10 hassua kysymystä


Blogeissa on kiertänyt viime aikoina haaste, jossa kysellään ihan hassuja. Ajattelin, että vastaanpa minäkin näihin kysymyksiin.

Tänään oli aivan upea aurinkoinen päivä, pakko sanoa, että valo tekee kyllä ihmeitä. Sitä jopa istuu sohvannurkassa suoremmassa kuin pimeällä. :D

Imetkö hiuksiasi?

No en! Tähän perään on kuitenkin myönnettävä, että lapsena hiukseni löytyivät usein suustani. Tykkäsin myös pureskella niitä. Jep, kerrostetut sivut hampailla työstettynä. Tätä muistaakseni kesti pari vuotta. Pureskelu tapahtui, kun katsoin esim. telkkaria. Sitten tapa vain jäi.

Petaatko pedin joka aamu?

Petaan, mutta en heti. Olen tehnyt aina näin, ennen kuin edes olin tietoinen, että tästäkin on kiistaa. Asiasta nimittäin on ihan asiantuntijataholla kahta eri näkökantaa. Toisten mielestä peti kannattaa pedata heti, toisten mielestä ei kannata pedata lainkaan tai ei ainakaan heti. Petaamaton vuode nimittäin auttaa poistamaan kosteutta lakanoista ja patjasta, joka pitää sängyn hygieenisempana. Teenkin usein niin, että heti ylös noustuani avaan ikkunan ja jätän sängyn auki tuulettumaan. Syön aamupalan, jonka jälkeen palaan petaamaan pedin.

Mikä on suosikkilaulusi?

Usein lauluissa itselleni tärkeintä on sanat. Olen aina ihaillut Juicen sanoituksia. Kappaleita pitää kuunnella useasti, että ymmärtää sanoituksien hienouden. Usein jokaisella kuuntelukerralla niistä avautuu jotain uutta. Kaikista Juicen lauluista Luonas kai olla saan on yksi hienoimpia. Tähän muuten jännä fakta. Näin Juicen 90-luvulla kerran livenä esiintymässä ja jostain syystä olen aina tuntenut hänen kanssaan tiettyä hengen heimolaisuutta, ihan sanoituksien vuoksi. Paljon myöhemmin sukututkimuksen kautta sain tietää, että Juice oli äitini pikkuserkku ja siten kolmas serkkuni. Joten ehkäpä sen hengen heimolaisuuden toikin samaan sukuun kuuluminen. 

Mikä keittiötarvike olisit?

Tekisi mieli sanoa, että kauha. Vaikka suorastaan inhoan kaikkia sanontoja, silti yksi osuu ja uppoaa joka kerran. "Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia." 

Tosin kahvin rakastajana olisi tehnyt mieli vastata kahviautomaatti. Olisi kiva nähdä automaatin omistaja kaikista paljaimmillaan unenpöpperössä. :D

Mitä mietit, kun istut yksin autossa?

Ajokortittomalle hivenen hassu kysymys. Kaippa mietin, että voisi kuski jo tulla, että päästäisiin jatkamaan matkaa. 


Mikä eläin olisin ja miksi?

Leijona. Olisi hienoa, ettei pahemmin olisi luonnollisia uhkia paitsi tietenkin typerä ihminen. 

Mitä teet, kun olet vihainen? 

Jaarittelen ja manaan, mutta saatan myös mököttää. Eli kaksi ääripäätä tilanteesta riippuen.

Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?

Saisin olla terveenä. Se jos on kunnossa, lähes mikä muu tahansa onnistuu kyllä.

Millainen olet humalassa?

Hauska. Hivenen normaalia puheliaampia ja ehkä myös yllytyshullumpi tempauksiin, kunhan ne ovat hyvän maun rajoissa.

Käytätkö hajuvesiä?

Tietenkin. Tuoksut kuuluvat osaksi jokapäiväistä elämääni. Yksi eniten pelottavia juttuja on se, etten pystyisi tuoksuja enää käyttämään. Se olisi tällaiselle tuoksuista energiaa ammentavalle paha paikka. Siksi olen koittanut alkaa keventää tuoksukuormaa ympärilläni muissa asioissa. Tästä tuskin on apua, mutta haluan uskotella niin. ;)


Rentoa torstai-iltaa kaikille!

Mitä sinä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?

Kuvat: Pixabay



  1. Toivon, että tämä tauti olisi jo vihdoinkin selätetty. Tänään otin vikan antibiootin ja silti vaan röhityttää ja räkää lentää. Toivottavasti ei tarvitse toista kuuria hakea.
    Kiva tuo Juice juttu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, on kyllä sitkeä tauti, huono merkki, ettei räkä oo täysin mennyt pois, vaikka kuuri loppui. Vähän indigoi sitä, että saattaa laueta uudestaan ja joudut hakeen pian toisen kuurin. Toivon sydämestäni, ettei noin käy! <3

      Poista
  2. Juicen sanoitukset ovat kyllä hienoja, käytiin katsomassa se leffakin ja aukesi tämä henkilöhahmo ihan eri tavalla leffan myötä. Että sukua julkkikselle:)

    Mä toivon sekä terveyttä että uutta kivaa työpaikkaa, että onhan niissä toivomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, ihan oman vertaisiaan. Kuka muu olisi tehnyt maksullisesta naisesta biisin? Ei kukaan muu. Vielä kunnioittavan sellaisen. :)

      Terveys on kyllä asia, mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän sitä arvostaa. <3

      Poista
  3. Olipa kiva lukea sinunkin vastauksia tähän haasteeseen.
    Ja hyvä tuo sanonta lusikasta ja kauhasta. En ollutkaan aikaisemmin sitä kuullut 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, tulee käytettyä sitä aika paljon, koska mummoni käytti sitä aikoinaan. :D

      Poista
  4. Mukava postaus. Toivon pysyväni terveenä. Onnellista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveys on kyllä tärkeää. Ihanaa viikon aloitusta. <3

      Poista
  5. "Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?" - kysymykseen odotin jotain muuta (heh), mutta terveys on kyllä perusedellytys kaikelle muulle!

    Onneksi on jo helmikuun, ja valon odotuksessa täälläkin ollaan!

    Kivaa uutta, alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mähän mietin hetken sitä lottovoittoa, mutta eipä sillä mitään tee, jos et ole terve. Rahalla saa kyllä hoidettu itseään tiettyyn pisteeseen asti, mutta kuolemattomaksi sillä ei itseään ainakaan vielä saa. :D

      Samaa sinne Sari. <3

      Poista
  6. Kivoja vastauksia! Hmm, just nyt toivon itselleni keittiörempan valmistumista ja uusia asiakkaita. Saihan näitä toivoa kaksi? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotan innolla, että näen sun keittiörempan lopputuloksen. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives