Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2019

*Beauty Box Pr-näyte saatu blogin kautta

En tiedä miksi, mutta minusta tuntui, että elokuu oli loputtoman pitkä. Tässä ei suinkaan ollut mitään pahaa, sillä rakastan elokuuta. Omaan makuuni kesän parhaista ilmoistakin tuli vasta elokuun puolivälin aikoihin – päivisin oli lämmin ja öisin kivan viileä. 

*Lookfantasticin Beauty Box saapui tässä kuussa hyvissä ajoin. Syyskuun teema on The Birthday Edition aivan kuten viime vuonnakin. 

Haluan olla rehellinen ja kertoa, että minulla on tällä hetkellä boxin suhteen melkoinen itsetutkiskelu menossa. Olen saanut kohta puolentoista vuoden ajan boxin pr-näytteenä ja olen koko ajan kallistumassa yhä enemmän sille kantille, etten enää ottaisi sitä vastaan. Kosmetiikasta bloggaavana olen melkoinen "roskaaja", sillä testattavia purnokoita pyörii nurkissa paljon. Viimeisen parin vuoden aikana olen kuitenkin kieltäytynyt entistä järjestelmällisemmin vastaanottamasta tuotteita, joista en ole oikeasti todella kiinnostunut (ihan kiva ei riitä) tai joista en ajattele, että voisin saada blogiini teille mielenkiintoista sisältöä. En halua tältä osin turhaa "roinaa" kotiini. Aikoinaan kun aloin ostamaan kosmetiikkaa, ostin sitä ilokseni. Viimeiset vuodet olen tehnyt omat ostokseni vain tarpeeseen. Tähän toimintaani yllätyslaatikon tuleminen kuukausittain ei oikein kohtaa. En tiedä, oletteko huomanneet sen siitä, miten armottomasti ruodin sisällön siitä huolimatta, että saan boxin ilmaiseksi. Kerron suoraan mitä käyttäisin ja mitä en, kaikki ei todellakaan aina ole ihanaa. Kun kirjoitin aikoinaan ensimmäisen blogipostauksen boxista, sain silloiselta suomalaiselta yhteyshenkilöltä jälkeenpäin kiitosta henkilökohtaisesti siitä, kuinka paljon hän piti rehellisestä otteestani boxin esittelyssä. Tämä oli yllätys, sillä postaus oli aika suorasukainen ja ehdin jo mielessäni miettiä, että tuskin jatkossa enää sitä minulle lähetetään. 

"Olen löytänyt puolentoista vuoden aikana boxista muutaman tuotteen, joita olen ostanut uudestaan, mutta muut ovat kokeilujen jälkeen olleet osastoa, ettei tulisi enää mieleenkään hankkia."

Olen löytänyt puolentoista vuoden aikana boxista muutaman tuotteen, joita olen ostanut uudestaan, mutta muut ovat kokeilujen jälkeen olleet osastoa, ettei tulisi enää mieleenkään hankkia. Kun ajattelen sitä roskan määrää, mikä näinä boxeina on kotiini tullut, minua vähän kauhistuttaa. En kaipaa säilytyslaatikoita, joten joka kuukausi laatikko lähtee kierrätykseen. Paria olen käyttänyt joulun aikaan uudelleen paketteihin. Käyttämättömät tuotteet olen antanut eteenpäin, joten omissa nurkissani ne eivät pyöri. Elle on joka kuukausi ehdoton kohokohta, mutta silti mietin miksi? Vaakakupissa toisella puolen painaa se, että syystä tai toisesta, te tykkäätte lukea näitä juttuja ihan hirmuisesti. Ymmärrän kyllä hyvin mikä näissä kiinnostaa, moni varmaan pohtii, kannattaako tällaista tilata jne. Beauty Box -postaus kiikkuukin joka kuukausi luetuimpien joukossa, tämän lisäksi itse tykkään kirjoittaa näitä postauksia ristiriitaisista ajatuksistani huolimatta. Viimeisin mietinnän aihe oli, kun minulle tarjottiin boxia varten alekoodia teille jaettavaksi. Yleensä neuvottelen koodit itse, mutta tällä kertaa vain toisen osapuolen sanelema. Mietin, haluaisinko sitä oikeasti antaa. Minulle on aina ollut tärkeimpänä mielessä se, että jakamani alekoodin pitää olla sellainen, joka myös itseäni innostaisi ostamaan. Saamani tarjouskoodi ei valitettavasti ollut tällainen, johon itse riemusta kiljuen tarttuisin, jos en sitten olisi jo valmiiksi päättänyt, että tilaan Beauty Boxin itselleni 12 kuukaudeksi. Jos 12 kk:n tilauksesta säästää 5,50 euroa, niin onko se teistä sellainen summa, että jos maksatte 186 euron sijasta 180,50 euroa, että sellaista kannattaisi jakaa? Minusta ei, muuta kuin tuossa edellä mainitsemassani tapauksessa. 

Nyt haluaisinkin kuulla tosi paljon rehellisiä kommentteja siitä, mitä mieltä olette boxista ja saatte ottaa myös kantaa siihen, haluatteko lukea jatkossakin näitä postauksia vai pitäisikö keksiä tilalle jotain muuta yhtä vetävää? Mikä sellainen aihe olisi, minkä voisi kuukausittain toteuttaa?

Nyt kuitenkin ainakin vielä yhden kerran boxin sisältöön. 


Caudalie Premier Cru The Eye Cream – Tämän kuun sisällön kiinnostavin tuote. Olen käyttänyt Caudalien tuotteita paljon, mutta tämä silmänympärysvoide ei ole tuttu. Näyttää sisältävän esim. micaa, joten kirkastaa silmänympärysihoa. Lupaa myös kiinteyttää, joka kuulostaa nelikymppisen korviin hyvältä. Tämä lähtee kokeiluun!

Oskia Renaissance Cleansing Gel – Olen ymmärtänyt, että tuotteella on kulttimaine. Vaikka kyseessä on "gel", tämä ei vaahtoa. Sisältää vitamiineja ja entsyymejä, jotka kirkastavat ihoa. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, paitsi ei rasvoittuvalle. 

Pixi Liplift Max "Honey Sheen" – Huultenpullistaja. Lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja täyteläistää huulia. Tavallaan tällaiset tuotteet kiinnostavat, sillä juuri ensimmäisestä boxista löysin vähän vastaavan tuotteen, jota ostin jopa lisää. Tuote lähtee testiin, sillä sävykin on kivan neutraali.

Sleek Eyebrow Stylist "Dark" – Tämä on ehkä niitä asioita, joita inhoan näissä laatikoissa. Ensin fiilis, jee kerrankin, joku muu kuin silmänrajauskynä, joita käytän harvoin. Sitten luen sanan Dark ja masennun välittömästi. Tämä ei suinkaan ole musta, mutta niin tummanruskea, ettei tule kuunaan toimimaan minulla. Eteenpäin.

Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel – Yksi suosikkituoksujani Molton Brownin suihkugeeleistä. Kirpeä ja raikas. Jos kävisin aamuisin suihkussa käyttäisin tätä. Molton Brownin suihkugeeleissä on aika voimakkaat tuoksut ja ne jäävät iholle leijumaan joksikin aikaa. Ovatkin tästä syystä ihania iltasuihkussa. Voin mennä nukkumaan hyvän tuoksuisena, aamulla kuitenkin tuoksu on hälvennyt.

Bubble T Limited Edition Lookfantastic Birthday Bath Bomb – Kylpypommi löytyi myös viime vuoden synttäriboxista, joten samat sanat kuin viimeksi, koska en omista ammetta, tämä on täysin turha tuote.  


Syyskuu jätti omaan makuuni muutaman hyvän boxikuukauden jälkeen aika valjun maun. Liekö osasyynä myös pohdiskeluni boxin jatkosta. 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 
 1. Hyvää pohdintaa ja arvostan, että kerrot rehellisesti ajatuksesi! Mä rakastan lukea postauksia eri kauneusbokseista, mikä nyt on ehkä itsestäänselvää, kun sellaisia itsekin tilailen. Nää ei kuitenkaan ole kaikkien juttu ja tottahan se on, että lähes aina näistä tulee itselleniki niitä turhia tuotteita, jotka lähtee joko eteenpäin heti tai jää kaappeihin pyörimään. Ja jotenkin tuntuu, että sä olet ehkä vielä mua tarkempi sen suhteen, mitä tuotteita otat käyttöön ja mitä et!

  Mä luen näitä siis mielelläni sun blogista. Juurikin ne täysin rehelliset ja kaunistelemattomat arviot sulta kiinnostaa näissä eniten, mutta teet just kuten susta parhaalta tuntuu :) Jos boksit ei enää tunnu omilta ja tavaramäärän lisääntyminen aiheuttaa lähinnä harmaita hiuksia eikä niinkään enää iloa, kannattaa harkita ainakin tauon pitämistä. Vuoden päästä voit taas ollakin sitä mieltä, että boksi olisi kiva saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, koska hetken mietin, julkaisenko tätä ihan tällaisenaan. Lopulta kuitenkin kyse on henkilökohtaisesta taistelustani tämän kanssa, joten halusin avata tilannetta lukijoillekin.

   Mietin juurikin tuota taukoa paljon, että muuttuisiko mielipiteeni sinä aikana, jos vaikka alkaisinkin tuntea yhtäkkistä himoa boxiin, voisinhan sen vaikka kolmeksi kuukaudeksi itselleni sitten kokeeksi tilata. :)

   Poista
 2. Todella hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus. Mulle ei tällä hetkellä tule mitään kauneusboksia, sillä väistämättä osa tuotteista on aina sellaisia, jotka eivät itseäni miellytä ja vaikka ne saakin eteenpäin, se tuntuu silti vähän tyhmältä. Mietin samaa nyt kun joulukalenterivouhotus alkoi. Kalentereissa tulee aina itselle tarpeetonta ja kyllä yksikin kalenteri riittää tuomaan sen pienen jännityksen, mikä luukkua avatessa tulee.
  Musta on sinänsä ihan kiva lukea boksipostauksia ja tykkäsin myös kirjoittaa niitä itse. Se, mikä taas ei puhuttele on asioiden "tyrkyttäminen" lukijoille esim. juuri tuollaisen mitättömän alekoodin turvin. Arvostan tosi paljon rehellistä ja suoraa otettasi täällä blogissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla tällaista palautetta, koska mietitytti olla näinkin avoin, mutta ehkä tuo alekoodi oli lopulta se, mikä ehkä tuskastutti sen verran, että päätin kertoa fiilikseni. Jotka tosin on voinut lukea rivien välistä jo aiemminkin. Ymmärrän, että tuo mielestäni mitätön alekoodi annettiin siksi, että haluavat seurata paljonko saavat sitä kautta myyntiä ja siitä sitten johtopäätökset kelle boxin lähettävät jatkossa. Joten bloggarille muutaman euron boxin takia annettiin sitten painetta jakaa se, jos haluaa, että laatikko tulee pr-näytteenä jatkossakin.

   Itse tykkään myös lukea boxipostauksia, vaikka mulla ei ole edes mitään aietta tilata. Boxycharm on sellainen, että jos sen tilaaminen olisi helpompaa saattaisin sortua ainakin kokeeksi. :D

   Poista
  2. Boxycharmia mäkin olen miettinyt, koska sisältö on kiinnostava ja täysin erilainen näihin yleisimpiin bokseihin verrattuna. Harmi, että se on niin hankala tilattava!

   Poista
  3. Mä tilailin aikoinaan Boxycharmia useamman kuukauden ajan, mutta lopetin sen, kun Posti kadotti niistä kaksi kappaletta ( toinen niistä oli vielä deluxe-versio).

   Poista
  4. Taru onpas sulla käynyt huono tuuri, kaksi hukattua on kyllä liikaa ja todella turhauttavaa. Tuon hankalan tilaustavan vuoksi odotan koko ajan, että Boxycharmiin tulisi joku muu toimitustapa, jonka jälkeen voisin vaikka sen 3kk:n ajaksi kokeeksi tilata.

   Poista
 3. Mä luen 100 x mieluummin arvosteluja tuotteista, joita olet testannut & hyviksi havainnut. Siitä on minulle paljon enemmän iloa. :-) Boxit eivät koskaan ole kiinnostaneet minua, sillä ostan vain tarpeeseen tai sitten haluan ainakin itse valita, mitä uutuutta haluan testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo, että näissä boxipostauksissa ei ole tuotteita ehditty sen paremmin testaamaan, koska se pitää saada tuoreeltaan ulos, jos sitten tuote ei satu olemaan entuudestaan tuttu. Itse olen myös sillä tavalla pihi, että mieluummin käytän rahat siihen tuotteeseen minkä oikeasti tarvitsen kuin yllärinä tulevaan kulmakynään joka on liian tumma kulmilleni. ;)

   Poista
 4. Toisaalta tykkään kuukausiboksipostauksista, vaikka niissä usein jääkin tuotteiden esittely vähän pintapuoliseksi kun niitä ei ole vielä esittelyvaiheessa ehditty testaamaan, mutta niissä törmää silti usein mielenkiintoisen oloisiin tuotteisiin. Osittain tykkään lukea niitä siksi kun en bokseja itse kauheasti tilaa, juurikin sen takia että omaan makuuni kuukausiboksit on usein korkeintaan "ihan kivoja" ja niistä jää ihan älytön purkkimäärä pyörimään ympäri kämppää, mutta uteliaana unboxaus-postaukset kiinnostaa silti. :D

  Eli haluan lukea boksipostauksia, mutta ymmärrän hyvin kantasi siitä, että iso osa boksista on usein juurikin sitä "turhaa", jonka takia sitä ei välttämättä haluaisi kotiin tuotavaksi joka kuukausi. Voi olla, että moni lukee myös ihan uteliaisuuttaan boksipostaukset (kuten minä) vaikkei olisi aikeissakaan tehdä itse tilausta. Sanoisin, että jos boksit alkaa ärsyttää tai tympimään enemmän kuin ilahduttaa, niin ehkä niitä ei ainakaan hetkeen kannata ottaa vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Toisaalta tykkään kuukausiboksipostauksista, vaikka niissä usein jääkin tuotteiden esittely vähän pintapuoliseksi kun niitä ei ole vielä esittelyvaiheessa ehditty testaamaan, mutta niissä törmää silti usein mielenkiintoisen oloisiin tuotteisiin. Osittain tykkään lukea niitä siksi kun en bokseja itse kauheasti tilaa, juurikin sen takia että omaan makuuni kuukausiboksit on usein korkeintaan "ihan kivoja" ja niistä jää ihan älytön purkkimäärä pyörimään ympäri kämppää, mutta uteliaana unboxaus-postaukset kiinnostaa silti. :D"

   Tää on ihan kuin mun suusta, justa tän takia itse luen boxipostauksia. :D

   Poista
 5. Samaa mieltä edellisten kanssa että oli todella hienoa lukea rehellinen mielipide näistä :) Itse en ole tilannut mutta olen toki lueskellut useammankin arvioita näissä tulevista tuottesta, ja itse olen päätynyt siihen että ostan mieluummin tuotteen josta pidän kuin boxin. Mutta näissähän on sellainen yllätyslahja fiilis jonka vuoksi itsekin jos mietin josko kokeilisin :)<3
  - Bemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. <3

   Mähän olen vielä ihminen mikä ei oikeastaan edes pidä yllätyksistä. :D No ok, tietynlaisista, mutta noin yleensä.

   Poista
 6. Hyvää pohdintaa ja mukava lukea rehellisiä mielipiteitä :) itsekin tilaisin Boxycharmin jos se olisi helpommin tilattavissa. LF:n joulukalenteria harkitsen mutta tämä boksi ei niin kiinnosta. Tykkäisin sellaisesta tosi loistokkaasta sisällöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, niin kauan kuin joutuu Shipiton ja tullien kanssa kikkailemaan niin ei kiitos, mikään boxi ei sentään niin hyvä mielestäni ole. :)

   Sama juttu loistokas sisältö ja sen takia minua ehkä enemmän kiinnostaa sellaiset erikoisboxit, mitä tulee harvemmin.

   Poista
 7. Mä en ole nyt pitkään aikaan tilaillut bokseja, koska niistä vain kertyy turhia tuotteita. LF-boksissakin on jonkun verran toistoa. Tuntuu, että käytän nykyään enemmän rahaa niin varmoihin, hyviin tuotteisiin kuin testaan uutuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa ajatellut, että ekan vuoden jälkeen LF:n kohdalla alkoi tuntua siltä, että tulee toistoa. Sitten ne samat brändit Sleekit, Douccet yms. pyörii todella ahkeraan ja kun ne ei oikeastaan kiinnosta mua. Ymmärrän hyvin, ettei boxiin ole kovin helppo saada mukaan Narsia, Benefitiä, Dermalocigaa tms. mielenkiintoisempia brändejä, mutta LF:n tuotevalikoimalla voisi kuvitella, että sisältö pysyisi hivenen monipuolisempana. :)

   Poista
 8. Tykkään kyllä boxista ja sen mukana tulleista itselle vieraista brändeistä. Boxit etenkin palvelee tavallista kuluttajaa, me kosmetiikasta bloggaavat saamme kosmea testiin muutenkin niin paljon, joten boxille ei sinänsä ole tarvetta, paitsi jos tulee joku kiva uusi tuote tai brändi. Joten todellakin ymmärrän kosme-ja tavaraähkyn, jota tavallisella kuluttajalla ei taas ole.

  Tilasin aikoinaan Livboxia, nimi vaihtui Bette Boxiksi, mutta boxilla ei ole käyttötarvetta, sillä saan Suomessa myytäviä uutuuksia muutenkin testiin. Siksi omalta kantilta LF tai Glossybox ovat kivempia, mutta ei välttämättömiä, sillä kosmea on. Laatikot olen säilyttänyt ja lahjoja tai arvontavoittoja niihin. Ellen pikaselaan.

  Koodi on niin mitätön, ettei se innostaisi minua ostamaan ja tuntuukin vain tavalta kontrolloida somevaikuttajia, paljonko myyntiä saadaan. Britit eivät tiedosta suomalaisten luonnetta eli monet eivät halua bloggaajan hyötyvän heidän Tilauksesta ja tilaavat ennemmin muita teitä. Vaikka tästä koodista ei edes bloggaaja hyödy. Jos alekoodi olisi ollut edes eka boxi ilmaiseksi. 5e ja risat ei tunnu missään vuoden tilauksessa.

  Ihana rehellinen postaus. Omaa boxia en ole saanut kuin alle vuoden ja monia kuukausia ettei boxia ole tullut, joten en ole kyllästynyt vielä boxiin. Mutta maailma ei muutu mitenkään vaikka boxia ei tule.

  Joulukalenteria haikailen ja jo siitä syystä, että vuoden päästä olisi 2 Lf kalenteria joiden laatikoita voisin täyttää molemmille tytöille.

  Huippuihana rehti postaus, peukut Jonna.

  Ihanaa viikonloppua 🤗😘🤗🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ehkä se joulukalenteri oli isoin "roska", josta koin jopa huonoa omaatuntoa jälkeenpäin. En todellakaan aio hankkia yhtäkään kosmetiikan joulukalenteria tulevana jouluna. :D Siinä oli lisäksi tosi paljon tuotteita, mitä oli ollut osin jo aiemminkin boxissa. :/

   Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

   Poista
 9. Mulle ei ole koskaan tullut mitään boxia, enkä usko, että koskaan tilaankaan. Monessa boxissa on tuotteita, jotka jäisi kaappia koristamaan tai menisi kiertoon. Ostan mielummin vaan sen mitä tarvitsen (niitäkin on välillä liikaa).
  Tykkään lukea sun arvioita, koska olet täysin rehellinen siitä, mitä tykkäät tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo, että on kivempi ostaa tarpeeseen, kuin saada tuotteita joita ei voi käyttää, joita pitää siirtää sitten eteenpäin. :)

   Ihanaa viikonloppua Outi! <3

   Poista
 10. Mielenkiintoista ja rehtiä pohdintaa, juuri sellaista mitä suoraselkäiseltä bloggaajalta tietää odottaa:)

  Itse en nykyään juurikaan lue enää boxipostauksia, koska en itse ole koskaan tilannut yhtäkään boxia, enkä aio vastaisuudessakaan. En halua ostaa "sikaa säkissä", enkä halua mitään matka- tai näytekokoisia tuotteita, koska minusta sellaiset eivät vain kuulu boxeihin. Ja tuotteiden tai tuoteryhmien toistuminen ei myöskään innosta.
  Kivaa viikonloppua Jonna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo, että en ole sika säkissä ostaja, joten siltä osin tää boxi ei vastaa lainkaan arvojani. Näytekokoiset tuotteet pyörii myös helposti nurkissa, koska matkalle ostan usein juuri niitä suosikkituotteitani matkakoossa, kuten tein viime reissuunkin. Käytin ne sitten loppuun kotona.

   Mukavaa viikonloppua Sari. <3

   Poista
 11. Arvostan itsekin rehellisiä bloggaajia ja haluan itsekin toimia niin!
  Kauneusbokseja olen kyllä tykännyt tilailla, varsinkin ulkomailta kun valikoimissa on harvinaisempia merkkejä mitä ei suomessa edes myydä. ja toisaalta ne turhat tuotteet voi aina laittaa eteenpäin. En ole kokenut että olisi siis ollut itsellä turhaa mutta ymmärrä kyllä, että kosmebloggaajana tavaraa tulee muutenkin ovista ja ikkunoista joten ei siihen välttämättä boksia enää tarvita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxycharm on tosiaan ulkolaisista boxeista sellainen, että jos se olisi helpommin tilattavissa, voisin silloin tällöin sitä esim. 3kk koejakson tilata. Toisaalta siitäkin tulee usein luomiväripaletteja, joita en saisi koskaan käytettyä jne. :D

   Poista
 12. Mä olen pohtinut ihan samaa vaikka olen vastaanottanut vain 3 laatikkoa (ja alunperin ymmärsin että vastaanottaisin vain yhden). Olen tosi ympäristöahdistunut ja roskaaminen sekä tarpeettoman tavaran määrä 20m^2 asunnossani nostattaa hiukset pystyyn. En yleensä halua mitään, että voisi laittaa vain eteenpäin. Ainoastaan tuotteet, jotka olen testannut ja arvostellut, mutta "herättävät iloa" enemmän läheisessäni pääsevät uuteen kotiin.

  On jännä myös seurata kamppiksiakin, joista on itse eettisistä syistä kieltäytynyt, ja miten jotkut ovat ottaneet ne vastaan. Siinä ei ole mielestäni väärää, mutta ei mene _mun_ linjausten kanssa 1:1. LF boksissa Elle on minunkin hittini, mutta jos välttämättä haluaisin lehden voisin sen muutenkin ostaa.

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä 59m2 kaksiossakaan ei pahemmin ole tilaa, kun pitää puolisonkin kamat mahtua. :D Nytkin säilytystila jo aika piukassa.

   Yhdyn tuohon mitä sanot kamppiksista, kieltäydyin todella monista, jotka eivät sovi minulle tai etiikkaani, niin onhan se sitten todella jännä lueskella muilta niitä postauksia. Eikä siinä todellakaan ole mitään pahaa, meillä jokaisella on omat etiikkamme, toisilla joissakin asioissa vieläkin isompi kuin toisilla. Koen, että kun on blogannut niinkin kauan kuin minä, ei tarvitse enää suostua ihan kaikkeen. Uskon, että tuoreemmilla bloggaajilla voi vaikka uutuudenviehätyksessä olla vaikeampi kieltäytyä. Kävin itsekin sen vaiheen läpi jo vuosia vuosia sitten. Mukana on kuitenkin myös uusia bloggaajia, joilla tuntuu olevan korkea etiikka heti alussa, mitä toivon, että olisi ollut itselläkin. Tuli vasta kantapään kautta opittua. :D

   Mukavaa viikonloppua Laura. :)

   Poista
 13. Hyviä pohdintoja! Mietin myös itse, että tuo pakettien mukana tuleva roskan määrä on kyllä yllättävän iso ja ei näistä aina keksi kierrättämälläkään uusia juttuja. Samoin on tuotteiden kanssa, että ähky tulee, jos tuotteiden suhteen ei pääse itse valintaa tekemään. En ole siksi lähtenyt mitään boxia tilaamaan tai yhteistöihin, kun en ole niistä niin nauttinut. Mutta sä kyllä teet hyvää kertomalla mikä toimii ja mikä ei ja kaikki ei ole niin ihanaa, kuin voisi luulla. Rehellisyyttä arvostetaan. Varmasti tämä antaa lukijoillesi kunnon faktaa, mitä boxissa on ja onko järkeä sitä tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko, että tällaisessa boxissa on kovinkaan usein niin, että kaikki tuotteet olisi sellaisia, että jee, tätä olen aina toivonut. Toki joskus voi osua, mutta mitä pidempään boxi tulee, sen enemmän alkaa tulemaan toistoa ja se, että tulisi täyden kympin boxi mahdollisuus harvenee. :)

   Poista
 14. Mä oon tilannut tuota LF:n boksia nyt keväästä asti ja tämänkertainen oli kyllä aika huono -- juurikin kun ei omista kylpyammetta, ei käytä huulikiiltoja ja on vaaleahiuksinen (mikä ihmeen idea lähettää vain dark -ja medium -sävyisiä kyniä) niin aika monta hutia yhteen boksiin..
  Viimeiseksi ainakin nyt hetkeen taitaa jäädä tämä mulle, on noita tuotteita muutamat ehtinyt kertyä niin täytyy yrittää käyttää välillä pois :D
  Brittiläinen Birchbox oli musta ihana (sieltä tuli Benefitiä ja Nuxea ja ihan hauskoja,erilaisia pienempiä merkkejä ainakin) kun joskus siellä asuessani tilasin sitä. Harmi vaan kun eivät vieläkään toimita Suomeen, se kiinnostaisi kovasti edelleen!

  Mutta niin, näitä postauksia on kiva lukea mutta tottakai lopetat tilauksen/pidät taukoa jos siltä tuntuu! Ei missään nimessä kannata vain blogin ja lukijoiden takia jatkaa jos ei tunnu hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakaan ei mitään järkeä, ehkä vähän maittain olisivat voineet katsoa minkä sävyinen kynä olisi ollut järkevä. Mietin, että olisi tullut itselle edes se Medium, olisi voinut testata, mutta Dark ihan sula mahdottomuus, että se kävisi mulle. Kylpypommit on kans ihan turhia, kun aika harvalla suomalaisista on amme. Enkä nyt ihan lämpene millekään jalkakylpyideoillekaan noiden kanssa.

   Birchbox kuulostaa kivalta, just sellaisia brändejä, joista mäkin tykkään. LF voisi kanssa houkutella mukaan laatikkoonsa noita toisiakin brändejä, ei varmasti helppoa...

   Poista
 15. Epäilen että erilaisten kauneusboxien aikakausi on ohi ! Alkuun tilasin Livboxin joka myöhemmin muuttui Betteboxiksi ja olin pitkään tilaajana kunnes näytepusseja ja muita pakkauksia alkoi olla boxin pääasiallinen sisältö. Glossybox tuli vielä kevääseen asti mutta nyt on sekin loppu. Hammastahnoja ja deodorantteja en kaipaa näihin bokseihin vaan jotain hieman arvokkaampaa josta mielellään myöskin maksaisin enemmän ! LF Beauty Box kävi mielessä mutta en sittenkään. Yhtään jännitystä ei ole kuin sisällöstä voi lukea ennen kuin oma boxi saapuu varsinkin nämä ulkomaan boxit joita lähetetään useammassa erässä. Arvostan todella että bloggaajat ovat rehellisiä ja tuovat esille oman näkökantansa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö ROSE, mulle on tullut vähän samanlainen fiilis, että ehkä se huipennus on taittumassa. Esim. se että Jolie julkaisee jatkossa boxin muutaman kerran vuodessa, niin näkisin, että tossa on ehkä boxien tulevaisuus ja itsekin ottaisin mieluummin vaikka neljä kertaa vuodessa boxin, maksaisin vähän enemmän, siten että sisus olisi sitten "timanttia". Näin kertyisi sitä turhaa krääsää vähemmän ja ne tuotteet tulisi oikeasti käytettyä.

   Mäkin vältän Instaamasta tästä, koska siellä vielä helpommin osuu sisältö ihmisten silmiin, blogiin aina eka kuvaksi pelkkä laatikko, ettei vaan kukaan spoilaannu sisällöstä, koska boxit tulee niin eri aikaan ihmisille. .)

   Poista
 16. Mä oon kosmetiikan suhteen sen verran myöhännäisherääjä että rakastan sekä lukea eri boxipostauksia sekä saada itse kuukausittain boxi.
  Monille kauemmin bloganneilla voi olla jo huipentuma ohi, mutta mä elän sitä vielä :)

  Toisaalta juuri nyt elän tilanteessa, jossa tavaraa on enemmän kuin aikaa käyttää joten himmailen kosmetiikkaostoissa loppuvuoden.

  Mullehan tuli Bette pitkään ja vaihdoin sen tähän LF:n koska sisältö on poikkeuksetta ollut hyvä ja tykkään tutustua ihan uusiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin.

  Ihailtavan rehellinen olet ja ihan ymmärrettävää sekin että jos tää LF on nyt nähty, on ehkä aika siirtyä eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan hyvin ajan muutama vuosi sitten kun boxit alkoi tekemään tuloaan, epäilen, että ne tulevat muuttamaan muotoansa kuukausittain ilmestyvistä harvemmin ilmestyviin tulevaisuudessa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives