Piti olla jotain ihan muuta


Tänään piti olla ihan jotain muuta, mutta flunssa veti sohvan nurkkaan makaamaan. Olen kauhuissani selaillut viime viikot Instagramia, missä silmiini on osunut useampiakin flunssapotilaita. Niistäjiä ja yskijöitä on kävellyt kodin ulkopuolellakin tasaisesti vastaan, joten vääjäämättä on tullut ajateltua, että milloinhan tauti iskee minuunkin. Viimeiset pari päivää kurkku tuntui todella karhealta. Eilinen aamu meni niistäessä, mutta päätin siitä huolimatta lähteä vielä tekemään työvuoroni. Vedin parhaita flunssadroppeja, mitä kaapista löytyi ja onnistuin sinnittelemään lauantai-illan vuoron läpi. Ei tarvitse varmaan sanoa, että se oli erittäin huono idea...

Joskus pitäisi vaan osata olla itsekkäämpi ja ajatella omaa hyvää, mutta vanhoista tavoista on vaikea päästä eroon. Ajattelin, että kyllä nyt yksi vuoro menee, kun sen jälkeen on useampi päivä vapaata. Lauantai-iltaan on kuitenkin vaikea saada tuuraajaa ja kaiken lisäksi meillä oli työpaikan illanistujaiset, jossa lähes kaikki jotka eivät olleet töissä olivat. Arvasin idean lähteä töihin olleen huono jo siinä vaiheessa, kun olin fillarilla vasta puolivälissä työmatkaa ja tuntui, että pumppu hakkaa itsensä rinnasta ulos. Sinnittelin kuitenkin illan läpi (en suosittele kenellekään) ja nyt sitten maksellaan velkoja itselle epäitsekkyydestä. 

Toivon kuitenkin, että tämä kääntyy tästä parempaan pienellä levolla, joten palataan asiaan uudestaan tiistaina. 

SNIF.

Oletko saanut välteltyä syysflunssaa?

Kuva: Pixabay 1. Paranemisia sinne oikein kovasti<3 En ole itse vielä joutunut flunssan kouriin ja toivottavasti vältyn siltä vielä pitkän tovin...;)
  Mä otan aina Echina Forcea kunnon tujauksen, kun alkaa tuntuu edes häivähdys jostain flunssan tapaisesta ja aina on tepsinyt tai ainakin melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Echinaa on täälläkin otettu, heti kun kurkku alkoi tuntumaan karhealta, mutta tällä kertaa ei auttanut. Aina vaikea arvioida milloin sitä kannattaisi alkaa ottamaan ennaltaehkäisevästi, tätä menoa kohta varmaan jo elokuussa. :D

   Poista
 2. Voi ei. Pikaista paranemista sinulle. Flunssa on kurja tauti. Itse olen siltä toistaiseksi välttynyt, vaikka sitä töissä onkin liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varsinkin kun tuntuu, että nää kestää nykyään aina vaan kauemmin ja kauemmin. Pidän peukut pystyssä, että saa välteltyä tämän. <3

   Poista
 3. Olin pari viikkoa sitten muutaman päivän töistä pois, flunssa iski rajusti päälle. Edelleen yskittää välillä, joten tiukassa on taas taudit.
  Pikaista paranemista Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi, että on niin tiukassa, ennen tuntui, että flunssakin meni 2-3 päivässä ohi. Ehkä se on tää vanhuus... :D

   Kiitos. <3

   Poista
 4. Ou no parane pian💙Juu oli tuloillaan, mutta väistin tällä kertaa.

  😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan, lepäilyn kannalta otettu pari pvä. Hyvä et väistit, tätä ei toivo kenellekään. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives