SYYSARVONTA – Voita kosmetiikkapaketti


Viimeisen viikon aikana on alkanut tuntumaan siltä, että syksy on todellakin täällä. Ilma on ollut todella jännä, kymmenen minuutin sisällä on saattanut paistaa aurinko, sataa vettä ja räntää. Ilma vaihtuu ihan  yllättäen, eikä ulos lähtiessä voi tietää, mitä on edessä.

Itselläni on vielä pari päivää syyslomaa jäljellä. Olen viettänyt lomani niin kuin minulle on parasta, ollut tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Tämä lokakuu ei ole kyllä yhtään oma kuukausi, olenkin joskus sanonut, että voisin nukkua talviunta loka-marraskuun ja herätä unilta joulukuuksi. 

Tämän vuoksi ajattelin, että tähän lokakuun alkuun sopisi hyvin pitkästä aikaa arvonta, jonkun teistäkin mieltä piristämään. Vuosien aikana olen huomannut, että ehdottomasti kivoimpia arvottavia ovat nämä paketit, missä on useampia erilaisia tuotteita. Jos kaikki eivät ole itselle mieleen, niin osalla voi sitten ilostuttaa vaikka ystävää. Tällä kertaa valitsin pakettiin sekalaisesti niin meikkejä, hiustuotteita kuin ihonhoitoakin. Osan olen ostanut itse, osa on blogin kautta saatuja tuotteita, ne on merkattu *)-merkillä.

Kosmetiikkapaketteja arvotaan yksi kappale ja paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Ecotools Cleansing Brush
*Acca Kappa Bio Lip Balm
*Pulpe De Vie Eau Micellaire
Invisibobble Original Mint To Be 
Elizabeth Arden Standing Ovation Mascara 02 Intense Brown
*L'Oreal Shake & Glow Luminous Setting Spray
Paul Mitchell Thicken Up Styling Liquid
*Rituals The Ritual Of Holi Nourishing Body Cream
*Miss Kay Wild & Free EdP
Lancôme Génifique Hydrogel Melting Mask
*Isadora Loose Setting Powder 05 Medium (aurinkopuuteri)
Ekopharma Herukka Sensitive Kasvovesi
*GOSH Velvet Touch Lipstick
*Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask


OSALLISTUMINEN JA SÄÄNNÖT:

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mikä on parasta syksyssä. Osallistumisaikaa on su 13.10.2019 asti. Voittajaan otan yhteyttä viimeistään vko:lla 42 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi SYYSARVONTA.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 30.11.2019 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

ONNEA ARVONTAAN!
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives