Wembley `86 & ilmoitusasiaa

*Postaus sponsoroitu: Sortter.fi

FABYn lakoista juttelinkin teille enemmän viime viikolla. Tällä kertaa kynsilleni pääsi Wembley `86, joka on kirkas syväsininen höystettynä pinkki-violetillä kimalteella. Sävy on saanut nimensä Queenin kuuluisasta Live at Wembley Stadium -albumista. Aikaisemmassa postauksessani hieman valittelin Vinceròn kestävyyttä kynsilläni, vaikka muuten lakka oli ihana. Wembley ´86 sen sijaan pysyi kynsilläni moitteettomasti viikon verran. Yleensäkin tällaiset shimmeriä sisältävät lakat tarrautuvat omille kynsille paremmin kuin cremet. Lakka levittyi tosi nätisti. Koostumus oli hieman ohuempaa kuin Vinceròssa ja täyteen peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta. Sävy itsessään on tosi uniikki ja kaunis. Pidin kovasti.


Sitten se ilmoitusasia. En ole täällä blogissani kokenut aiheelliseksi avautua asiasta, koska olen kokenut asian jo muutenkin hermoja raastavaksi ja jo pelkkä asian ajattelu, saa pinnani kiristymään. Puhumattakaan siitä, miten ahdistus nousee välittömästi kurkkuun asti. Joten en ole halunnut tuoda asiaa tänne, vaikka se on ollut osa päiviäni jo kuukausia. Päinvastoin olen koittanut keskittyä täällä ihan muihin asioihin, jotta voisin edes hetkeksi koko taustalla olevan touhun unohtaa.
Lyhykäisyydessään asia menee niin, että viime syksynä huomasimme kylpyhuoneeseen kertyvän kosteutta, joka ei vaan ottanut kuivuakseen. Asiaa lähdettiin tutkimaan, kosteuden syytä ei pystytty selvittämään, mutta sitä tutkiessa selvisi, että kylpyhuoneessamme on rakennusvirhe. Sen asian kanssa ollaan nyt painittu koko talvi (kuka maksaa, kuka korjaa), ja täällä on tasaisin väliajoin rampannut vaikka keitä asiaa ihmettelemässä. On porattu reikiä, poistettu saumoja, kuivatettu... *Onneksi raha-asiat saa aina järjestymään, vaikka Sortterin kautta remonttilainalla. Nyt on kuitenkin vihdoin päästy siihen vaiheeseen, että koko kylppäri menee vihdoin matalaksi ja remontti alkaa tänään. Voin kertoa, ettei todellakaan ole ollut mikään yksinkertainen prosessi...
Tämän asian vuoksi täällä blogissa tulee varmaan olemaan normaalia hieman hiljaisempaa, sillä luulen, että en pysty tuottamaan viittä postausta viikossa, koska kotonamme pyörii päivisin jatkuvasti ylimääräisiä ihmisiä. Mikä pahinta, täällä ei ole täysin hiljaista ja hiljaisuus on se jota eniten tarvitsen, että pystyn kirjoittamaan. Puhumattakaan sotkusta ympärillä, mikä siivousfriikille on aika vaikeaa kestää. Itse en ole postauksien suhteen enää mikään varastoon kirjoittelija ja arkipäivät ovat olleet minulle mitä parhainta kirjoitus/kuvausaikaa. Esim. illalla vireystilani on harvoin sitä luokkaa, että pystyn järkevään tekstin tuottamiseen. Koitan kuitenkin niin, että postauksia ilmestyisi 2-3/vko, joten täysin täällä ei hiljene, jos tämä remppa nyt ei kamalasti ala venymään. Voitte toki seurata minua tällä välin myös Instagramissa, johon päivittelen aika usein kuvia.

Mitäs pidätte Wembleystä?


 1. karkki
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 12:21 (4 viikkoa ago)
  Voi ei, tsemppiä remppaan. Toivottavasti lopputulos on kaiken väärti. Pari putkiremonttia asuneena tiedän, että kylppäriremppa on karmea ja sotkuinen projekti. Pahinta varmasti juuri se, että päivällä ei ole hetkenkään rauhaa.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:37 (4 viikkoa ago)
  Oot ihan oikeassa, toi on just pahinta, että päivällä ei oo hetkenkään rauhaa. Se oliskin hyvä, jos olis 8-16 töissä, niin ei tarvis olla paikalla. ;) Toisaalta tuon rakennusvirheen vuoksi olen kyllä niin vainoharhainen, että toisaalta on hyvä olla itse katsomassa (ymmärrän talonrakentajaksi valmistuneena jonkun verran hommien päälle), että tällä kertaa kaikki tehdään lakipykälien mukaan. :)

  Vastaa

  PlusMimmi
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 12:21 (4 viikkoa ago)
  Huh, kylppäriremppa ei totisesti ole mitään herkkua (meillä tehtiin pari vuotta sitten), mutta siitä onneksi selviää ja saatte sitten ihanan uuden tuliterän kylpyhuoneen tilalle! :) Tsemppiä!!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:38 (4 viikkoa ago)
  Kiitos!

  Juu ei tosiaan herkkua, pahinta on toi pöly ja just nää pari ekaa päivää, kun puretaan. Pitäätosiaan lohduttautua sillä, että tällä kertaa lopputuloksessa värisävyt on enemmän omaan makuun kuin tähän muuttaessa. :D

  Vastaa

  Marika
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 12:26 (4 viikkoa ago)
  Tsemppiä remontin keskelle! Täälläkin oli viime syksynä putkiremppa ja vaikka ei onneksi tarvinut pidemmäksi aikaa lähteä evakkoon, niin kyllä ne jatkuvat vesikatkot kävi hermoille!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:40 (4 viikkoa ago)
  Meillähän on se ongelma, että tässä alkaa myös syksyllä putkiremppa. Tehdään sukittamalla, joten 7-10 pvä joudutaan olemaan ilman vettä ainakin osaksi. En edes uskalla ajatella sinne asti, kunhan tästä eka selvitään. :D

  Vastaa

  Marika
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 16:26 (4 viikkoa ago)
  Meillä kans tehtiin sukittamalla ja noin joka toinen päivä oli vedenkäyttökielto tyyliin 8-17. Siinä piti kyllä kaikki mahdolliset lähialueen vessat kartoittaa :D

  Vastaa

  Tiahaar
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 12:42 (4 viikkoa ago)
  En tiennyt varmasti mistä lakan nimi tulee, kun luin otsikon, mutta heti ajattelin Queenin keikkaa Wembleyllä. Ihana lakka. Täytyy vakavasti harkita sen hankkimista. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:41 (4 viikkoa ago)
  Mä tosiaan otin tän lakan ihan nimen perusteella, onneksi oli myös nätti. :D Se Queenin Wembleyn keikka oli huikea, en koskaan kyllästy katsomaan sitä.

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:03 (4 viikkoa ago)
  Voi ei, toivottavasti remontti menee mahdollsimman hyvin ja sujuvasti!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:42 (4 viikkoa ago)
  Toivotaan, että ei tuu yllätyksiä niin 2-3 viikkoa pitäis riittää…

  Vastaa

  Tiina S.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:14 (4 viikkoa ago)
  Hei, älä stressaa postaustahdista. Postaa sen verran mitä mielekkäästi pystyt tekemään, ei yhtään enempää. :) Ei lukijat mihinkään karkaa, tai ainakaan minä en!

  Todella kaunis lakka ja toivotaan että remppa sujuu vikkelään ja vaivatta. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 13:44 (4 viikkoa ago)
  Ihana kuulla Tiina! <3

  Noinhan mä ajattelin, mutta sitten kun olen vähän perfektionisti luonteeltani, niin heti alkoi paineet kasvaa tuon postaustahdin kanssa, toki aika nopeasti tajusin, että viisi postausta/vko ei tule millään toteutumaan tässä tilanteessa. Tunnen kuitenkin itseni. :)

  VastaaPoista
 2. Virpi
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 14:07 (4 viikkoa ago)
  Ikävä homma, vaikka olisikin toivottu korjaus. Oma rauha on mennyttä pitkäksi aikaa ja sinulla työntekorauhakin. Monta remonttia teettäneenä tiedän, etteivät aikataulut pidä kutiaan koskaan. Kannattaa siis varautua joustoon ja muutoksiin suunnitelmissa. Keksit kyllä keinot selvitä siitä!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 14:18 (4 viikkoa ago)
  Tosiaan aika harvoin/jos koskaan pitää noi ajat kutinsa. Tässä on nyt vielä toi vappukin, joka viivästyttää heti. ;) Olen kyllä täysin orientoitunut siihen, että suunnitellun 2 viikon sijasta, voi kestää 3-4 viikkoa, toki paljon kauemminkin, jos kuivatukselle ilmenee tarvetta, siitä saa monta viikkoa välittömästi lisää. :/ Katsotaan miten käy, viimeisin isompi remppa 2011, ei tehnyt kamalan hyvää. Kestin kyllä unilääkkeiden voimalla itse melkein 2 kk kestäneen rempan (univaikeudet oli tosi pahoja tuolloin), mutta sen jälkeen vieri päälle ihan mieletön masennusjakso, olin vaan niin poikki. Toivottavasti tällä kertaa ei kuitenkaan kävisi noin, koska lähtökohta on kuitenkin hivenen parempi tällä kertaa.

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 14:43 (4 viikkoa ago)
  Isot tsempit remppaan! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:51 (4 viikkoa ago)
  Kiitos! <3

  Vastaa

  Marianne
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 16:19 (4 viikkoa ago)
  Tsemppiä remontin keskelle!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:51 (4 viikkoa ago)
  Kiitos Marianne. <3

  Vastaa

  FF
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 16:37 (4 viikkoa ago)
  Oi oi remppaa..
  Mutta upea väri tässä Fabyssä, wau!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:51 (4 viikkoa ago)
  Eikö olekin? Itsekin tykkään. :)

  Vastaa

  Charming Nails
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 18:50 (4 viikkoa ago)
  Ihana lakka, nätin värinen! Mulla tämä vielä odottaa kokeilua ;) remontti..voi se on kurjaa! Hermoja <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:52 (4 viikkoa ago)
  Niin on, tykkäsin tästä tosi paljon! Tää purkuvaihe on vielä kaikista ikävintä. Kämppä on ainakin tänään ollut hyvin tuuletettu. Huomenna jatkuu. :D

  Vastaa

  Tiia
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 18:57 (4 viikkoa ago)
  On kyllä mielettömän ihana lakka <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:53 (4 viikkoa ago)
  Niin mustakin. :)

  VastaaPoista
 3. Mia / Beauty Highlights
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:46 (4 viikkoa ago)
  Tääkin on kiva sävy! Aluksi katsoin, että on sama, jonka esittelit viimeksi :D

  Äh, mä niin tunnistan nuo tunteet! Kokisin itse ihan samoin samassa tilanteessa. Koti ja sen rauha on mulle niin tärkeää. Koita kestää! <3 Ahdistavissa tilanteissa mä olen usein yrittänyt hokea itselleni, että "tämä ei kestä ikuisesti". Ajattele, että jossain vaiheessa tuokin remontti on ohi, ja sitten osaat arvostaa kotia ja hiljaisuutta VIELÄKIN ENEMMÄN. Tsemppiä paljon! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 19:55 (4 viikkoa ago)
  Hah, ei mulla nyt ihan niin paljon vielä muisti pätki. :D :D :D

  Sama, sitä yritän minäkin, mutta sitten pelko hiipii niskassa, että tämä venyy ja venyy. Edellisen rempan piti kestää pari viikkoa, kesti melkein kaksi kuukautta. :/

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 21:48 (4 viikkoa ago)
  Mä niin tiedän tuon hiipivän pelonkin. Toivotaan, että tällä kertaa selviätte remontista nopeammalla tahdilla! Olisihan se nyt kiva, että kesän alussa kaikki olisi jo kunnossa ja saisit nauttia kesästä kaikessa rauhassa ilman ylimääräistä stressiä.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 21:56 (4 viikkoa ago)
  Sen varaan ehdottomasti lasken. <3

  Vastaa

  hellin
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 20:05 (4 viikkoa ago)
  Ihana tuo eka kuva :). Tosi kaunis sininen!

  Pystyisitkö kirjastossa kirjoittamaan?
  Jotkuthan nykyään ihan tekee töitä kirjastossa.

  Paljon tsemppiä edessä olevaan!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 20:19 (4 viikkoa ago)
  Kiitos!

  Kirjasto on muuten tosi hyvä vaihtoehto, mutta siellä on muita ihmisiä, eikä se ole koti. Mullehan koti on ainoa paikka, missä pystyn täysin rentoutumaan ja keskittymään asioihin. Kodin ulkopuolella on niin paljon muita ärsykkeitä, etten pysty sellaiseen keskittymiseen, mitä blogin kirjoittaminen vaatii. Näitä vastauksia nyt näpyttelee, kun näihin ei sillä tavalla tarvi keskittyä kuin blogitekstin tuottamiseen. :D

  Vastaa

  Sissi
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 20:16 (4 viikkoa ago)
  Uuh, remontti:P Tsemppiä!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 20:20 (4 viikkoa ago)
  No älä, kunpa olisi äkkiä ohi. Kontrollifriikille ihan järkkyä jo pelkkä siivo, mikä täällä hetkellä on, vaikka paukutus on ohi. Koko ajan stressitila päällä.

  Vastaa

  Tiia - Littlebigthings
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 00:46 (4 viikkoa ago)
  Voi ei, jaksamista rempan keskelle!
  I so feel you, mulla on kans kylppärin tilanne aivan epäselvä. Muutama vuosi sitten pintakosteusarvot oli aivan tapissa, mut meillä on yhtiöjärjestyksessä sellainen kohta että osakkeenomistaja vastaa vesieristyksestä itse. Toisinsanoen kaikki tutkimukset ja toimenpiteet ja korjaukset olis omasta pussista… Lottovoittoa odotellessa. Sitä ennen en pysty edes ajatteleen koko asiaa :/

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 07:46 (4 viikkoa ago)
  Voi ei, toi kuulostaa ihan p:lta. :/ Kivanpa pykälän ovat siihen laittaneet. Meidän taloytiössä kaikki vedeneristeestä ylöspäin kuuluu osakkaalle, vesieriste ja se se alla oleva alue taloyhtiölle. Meillähän se rakennusvirhe on vesieristeeen alla…

  En yhtään ihmettele, että et halua, sen verran kallista lystiä.

  VastaaPoista
 4. Ulpu
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 13:48 (4 viikkoa ago)
  Voi himpula, tsemppiä rempan keskelle! Ja postaat, kun jaksat ja ehdit, älä siitä murehdi. :)

  Kaunis sininen lakka. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:25 (4 viikkoa ago)
  Kiitos Ulpu! Yritän tosiaan kuitenkin muutaman postauksen viikossa tuottaa, katsotaan mitä tulee. Normirytmi palaa, kun tämä on ohi. :)

  Nyt on sitten liian vaillinaisen suojauksen takia rakennuspölyä joka paikka täynnä. :/ ARGH!

  Vastaa

  Fani
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 14:10 (4 viikkoa ago)
  Lakka on mahtavan värinen, tykkään!

  Mä niin tiedän miltä susta tuntuu. Meillä oli noin vuosi sitten vessiremontti joka kesti yli 3 viikkoa ja olin suoraan sanottuna tulla hulluksi. Joka aamu tänne tuli muutama heppu ja päivän mittaan ravasi useampikin. Vessaan meno oli aina työn takana ja kyllä se ahdisti niin pirusti!

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:27 (4 viikkoa ago)
  Me joudutaan käymään taloyhtiön kellarissa vessassa, neljä kerrosta alempana, ilman hissiä. Jihaa! Täytyy oikeasti sanoa, että vaikka olis kuinka kiva lopputulos, niin tää työvaihe on kyllä yhtä h*lvettiä. :/

  Vastaa

  Belladonna
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 19:14 (4 viikkoa ago)
  Tsemppiä ja jaksamista remppaan, kurja juttu kaiken kaikkiaan. Ihanan värinen kynsilakka!

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:27 (4 viikkoa ago)
  Juu niin on, kun tässä on saanut vielä omista oikeuksistaan kuukausi kaupalla ensin tapella. :/

  Lakka on tosiaan ihana! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives