässä kunnossa, lue: jos paistaa aurinko, mutta muuten kaipaa ihan samalla tavalla kosteutta kuin talvellakin. Ei ihme, että olet ihmeissäsi. :)

      Poista
  5. Näyttää kyllä suorastaan jopa herkulliselta ja hirmuinen himo on päästä rikkomaan nuo pallot. Silti kaunista katseltavaa ja mielenkiintoinen tuote. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas meinaa raaskia rikkoa noita palloja. Otan ne toooooooosi varovasti spaattelilla ja ihan säälittää rikkoa ja levittää kasvoille. :D Joo, olen outo.

      Poista
  6. Houkuttelevan erikoisen näköistä, samoin houkuttelevan tehokasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin oikeasti todella yllättänyt tämän kosteustehoista, joo monet tuotteet lupaa, mutta aika harva lopulta kosteuttaa niin hyvin kuin tämä. Tai tähän asti ei mikään. Olisi kiva tietää, millaisia tuloksia tällä saa, jos iho on todella kuiva. :)

      Poista
  7. Todellakin aion kokeilla tätä jossain vaiheessa! Näyttää ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkäisit tästä. Ihanat helmet! <3

      Poista
    2. Voin jo kuvitella miltä noita tuntuu levittää iholle :D

      Poista
    3. Se on jänskää, sellaista geelimäistä. :D

      Poista
  8. Onpa tosiaan herkullisen näköistä voidetta :)

    Pulanna kosmetiikkamerkiltä löytyy myös paljon tuollaisia "pallero/helmi" voiteita. En tosin ole tilannut, mutta enköhän vielä lankea :) Dermosilin silmänympärysgeelivoiteen tilasin ihan pelkästään ulkonäon peruusteella, mutta se osoittautui myös hyväksi tuotteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vanilliini vinkistä. Itselleni ihan tuntematon merkki, täytyy googletella millaisia löytyy. :)

      Poista
  9. Aivan ihastuttavan näköinen voide, tulee mieleen myös joku jälkiruoka ^_^ Mansikka-raparperi-vaniljavanukas :D Vieno toive, onko sulla tallella voiteen pahvipakkausta ja inciä, olisiko siitä vaikka saanut kuvan :)? Nopea googlettelu ei meinaan antanut incin suhteen lisätietoa, niin tiedän uskallanko oikeasti alkaa haaveilla tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joltain hyytelöjälkkäriltä tää mustakin näyttää. Itseasiassa inci on aika lyhyt: Aqua, glyserin/glyserin polyacrylate, muccopolysacharides, musk rose, witch hazel extract, glyserin caltrate, lanolin, glyserin, cetearyl octanoate, aloe barbadensis, water/phospholipids/cholestrol, hyaluronic acid, propylene glygol/ethoxydyglycol/butylene glycol/gentiana lutea, benzophenone-3, lysate of bifido bacteriae, tocopherol acetate, titanium dioxide, mica, fd&c yellow no.6, carbomer, triethanolamine, phenoxyethanol/metylparaben/ethylparaben/propylparaben,butylparaben. Toivottavasti ei ollut mitään, mikä estäis käyttöä. ;) Parit ainesosat huomasin, jotka voisi olla sellaisia.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta <3! Propylene glycol on ainakin joskus ollut ongelma, nyt näyttäisi siltä että ihoni sitä sietää eli ehkä uskallan tuotakin testailla :)

      Poista
  10. Oi miten jännä voide, sopisi varmaan minunkin kuivalle iholleni. Tuohon hintaan ei kyllä raaski ostaa, harmi sinänsä. Olisipa jollain halvemmalla merkillä jotain vastaavaa. :) Kiva blogi sinulla, jään seurailemaan. :) Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voide on tosiaan "jännä" ja tosi kosteuttava.

      Kiitos Boksiaddiktio ja kiva. jos blogi miellytti. Tervetuloa mukaan! Tulenpa käväisemään vielä tänään vastavierailulla. :)

      Poista
  11. Siis noi näyttää niin syötävän hyvälle. :D Voisin pelkästään hankkia tuon jo noiden helmien takia<3 Tuote myös kuulostaa täydelliseltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo. Tykkään, kun tuotteet näyttävät erilaisilta ja innovatiivisilta. :)

      Poista
  12. Erikoisen näköinen, mutta erikoisuudellaan houkutteleva! Eikä kertomasi perusteella muutenkaan hassumpi tuote. Pitää laitta merkki mieleen, kun syksyllä iho aloittaa taas mielenosoituksen tulevasta talvesta (tosin en tiedä tajuaako tänä vuonna muutosta...yhtä syksyä koko vuosi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö just manasin eilen miehelleni samaa, musta on tuntunut, että viime syyskuusta lähti on ollut pelkkää syksyä. Sataa, hämärää, kylmää. Talvellakaan ei ollut lunta vaan lämpötilat oli muutaman asteen vähemmän kuin nyt ja vetenä tuli 99% alas. :( Mikä neljä vuodenaikaa? Aika yliarvostettu juttu. :D

      Poista
  13. Miten nättiä! Ja muutenkin ihanan kuulosta. :)

    Saako purkista helposti poimittua helmen kerrallaan? Voin vaan kuvitella miten neuroottisesti niitä sieltä kaivelisin.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti saa eroteltua helmet spaattelilla. Neuroottisena vähän itsekin, ihan päällimmäisten kanssa keskeltä saattaa kansi vähän nirhaista niitä, eikä saa ihan niin nättinä, mut muut saa helposti erillisinä palleroina. :)

      Poista
  14. Aivan mielettömän näköistä tuo voide! Melkein vois hankkia vaan sen ulkonäön vuoksi :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives