Facelift diego dalla palman tapaan


Olen aina silloin tällöin kirjoitellut täällä diego dalla palman professional RVB SKINLAB ihonhoitotuotteista, joista löytyy monta suosikkiani. Tuotteet saavat ihon yksinkertaisesti näyttämään tajuttoman hyvältä! Mitään huonoa tuotetta en ole vielä brändiltä kasvoilleni laittanut. Moni teistä varmaan tietää, että diego dalla palma ei suinkaan tullut tunnetuksi ihonhoitotuotteistaan vaan värikosmetiikastaan. Sarjan on perustanut Italian tunnetuin meikkitaiteilija Diego, joka lanseerasi diego dalla palman -meikkisarjan Milanossa 1970-luvun puolivälissä. Suomesta tuotteita on voinut ostaa muutaman vuoden ajan ja jälleenmyyjinä toimivat kauneushoitolat ja Online Shop. Sarjaa leimaa vahva ammattimaisuus ja diego dalla palman meikkejä on käytetty mm. Suomen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.


Minäkin pääsin vihdoin tutustumaan sarjan meikkeihin. Sain testattavaksi diego dalla palman kevään kokoelmaan kuuluvan ruusuisen mattahuulipunan sävyssä 197, sekä pinkin Tingilabbra huulilakan. Kokoelma sisältää myös toisen matan huulipunan 198 ja se on sävyltään viileän pinkki. Tuotteita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Minusta on varsin jännää, että mattaiset sävyt ovat vihdoin valloittaneet myös kevät/kesä -kokoelmat. Mattahan on "se juttu" tällä hetkellä myös kynsissä. Tähän asti kuluttajille on tarjottu kevääksi ja kesäksi pelkkää kiiltoa ja kuulautta.


Sävy 197 on kauniin ruusuinen. Huulilla puna on paljon pehmeämmän sävyinen kuin miltä se nopeasti katsottuna näyttää hylsyssä. Voisin melkein vannoa, että sävy sopii suurimmalle osalle suomalaisista. Lopputulos on täysin matta. Huulipuna asettuu mattaisuudestaan huolimatta nätisti huulille, saaden näyttämään ne omasta pienestä huulien kuivuudesta huolimatta sileältä. Väri pysyy huulilla useita tunteja muuttomattomana, eikä se kuivata huulia. Huulipunien aatelia.
Tingilabbra oli ensimmäisestä testipäivästä lähtien itselleni sellainen tuote, jonka kanssa "leikkiessä" ajattelin, että mistä näitä saa lisää?!? Kyseessä on siis huulilakka, joka jo nimenä kertoo sen, että puhutaan kestävästä tuotteesta. Koostumus on tosi innovatiivinen. Se on keveä, pigmenttinen ja valoa tuova. Heti levityksen jälkeen se on huulilla jonkun aikaa todella kiiltävä ja aavistuksen märän tuntuinen, mutta kuivuessaan pinta alkaa muuttumaan himmeämmäksi. Huulilla tunne on raikkaan pehmeä, eikä ollenkaan kuivattava. Tämä pysyy huulilla kuivuttuaan oikeastaan muuttomattomana melkein koko päivän. Lakkaa tarttuu juodessa hieman kahvikupin reunaan kiinni, mutta ei niin paljon, että tulisi tarvetta sen lisäilyyn. Vielä illalla huulilakan värilliset pigmentit ovat selvästi havaittavissa huulilla. Voin kertoa, että niitä viimeisiä pigmenttejä ei ole mikään helpoin irroittaa. Koin parhaaksi yhdistelmäksi pyyhkäistä huulet ensin misellivedellä ja sen jälkeen hieroa niihin öljyputsaria. Tämän irroittamiseen voisi tietenkin kokeilla diego dalla palman omaa meikinpoistoainetta, mitä minulta ei sattunut kaapista löytymään. Koostumus on oikeasti tosi jännä, sanoisin tätä Diorin Fluid Stickin ja Yves Saint Laurentin Glossy Stainin risteytykseksi. Molempia käyttäneet tietävät mistä puhun.
Nyt moni ihmettelee, että mentiin aika kauaksi otsikosta, mutta sillä oli tarkoituksensa. Tiedättekö mikä on keski-ikäisen halvin ja tehokkain facelift? Se on tietenkin...


...huulille värikästä huulipunaa ja hymy korviin asti.
(vaikka itselläni kyllä nuo harakanvarpaat, jotka eivät muuten näy, korostuvat) Sen sijaan veltosta kaulasta ei näy jälkeäkään. Korkeat poskipäät auttavat asiaa, ne ovat perintö mummolta. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sen enemmän erotan kasvoissani mummoni piirteitä. Tosin mieheni on aina sanonut, että tehän olitte kuin kaksi marjaa. Vähitellen on pakko myöntää hänen olleen oikeassa.

Mitäs sanotte köyhän naisen faceliftistä, toimiiko?

Kuvan meikissä ei ole käytetty muuta kuin pohjalla Lancômen Miracle Cushionia tasoittamassa ihon sävyä, yläripsissä Kjaer Weisin ripsiväri, poskilla ripaus jotain random poskipunaa ja huulilla se isoin tekijä diego dalla palman 197 ja päällä ripaus Tingilabbraa.
Kevään meikkikokoelma saatavissa jälleenmyyjiltä.
Huulipuna- ja lakka lehdistönäytteitä.
 1. Lady of The Mess
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 11:52 (2 kuukautta ago)
  Oijoi, mikä huulipunan sävy – ja tuo huulilakka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ekopaasto päättyi, joten saattaa huulipunataivas aueta;)
  Ja kyllä – facelift toimii upeasti!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:17 (2 kuukautta ago)
  Kiitos! Huulipunia on nykyisin niin paljon eri koostumuksilla, että niissä menee melkein pää sekaisin. :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 12:52 (2 kuukautta ago)
  Sähän oikein hehkut! :) Facelift toimii täydellisesti! ;) Tuo huulilakka alkoi kiinnostamaan muakin. En ole kokeillut Diego Dalla Palmalta vielä mitään meikkejä enkä ihonhoitotuotteita.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:18 (2 kuukautta ago)
  Kiitos, siis huulipuna oikeasti tekee ihmeitä. Välillä katson itseäni aamulla peilistä, että voiko ero olla noin suuri, voi se. :D RVB SKINLABIN ihonhoitotuotteet on ihania, mä tiedän, että rakastuisit niihin. ;)

  Vastaa

  Marika
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 13:04 (2 kuukautta ago)
  Toimii! Mikään ei piritä ilmettä niinkuin raikkaan värinen huulipuna!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:19 (2 kuukautta ago)
  No ei niin, oon samaa mieltä!

  Vastaa

  Fanni
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 13:35 (2 kuukautta ago)
  Toimii täydellisesti! Ihan mahtavaa, että markkinoille putkahtelee noita huulilakkoja, on ne vaan mageita.

  Ja höpsis millekkään harakanvarpaille, hymyrypyt on parhaita! Olet upea nainen! Ja ihanaa, että näytät mummoltasi. Itse huomaan myös välillä peilistä, että mummuhan se siellä. Sitten avaan suuni, ja todellakin, mummuhan se siellä! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:20 (2 kuukautta ago)
  Ne, tää on kyllä tähän saakka kaikista kokeilemistani pysyvin. Pysyy kuin se kuuluisa tauti, eikä lähde pois. :D

  Se on jotenkin tosi jännä, että vaikka on yksi sukupolvi välissä niin tietyt piirteet itseasiassa saattaa näkyä lapsenlapsessa selvemmin kuin omassa lapsessa.

  VastaaPoista
 2. Charming Nails
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 13:37 (2 kuukautta ago)
  Tomii, ihanan raikas kokonaisuus :) kaunis Jonna <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:21 (2 kuukautta ago)
  <3

  Itsehän on aika varhaisheränneinen huulipunien kanssa, vielä 10 vuotta sitten ne oli ehdoton ei ja huulikiillot olivat se mun juttu, nyt on toisinpäin. :D

  Vastaa

  Catarina
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 13:49 (2 kuukautta ago)
  Apua, tuo huulilakan väri on järkyttävän kaunis ja herkullinen! :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 14:21 (2 kuukautta ago)
  No eikö olekin?!? <3

  Vastaa

  Emma
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 16:50 (2 kuukautta ago)
  Oi oi oi miten kauniit sävyt molemmissa huulituotteissa! Niin raikas ja pirteä :) Nyt odotan entistä kovemmalla innolla RVB:n pressitilaisuutta! Mulla on diegon meikkituotteista ollut tähän saakka vain se peiteaine, ja jo sen perusteella olen vaikuttunut :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 18:07 (2 kuukautta ago)
  Mustakin tosi raikkaat sävyt, saavat jotenkin ihon henkiin. Se peiteaine on loistavaa, yksi mun lempparituotteita. Mullahan on myös sarjan riisipuuteri, mutta värikosmetiikasta nää oli eka raapaisu.

  Vastaa

  Virpi
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 17:13 (2 kuukautta ago)
  Ihana kasvojenkohotus tosiaan! Raikas väri vielä korostaa omia värejäsi ja puhtaan näköiset kasvot taas imartelevat punaisia huulia. Korkeintaan kolmekymppinen, sanoisin.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 18:07 (2 kuukautta ago)
  Hah, joo korkeintaan. ;)

  Vastaa

  Funky and Fifty
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 18:06 (2 kuukautta ago)
  Toimii ehdottomasti!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 18:07 (2 kuukautta ago)
  <3 Niin mustakin. ;)

  Vastaa

  Päivi
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 19:03 (2 kuukautta ago)
  Ihana, kaunis Jonna! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 19:51 (2 kuukautta ago)
  ♥︎

  VastaaPoista
 3. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 19:45 (2 kuukautta ago)
  Ihosi näyttää niin kauniin kuulaalta, ja yksinkertainen meikki toimii aina :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 19:53 (2 kuukautta ago)
  Kiitos. <3 Iho nyt tosi hyvässä kunnossa, tosin mä uskon, että viikon takaiselle hoidolla on siihen jotain vaikutusta. Itsestä tuntuu tällä hetkellä, että mitä vähemmän meikkiä sen parempi. Miracle Cushion on ehdoton lempparini, jos haluaa kuultavan pohjan. On muuten ollut yksi tän kevään koukuttavimmista tuotteista. :)

  Vastaa

  Tiia K
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 20:09 (2 kuukautta ago)
  Niin herkut värit, oi että ja sinä kaunotar ja sun upeat hampaat. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 00:17 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Tiia. <3 Sattui jotenkin hauskasti, että toinen noista kevätkokoelman mattapunista oli kuin mulle tehty, tosin se kylmempikin on tosi nätti. :)

  Vastaa

  Henna / One of Beauty's Daughters
  keskiviikko 8. huhtikuu 2015 at 22:17 (2 kuukautta ago)
  Hymy toimii aina :) ihanan värinen huulimeikki sinulle.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 00:18 (2 kuukautta ago)
  Niin toimii. :)

  Vastaa

  Smettis
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 21:33 (2 kuukautta ago)
  Kaunis hymy ja kadehdittavan kaunis iho :) Heh, tuosta köyhän naisen faceliftistä tuli mieleen kysymys koskien köyhän naisen Clarisonic:a, nimittäin Oriflamen kasvoharjaa, jonka tilasin. Osasitko neuvoa jotain suhtkoht edullista vaahtoavaa, voidemaista putsaria käytettäväksi harjan kanssa?

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 22:29 (2 kuukautta ago)
  Kiitos. <3

  Apua, nyt heitit pahan. Olen alusta asti käyttänyt Clarisonicin kanssa Sensain Creamy Soapia, Lancômen tai Guinotin Puhdistusvoiteita. Eikä tule äkkiseltään yhtään edullista voidemaista puhdistajaa mieleen, joka vaahtoaisi. Olen käyttänyt edullisia voidemaisia putsareita mm. Lumenelta ja luonnonkosmetiikkasarjoilta, mutta ongelma on se, että ne eivät vaahtoa. :( Esim. Lumenen Radiant Puhdistusvoide on tosi hyvä, mutta vaahtoa et sillä saa. Huomasin, että joskus muinoin yksi suosikkiputsareistani Cliniquen Rinse-Off Foaming Cream (vaahtoaa ihanasti pestessä) on tosi hyvässä tarjouksessa Sokoksen verkkokaupassa, tuotetta saa kaksi yhden hinnalla (29€): http://www.sokos.fi/fi/sokos/clinique-rinse-off-foaming-cream-cleanser-duo-pakkaus Yhdelle puhdistajalle tulee hintaa 14 euroa, mikä on tosi vähän tuosta. Jos saisit vaikka jonkun kaverin kimppaan… Ihan hirmu riittoisaa herneen kokoinen nokare riittää. Noita kannattaa aina ensin vähän vaahdottaa veden kanssa käsien välissä ja siitä siirtää vaahto kasvoille ja sitten laite laulamaan. Toisethan käyttää tuon kanssa sitten toisen vaiheen putsarina geelimäistä tuotetta ja nehän vaahtoaa sitten kaikki. :)

  VastaaPoista
 4. Martina
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 22:14 (2 kuukautta ago)
  Ihana kuvasta susta! ^_^

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 22:32 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Martina. :)

  Vastaa

  Taru/MissAria
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 06:15 (1 kuukausi ago)
  Uh, mää käytin edellisessä työpaikassa noita tuotteita kasvohoidoissa… Oma ihoni ei hirveesti tykkää niistä. Mulla on se puhdistusmaito ja kasvovesi jotka aiheuttaa polttelua ja jonkun näytteen kasvovoiteesta käytin, ei kosteuttanut tarpeeksi. Harmi sinänsä, koska näillä oli ihan kiva tehdä hoitoja, mutta oli vaikee suositella asiakkaalle ku ite ei käytössä tykänny.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 08:58 (1 kuukausi ago)
  Ymmärrän hyvin, että on aika vaikea suositella asiakkaille tuotteita, jotka ei sovi omalle iholle, siinä on pieniristiriita. Mun kasvot taas rakastavat ihan kaikkea, mitä tuolta sarjalta kasvoihin pistän. Jos mulla olis kauneushoitola, mun olisi tosi vaikea päättää sarjaa Guinot, DDP vai BAKEL, sit joku luonnonkosmetiikkajuttukin olisi saatava mukaan. :D

  Vastaa

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives