Daisy ja paras pääsiäismuisto


Toivottavasti teidän pääsiäinen on mennyt mukavasti. Minua Instagramissa seuraavat ovat saattaneetkin huomata, että minä olen tuttuun tapaan vetänyt kunnon suklaamunaöverit, no kerrankos sitä. :D Koska en ole itse ollenkaan uskonnollista sorttia, niin oman pääsiäisen kohokohdat liittyy syömiseen. Mämmiä ja suklaamunia, niistä en voi saada tarpeekseni. Lapsuuteni paras pääsiäismuistokin liittyy suklaamuniin. Vaikka mummoni oli ortodoksi, meillä ei vietetty pääsiäistä kovinkaan kummoisesti, vähän jotain koristeita ja siinäpä se. Paitsi, että minä sain ensimmäiset simani jo aina pääsiäisenä, sillä mummo valmisti usein ensimmäisen satsin simaa pääsiäiseksi ja toisen sitten vapuksi. Joskus pääsiäisestä jäi simaa yli ja vappuna sitten juotiin jo hmm... hieman käyneempää simaa. Ettehän kerro kellekään. ;) Lammas taas oli mummolleni aivan tuntematon käsite. Meillä ei syöty sitä koskaan. Tiedän, että monet syövät suklaamunansa vasta sunnuntaiaamuna, mutta mummollani oli tapana laittaa pitkäperjantain ja lankalauantain välisenä yönä sänkyni alle yllätys, jonka löysin lauantaiaamuna herätessäni. Luulen, että tämä ihan sen vuoksi, että en kuuna päivänä olisi jaksanut odottaa niitä suklaamunia sunnuntaiaamuun asti. Mummo varmasti ajatteli tässä asiassa omia hermojaan, eikä niinkään perinteitä. En vieläkään käsitä, miten mummo hommassaan onnistui, sillä en koskaan herännyt siihen, että sänkyni alle jotain yöllä laitettiin (ehkä pääsiäispupu on sittenkin olemassa). Aamulla herätessäni, sänkyni alle oli ilmestynyt iso huivi, jonka sisään oli kääritty valtava läjä suklaamunia ja muita pääsiäismakeisia. Pääsiäislauantain vietinkin koko lapsuuteni karkkiähkyssä, tapa, joka on selkeästi jäänyt päälle myös aikuisiällä.
Omat pääsiäiskynteni olivat tietenkin keltaiset. Keltainen tosin on todella haastava väri suomalaista ihonsävyä vasten. Varsinkin omani on hankala. Olen aikojen saatossa tehnyt parikin keltaista hutiostosta vaatteiden puolelta. Käyttämättä ovat ihanuudestaan huolimatta jääneet, koska olen näyttänyt ne päällä lähinnä aneemiselta. Sama haastavuus pätee kynsilakkoihin. Senpä vuoksi Zoyan keväiseen Delight -kokoelmaan kuuluva hempeän pastellinen, aavistuksen kermaisen keltainen Daisy yllätti. Sävy oli jotenkin ihan täydellinen keltainen ihoani vasten ja pidin siitä kovasti. Daisy on myös shimmerinen ja siinä on auringon valossa nähtävissä hieman sinivihreää hohtoa. Olin katsellut tästä etukäteen netistä kuvia, koska lakka on läpikuultava creme ja vaatii kolmekin kerrosta täyteen peittävyyteen, päätin vähän kikkailla. Itsehän en hirveästi tykkää lakoista, joiden läpi kynnen kärjet kuultaa, mutta onneksi tuo "heikkous" on helposti korjattavissa. Tällä kertaa ratkaisin asian levittämällä alle yhden kerroksen China Glazen Lemon Fizziä.


Kuvassa kynsillä ensin yksi kerros Lemon Fizziä ja päällä yksi kerros Daisya. Täydellinen peitto. Daisyn koostumus oli melko hyvää, se levittyi helposti kynnelle, kuivui suht nopeaan, mutta jätti pinnan aavistuksen raitaiseksi huolellisesta levityksestä huolimatta.

Miten on, kolahtaako Daisy? Onko teille jäänyt mieleen pääsiäismuistoja lapsuudesta?

Zoyan lakkoja voi ostaa jälleenmyyjiltä tai tilata maahantuojalta sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi. Tilaus onnistuu myös täältä. Lakkojen hinta n. 15,50 euroa/kpl.
Ps. Teillä on vielä tämä päivä aikaa osallistua Jimmy Choo -tuoksuarvontaan. Lisäohjeet löydät täältä.
Daisy lehdistönäyte, Lemon Fizz itse ostettu.
 1. Charming Nails
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 11:22 (2 kuukautta ago)
  Aivan ihanan värinen <3 paras lapsuusmuisto pääsiäisestä on se että saatiin valita kaupasta yhdet pääsiäismunat. Minä ahneena otin tietysti Mignonin koska se on täyttä suklaata eikä ontto sisältä. Mämmistä tykkäsin myös <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 12:24 (2 kuukautta ago)
  Mustakin, vaikka keltaiset lakat on yleensä aika vaikeita. Tää on tarpeeksi hempeä, että istuu meikäläisenkin ihon sävyyn. :) Hyvin ajeltu jo pienenä, onhan siinä mignonissa enemmän syötävää. :D

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 11:40 (2 kuukautta ago)
  Ihanat pääsiäiskynnet! <3 Tajusin juuri, että mun lakkakokoelmasta ei taida tällä hetkellä löytyä yhtään keltaista lakkaa! Täytyypä korjata asia ;) Vähintäänkin yksi keltainen lakka on tietty pakollinen :D

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 12:24 (2 kuukautta ago)
  Kiitos!

  Mulla on varmasti alle viisi keltaista lakkaa, joten ei hätää. Niitä on oikeasti todella vaikea löytää sopivan sävyisiä.

  Vastaa

  Virpi
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 13:54 (2 kuukautta ago)
  Hiukan taitettu ja pehmennetty keltainen sointuu kauniisti ihoosi ja näyttää täydelliseltä pääsiäisenä!
  Kuka nyt jaksaisi odottaa suklaamunia sunnuntaihin asti, kyllä niitä piti olla perjantainakin. Meillä löytyi tyynyn alta, sanottiin että kukko oli käynyt munimassa:}

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 14:12 (2 kuukautta ago)
  Mahtavaa, kyllä lapselle odottamisen aika on liian pitkä, kun se tahtoo olla sitä aikuisenakin. ;)

  Vastaa

  Mysterious M
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 20:31 (2 kuukautta ago)
  Ihanalta kuulostavat nuo lapsuusmuistosi ja ihan oikein mummosi teki kun antoi ne munat ajoissa. Niin tehtiin mekin omien lasten kanssa ja pillotettiin ja annettiin tyttöjen kartan kanssa etsiä. Tai ensin käytettiin vihjeitä, josta löytyi seuraava vihje jne. ja lopulta löytyi munia kasa. Toivottavasti on jäänyt mukavt muistot meidänkin tytöille tästä.
  Keltainen näyttää ihan kuule kauniilta sun ihollasi, ei pidä käydä liian kriittiseksi:)
  Mukavaa alkavaa arkea!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 21:41 (2 kuukautta ago)
  Munan etsintä kuulostaa kivalta. Varmasti on jäänyt hyvät muistot! :)

  Mun mummo oli ihan paras! <3

  Tämä keltainen näyttää, mutta vähänkään kirkaampi ei.

  VastaaPoista
 2. Tiina
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 21:04 (2 kuukautta ago)
  Tosi hyvänsävyinen keltainen! Itsellä keltaiset kynsilakat saavat useimmiten vain aikaan sellaisen ”polttanut kuin korsteeni 50 vuotta”-näköiset kädet, mutta sellainen hyvä keltainen on yhä etsinnässä.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 21:43 (2 kuukautta ago)
  Hah, ymmärrän mitä tarkoitat. :D Ei kovinkaan mairittelevaa. Itse huomaan tosi kirkkaankeltaisen saavan juurikin näyttämään kasvot aneemisilta tai sitten tosi paljon vanhemmilta. Korsteeniksi en onneksi vielä ole muuttunut.

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 09:32 (2 kuukautta ago)
  Onpa herttaisen kaunis sävy! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 09:51 (2 kuukautta ago)
  Herttainen kyllä kuvaa Daisya aika hyvin. :)

  Vastaa

  klaara
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 10:27 (2 kuukautta ago)
  Kaunis vaaleankeltainen lakka, joka sopii hyvin kesään ja kukkamekkoihin.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 12:00 (2 kuukautta ago)
  Multa taitaa pari kukkamekko löytyä, pitää varmaan testata! :)

  Vastaa

  Emma
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 11:18 (2 kuukautta ago)
  onpas harvinaisen käunis ja hyvin sulle sopiva keltainen! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 12:01 (2 kuukautta ago)
  Niin sopii mustakin, sormet näyttää ”terveiltä”, usein sormista tulee keltaisen kanssa jotenkin oudot, mutta tämä on sopivan hempeä.

  Vastaa

  Katja
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 13:40 (2 kuukautta ago)
  Onpa nätti sävy! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 13:57 (2 kuukautta ago)
  Voisin jotenkin kuvitella tän tosi hyvin just sulle. <3

  Mieleeni tulee myös eräs toinen bloggaaja phocahispida, joka varmasti diggailisi tästä. (terkkuja vaan, jos luet! ;))

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 10:43 (2 kuukautta ago)
  Tuo lakka on kyllä todella kaunis, mutta en itse oikein osaa käyttää keltaista. Omistan kyllä muutamia keltaisia lakkoja, mutta jotenkaan ne ei ikinä näytä hyvältä kynsillä. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 10:53 (2 kuukautta ago)
  Hah, mä ajattelen niin, että se lakka näyttää hyvältä, mutta mun sormet on väärän väriset. :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives