Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2019

*Beauty Box PR-näyte, saatu

Heinäkuun *Lookfantastic Beauty Box saapui kivoissa ajoin kuun alkupuolella. Tämän kuun kauneusboxi keskittyy ihonhoitoon ja hehkuvaan ihoon. Kuulosti hyvältä, joten kurkkasinkin suurin odotuksin laatikon sisälle. 


Elemis Hydra-Balance Day Cream – Normaalille- ja sekaiholle tarkoitetetusta voiteesta tuli reilu 20 ml:n matkakoko. Lupaa kosteuttaa ihoa. Sisältää mm. hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden ihoon. Elemiksen tuotteissa on aromaterapeuttinen tuoksumaailma ja tässäkin voiteessa se on sekoitus nerolia, petitgrainia ja mandariinia. Elemiksen tuotteet ovat itselleni osin entuudestaan tuttuja. Olen tykästynyt toisiin tuotteisiin paljonkin, mutta toiset eivät ole olleet makuuni, joten katsotaan miten tämän kanssa käy.

Vitamasques Gold Eye Pads – Olisiko ollut viime vai sitä edellisessä boxissa, kun sisältä paljastui myös eye padsit. Kuten silloin sanoin, tykkään käyttää näitä tuotteita silloin tällöin aamuisin, jos haluan virkistystä silmänympärysiholle. Laput laitetaan puhtaalle iholle 10-15 minuutiksi, jonka jälkeen ne poistetaan ja ylimääräisen seerumin voi varovasti taputella iholle. Itse syön tuona aikana yleensä aamupalan. Laput sisältävät hyaluronihappoa ja kultauutetta. Kullan vaikutushan on lähinnä ihon heleytystä ja kirkastusta.

Aromatherapy Associates Revive Body Gel – Vartalogeeli kuulosti todella mielenkiintoiselta, mutta valitettavasti tuotteen aromaterapeuttinen hyvin voimakas tuoksu ei ole lainkaan makuuni. Lähinnä yskänlääkemäiseltä rosmariinilta ja katajalta tuoksuva tuote, ei kyllä houkuttele levittämään itseään isolle ihoalueelle. Nyt on pakko sanoa, että öyh. Varmasti joku toinen tykkää tuoksusta, mutta itse en voi sietää vartalon hoitotuotteissa näin voimakkaita tuoksuja.

Glov On-The-Go Hydro Cleanser –  Tästä tuli mieleeni välittömästi Jane Iredalen Magic Mitt -puhdistuskinnas, tosin Glov on hivenen "pörheämpi" koostumukseltaan. En pysty kosketusherkän ihoni vuoksi päivittäin puhdistusliinoja-, kintaita yms. käyttämään. Näidenhän pitäisi yksistään poistaa meikki, mutta kyllä käytännössä on niin, että kannattaa käyttää myös puhdistusainetta lisänä. Itse en ainakaan luota niin paljon näiden puhdistustehoihin. Käy kuitenkin kivana apuna esim. öljyputsarin poistoon iholta ja kuorinnan saa kaupan päälle.

Eyeko Liquid Eye Liner Carbon Black – Mukana olleessa esitteessä sanottiin, että tuotteena pitäisi olla Fat Eye Stick ja värivaihtoehtoja oli kolme. No, ainakin minä sain täysin eri tuotteen. Olisin ottanut mieluummin paksun kynän, jota olisi voinut halutessaan levittää vaikka koko luomelle kuin tämän silmänrajaustussin, jota en tule käyttämään.

Naobay Illuminating Micellar Water – Ehdottomasti boxin helmi. Olen käyttänyt jonkin verran Naobayn tuotteita ja tykännyt paljon, mutta misellivesi oli kokeilematta. Ecocertifioitu misellivesi sisältää aloe veraa, vihreää teetä, vadelmaa, sitruunaa ja salviaa. 


Mitä mieltä olitte heinäkuun Lookfantasticin Beauty Boxista? 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 



  1. Huomenta! Musta oli ihan kiva boxi. En ole haistellut vielä tuotteita:D, pitää käyttää jalkavoiteena, jos ihan kamala haju.. Ne on sen verran kaukana nenästä :D. Minulle tuo fat stick metallisen ruskeassa sävyssä oli turhake.. Liian paksu rajaukseen, enkä luomiväriä käytä 😖..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jalkavoiteeksi tuo kyllä sopisi hajunsa vuoksi. :D Pitää varmaan itsekin kokeilla, jos se ei sieltä kantautuisi haju niin nenään. :D

      Ai sulle tuli oikein Fat Stick, olen tosiaan nähnyt, et jotkut toisetkin on saaneet tän tussin. Haha, ruskea olis ollut ihan täydellinen mulle! :D

      Poista
  2. Mulle oli mieluinen boxi, lukuunottamatta tuota vartalogeeliä, joka minunkin neään oli ihan liian voimakas ja yrttinen. Sain muuten sen paksumman kynän, oli tosi jees mutta huomasin että muillakin boksissa eri tuote sen tilalla, jännä juttu. Mä sain oman boksinkin aika myöhään, luulis että jos ne ois loppuneet, nimenomaan mulle olis saattanut tulla eri tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä oikeasti tymäkän hajuinen, pitää käyttää varmaan jalkavoiteena, kuten yllä joku ehdotti. :D

      Poista
  3. Mä tykkäsin boxista! Tykkäsin jopa vartalogeelistä, se sopii varmasti hyvin vapaapäiviin, töissä en käyttäisi voimakkaan tuoksun vuoksi! Mä koin ainoaksi turhakkeeksi tuon puhdistuskintaan, koska oikeassa elämässä sitä tulee käytettyä kerran, kaksi, putsarin kanssa, mutta sitten se unohtuu ja heitän sen pois parin kuukauden kuluttua. Sitäpaitsi se on mikrokuitua. En tykkää. Mulle tuli Fat Stick lämpimänä ruskeana, saas nähdä, tuleeko käytettyä! Muut tuotteet olivat oikein mieluisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistuskinnas on kyllä kinkkinen itsellekin, koska en pysty sitä päivittäin käyttämään, mutta aion kokeilla tota, mitä tykkään siitä esim. Jane Iredaleen verrattuna. :)

      Poista
  4. Micellar kiinnostaisi, missä lie oma boxini viipyykään tai tuleeko ollenkaan, kuten helmikuun boxi jäi tulematta. Muuten nämä ovat niin fantastisia, mutta näiden saapumisen kanssa, johtunee Post Nordista, on ongelmaa ollut alusta asti.

    Ihanaa päivää Jonna. <3
    Ihan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PostNordia ja puhelinnumeron puuttumista on kiittäminen näiden PR-boxien suhteen...

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  5. Ihan outoja tuotteita minulle. Vaikuttaa kivalta boxilta, tosin siinä on sellaisia hienouksia, etten tietäisi, miten niitä käytetään.

    VastaaPoista
  6. Maikun boxista tykkäsin ja tykkään kyllä sinunkin. Itse käytän noita tussimaisia eye-linereita, joten sekin menisi minulla käyttöön. En tykkää vahvasti tuoksuvista voiteista, niistä tulee helposti pää kipeäksi.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee kans liian tuoksuvista voiteista ei päänsärkyä, koska mulla ei särje päätä, mut sellainen äklö olo mahaan ja alkaa etoa pidemmän päälle. Tykkään myös, et kun käytän tuoksua, niin muut ei sitten tuoksuisi enää iholla voimakkaasti.

      Samaa sinnekin Outi! <3

      Poista
  7. En tiennytkään, että Naobaylta löytyy nykyään myös misellivesi :) Purkitkin on vähän muuttuneet sitten mun viime kokeileman. Oisin ehdottomasti innostunut tuosta eniten, sisältö kuulostaa ihanalta ja on vielä luonnonkosmetiikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kans muista et olis ollut, luulen, että on aika uus tuote (?). Misellivesi oli kyllä ehdottomasti paras juttu tässä boxissa, ei ollenkaan ihme, et meillä oli tän suhteen sama maku. ;)

      Poista
  8. Naobay olisi ollut näistä ainut, joka olisi herättänyt mussa enemmänkin innostusta :) Ja Eye Padsit toki myös! Toi vartalogeelin tuoksu kuulostaa just eikä melkeen sellaiselta, jota itse kammoksun eli käyttämättä olisi varmasti jäänyt mulla se :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mitä tiedän sun makua, niin vartalogeelin haju ei oli kyllä kolahtanut. :D

      Naobay ehdoton helmi heinäkuun boxissa. <3

      Poista
  9. Olisin kiinnostunut tilaamaan boxia, mutta kuinka toimitus, tuleeko postin mukana vai kuinka? Itsellä posti kaukana, voiko valita esim. pakettiautomaattia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Olen ymmärtänyt, että tilaajien paketit tulevat joko Postiin tai automaattiin, jos sellaisen on omaksi noutopisteekseen Postin valikoimista valinnut. Tai niin ainakin mun muut Lookfantastic lähetykset aina tulee.

      Nämä bloggaajien PR-boxit tulee eri kautta, joka on sitten tuottanut ongelmia, saan nämä aivan eri tavalla kuin normitilaukseni, jotka eivät koskaan tule Postnordin kautta, toisin kuin nämä PR-boxit tulevat melkein aina, mutta normi boxien tilaajille boxit tulevat Postiin tai automaattiin, jos sen on omaksi noutopisteekseen valinnut. :)

      Toivottavasti tästä oli apua, vaikka oli hivenen sekavasti selitetty.

      Poista
  10. Kiitos tästä, taidanpa laittaa boxin kokeiluun!

    VastaaPoista
  11. Naobay on kyllä mielenkiintoinen tuotemerkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi mielenkiintoinen, tykkään jotenkin tosi paljon pakkauksistakin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives