Vertailussa Bioderman misellivedet


Bioderman Sensibio on tuotteena klassikko ja sillä on kosmetiikkamaailmassa kulttimaine. Se on varmasti yksi ensimmäisiä (jos ei ensimmäinen?) misellivesi joka tuli markkinoille ja samalla myös ensimmäinen misellivesi mitä itse olen koskaan käyttänyt. Tuotteita ei valitettavasti edelleenkään myydä Suomessa, mutta niitä saa helposti tilattua mm. Escentualilta ja Feeluniquelta, joidenka tarjouksia hyödynnän aina misellieni hankinnassa. Escentualilla Bioderman misellivedet saa tämän kuun loppuun asti 1/3 hinnasta pois, kun taas Feeluniquella on tällä hetkellä Bioderman tuotteet osta kolme maksa kaksi -tarjouksessa. 

Bioderman misellivedet eivät ole mielestäni tehokkaimpia markkinoilla olevia oman kategoriansa tuotteita vaan ehdottomia suosikkejani ovat BakelGamarde ja myös Académielta löytyy aivan loistava misellivesi, mutta kaikki maksavat huomattavasti enemmän kuin Bioderma, jossa on loppujen lopuksi kuitenkin loistava hinta/laatusuhde. Tämä on syy miksi minulta löytyy sitä aina varastosta. 

Bioderman valikoimaan kuuluu useita misellivesiä ja niistä neljä on helposti saatavilla. Joten ajattelin, että ehkä teitä kiinnostaisi tietää, onko niissä eroja ja jos on, niin mitä? Klassikko Sensibio on tarkoitettu herkälle iholle, vihreäkorkkinen Sébium seka- ja rasvoittuvalle iholle, sinikorkkinen Hydrabio herkälle ja kuivalle iholle sekä jostain syystä aivan erilaiseen pulloon kuin muut pakattu White Objective, jonka pitäisi siloittaa ihon sävyä ja vaalentaa mm. maksaläiskiä. Kaikissa Bioderman misellivesissä on todella miedot raikkaat tuoksut, mutta Sensibioon ja White Objectiveen ei ole lisättynä keinotekoista tuoksua.

Käytän misellivesiä pääasiassa aamupuhdistajina sekä iltaisin pyyhkäisen niillä aluksi silmämeikistä suurimmat pois. Toisinaan käytän niitä vielä kolmoispuhdistuksessa viimeisenä tuotteena ihon puhdistamiseen. Pääsääntöisesti puhdistan kuitenkin misellivedellä ihoni aina aamuisin ja illalla pyyhin suurimmat meikit silmistä pois, tämän vuoksi silmien reagointi tuotteeseen on arvioinnissani tuotteiden hyvyydessä korkealla. 


Hydrabio – Tämä tuntuu nimensä mukaisesti kaikista kosteuttavimmalta, eikä ihme sillä glyseriini on incissä heti toisena raaka-aineena. Sisältää myös xylitolia. Pidän tätä melkein tehokkaampana kuin Sensibioa. Ero on pieni, mutta sen huomaa, jos on käyttänyt paljon misellivesiä. Varsinkin aamupuhdistuksessa ihana, koska jättää ihon kivan "kosteutetun" oloiseksi. Tykkään käyttää silloin, kun ihoni on todella kuiva, koska tämä ei mielestäni kuivu iholla yhtä nopeasti kuivaksi kuin kuin muut vertailussa olevat tuotteet.

INCI: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546]

Sébium – Ehdoton tuote silloin, kun ihoon ilmestyy epäpuhtauksia. Tämä on mielestäni Sensibioa syväpuhdistavampi ja tunne iholla on hivenen raikkaampi pyyhkiessä. Tuntuu selvästi "kuivattavammalta" kuin Hydrabio tai Sensibio, joten voin hyvin kuvitella tämän sopivan rasvoittuvalle iholle. En yleensä putsaa tällä sy-ihoa ollenkaan kuivattavuuden vuoksi.

INCI: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 442]

Sensibio – Tämä on peruskauraa, tuttu ja turvallinen, jotenkin tähän voi vaan aina luottaa. Ei ärsytä silmiä eikä ihoa, hoitaa hommansa, mutta en ole koskaan ollut tähän mitenkään erityisen ihastunut, vaikka klassikko onkin. Wau-efekti puuttuu. Plussaa, ettei tähän ole lisätty tuoksua. 

INCI: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446]

White Objective – Pakko heti sanoa, etten tykkää pullosta, miksei se ei voi olla samanlainen kuin muutkin? Tämä on itselleni kahtijakoinen tuote, tykkään ja en tykkää. Tekee selkeästi ihon pinnasta sellaisen tasaisemman ja jopa kirkastaa ihoa, mistä isot plussat, mutta jos sinulla on todella kuiva ja herkkä silmänympärysiho pitkässä juoksussa saattaa hivenen kuivattaa, vaikka tuotteen sanotaankin sopivan herkälle iholle.

INCI: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, HEXAPEPTIDE-2, LYSINE AZELATE, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Varmasti helppo arvata, että oma ehdoton suosikkini on Hydrabio. En kuitenkaan suosittele sitä, jos sinulla on seka- tai rasvoittuva iho, silloin ehdottomasti parempi tuote on Sébium tai Sensibio. Sébiumia tykkään käyttää todella paljon silloin, kun ihossani on epäpuhtauksia. Sensibioon tartun aina, jos haluan ärsyttää ihoani mahdollisimman vähän ja White Objectivea silloin, kun haluan kirkkaamman ihon. 


Onko Bioderman misellivedet tuttuja? Suosikkeja?


  1. Minulla käytössä tällä eri firman misellivesi, mutta tykkään kyllä myös Bioderman tuotteista kovasti. Niissä on sellaista laadukkuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin koen, että Biorderma on just laadukas, mutta hinnat on silti edullisia, mikä on kiva. :)

      Poista
  2. Sensibio on "mun" misellivesi, vaikka olen myös Hydrabiota testannut pullollisen. Mä käytän misellejä lähinnä silmämeikin poistamiseen (vain satunnaisesti putsauksen viimeistelyyn), joten siihen olen kokenut klassikon parhaimmaksi.

    Oliskohan tuo White Objective tarkoitettu jotenkin aivan erityisesti Aasiaan, ja siitä johtuisi myös kummallinen pakkaus..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvin olla, ajatelleet, ettei tuo tylsä (musta kivan mallinen) normaali pakkaus erottuisi siellä. Musta se on vain outo ja ruma, lisäksi epäkäytännöllisempi kuin nuo muut. Klassikko on ehdottomasti hellävaraisin, koska siinä ei ole hajustetta.

      Poista
  3. En ole ensimmäistäkään Bioderman misellivettä kokeillut. Niitä oli viime kesänä (on tietysti vieläkin;)) Kaubamajassa, mutta kun en älynnyt tarttua tilaisuuteen, joten jäi testailut sikseen. Hydrabio voisi olla mulle paras. Pullot näyttää yhteiskuvassa tosi kivoilta eriväristen korkkien ansiosta. Vähän outoa, että tuo yksi kaveri on puettu eri kuosiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hydrabio on ihanan kosteuttava! Mustakin on tosi outoa, että toi yksi näyttää siltä ettei kuulu joukkoon.

      Poista
  4. Biodermaa voisin ostaa, jos niitä tulisi vaikka jossain ulkomailla vastaan. Mutta en kyllä ole kovin ronkeli misellien suhteen. Tykkään esimerkiksi tosi paljon Lidlin ja Simplen misellivesistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas olen tosi ronkeli, ensin tuntui ettei niissä olisi kamalasti eroja, mutta on niissä. :D Simplen misellivettä olen itse halunnut kokeilla jo pitkään, mutta se on aina jäänyt.

      Poista
  5. Hydrabio olisi omakin juttu, enkä minäkään kyllä ymmärrä, miksi kaikki pullot eivät ole samanlaisia. Pullot ja korkkien eri värit, niissä on just se juju.

    Kivaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on outoa, toi perusmalli on kuitenkin käytännöllinen ja nätti, tollainen alaspäin kapeneva pullo on aina hyllyssä hieman kiikkerä, enkä tykkää ihan kamalasti tuosta korkistakaan. :D

      Ihanaa to-iltaa Tiia. <3

      Poista
  6. En ole muuten merkkiä kokeillut, tunnustus! :D Ehkä jos saan aikaiseksi matkattua Viroon niin sitten lupaan käydä ostamassa pullon ^_^ Ja tosiaankin, miksi tuo yksi on ihan erilaisessa pullossa? Mun visuaalinen silmä juuri muljahti pariin otteeseen, haha :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on muistaakseni Virossa kallista, tulee melkein halvemmaksi tilata. :D No arvaa onko mun silmät muljahdelleet, kiinnostaa asia niin paljon, että ehkä tiedustelen asiaa Biodermalta. :D

      Poista
    2. Oikeasti?! No sitten mä taidan jossain vaiheessa tilata :D Ja jos päätät kysyä niin tee ihmeessä vaikka pieni infopostaus, mitä he vastasivat! :)

      Poista
    3. Muistaakseni pyytävät Tallinnassa jotain melkein 20€ tosta 250ml:n pienestä purkista... :D Sillä saa jo sen 500ml:n tilaamalla. Feeluniquelta tulee vielä ilmaiset postarit, jos tilaa 40 eurolla.

      Poista
  7. Ei ole tuttuja muuten kuin blogien kautta, mutta tuo Sébium alkoi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, jos on rasvoittuvampi iho! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives