Hollywood Royal


Koska viikko aloitettiin kullan kimalluksella, en nähnyt mitään syytä lopettaa kimallusta eiliseen. Juicy Couture tunnetaan jokaisen parikymppisen ja jopa nuoremmankin tuoksubrändi suosikkina. Tosin itse en välttämättä haluaisi jaotella tuoksuja ihmisen iän mukaan, koska itse pidän hyvinkin eri tyylisistä tuoksuista. Tästä huolimatta Juicy Couture on mielestäni leimaantunut juurikin parikymppisten tuoksubrändiksi ja heidän blogeissaan näihin paljon törmää. Tuoksuissa on samaa makeutta kuin monissa Escadan tuoksuissa, mutta täysin omanlaisellaan twistillä. Tämän kevään uutuus, jota on saatavilla vain rajoitettu määrä, on nimeltään Hollywood Royal ja se yllätti minut. Ensi nuuhkaisulla minulle ei tullut tästä mieleen oikein mitään, mutta kun testipullo saapui kotiovelleni ja pääsin suihkauttelemaan tätä enemmän, syttyi pääni yläpuolella lamppu. Tajusin, että tuoksussa on todella paljon samaa kuin YSL:n Cinèmassa, mutta siinä on aavistus hedelmäistä makeutta, joka taas Cinèmasta puuttuu. Minun piti heti käydä tarkistamassa asia. Tuoksusta löytyi kolme samaa tuoksunuottia kuin tästä. En osaa selittää, mutta tässä on tosi paljon jotain samaa. Te jotka olette käyttäneet molempia, kertokaa olenko oikeassa.


Juicy Couture Hollywood Royalin pullo on saanut innoituksensa Hollywood Boulevardin tähdistä. Minun pulloni on pienempi 40 ml:ä, mutta tätä on saatavilla isompikin pullo, jossa tuo minun pullooni painettu yläosan kultakoriste on metallia ja siten näyttävämpi. Upea säkenöivä korkki on sen sijaan molemmissa pakkauksissa sama.
Tuoksu on makean nuorekas, mutta siinä on selkeä itämainen vivahde, se sama mikä on myös Cinèmassa, joka tekee siitä myös meille hieman iäkkäämmille leideille sopivan. Alkutuoksussa mehukkaan makeaa sokeroitua omenaa, päärynää ja pomeloa. Sydäntuoksussa valkoisia kukkia jasmiini ja gardeniaa, sekä tuberosaa. Pohjalla herkullista, makeaa ja unelman pehmeää vaahtokarkkia, sekä makeaa vaniljaa. Syvyyttä tuovat myski ja kashmir-puu.


Pakko sanoa, että joka kerran tätä suihkiessani saan ihanan flashbackin, joka vie minut vuoteen 2005. Kuitenkin hyvällä tavalla, sillä minä halusin aikoinani rakastaa Cinèmaa, mutta se oli itselleni jotenkin liian itämainen. Käyttö jäi lopulta aika vähäiseksi. Minulle Hollywood Royal onkin paranneltu versio Cinèmasta. Siinä on makeita nuotteja, jotka tekevät siitä omaan nenääni herkullisen. Tuoksu on EdP ja sen kesto omalla ihollani on hyvät 6-8 tuntia.

Onko Juicy Couturen tuoksut tuttuja?

Tuoksu lehdistönäyte.
 1. Marika
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 13:47 (1 kuukausi ago)
  Tuo pullo olis nätimpi ilman nuita tähtiä :P Viime kesänä olin tosi lähellä ostaa Juicy Couturen tuoksun, mutta en sitten ostanutkaan.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 13:54 (1 kuukausi ago)
  :D Mä tykkään tosi paljon siitä isommasta pullosta, missä on ne metallikoristeet, tää pienempi pullo on jotenkin siihen verrattuna tosi pelkistetty.

  Vastaa

  Tiia K
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:20 (1 kuukausi ago)
  On tuttuja ja yhdessä vaiheessa olikin, mutta tytär ”pölli”. ;) Tämä pullo kyllä taasen houkuttelee, pidän tuoksuissa tälläisistä yksinkertaisista pulloista.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:40 (1 kuukausi ago)
  Mä en ihmettele, että tyttäresi vei sun Juicy Couture -varastot. ;)

  Vastaa

  Virpi
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:23 (1 kuukausi ago)
  Tosi kiva pullo, mutta Cinema oli kyllä mun nenääni aika tyrmäävä tuoksu.

  Jos sinä lasket itsesi jo vanhempiin leideihin, niin minä olen luutamummo.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:41 (1 kuukausi ago)
  Se oli tosi voimakas. Siksi tää on omaan nenään paranneltu versio. Kevyempi, mutta tässä on se Cinèman ihana itämainen vivahde, josta taas pidin kovasti.

  Vastaa

  Hannele
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:24 (1 kuukausi ago)
  Oi, makeaa ja itämaista, just mun kuuloinen tuoksu. Pakko käydä tuoksuttelemassa :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 14:42 (1 kuukausi ago)
  Käy ihmeessä, jos makea ja itämainen iskee, niin tää voi olla sun tuoksu. Tää menee musta sellaisillekin, jotka yleensä vähän pelkäävät itämaisuutta, koska se siloteltu tähän sillain nätisti. :)

  VastaaPoista
 2. Liisa
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 21:45 (1 kuukausi ago)
  Voin, tuo korkki on kyllä näätttiii! <3 Pitää mennä tuoksuttelemaan tätä :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 21:52 (1 kuukausi ago)
  Mä luulen, että tykkäät tästä. ;)

  Vastaa

  Mysterious M
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 22:25 (1 kuukausi ago)
  On toki tuttuja ja tytär niitä himoitsee. Mutta tuon pullon voisi mamikin ottaa, niin kaunis se on. Harmi, ettei tässä saa nuuhkaistua:)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 22:28 (1 kuukausi ago)
  Vaadin meille sen nuuhkaisunapin tietokoneisiin. ;)

  Vastaa

  Marina
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 22:25 (1 kuukausi ago)
  Oi kuinka kaunis pullo <3 Makeasta kun tykkään niin saattaa olla aikas jees. Pakko mennä kyllä tuoksuttaa tämä. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 22:29 (1 kuukausi ago)
  Luulen, että voisit tykätä. Tää on makea, mutta samalla myös kivaa itämaisuutta, ei musta ihan niin tyttömäinen kuin Juicyn tuoksut yleensä.

  VastaaPoista
 3. Pirkon Paletilta
  keskiviikko 15. huhtikuu 2015 at 08:39 (1 kuukausi ago)
  Pullo henkii Hollywood-glamouria ja tekstisi sai kyllä vakuuttuneeksi siitä, että tätä kannattaisi ehkä jopa testailla. Liian makeat tuoksut eivät ole mieleeni, mutta tämä voisi olla kyllä erinomainen valinta kevättuoksuksi. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 15. huhtikuu 2015 at 09:45 (1 kuukausi ago)
  Tää ei mielestäni ole yhtä makea kuin Juicy Couturen tuoksut yleensä, juuri sen pienen itämaisen vivahteen vuoksi. :)

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 15. huhtikuu 2015 at 09:24 (1 kuukausi ago)
  Oh my mikä pullo! Tuo korkkikin on jo niin näyttävä!
  Tuoksu on varmaan myös hyvä. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 15. huhtikuu 2015 at 09:46 (1 kuukausi ago)
  Se korkki on makee! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives