Suosikit bareMineralsilta

*Sisältää mainoslinkkejä, kaikki muut tuotteet omia, Neutral-paletti PR-näyte

BareMinerals on brändi, johon lämpenin todella hitaasti. En oikein tiedä itsekään, miksi. Viimeiset pari vuotta on kuitenkin muuttanut kaiken ja olen löytänyt muutamia huippujuttuja, joita olen osaa ehtinyt ostaa jo lisääkin. Ajattelinkin jakaa viisi suosikkiani bareMineralsilta, jotka ovat käytössäni lähes päivittäin.


*Mineral Cleansing Water – Olen misellivesien suurkuluttaja, jonka moni teistä tietääkin. Käytän misellivettä lähes poikkeuksetta puhdistamaan aamulla ihoni. BareMineralsin misellivesi on todella tehokas, mutta hellävarainen. Pitää ihon pehmoisena. Sisältää mm. kurkku-uutetta, merisuolaa ja ruusuvettä. Tuoksu on aavistuksen ruusuinen. Ei kirvele silmiä, joten käytän iltaisin myös silmämeikin puhdistuksessa.

*Good Hydrations Silky Face Primer Hydrate – Primer vei sydämeni mennessään ja loppui aluksi alta aikayksikön, koska käytin sitä lähes päivittäin. Hyaluronihappoa ja glyseriiniä sisältävä primer tuntuu toimivan ihollani aina – oli se sitten kuivan tai rasvaisemman oloinen. Ainoastaan rasvaiselle iholle en tätä suosittele, mutta kaikille muille kyllä. Emulsiomainen pohjustaja kosteuttaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Pitää meikin nättinä myös pitkinä päivinä. On toiminut hyvin ihan kaikkien meikkipohjien alla, eikä ole lähtenyt rullautumaan.

*Prep Step Mineral Shield Daily Prep Lotion SPF50+ – Voisi varmaan sanoa, että itsellä on jatkuva haku tuotteisiin, joilla saisin mahdollisimman helposti lisättyä kasvoille kunnon aurinkosuojan meikin alle, ilman, että kasvot tuntuvat tahmeilta. Kyseessä on primer, jossa on todella korkea aurinkosuoja. Tuote on ohutta melkein vesimäisen maitomaista. Sisältää mikrokapseloituja pigmenttejä, jotka sulautuvat ihon sävyyn. Tekee ihon pinnasta kauniin, ilman valkoista pintaa. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta jos et tykkää hehkuvasta meikkipohjasta, en välttämättä suosittelisi tätä. Kuumina päivinä lisään t-alueelle vielä kiiltoa estävän primerin. Talviaikaan sen sijaan tämä toimii yksinään. Meikki levittyy päälle moitteettomasti. Kesällä todella ihana tuote käyttää ihan yksinään meikittöminä päivinä. Tuoksu on hetken aikaa kasvoilla hivenen metallinen, mutta se häviää hetken päästä. Olen valmis antamaan tämän anteeksi, koska tuotteen ohut koostumus todella korkealla suojakertoimella varustettuna on niin loistava combo.

*Moxie Plumping Lipgloss – Pitkän mattahuulipunakauden jälkeen tämä vuosi on ollut vaihteeksi huulikiiltojen aikaa. Olen aina ollut vannoutunut kirkkaiden sävyjen käyttäjä, mutta kodin ulkopuolinen työ asettaa tälle vähän haasteita. En pysty tarkistamaan montaakaan kertaa työvuoron aikana huulipunan tilannetta ja jatkuva puhuminen kuluttaa aika tehokkaasti punat huulilta. Joten en mielelläni valitse töihin kovinkaan räväköitä sävyjä vaan hyvin neutraaleita. Huulikiillot toimivat hyvin, koska ne kuluvat huomaamattomasti pois ja tauolla niitä on helppo sipaista nopeasti huulille. BareMinerals Moxie Plumping Lipgloss täytelöittää aavistuksen huulia. Huulikiillossa on aivan pienesti kihelmöivä efekti, kiitos piparminttuöljyn, joka tosin ei kestä kauaa. Sisältää huulia hoitavia peptidejä ja hyaluronihappoa. 

*Gen Nude Eyeshadow Palette – Paletteja on neljä erilaista, jokaisessa on kuusi sävyä. Sain alunperin Neutralin blogin kautta ja aika nopeasti huomasin, että se olis lähes ainoa luomiväripaletti, mitä käytin. Tämän jälkeen ostin paleteista itselleni myös Copperin, jossa on hivenen "räväkämpi" sävymaailma. Paletit ovat runsaspigmenttisiä, kermaisia ja helposti työstettäviä  ja sävyjä on helppo käyttää. Mukana hohtavia sekä mattoja sävyä, joten blingiä saa silmiin niin halutessaan. Sävyillä saakin tehtyä todella nopeasti arkimeikin, mutta varsinkin Copperilla myös kivan iltameikin.


Skincitylla kaikki *bareMineralsin tuotteet -20% 6.10.2019 asti. 

Onko bareMinerals tuttu? Suosikkituotteesi?



  1. Olen kuullut merkistä ja jos vain yksi suosikki näistä pitäisi valita, se olisi Mineral Cleansing Water, koska tykkään misellivesistä, niin kuin sinäkin :)
    Ihanaa tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivedet on kyllä huippuja, olen monesti meittinyt, että mitäs sitä tehtiin ennen niitä. :D

      Mukavaa viikon jatkoa Outi. <3

      Poista
  2. Nyt täytyy tunnustaa, etten ole tainnut vielä koskaan edes kokeilla merkin tuotteita.

    Ihanaa lokakuun alkua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä kaikkia voi ehtiä, vaikka onkin kyseessä brändi joka on ollut markkinoilla jo pitkään. :)

      Mukavaa viikonloppua Maikku. <3

      Poista
  3. Sarjaan en ole kauttaaltaan niin hyvin tutustunut, mutta ne muutamat tuotteet joihin olen, niin olen todella paljon tykännyt. Mm. Luomivärit ja aurinkopuuteri.

    Ihanaa päivää Jonna ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit ovat kyllä bareMineralsilta parhautta, nää pikkupaletit on musta vaan vielä parempia kuin ne isot.

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives