Klassikot osa 50 – Sisley Black Rose Cream Mask

*Naamio PR-näyte saatu blogin kautta

Tällä kertaa Klassikot-sarja on edennyt jo osaan 50, pienet taputukset sille. Sisleylla on valikoimissaan monia kulttituotteeksi luokiteltavia tuotteita, jotka pyörivät yhä uudestaan ja uudestaan lehtien palstoilla, kun parhaita tuotteita valitaan. Varsinkin naamiot ovat vankasti edustettuina. Melkein tekisi mieli sanoa, että jos mielessäsi on hankkia Sisleylta yksi ihonhoitotuote, hankkikaa naamio.

Sisleyn *Black Rose Cream Mask on varmasti yksi naamioista, johon olen eniten vuosien aikana törmännyt milloin missäkin. Joten mistä on oikein kyse? 

"Sisley ei ole brändi joka tehtailisi uutuuksia liukuhihnalta vaan tuotekehittelyyn käytetään aikaa."

Sisleyhan ei lopultakaan ole ihan hirveän vanha brändi vaan se on perustettu vuonna 1976. Kyseessä on perheyritys, joka on näinkin tunnetulla merkillä on nykyaikana harvinaisempaa. Sisley ei ole brändi joka tehtailisi uutuuksia liukuhihnalta vaan tuotekehittelyyn käytetään aikaa. Ihonhoitotuotteissa yksi tärkeimpiä teemoja on tehokkuus. Sisley käyttää tuotteissaan paljon eteerisiä öljyjä, joten jos ihosi on hyvin herkkä, silloin Sisley ei ehkä ole oikea sarja. 


Black Rose Cream Mask sopii varsinkin ikääntyvälle iholle, sillä se siloittaa, kosteuttaa, tasoittaa, pehmentää ja tekee ihosta heleän sekä kimmoisamman näköisen. Naamio laitetaan puhtaalle iholle 2-3 kertaan viikossa ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräiset voi taputella kasvopaperilla pois. Naamiota voi käyttää myös yönaamiona, mutta sitten on parempi antaa sen olla iholla hetken ennen nukkumaan menoa. 

Tykkään käyttää poikkeuksellisesti kosteuttavaa naamiota varsinkin aamuina, kun iho tuntuu kuivalta ja näyttää harmaalta. Annan vaikuttaa naamion hyvin ohuena kerroksena aamupalan ajan, jona aikana naamio imeytyy ihoon täysin. Sitten vain lisään meikin päälle. Sopii loistavasti käytettäväksi vaikkapa ennen juhlameikkiä, kun haluat ihon olevan parhaimmillaan. Se pitää ihon hyvin kosteutettuna koko päivän. Naamion laitto aamuisin on yllättävän rentouttava hetki, en ole aamuihminen, mutta se saa heti rentoutuneen fiiliksen. Sisleyn Black Rose Cream-naamiosta tulee vielä todella spa-fiilis, joten se tuo arkiaamuunkin pienen rentouttavan hoitolahetken.

Täyteläisessä mutta iholla kevyen raikkaan tuntuisessa voidenaamiossa on pehmeä ruusun tuoksu. Sisleyn tapaan naamioon on pakattu paljon myös luonnollisia raaka-aineita mm. mustaruusua, shea-voita, levää ja glyseriiniä.

INCI: Water/Eau (Aqua), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Hydroxethyl Acrylate/Sodium Acryloyldmethyl Taurate Copolymer, Squalane, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Physalis Alkekengi Calyx Extract, Verbascum Thapsus Extract, Algae Extract, Rose Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Padina Pavonica Thallus Extract, Michelia Alba Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexglycerin, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Disodium Edta, Citric Acid, Sodium Hydroxide, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbaite, BHT, Iron Oxides (Cl 77491), (cont. linalool, citronellol, limonene).



Naamio sopii erityisen hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jos ihosi on rasvoittuva, suosittelen ensin kokeilemaan tuotteen sopivuutta. Hinta 60 ml/150 euroa, tuotetta myy mm. Sokos ja Stockmann.

Mikä on suosikkinaamiosi. Käytätkö naamioita aamuisin?




  1. Tämä on ihana naamio, tekee ihosta niin kauniin ja täydellisen näköisen. Hinta riipaisee, mutta unohtuu heti, kun näkee tuotteen vaikutukset. Annan anteeksi jopa ruusutuoksun! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee ja nopeasti! Ei tarvitse puolta tuntia odotella, siksi just aamulla myös erinomainen, jos kasvot näyttää harmailta ja elottimilta. :D

      Poista
  2. Tätä naamiota mun pitää joskus testata, sillä jokainen joka tuota on testannut, ylistää naamiota. Olen yleensä skeptinen mainstream luksusmerkkien naamioista, mutta Sisley saa jatkuvasti vain kehuja. Seuraavaksi kokeilen African Botanicsin kosteusnaamiota (ovh 180€, hui!!), mutta kyllä Sisley odottaa vuoroaan. :)

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut monesti African Botanics mielessä, mutta en oikein tiedä mistä tuotteesta aloittaisin, niitä kun ei ihan kerralla tosta noin vaan kaikkea osteta. :D

      Mulle just Sisleyn naamioissa on jotain erityistä, niin kuin sanoin, jos ostaisin Sisleylta yhden tuotteen se olisi jokin naamio.

      Poista
  3. Wow 50 klassikkoa jo ja tykkään kovasti näistä klassikko postauksista. Sisley on niin fantastinen brändi, enpä ole huonoon tuotteeseen törmännyt, että hiljakseen alan innostua näistä hintavimmistakin ihonhoitotuotteista. Riittakin kun tuolla kirjoittaa, että hinnan unohtaa heti, kun iholle saa.

    Ihanaa päivää Jonna❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan näitä aika monta vuotta tehty, välillä on ollut pidempiä välejä, välillä tiiviimmin. Teen sitä tahtia kun sarjaan sopivia tuotteita tulee vastaan. :)

      Mukavaa päivää Tiia. <3

      Poista
  4. Käytän naamioita iltaisin, koska aamuisin nukun niin pitkään kuin mahdollista ja sitten meikit ja polkaisu töihin :) Olen ihastunut kosteuttaviin kangasnaamioihin ja Karkkilassa Mian kanssa aina käytetään savinaamioita <3
    Ihanan kuuloinen tämäkin naamio <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen taas aamulla sellainen, jonka pitää nousta ainakin paria tuntia ennen töihin lähtöä, että oon varmasti hereillä. Tosin tosi aikaisina aamuina tuntuu, että sekään ei riitä. :D

      Poista
  5. Mä rakastan Glam Glown naamioita, mutta tämäkin vaikutti kyllä oikein ihanalla!
    Kauniita syyspäiviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ennen kovastikin Glamglown naamioista, se yöjuttu on edelleen hyvä, mutta muut eivät enää niin säväytä entisellä tavalla. :)

      Samaa sinnekin Maikku. <3

      Poista
  6. Mielenkiintoisen kuuloinen, mutta kääk miten tyyriin hintainen :D Enpäs olekaan Sisleyltä tainnut koskaan testata mitään tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on Sisley. ;D Mutta jos yksi ihonhoitotuote pitäisi kokeilla niin sitten jokin naamio.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives