Parhaat – Maaliskuu`15


On aika koota taas yhteen menneen kuun suosikkituotteeni. Maaliskuu oli näiden osalta tällä kertaa jälkeenpäin mietittynä jotenkin huikea, koska löysin itselleni useita tuotteita, jotka tavalla tai toisella mullistivat ajatuksiani kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Yleensä olen ottanut parhaisiin mukaan neljä-viisi tuotetta, mutta maaliskuussa mukaan pääsi kuusi. Joten varokaa, hieman pitkä postaus tulossa. Merkille pantavaa on myös se, että tällä kertaa mukana on varsin paljon meikkituotteita. Kuukauden suurin juttu tapahtui kuitenkin henkisellä puolella, kun sain ison oivalluksen terapiatapaamisella. Siihen nähden nämä kosmetiikkajutut eivät ole mitään. ;)


CLARISONIC MIA2
Olen aivan varma, että moni lukijani on miettinyt, että onkohan minullakin tämä viime aikoina paljon tapetilla ollut kasvojen puhdistuslaite. Varsinkin, kun olen ihonhoidon suhteen vähän jopa friikki. Nyt sitten tiedätte, onhan minulla. Halusin kuitenkin käyttää Clarisonicia kuukauden päivät, ennen kuin olin valmis kirjoittamaan tästä mitään. Meinasin ensin kirjoittaa ihan oman postauksenkin, mutta tuntuu, että kaikki ovat tästä jo sanansa sanoneet, enkä osaa tuoda tähän vempeleeseen uutta näkökulmaa. Suosittelenkin lukemaan KissiksenMarin ja Myyn kattavat jutut aiheesta, jos mietitte laitteen hankkimista.
Itsehän olin se tyyppi joka hannasi viimeisiin asti tätä vastaan. Vannotin meidän kosmetiikkabloggaajien omalla Kahvihuoneella pitkään, että minähän en sitä laitetta kasvoilleni laita, vaikka muut sitä hehkuttivat. Toisin kuitenkin kävi... Miksi vastustin? Minulla on hieman herkkä iho ja olin ihan varma, että saisin kasvoni räjähtämään tämän kanssa hangatessa alta aikayksikön. En missään nimessä halunnut tätä reaktiota kasvoilleni. Sillä itsehän luovuin vuosi takaperin jopa kaikista mekaanisista kuorinnoista, koska ihoni otti niistä niin nokkiinsa ja ärtyi pahasti. Mekaanista puhdistustahan tämä laitekin suorittaa, sen varmasti kaikki ymmärtävät ja tämän itsekin tiedostin. Laite kuitenkin alkoi hurista täälläkin siinä vaiheessa, kun Suomeen tuli myyntiin vihdoin cashmere-harjaosa. Sitä siveltyäni, ajattelin, että tuolla ei vaan ole mahdollista saada kasvojaan ärtymään. Olin oikeassa. Vaikka toisilla saattaa iho ensin käytön alussa huonontua ja sitten parantua, itselläni ei huonontumista ole tapahtunut, niin silkkisen pehmeä tuo cashmere-harja on. Annoinkin heti aluksi suosiolla mieheni käyttöön laitteen aloituspakkauksessa tulleen sensitive-harjan. Joka onkin sopinut hänen atooppiselle iholleen hyvin.
Se tunne on jotain aivan uskomatonta, kun tällä on pessyt kasvonsa. Tykkään käyttää kasvoharjaa vain iltaisin toisenvaiheen puhdistuksessa. Ehdottomasti parhaiten laitteen kanssa toimivat vaahtoavat voidemaiset puhdistajat, rasvaisella iholla geelimäiset ovat varmasti vieläkin toimivampia. Sensain Creamy Soap ja Lancômen Creamy Foam, sekä Guinotin Hydra Tendre Puhdistusvoide ovat olleet aivan loistavia laitteen kanssa. Isoin hyöty itselleni tästä on ollut siitä, että minulle on tullut pitkän aikaa säännöllisin väliajoin korvan viereen ihon alle kipeitä finnejä yksi tai kaksi. Niihin ei koskaan tullut päätä ja ne ovat aina ajan saatossa laskeneet itsestään. Clarisonicin käyttöönotto teki tähän muutoksen. Jo viikon käytön jälkeen noihin ongelmakohtiin alkoi nousta pientä röpelöä ja sain ihan kynnellä otettua pois kivikovia pieniä mustapäitä, jotka nousivat pintaan. (tiedän, kuulostaa ällöltä) Kipeiden ihonalaisten finnien tulo loppui tähän. Sen sijaan itselläni on aina ollut melko pienet ihohuokoset ja niissä en ole nähnyt näkyviä muutoksia, muuta kuin, että ne ovat edelleen pysyneet pieninä. :D Iho on kauttaaltaan jollakin tapaa siloisempi ja kaikki seerumit joita laitan pesun jälkeen illlalla yöksi kasvoille, suorastaan hulahtavat ihoon. Sen verran helposti tämän käyttö sujahti iltarutiineihini, etten halua enää olla ilman "pienokaistani". Tällä hetkellä on tuskaa, koska kävin eilen todella tehokkaassa happoihin perustuvassa kasvohoidossa ja on itsestään selvää, että en voi tätä 1-2 viikkoon kasvoilleni viedä. Kuukauden kokemuksen perusteella suosittelen Clarisonicia ihan kaikille. Herkän ihon omaavat, älkää edes kokeilko niitä muita harjaosia kuin cashmerea, säästätte ihoanne.


KJAER WEIS MASCARA
En olisi uskonut, että tätäkään päivää tulee, mutta tuli se. Löysin nimittäin vesiliukoisen luonnonkosmetiikan ripsivärin, joka pysyy silmissäni. Tähän voisi melkein heittää perään uskonnollisen huudahduksen, mutta koitan olla ihmisiksi. Kjaer Weisin Mascara on pakattu kauniiseen hopeisiin hylsyyn ja näyttää miltä tahansa selektiivisen kosmetiikkamerkin mascaralta. Harja on suora ja kumimainen. Itselläni on melko tuuheat ripset ja kaipaankin ripsiini lisää pituutta. Sitä tämä antaakin kiitettävästi, tuuheutta kaipaavat taas saattavat joutua pettymään. Koostumus on miellyttävän ohutta ja mascara levittyy ripsiin helposti, eikä tee paakkuja. Kerrostaminenkin onnistuu. Kestää itselläni hyvin pienen tihkusateen ja kosteuden leviämättä. Tämä on pysynyt muina päivinä täysin moitteettomasti, mutta jos päivällä alkaa olla pituutta yli 12 tuntia, olen löytänyt silmäkulmistani muutaman pienen ripsivärin murusen. Ne eivät tahtia haittaa, sillä ne on helppo pyyhkäistä pois. Sen sijaan mascarat, jotka suttaavat silmänaluset tummiksi, ovat ihan ehdoton ei ja sellaista tämä ihme ei onneksi tee. Todella loistava arkipäivän mascara. Ehkä sen verran toivoisin, että tuohon ripsiharjan päähän voisi lisätä jonkun painon. Se on valtavan kevyen tuntuinen kädessä ja jotenkin ajattelen, että hieman enemmän painoa saisi sen tuntumaan mukavammalta ja tukevammalta sormissa levittäessä.


LANCÔME SHINE LOVER
Tämän kevään juttu huulipunissa on läpikuultavuus ja sellainen on myös Lancômen Shine Lover -huulipuna, joihin olen kokenut pienen hurahduksen. Tämänkin suhteen olin ensin vähän epäileväinen. Syy oli tuo valkoinen hylsy. Siinä missä valkoinen pakkaus näyttää tehokkaalta ja ylelliseltä ihonhoitotuotteessa, se ei välttämättä näytä siltä meikkituotteessa. Päinvastoin, valkoinen saattaa tuoda arvokkaaseen tuotteeseen helposti halvan fiiliksen. Jotenkin Lancôme on kuitenkin osannut ujuttaa Shine Lover -huulipunan valkoiseen koteloon, joka on koristeltu pikantein hopeisin yksityiskohdin niin, että se ei näytä halvalta vaan kauniin raikkaalta. Sellaiselta, johon haluaa tarttua keväällä ja kesällä. Shine Lovereissa on hedelmäinen tuoksu ja koostumus on sellainen, että se liukuu kevyesti huulilla ja ikäänkuin sulaa huulille. Tuovat omaan ilmeeseen sellaista kivaa heleyttä. Sävyt ovat tosi mehukkaita ja pigmenttisiä, mutta läpikuultavia. Puna pysyy huulilla nelisen tuntia, jonka jälkeen lisäys on paikallaan. Koostumus on hyvä, eikä nämä leviä huulien juonteisiin, vaikka en rajauskynää käyttäisikään. Minusta kesäpunissa täytyykin olla se idea, että niitä voi sutia huoletta suoraan puikosta, ilman sen kummempia kommervenkkejä. Sävyjä löytyy peräti 15 erilaista. Itse olen ihastunut varsinkin koralliseen 136 Amuse-boucheen ja upeaan pinkkiin 340 French Sourireen. Näistä tulee hieman mieleen Clarinsin Jolie Rouge -huulipunat.


SAMPAR GLAMOUR SHOT YEUX
Nyt puhutaan tuotteesta, joka lojui kaapissani vuoden. Nyt jälkeenpäin en voi muuta kuin hakata päätäni seinään ja miettiä, miksi en ottanut tätä käyttöön aiemmin. Ihan must-tuote meille, joilla alkaa olla vähän ikää, silmien ympärillä ryppyjä ja muita väsymyksen merkkejä, kuten tummuutta. Samparin Glamour Shot Yeux ikäänkuin hämää väsymyksenmerkit pois jo yhdessä minuutissa. Tätä voi laittaa silmien ympärillä, itse esim. laitan yläluomen yläkulmaan, sillä tällä on välitön pieni liftaava vaikutus. Häivyttää tehokkaasti silmänalusryppyjä, jotka itselläni tekevät silmän raskaamman ja surumielisen näköiseksi. Tekee ilmeestä sellaisen raikkaamman oloisen, ero on pieni, mutta silmin nähtävä. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa. Pysyväähän tämän tuoma illuusio ei ole, mutta niinä aamuina kuin peilistä katsoo väsyneet kasvot, tämä saa heti ilmeen pirteämmäksi. En näe estettä sille, miksi tätä ei voisi käyttää myös häivyttämään huulien juonteita, jos jollakin ylähuulen päällä syviä sellaisia on. Tepsii varmasti niihinkin.


GIORGIO ARMANI EYE TINT
Sitten on vuorossa se koko kuun suurin rakkaus (ehkä jopa elämäni), sellainen, joka löi minut niin ällikällä, etten vieläkään usko tätä tuotetta todeksi. Olen myös vaahdonnut jokaiselle vastaan tulevalle, että jos pitää ostaa yksi meikkituote niin osta Giorgio Armanin Eye Tint. Miksi olen sitten niin innoissani? Löysin vihdoin luomivärin, joka ei mene edes 12 tunnin aikana luomivakooni. Eikä tuo edes riitä, väri ei edes kulu vaan pysyy kuin se kuuluisa tauti, yhtä hohtavana kuin se oli juuri levityksen jälkeen. En oikeasti uskonut, että tämä voisi olla mahdollista, mutta... Lisäksi olen käyttänyt tässä kuussa joka kerran meikatessani luomiväriä. Minkä vaiheen kerroin aina skippaavani ensimmäiseksi, kun vähänkin laiskottaa meikata tai on kiire. Nyt siihen ei ole syytä, sillä Eye Tintin ja sormen kanssa koko operaatioon menee alta minuutti, eikä silmien alta tarvitse korjailla levityksen jälkeen varisseita luomivärejäkään.
Eye Tint lupaa olla pitkäkestoinen, pysyvyyttä luvataan jopa 16 tuntia. Epäilin jälleen aluksi, koska no, olen kertonut miljoonaan kertaan hankalista silmistäni, mitä raskasluomisuus vaan pahentaa. Lisäksi minulla on ns. "kostea luomivako", jota ei esim. edes primer pysty pitämään täysin kuivana, jonka takia se luomiväri sitten jossain vaiheessa päivää sieltä luomivaosta löytyy. Olen aamuisin sipaissut ensin luomelle primerin, jonka jälkeen töpötellyt aplikaattorilla väriä luomella ja häivyttänyt sen sormella. Väriä työstäessä kannattaa olla melko nopea, koska se kuivaa melko nopeaan ja sen jälkeen sitä ei enää liikkeelle saa. Jo yhdellä sävyllä saa tosi kauniin meikin, koska värit ovat hohtavia ja erittäin pigmenttisiä. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään. Tajusin jo ensimmäisenä päivänä syyn, miksi tämä pysyy niin hyvin. Tämä pitää luomivakoni täysin kuivana, jonka vuoksi värikin pysyy, eikä lähde kulumaan tai kasaantumaan luomivakoon. Itseltäni löytyy tällä hetkellä kolme sävyä Rose Ashes, Onyx ja Green Iron. Ostoslistalla ovat: Èmeraude, Cold Copper ja Shadow. Eye Tint lähtee helposti pois misellivedellä tai öljymäisellä putsarilla. Loppuelämäni silmämeikkipulmat on nyt sitten vihdoin ratkaistu. Thank you Armani!


JANE IREDALE HANDDRINK
En vaan saa tarpeekseni Jane Iradalen HandDrinkista. Sain alunperin tästä näytteen blogin kautta viime vuoden lopulla, mutta maaliskuussa korkkasin jo toisen tuubin, jonka ostin itse. Olen aina ollut käsivoiteiden suhteen ronkeli. Varsinkin päivällä käytössä olevan voiteen, pitää täyttää monta kriteeriä. Tuoksuja käyttävänä haluan, että käsivoiteen tuoksu on mieto. HandDrinkin tuoksu on todella mieto, aavistuksen ruusuinen, mutta raikas. Kämmenselät ovat aina esillä, joten varsinkin aurinkoiseen aikaan vuodesta suojakerroin on ehdoton. Sekin löytyy, sillä tässä on suojakerroin SPF 15, joka sitten myös pitää paikkansa (muistatte varmaan, kun jossain lehtijutuissa testattiin BB-voiteiden suojakertoimia, jotka eivät pitäneet paikkaansa). Jane Iradale testaa tuon suojakertoimen jokaisesta tehtaalta lähtevästä erästä erikseen, jotta myyntiin lähtevät tuotteet ovat tasalaatuisia. Kierrettävät korkit käsilaukussa kuljetettavissa käsivoiteissa eivät ole kovin hyvä ominaisuus, vaan tuubi on saatava napautettua yhdellä kädellä auki. HandDrinkissa tämäkin asia on ajateltu. Lisäksi tuubin litteä muotoilu on kuin tehty käsilaukkuun. Näiden lisäksi voide on mukavan ohutta, mutta kosteuttavaa. Se imeytyy hetkessä, eikä jätä tahmeaa tunnetta. Kerrankin käsivoide joka tekee kaiken mitä haluan ja olen siitä valmis vähän maksamaankin.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita. Kiinnostuitteko jostakin?

En nyt ympännyt tähän juttuun tarkempia kuvia Kjaer Weisin Mascarasta, Lancômen Shine Loverista, enkä Giorgio Armanin Eye Tintista, koska tulossa on postaus, jossa nämä kaikki tuotteet ovat kasvoilla. Joten pääsette sitten tarkistelemaan niitä paremmin.
Huomenna ei poikkeuksellisesti ilmesty postausta, mutta lauantaiksi olen järjestänyt teille pienen arvonnan pääsiäisen kunniaksi, joten pysykäähän kuulolla!
Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa itse ostamiani.
 1. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 18:53 (2 kuukautta ago)
  Eye Tint kuulostaa mahtavalta, koska itse olen luovuttanut voidemaisten luomivärien suhteen :D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:49 (2 kuukautta ago)
  Minäkin, olen luovuttanut myös jauhemaisten. Tuo pysyy. Takaan. :D

  Vastaa

  MariaGlow
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:07 (2 kuukautta ago)
  Mie oon nyt ihan hurahtanut tohon Jane Iredaleen joten toi käsivoide ois kiva kokeilla :) Mut enemmän mua kiinnostaa kyl nyt noi Pandan Suklaasydämet jotka tossa on rekvisiittana! Oi nam! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:51 (2 kuukautta ago)
  Onko ne sunkin herkkua? Ne on mun lemppareita, onneksi niitä saa nykyään ympäri vuoden. Jos en väärin muista, niitä taisi ihan aluksi saada vain pääsiäisen aikoihin. Piparminttua ja suklaata, yummy! :p

  JI:n tuotteet on järjestäin ihania, sitten on näitä huippuja, kuten tuo HandDrink.

  Vastaa

  MariaGlow
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 11:32 (2 kuukautta ago)
  Voi kyllä ne on! :) ne on niin hyviä! Ja ei niitä ihan joka kaupasta löydy ympäri vuoden. Ainakaan pienemmistä marketeista täällä Itä-Suomessa. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 11:39 (2 kuukautta ago)
  Mä rouskuttelin sitten kuvausrekvisiittani eilen kerralla menemään, siis koko sen pussillisen. :D

  Vastaa

  Tiia K
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:33 (2 kuukautta ago)
  En muuta sano, kuin niin ihania luxustuotteita, visioin jo mielessäni ihanan elegantin ja eleettömän tyylikkään kylpyhuoneen, jossa kaikki kauniisti esillä. <3

  Taas oli moni tuote vieras ja hih tuo harja on aivan utopiaa, mutta ties vaikka ottaisin sen harkintaan. ;)

  Jane Iredale on kyllä vienyt sydämen mennessään, upea merkki. <3

  Ihanaa pääsiäistä Jonna <3

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:52 (2 kuukautta ago)
  Viime kuu taisi olla omaan makuuni aika selektiivinen… Koitan petrata tämän suhteen ensi kuussa. :D

  Äläs nyt vielä sano tuosta harjasta, mä luulen, että joku pvä se löytyy sunkin kylppärin hyllyltä. ;)

  Ihanaa pääsiäistä Tiia! <3

  VastaaPoista
 2. Ilona
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:35 (2 kuukautta ago)
  Clarisonic ja Sampar <3

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:53 (2 kuukautta ago)
  Mua harmittaa, että olin jättänyt nuo Samparin Cosme Make Up -tuotteet kaappiin, kun nehän on tosi mielenkiintoisia ja innovatiivisia, kun taas ihonhoidon kimppuun kävin aikanaan heti. Pakko itsekin antaa pari sydäntä Clarisonicille, vaikka väänsin aika kauan sitä vastaan. :D

  Vastaa

  Miss J
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:39 (2 kuukautta ago)
  Toi Clarisonic kiinnostais kyllä.. Hitsi kun sitä pystyis testaamaan ennen ostoa. Kaikki sitä on hehkuttanut, mutta on silti sen hintainen, että harmittais, jos se jäisikin käyttämättä. Ja tuo Lancômen huulipuna on ihana!

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 19:56 (2 kuukautta ago)
  No älä muuta sano. Tuon hintaista tuotetta olisi kiva testata etukäteen. ;) Olin oikeasti tosi vastaan tuota ja varma, että oma naama räjähtää ja muutun pääsiäisnoidaksi, mutta ei. Suosittelen kyllä sullekin tuota cashmere-harjaa, ei edes kannata harkita muuta. Laitat sitten H:n hinkkaan sillä mukana tulevalla sensitivellä. ;D T:lta sujuu homma jo kuin vanhalta tekijältä ja on tykännyt tosi paljon, just siksi, että iho tuntuu puhdistuksen jälkeen niin erilaiselta.

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 20:54 (2 kuukautta ago)
  No arvaa vaan mistä kaikista kiinnostuin – MELKEIN KAIKISTA! :D Clarisonic löytyy multa jo kaapista. Häpeillen tunnustan, että en toivonut mitään muuta joululahjaksi kuin sen, ja ihana mieheni sen mulle osti. Mutta siis häpeä ei ollut se toive, vaan se, että mä en ole vielä kokeillut sitä kertaakaan! Siis apua. Ja niin kovasti se piti saada. Mies ajoi 200km päivää ennen jouluaattoa ja meni pahimman jouluruuhkan keskelle, jotta saisi toteutettua mun hartaimman joululahjatoiveen, josta olin puhunut viikkoja. IHAN HÄVETTÄÄ! Mutta kun tuntuu, että viime aikoina on ollut niin paljon testattavaa, ettei kaikkeen millään ehdi perehtyä heti. Kyllä mä nyt tuon Clarisonicin kaivan tässä kuussa. LUPAAN SULLE! :D

  PS. Näistä sun suosikeista menee hankintaan ainakin Sampar ja Armanin Eye Tintit ;)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 21:00 (2 kuukautta ago)
  Nyt äkkiä se lahja esiin sieltä kaapista! Clarisoniciahan on helppo testailla muun lomassa… Mulle ei yllättäen tuottanut mitään vaikeuksia sujauttaa sitä mun iltapesuun, mutta nyt kun en voi käyttää sitä, niin heti tuli ekana iltana kriisi. :D Mutta osta toi cashmere-harja, jos sulla ei sitä ole. Vaikka se toinenkin on pehmeä, niin olin koko ajan varma, että se on liikaa mun iholle. En uskaltais laittaa sitä, toi on niin erilainen. :D

  Lupaan, että ihastut Eye Tintiin, se on laiskan meikkaajan unelma ja kannattaa aloittaa tuollaisella vaalealla sävyllä, että sormi harjaantuu sen taputtelemaan tarpeeksi nopeasti niin sitten voi siirtyä tummempiin… Muistin, että säkään et ollut hirveä luomiväri-fani. ;)

  Vastaa

  Marianne
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 21:27 (2 kuukautta ago)
  No Eye Tintit kuulostavat todella lupaavilta nimim. toinen ongelmaluominen. Shine Loveriin ihastuin minäkin ja Clarisonicin olen saanut ujutettua jopa miehelle joka iltaiseksi kaveriksi; homma mitä en olisi kuuna päivänä uskonut. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:02 (2 kuukautta ago)
  Marianne tykkäisit takuulla noista Eye Tinteista, musta tuntuu, että tiettyjen juttujen suhteen meillä on sama maku. ;) Shine Loverit on täydellisiä kesäpunia. <3 Hei, ja ihan mahtavaa, että säkin sait miehen innostumaan. Se on pakko olla se tekninen juttu, mikä niitä tossa kiinnostaa. :D

  VastaaPoista
 3. Aune
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 21:49 (2 kuukautta ago)
  Mä ostin just Remingtonin kasvoharjan, ja kiva kun vinkkasit tosta cashmere-harjasta, pitää kokeilla sitäkin herkälle iholleni. Käytän nyt sensitiveharjaa.

  Tuo luomiväri jäi kans kiinnostamaan!

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:03 (2 kuukautta ago)
  Remington on tosi jännän näköinen. En ole kokeillut sitä, mutta nähnyt kuvia. Todella eri näköinen kuin tämä Clarisonic. :)

  Vastaa

  Nella / Neiti Minttukihara
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 21:56 (2 kuukautta ago)
  HandDrink ja Armanin Eye Tintit kiinnostais täällä, lupaavalta vaikuttavat molemmat. Minkä hintaisia nuo mahtavat olla?

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:05 (2 kuukautta ago)
  HandDrink on n. 30 euroa ja Eye Tintit 39 euroa.

  Vastaa

  Marika
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 21:58 (2 kuukautta ago)
  Niin moni on vauhkonnu tosta Clarisonicista, että se jopa kerran ilmesty mun uneen! :D En kyllä millään pystyis laittamaan 150€ tuohon, joten tilasin Oriflamen vastaavan laitteen. Toivottavasti se toimii yhtä hyvin.

  Nuo Pandan suklaarakeet sai miettimään, että ostinkohan ihan tarpeeks herkkuja pääsiäiseksi :D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:09 (2 kuukautta ago)
  Apua! Ihan uniin asti. :D

  Mulla on myös se Oriflame, mutta luulen, että sä et halua kuulla mun kommentteja siitä, jos lähdetään vertaamaan sitä Clarisoniciin. :p Toki ei edes kannata, mutta sitähän korvatakseen ihmiset sen ostaa… Clarisonichan siis värähtelee, kun taas Oriflame pyörii, joten se tekee Oriflamesta paljon kovemman iholle. Mä olen uskaltanut ainoastaan kerran pyöräyttää sitä mun iholla. :D Glitz & Glamin Minnalta on tulossa näistä vertailu blogissa Pihistä ja Panosta -sarjassa, kannattaa tarkkailla tilannetta, siellä selviää varmasti vielä enempi näiden ero.

  Vastaa

  Marika
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 15:19 (2 kuukautta ago)
  Mun iho ei onneks pienestä hätkähdä, joten uskon, tai ainakin toivon, että se Oriflamekin voi mulla toimia. But we’ll see.. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 16:50 (2 kuukautta ago)
  Varmasti kestää, herkälle iholle en sitä käyttäisi. :)

  Vastaa

  Virpi
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:13 (2 kuukautta ago)
  Eivät ole tuttuja ennestään, mikään noista, mutta kiinnostavia ovat kyllä. Clarisonic voisi olla hyvä joululahjaidea kolmekymppiselle jälkikasvulle. Omalle naamalle en tohdi sitä kokeilla:)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 22:22 (2 kuukautta ago)
  Varmasti on hyvä lahja, mutta kyllä ehdottomasti tohdit omalle ihollekin. Itseasiassa aikuinen iho saa tuosta vielä enemmän hyötyä kuin nuori, koska tuon laitteen tekemä värähtely tavallaan ”jumppaa” kasvoja, joten pitkällä tähtäimellä sen käyttö kiinteyttää kasvojen ihoa. ;)

  VastaaPoista
 4. Päivi
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 10:34 (2 kuukautta ago)
  Ovatpa nuo eye tintit jännän kuuloisia. En tiedä tulisiko minun käytettyä, mutta alkoi kiinnostaa kyllä kovasti! :o

  Mulla on Clarisonicin kanssa hiukan ristiriitainen suhde, sillä pidän sen jättämästä tunteesta iholla, mutta yritän silti joka ilta keksiä tekosyyn, jotta voisin jättää käyttämättä sitä. Olen liian laiska! Toisaalta mulla on käynyt sen kanssa samoin kuin sähköhammasharjan kanssa: ilman sitä pesu tuntuu vain pinnalliselta ja ei missään nimessä riittävältä.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 10:39 (2 kuukautta ago)
  Ne on just sellainen meikkituote, mitä minä olen kaivannut. Ihan totaalikoukussa. :)

  Hah, joo kyllä Clarisonicialla ihonpesussa huomaa sen eron, ihan samalla tavalla kuin sen sähköhammasharjankin kanssa, siihen puhtaaseen tunteeseen jää ikäänkuin koukkuun. :D

  Vastaa

  Fani
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 11:30 (2 kuukautta ago)
  Mua niin kiinnostaisi ostaa tuo Clarisonic, mutta vielä se odottelee kaupassa, että hankin sen. Jos olisin päässyt lähtemään laivalle, niin olisin varmasti ostanut sen sieltä. :) Ehkä mä vielä jonain päivänä saan sen hankittua itselleni. :3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 11:40 (2 kuukautta ago)
  Ihan varmasti, tuskin ne ostamalla loppuu. ;)

  Vastaa

  Maiju
  lauantai 4. huhtikuu 2015 at 11:52 (2 kuukautta ago)
  Mä olen miettinyt varmaan viimeisen vuoden ajan jotain tuollaisen laitteen hankkimista. Ongelmaksi on vaan muodostunut se, että en ole keksinyt, että minkälaisen laitteen hankin. Kiitos tuosta vinkistä. Pitänee tutkailla

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 4. huhtikuu 2015 at 13:20 (2 kuukautta ago)
  Suosittelen ehdottomasti tuota alkuperäistä Clarisonicia, vaikka on kalliimpi. Kopiot on aika kopioita. Toki tästäkin on olemassa vielä kalliimpia versioita, mutta itselleni riittää tämä perus. :)

  Vastaa

  Pirjo
  lauantai 4. huhtikuu 2015 at 13:14 (2 kuukautta ago)
  Hmm, täytyy sanoa, että kiinnostus nousi huippuunsa jos joku ilmoittaa olevansa valmis luottamaan vain yhteen luomivärityyppiin loppuelämänsä! Lancômen Shine Lovereita katsoinkin viimeksi kauppareissulla, mulle läpikuultava kiiltopuna on mieleisin huulimeikkityyppi. Pidin myös tuotteen mallikasvoksi valitun Lupita Nyong’o:n kuvista.

  Ihosurruuttaja Clarisonicista en ole vielä muodostanut mielipidettä. Tahtoisin toki kokeilla, mutta en ole valmis sijoittamaan ”kylmiltään” tuotteen hintaa.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 4. huhtikuu 2015 at 13:22 (2 kuukautta ago)
  No kun se pysyy! Mulla ei pysy mikään. :D Sitä paitsi se on helppo levittää sormella kiireessä.

  Olen ihan varma, että tykkäät Shine Lovereista, on niin samanlaisia Jolie Rouge -punien kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Marina
  sunnuntai 5. huhtikuu 2015 at 14:46 (2 kuukautta ago)
  Eye tintit ja Lancomen punat kiinnostaa niitä olen menossa tutkailemaan kun vaan keskustaan reissaan.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 5. huhtikuu 2015 at 15:59 (2 kuukautta ago)
  Eye Tintit on ihan mielettömiä, olen aivan in love! :D

  Vastaa

  Myy
  maanantai 6. huhtikuu 2015 at 23:54 (2 kuukautta ago)
  Eyetintit ja Clarisonic <3<3<3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 7. huhtikuu 2015 at 08:42 (2 kuukautta ago)
  Noi Eye Tintit on kyllä vähän sun vika… :D Mulla on vähän sellainen kerää koko sarja -olo niiden kanssa. En käsitä miten ne voi pysyä niin hyvin.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives