Viisi suosittua tuotetta jotka eivät toimineet


Blogit ja Youtube ovat loistavia alustoja, kun tulee harkinneeksi uuden tuotteen hankintaa. Usein luen useammastakin blogista tuotearvostelut ja tämän jälkeen katselen muutaman youtube-videon ennen kuin teen ostopäätökseni. Todella harvoin ostan mitään vain äkkinäisen halun perusteella.

"Silti aina joskus käy niin, että ostoksesta tulee täysi huti, enkä vaan pysty ymmärtämään hypeä tuotteen ympärillä."

Silti aina joskus käy niin, että ostoksesta tulee täysi huti, enkä vaan pysty ymmärtämään hypeä tuotteen ympärillä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuote olisi huono. Se ei vaan sovi minulle tai käyttötarkoituksiini.

Joten olkaa hyvä, viisi tuotetta jotka eivät toimineet minulla. 


Benefit Roller Lash Mascara – Tiedän, että monet rakastavat tätä mascaraa, mutta meistä ei tullut ystäviä. Ostin mascaran suurin odotuksin, mutta... Tämä ei tehnyt ripsilleni yhtään mitään muuta kuin värjäsi ne. Kerrostaessa tuhanteen kertaan tulos oli hivenen parempi, mutta samalla muutenkin piikkisuorista ripsistäni lähti se vähäkin taivutus, minkä olin saanut aikaiseksi taivuttimilla. Kaiken kukkuraksi näytin jo tunnin kuluttua Ähtärin pandoilta mustine silmänalusineni. Yksi hyvä puoli tässä kuitenkin oli – nimittäin harja. Kumimainen kaareva harja on juuri sopivan kokoinen ja sillä on helppo levittää tuote. Sen takia en tosin aio ostaa tätä enää uudestaan.

Batiste Kuivashampoo – Tähän liittyy ehkäpä noloin kokemukseni koskaan. En ollut käyttänyt tuotetta ennen, mutta rakas Moroccanoilin kuivashampooni oli päässyt loppumaan, joten päätin eräs aamu tarttua kaapistani löytyvään Batisteen. Olin menossa hammaslääkäriin ja hiusteni tyvikasvu näytti hämärässä talviaamussa ällöltä ja rasvaiselta. Ajattelin, että hiukseni näyttävät takuulla hirveiltä varsinkin siinä kirkkaassa valossa, jossa joudun makaamaan. Päätinkin freesata niitä hieman kuivashampoolla. En edes laittanut tuotetta paljon, pöyhin sitä hiuksiini ja vielä harjasinkin ne läpi, ennen kuin laitoin hiukset takaisin ponnarilla. Tyven tuntu oli kiva, mutta jotain jäi kuitenkin kiireessä huomaamatta. Totuus paljastui, kun palasin hammaslääkäristä ja kurkkasin itseäni peilikaapin peilistä. Värähdin hetkeksi noloksi, kun tajusin, miltä olen näyttänyt siinä tuolissa maatessani. Pääni oli täynnä valkoista hilseen näköistä kamaa. Koitin tuotetta muutaman kerran ihan kotipäivinä tuonkin jälkeen, lopputulos – hilsepää. Ei kiitos enää koskaan. 

Invisibobble Original – Mainoslauseet olivat kovia ja kaikki blogeissa hehkuttivat näitä. Jos sinulla on liukkaat lasimaiset hiukset niin ihan toivotonta. Tykkään itse kireästä ponnarista ja sellaista ei näillä hiuksiini saa aikaiseksi. Lenkki valuu todella helposti liian löysäksi ja lisäksi joudun jatkuvasti lisäämään kierroksia, joten lopputulos on lopulta lähes suoraksi venetytty bobble. Sen saa kiehuvalla vedellä suht normaaliksi, mutta ei ihan samanlaiseksi, mitä se oli uutena. Ainoa mihin käytän näitä, on silloin, kun olen laittanut hiukseni aluksi ponnarille joko ihan tavallisella kangaspäällysteisellä ohuella kumilenksulla tai Invisibobblen Basic jelly Twistillä (nämä on loistavia, jos on liukkaat hiukset!), jonka jälkeen haluan kiertää hiukset nutturalle. Invisibobblella saa silloin kiinnitettyä nutturan tukevasti kiinni. 

It Cosmetics CC+ – Tämä on uusin ja ehkäpä rankin pettymykseni. Olin ihan innoissani, kun brändi tuli vihdoin Suomeen ja saatatte muistaa, että rakastan heidän irtopuuteriaan, mutta CC-voide... Odotin tuotteelta tosi paljon, tämähän peittää hyvin, mutta jättää silti eläväisen pinnan iholle. Lisäksi suojakerroin SPF 50 on enemmän kuin pelkkää plussaa. Ongelma on se, että tämä hapettuu ihollani enemmän kuin mikään muu tuote koskaan. Hapettuminen alkaa välittömästi, kun voide koskettaa ihoani ja jatkuu vielä pitkään sen jälkeen. Lopputulos on naurettava. Hapettumista voi yrittää estää käyttämällä alle erilaista seerumia tai voidetta. Silikonipohjainen primer on sellainen, josta saattaa olla myös apua. Minua ei kuitenkaan tuotteen kanssa ole auttanut mikään, koska hapettuminen on ihollani niin voimakasta.

MAC Prep & Prime Fix+  – Tuote jota olen koittanut opetella rakastamaan enemmän kuin mitään muuta tuotetta. Todiste tästä on se, että vaikka turhauduin tähän jo ensimmäisen pullon kohdalla, olen sen jälkeen ostanut kaksi uutta ja koittanut oppia rakastamaan tätä, turhaan. Ensinnäkin en tiedä onko kaikki kolme pulloani olleet maanantaikappaleita, mutta jokainen niistä on ruikkinut isoja länttejä nestettä kasvoille. Suihke on kaikkea muuta kuin tasainen. Ei tulisi mieleenkään suihkuttaa meikin päälle. Lisäksi tuote ei tunnu tekevän oikein yhtään mitään. Vähän kuin vettä suihkisi ja lopputulos olisi sama. Tiedän, että tuotetta voi suihkaista siveltimeen ja siten saada luomivärit kirkkaammiksi ja näyttävämmäksi plaa, plaa, plaa. Haluaisinkin kuitenkin, että tämän hintainen tuote toimisi jossain muussakin kuin siinä. 

Mihin suosittuun tuotteeseen olet pettynyt?

  1. Hei, tämä oli oikein hyvä postaus. Itse joskus olen ajatellut että käytän tuotetta jotenkin väärin tai minussa on joka tapauksessa vika kun en pidä jostain hypetetystä tuotteesta :)
    Mukavaa päivää!
    t.Soile

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on usein samat fiilikset, mut sen jälkeen sitten vielä etsin netistä lisää tietoa, että olenko mahdollisesti tehnyt jotain väärin. Esim. pitäisikö tota MACin Fix+ suihkuttaa tietyllä tapaa, ettei se ruiskisi yms. :D Mutta se on vaan niin, että kaikki ei vaan yksinkertaisesti sovi kaikille.

      Aurinkoista päivää sinnekin!

      Poista
  2. Monet ja taas monet meikkivoiteet, peiteaineet, puuterit ja ripsivärit ovat tuottaneet pettymyksen, mutta pistän nuo kaikki oman äärimmäisen rasvaisen ihoni piikkiin. Silti se harmittaa hirveästi kun olet tehnyt kunnon taustatyön tuotteen kohdalla ja siitä huolimatta se on susi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoiteet on muuten sellaisia, kun ne ekana mainitsit, että niissä tulee helpoiten huteja, ovat niin vaikeita, kun ei voi tietää, miten käyttäytyvät iholla. Ripsivärit ovat itselleni kanssa hakuammuntaa usein, mutta toiset ovat sitten pahempia kuin toiset.

      Poista
  3. Kiva postaus! Itsekin petyin MAC Fix+:aan, ei se oikein toimi meikinkiinnityssuihkeena. Yritän käyttää sitä primerina pois, luomivärejä en sen kanssa laita enkä suihki meikin päälle kuin satunnaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Jostain joskus luin, että alunperin Fix+ ei ilmeisesti ollut edes tarkoitettu meikinkiinnityssuihkeeksi, vaan ilmeisesti vaan sulattamaan se puuteri kasvoille, että tulee kuulaampi pinta. Eikä siitä jääkään iholle sellaista tunnetta kuin esim. Make Up For Everin suihkeesta, Clarinsista tai jopa Lancômen mististä, että se ikäänkuin "liimaisi" ja tekisi kalvon, joka pitää meikin iholla. Luulen, että toimii meikin alla kosteuttajana paremmin.

      Poista
  4. Ihan outoja tuotteita minulle, joten somehypetyskin on mennyt ohi. Taidan olla kovin perinteinen ja sovinnainen kosmen käyttäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perinteinen ja sovinnainen on hyvä, tämä on vaan todiste siitä, ettei kaikkeen hypeen edes tarvitsisi lähteä mukaan. ;)

      Poista
  5. Kylläpä nauratti tuo hilsepää-kokemus. En toki vahingon ilosta, mutta voin jotenkin samaistua..
    Itse tilasin Benefitin They'r real-mascaran.. Saapa huomata onko se minkäänlainen. Itselleni esim Too Facedin Better than sex-ripsari oli pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niin noloa silloin. Nyt vaan enää naurattaa. :D Voin kuvitella miten ne valkoiset "hilseet" on loistellut siinä hammaslääkärin valossa mun tummemmassa tyvessä. :p

      Better than sex oli pettymys mullekin. Muistaaksenu They'r real oli ihan ok, mutta se vähän suttasi mulla, kuten tosi monet ei 38-ripsarit tekee, mutta muistini mukaan se teki tosi nätit ja tuuheat ripset ainakin itselle.

      Poista
  6. Heh, nämä kaikki ovat suosikkejani, Invisibobblea lukuunottamatta, näitä ostan uudelleen ja uudelleen!
    Tuotteet eivät tosiaankaan toimi samalla tavalla eri ihmisillä, vähiten ehkä juuri ripsivärit. Testaan Hypnosen rinnalla jatkuvasti jotain toista, ja nyt IT Cosmeticsin ripsiväri tuotti pettymyksen. Ostin sitten Benefitin Roller Lashin pitkästä aikaa ja sain unelmieni ripset.
    Kaunista syksyä!
    - Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tää on niin hyvä esimerkki siitä, että kaikki ei todellakaan sovi kaikille.

      Ripsivärit ja meikkivoiteet ovat varmasti hankalimpia luulen. Itsehän en esim. tubesta pahemmin hyviä meikkivoidevinkkejälöydä, koska tosi monet käyttää niin täysin peittäviä meikkivoiteita, joista en itse pidä lainkaan.

      Ihanaa syksyä Virpi. <3

      Poista
    2. Olen muuten silloin tällöin kommentoinut, mutta Google-profiilillani ei mene millään läpi. Nyt anonyyminä onnistuin, outoa.
      _ Virpi

      Poista
    3. Mulla on itsellä Safarin selaimella häikkää kans jos yritän kommentoida Google-profiililla, olen kysynyt tästä jopa bloggerilta, mut eivät osaa vastata. Ongelma alkoi, kun Google+ palvelu poistettiin. Sen sijaan muilla selaimilla ei ole mitään ongelmaa ja anona pystyin minäkin Safarilla kommentoimaan.

      Poista
  7. Tässä näkee hyvin sen, että se mikä toimii toisella, ei taas toimi toisella. Itse tykkään Fix+ eikä se koskaan ole tullut läntteinä pullosta, vaan tasaisena suihkeena. (UD all nighter on silti ehkä parempi kiinnittäjä)
    Invisibobbleista en itsekään tykkää, ovat liian kovia ja katkovat minun hiuksia, mutta heidän sprunchie on aivan ihana!

    Ripsivärit on lähtökostaisesti aina sellaisia, että se mikä toiselle toimii, ei toimi toisella. Itse en nykyään mielellään edes kumiharjaisia kokeile, koska lähtökohtaisesti en ole koskaan saanut niillä hyvää jälkeä. Ei vaan sovi mun ripsille :D

    Ja Sensain irtopuuteri, jota kaikki hehkutti, oli mulle iso pettymys. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on parempi, mä olen meinaten jotenkin ymmärtänyt, että Fix+ lopulta ei ole edes tarkoitus kiinnittää meikkiä vaan sulauttaa vain se kasvoille. Eikä se tosiaan tee sellaista suojaa, mitä meikinkiinnityssuihkeet tekee esim. just toi All Nighter, josta en muuten itse välitä. :p

      Hehe mulla on just toisin päin, kumiharjaiset on yleensä parhaimpia. Tää on oikeasti niin jännä juttu.

      Mä tykkäsin Sensain irtopuuterista aikoinaan todella paljon, mutta käytin tässä välissä tosi paljon muita irtopuutereita ja kun palasin siihen, se ei ollutkaan enää ihan niin hyvä kuin muistin. Joten mielikin voi muuttua matkan varrella, ehkä siksi olen Fix+:lle yrittänyt antaa niin monta tilaisuutta. :D

      Poista
  8. Diorin viisikko luomiväriin, Chanelin meikkipuuteriin ja Guerlainin huulikiiltoon. Nämä on olleet isoimmat pettymykset ihan jo hintansa takia. Jotenkin sitä ajatteli, että laatu maksaa. Ja höpöt. Paljon parempia tuotteita on löytynyt niin paljon edullisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, että kirpaisee vieläkin enemmän, jos tuote on arvokas. Diorin viisikot on kyllä sellaisia, etten niitä enää ostaisi. Hinta/laatusuhde ei niissä ole lopulta mitenkään kohdilla vaan brändistähän niissä maksaa, vielä enemmän kuin monessa muussa.

      Itsehän olen Chanelilta pitkään harkinnyt ostavani sen paljon hehkutetun voidemaisen aurinkopuuterin, mutta mietin koko ajan, että mitä jos en pidä, koska se kyllä kuulostaa täysin mun tuotteelta. Toisaalta olen löytänyt jo Sisleyltä täydellisen voidemaisen aurinkopuuterin, joten miksi ottaa riskiä?

      Poista
  9. Mä JUST tein samasta aiheesta postauksen, siksi klikkasinkin jännitykseltä mitä sulla tulee! Fix+ on ollut mullekin pettymys, en ostaisi uudelleen. Yleensä en ole kova spray-ystävä mutta jos haluaa viimeistellä meikin niin KICKS tai Beauty Blender suihke on hyvä. it CC-voide kuivuu mullakin oudon väriseksi; jos laitan sitä tosi ohuen kerroksen kasvoille niin jälki ei ole niiiiiin paha mutta kun haluan parasta...

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin eilen illalla tätä kirjoittaessani pääni puhki, että luinko mä kans jonkun pettymykset jokin aika sitten. Mutta enhän mä tällä flunssapäällä muistanut. Mut se olitkin sä, taisin jopa kommentoida sulle. :D

      Jännä kuulla muiltakin tosta It Cosmeticsista, jep ja miksi tyytyä johonkin välimaastoon, jos saa jollain muulla tuotteella täydellisen?

      Poista
  10. Tuttuja tuotteita ja tuttuja pettymyksiä :D Benefitin harjasta tykkään tosi paljon, mutta mulla kans leviää silmienympärille tosi nopeasti. Ja samoin IT Cosmeticsin CC-voide hapettuu ihan älyttömästi. Mulla on sen kanssa myös ongelmana kuivattavuus ja kiristävyys, sillä nassu alkaa hilseilemään kuivempina aikoina tosi paljon etenkin suupielistä poskiin päin. Harmi, sillä nätin näköisen ihon sillä muutoin saisi.

    Kyllähän niitä pettymyksiä on tässä testailujen kautta osunut kohdalle paljonkin. Ehkä harmittavimmat oli Armanin Luminious Silk -meikkivoide ja Diorin Face & Body -meikkivoide, jotka tuntuvat korostavan jokaista ihohuokosta ja jäävän iholle tosi rakeisen näköiseksi. Moni näitä hehkuttaa, mutta mulle eivät vaan sopineet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainoa. :D

      Benefitissä on lähes täydellinen harja, se on juuri sopivan kokoinenkin, mutta niin kuin sanottu...

      Jännä myös kuulla, että muillakin on It Cosmeticsin kulttituotteen kanssa ongelmia. Armanin Luminous Silk on mun iholla ok, mut ei todellakaan mikään sellainen, että ostaisin sitä uudestaan. Sitten taas Face & Body on mun iholla täydellinen, se ei vaan sovi, jos iho on tosi kuiva, sillä kuiviin kohtiin se jämähtää helposti kii. Mut kesäaikaan se oli täydellinen meikkivoide mun iholle. :)

      Poista
  11. Avonin Color Trend -sarjan Hello! Longest Lashes -ripsari, on muuten hyvä, mutta kun se karisee jo noin 30 minuutin tienoilla. UD:n Troublemaker ripsari on muuten hyvä, mutta se harja on omituinen omaan makuuni (ainakin minikoossa). Käytänkin noita kahta ripsaria yhtä aikaa, tällöin estän Avonin karisemisen ja UD saa käyttöä :D

    essenen vedenkestävä puuteri on hyvä, ellei sitten erehdy menemään vesisateella ulos tai suihkuttamaan päälle meikinkiinnityssuihketta. Sen jälkeen kasvot on täynnä läikkiä, kun kasvoille osuva pisara on liikuttanut puuteria ja pisara jättänyt oman käyntikorttinsa :D

    Fix + löytyy itseltäni useampi pullo, mutta käytän niitä oikeastaan vain kasvojen kosteuttamiseen, ei ne oikein muuta itselleni tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sain tästä kommentista heti aamupäivän parhaat naurut.

      Varsinkin toi Essencen vedenkestävä puuteri, miten se voi olla vedenkestävä? Ei kuulosta siltä. LOL

      Ihan tuttua lisätä muiden ripsareiden päälle (jotain muuta) Sensain 38, et ne pysyy suttaamatta. :p

      Siihenhän toi Fix+ kai lähinnä on, kasvojen kosteuttamiseen.

      Poista
  12. Ihan mahtava postaus! Mulla on joku ikivanha Fix+, jota käytän ainoastan sivelimen kostuttamiseen. Kasvoille suihkiessa siitä tulee mullekin liian isoja pisaroita eli en tykkää yhtään. Invisibobblet taas toimii mun hiuksissa tosi hyvin! Samoin Batisten kuivashampoot on mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen, että mikseivät tee sille pumpulle mitään, että olisi edes hivenen pienempi suihke. Jaksan aina ihmetellä, miten Tati voi suihkutella sitä ihan onnessaan meikin päälle. :D

      Poista
  13. Ripsivärin kanssa olen mennyt metsään monen monta kertaa. Hypetetyt, hankkimani tuotteet eivät ole toimineet. En uskalla laskea, paljonko massia on palanut. Minun ongelmani on raskas fyysinen työ ja näinollen ripsaria on usein ylä- ja alaluomilla.
    Sensain uusi volume maskaraa on hyvä (mutta hintava), sen ostin bloggaajana suosituksesta, eikä tarvinnut pettyä. Hinnan vuoksi jatkoin etsintää ja törmäsin hyvään ripsiväriin, jota tosin ei saa Suomesta; Too Facedin Damn Girl. Harja on samanlainen kuin Better than sexeissä, tykkään tästä mallista tosi paljon. Jatkan silti etsintää tuon vaikean saatavuuden vuoksi. Tuuheuttava saisi olla ja mielellään 38 tai ainakin muuten hikoilun ja rasvaiset luomet kestävä. Jonna, olisiko sinulla suosituksia? Terkuin Ohmy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsivärit on oikeasti tosi hankalia. Mulle on ihan normaalia, että ne leviää, mut jos siihen päälle tulee muitakin ongelmia, niin sitten jo aika susituote itselle.

      Itsellä on se ongelma, että mulla on rasvoittuva sy-iho, joten ainoastaan 38 pysyy varmuudella koko päivän. Tää ei ole mikään halpa vinkki, mutta tykkään käyttää Sensain sitä perinteistä 38 mascaraa (pieni harja) yhdessä Sensain 38 pohjustajan kanssa, niillä saa yhdessä tosi nätit ripset ja kestää koko päivän. Mut edullisempi vinkki on Isadoran All Day Long Lash Mascara, se on kans 38 eli lähtee lämpimällä vedellä. Kerrostamalla saa tuuheutta lisää. Vinkkinä muuten, et toi Isadora on tarjouksessa Sokoksen 3+1 päivillä ke 25.9 13,90€, normaali hinta on 17,90€. Jos innostut kokeileen. :)

      Poista
    2. Kiitos, ehdottomasti kokeilen. Minulla on sama homma, rasvoittuva sy-alue, eli aika hankalaa on ollut löytää sitä oikeata. Toisaalta, tuo Sensain uusi volume ripsari on niin hyvä, että se taitaa olla minun ripsari-listan kärjessä tällähetkellä! Ohmy

      Poista
    3. En tiennytkään, että Isadoralla on 38-ripsari. Täytyy kokeilla joskus. Nyt ostin juuri taas itseasiassa eilen uuden paketin Idun Vatn-ripsaria, joka sekin on 38. Ja tähän asti kokeilemistani paras.

      Huti-osastolle menee minulla meikkivoiteet. Aika moni joko kutittaa silmiä tai alkaa haista eltaantuneelta ihollani jo parin tunnin kuluttua ja melko monen kohdalla molemmat toteutuvat.

      Poista
    4. Joo on Isadoralla, aika yllättävän vähän siitä missään on puhuttu, varmaan siksi, että 38 eivät ole niin bloggaajien suosiossa noin yleensä. Toki poikkeuksiakin löytyy. ;)

      Meikkivoiteet on kyllä todella vaikeita, pitäisi melkein aina käyttää kokeilupussi yms, varsinkin jos kyse on arvokkaammasta tuotteesta. Mulla usein suojakertoimelliset tuotteet kutittaa silmiä ja saa ne valumaan helposti. :/

      Poista
  14. Mac kyllä pitää meikin, mutta todellakin ruikkii. It cc jäi kertakokeilun jälkeen. Mutta Batiste best, sillä saa loistavaa volyymia ja pitoa ja paksuutta. Hilsehommaan Kikka, Pyyhi kosteyspyyhkeellä kasvojen rajat ja jakaus ja älä suihki vaatteet päällä.

    Ihanaa päivää Jonna❤️🤗❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan hirveä ruikkija, tekisivät sille pumpulle jotain.

      Haha liian monimutkaista, Moroccanoililla ei tarvi mitään kikkoja, tosin hintakin on sit eri. :D Ongelma oli se, et vaikka mulla oli hiukset kii, ei jakausta se hilse näkyi tyvikasvussa silti. Yök. :D

      Samaa sinnekin Tiia. <3

      Poista
  15. Toi sama mascara! Ei toiminut minullakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei tee kertakaikkiaan mitään ripsille. Raahasin sen oikein Rodoksen Sephorasta, kun olin sen kanssa niin innoissani aikoinaan. :D

      Poista
  16. Batiste Kuivashampoo ei sopinut minullekaan. Latvoihin kiinnittyi pysyvästi vaalea/haalea/kiilloton kalvo (jota kampaajakin kummasteli).
    Toinen ehdoton no-no on Maybellinen great lash -maskara, en ymmärrä miten se on kulttimaineensa saanut.

    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas, onpa tymäkkää, jos on noin päässyt kerrostumaan. :o

      En ymmärrä minäkään Great Lash -mascaran päälle, muistan kun se oli varmaan ekoja ripsivärejä mitä ikinä ostin ja ihmettelin, että mitä ihmettä, et tää ei tee mitään.

      Poista
  17. Invisibobblet ei sovi myöskään mulle. Joko ne tippuu hiuksista tai sitten mun hiukset tarttuu niihin nii tiukasti, että meinaa päänahka irrota. Oon pettynyt todella moneen mascaraan.
    Piristävä postaus ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, ne valuu hiuksista kuin vesi hanhen selästä. Nutturan ne sit pitää, mut pohjalla pitää olla joku muu kiinnitysmetodi.

      Kiitos Outi. :)

      Poista
  18. Kuivashampoita käytän todella harvoin ja silloin kun käytän niin ei ole kauheasti mitä päähäni suihkin. ;-) It CC on sopinut mulle ja tykkään siitä paljon. Benefitin jostain ripsarista tykkäsin (ei ollut tuo) mutta koska hankala saatavuus ja korkea hinta niin en ole yhtä tuubia enempää käyttänyt. Invisibobbleille ei ole lyhythiuksisena käyttöä ja vasta viime keväänä hankin fix+. Olen käyttänyt sitä lähinnä luomivärien kanssa silloin, kun pitää levittää kostealla, muutamia kertoja suihkinut kasvoille. Ihan ok tuote mutta ei mikään ihmeellinen.

    Kaikenlaisia pettymyksiä on kyllä tullut vastaan, mutta joskus niihinkin on auttanut, että on kokeillut jonkin ajan kuluttua uudestaan tai esim. eri vuodenaikana. Ripsivärit on mysteeri mulle, koska juuri yksi entinen luottotuote lakkasi toimimasta mun ripsillä ja näyttää nyt ihan kauhealta. Mulla oli pieni tauko sen käytössä ja olenkin ollut nyt ihan järkyttynyt, että mitä ihmettä on tapahtunut. Enkä siis edes yrittänyt käyttää sitä mikä oli viimeksi ennen taukoa käytössä vaan ostin uuden. Joskus tuntuu, että jonkin tuotteen sopivuus johtuu ihan kuun ja tähtien asennoista... Sitten on tietysti se, että millainen se oma iho on ja olenkin aika hyvin oppinut erottamaan toisten kuvauksista ja tietyistä bloggaajista/tubettajista, että kenen kokemukset mahdollisesti edes vähän korreloi omieni kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kans luovuta helpolla, jos jokin ei toimi. Siitä kertoo aika paljon 3 purkkia Fix+:aa. :D Ehkä pitää joskus myöhemmin antaa It Cosmeticsillekin mahdollisuus uudestaan. ;)

      Sama juttu bloggaajista ja tubettajista. Esim. monella on aika eri käsitys hyvästä meikkivoiteesta kuin mulla.

      Poista
  19. Kiva postaus! :)

    Tilasin (mm. sun) hypetyksen ansiosta Misshan BB-voidetta. Onneksi tilasin ne 2 vaaleinta sävyä, koska niitä sotkemalla sain sopivan vaaleusasteen. Sävy on mulle aivan liian harmaa. Näytän ihan sairaalta tai kivettyneeltä. En tykännyt yhtään. Tilasin myös it CCn toiseksi vaaleimman sävyn. Sehän sitten oli aivan liian tumma ja keltainen. Lisäksi koostumus on jotenkin paksu tai kuiva. Kokeilin huvikseni sekoittaa vaaleinta Misshaa ja it CCtä, niin jopa tuli ihan loistava meikkipohja! Se on mun vakkari meikkivoidecombo, joka toimii mun iholla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)

      Mahtava vinkki, mun tarvii kokeilla, jos It Cosmetics toimis mulla noin. Ärsyttää, jos joudun heittämään tuubin pois, mutta taidan seuraavana kotipäivän sekoitaa sitä Misshan kanssa asap. :D

      Poista
  20. Mà olen tykànnyt Macin suihkeesta jo monen pullollisen verran. Sulautan sillà puuterimaisuuden pois ja kàytàn kosteuttamiseen esim. lennoilla se on aina mukana. Suihke hienojakoista ja tuoksuttomuus plussaa.

    Sen sijaan jàrkyttàvin kosmetiikkakokemus on ollut The Originsin Drink up sleeping mask. Sain siità allergisen reaktion, vielà kun laitoin sen yòksi kasvoilleni ja menin tyytyvàisenà nukkumaan toivoen herààvàni kosteutetun ja pehmeàn ihon omaavana... se sai muhia oikein kunnolla monta tuntia, en siis tuntenut mitààn kihelmòintià heti sità laitettuani. Aamulla kasvot olivat tulipunaiset ja tàynnà pientà nàppyà, jotka pàivàn mittaan kasvoivat finneiksi..yòòòk. Se oli ihan kauheaa, meikkivoiteella ei voinut peittàà ja niità teki mieli painella. Etenkin T-alue oli aika rajussa kunnossa. Aikaa kului viikko, kunnes sain kasvoni takaisin.

    Viikko sitten huomasin Lumenen puhdistusbalmin aiheuttavan punoitusta. Nàissà kummassakin taitaa olla sitrusta mikà ei iholleni sovi.
    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo muuten ainoa keneltä kuulen, että on saanut tosta Originsin naamiosta allergisen reaktion, olisitko kolmas jolta kuulen tota. Olen tosi paljon koittanut miettiä, mikä siinä mahtaa olla se laukaiseva raaka-aine, tuskin kuitenkaan yhtä selitystä.

      Toi kuullostaa samanlaiselta reaktiolta mitä mä saan Basironista. Ei ole yhtään kivaa. :/

      Sitrus on tosi allergisoiva, varsinkin monissa luonnonkosmetiikkatuotteissa on, jopa Laponien geeliputsarissa on, vaikka se on tarkoitettu herkälle iholle. :( Toki määräkin sitten aina ratkaisee. Jos on tosi herkkä iho, kannattaa eka karsia kaikki eteeriset öljyt ja juuri sitrukset pois, sen jälkeen hajusteet. Noin lähtisin itse liikkeelle. :)

      Poista
  21. Minunkin kasvoni suorastaan ”paloivat” tuosta Origins Drink-up sleeping maskista ja olin viikon ajan todella, todella kipeä. Nyt vältän koko merkkiä! Harmillista sillä olisin halunnut tykätä. T HennaA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekisi mieli sanoa, ettà "kiva kuulla" etten ole yksin. Minàkin olisin halunnut tykàtà sarjasta, nyt ei tosiaan tee mieli kokeilla mitààn muutakaan heiltà. Mielestàni ihoni ei ole mitenkààn yliherkkà, herkkà kyllà ja yleensà mità lyhyempi inci ja ilman hajusteita sen parempi.
      Anne

      Poista
    2. No huh, kuulostaa kyllä toi "palaminen" tosi rajulta oireelta naamiosta. :/ Mä ymmärrän hyvin, että yhden vastoinkäymisen takia, koko merkkiin saattaa tulla sellainen, ettei todellakaan uskalla kokeilla mitään.

      Poista
  22. Batisten kanssa saa olla varovainen, mulla on tapana suihkia niin että huomaan jossain kohti päivää että korvat on ihan valkoiset :D Ja nuo , ei sovi mullekaan vaan joko jättävät ponnarin löysäksi tai takertuvat hiuksiin kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes pistänyt sitä paljoa, silti sain hilsepään. :D Just toi takertuminen on muuten kans ärsyttävää, eivät pysy ja liukuvat, mut sit kun poistaa hiukset on tuhannen solmussa niissä.

      Poista
  23. Lumene True Mystic-mascara lensi kahden kerran jälkeen roskiin, se levisi ja oli todella vaikea poistaa, etenkin merkin omalla silmämeikinpoistoaineella. Ihan kamalaa hinkkausta ja väri vain levisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei muuten kans toiminut tuo ripsari yhtään. Sama vika levisi heti, mutta oli silti todella hankala poistaa, kaamea.

      Poista
  24. Kiitos kivasta postauksesta! Mulla on ollut samanlaisia kokemuksia ripsarien kanssa. Sensain uusi volume-maskarahan on ihan paras, hirveän kallis vain. Käytän sen sijaan Maybellinen uutta Snapscaraa, joka sekin on 38 ripsari ja melkein yhtä ihana.

    Isoimpia pettymyksiä hypetettyjen meikkien kanssa on olleet Charlotte Tilburyn tuotteet, erityisesti puuteri airbrush flawless finish, jonka pitäisi ihmeellisesti häivyttää huokosia. Ei häivytä ainakaan minun huokosiani, eikä myöskään pidä kiiltelyä poissa kovin hyvin. Pillow talk poskipunakin on yllättävän tumma ja shimmerinen. Ei ollenkaan sellainen raikas puna, josta pidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaus miellytti. :)

      Itseltä on mennyt ohi täysin tuo Maybellinen ripsari, joten kiitos vinkistä!

      Kiva kuulla Charlotte Tilburysta vähän erilaista mielipidettä, koska se on ollut pitkään brändi, jota olen harkinnut jotain tuotteita ostavani. Monta kertaa on muutama tuote pyörinyt ostoskorissa, mutta sitten olen jättänyt ne lopulta kauppaan. Juurikin tuo puuteri on ollut yksi niistä. Olen tosiaan tällä hetkellä hullaantunut It Cosmeticsin irtopuuteriin, ja on vaikea kuvitella, että mikään tässä maailmassa blurraisi huokosia paremmin kuin se, ihan ihme tuote, vaikka aika hinnakas.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives