Givenchy Le Rouge – The Huulipuna


Tehän tiedätte, että uskon vakaasti kolmen kuvan taktiikkaan, mitä tulee blogipostauksiin. Joskus kuvia voi olla kaksi, ainoastaan Kuukauden parhaat -postauksissa harjoitan muuta taktiikkaa. Ensimmäistä kertaa bloggaushistoriassani minulle tuli ongelma. Kuvattava tuote oli liian kaunis. Minulla oli käsissäni tuote, jota olisin halunnut kuvata miljoonasta eri suunnasta ja näyttää sen ihanuus teillekin, koska tuote on vaan niin ihana. Eihän se kolme kuvaa riitä mihinkään. Sain kuitenkin rajattua kuvat kuuteen, joten ihan hirveää kuvatulvaa ei kuitenkaan ole tulossa.
Kyseessähän on siis Givenchyn tavoiteltu tämän kevään huulipuna Le Rouge Floral Limited Editon, omani on sävyssä 202 Rose Dressing. Mielestäni takuulla yksi kauneimmista huulipunista, mitä koskaan on tehty. Kun näin punan talvella ensimmäistä kertaa, huokaisin syvään. Minä, kukat ja huulipuna kuulutaan todellakin yhteen. Kun puna tuli myyntiin, nukuin onneni ohi. Sillä se myytiin nopeasti loppuun. Kuten aika usein tällaisissa tapauksissa, ajattelin, että meitä ei ehkä sittenkään ollut vain tarkoitettu yhteen. Eihän kyseessä kuitenkaan ole se maailman tärkein juttu, vaikka se harmittaakin. Kunnes eräänä iltana Facebookia selatessani huomasin Escentualin ilmoittavan, että he olivat saaneet uuden erän punaa myyntiin. Sydämeni jätti muutaman lyönnin välistä, kun näpäytin itseni sivuille, sillä en hetkeäkään uskonut, ettei sitä olisi jälleen ehditty myydä loppuun, mutta ei. Meidät oli sittenkin tarkoitettu yhteen ja sain omani. Seuraavana päivänä olisi ollut jälleen liian myöhäistä.


Minulla ei ollut ennen tätä minkäänlaista tuntumaa Givenchyn huulipunista. Olin kyllä lukenut niiden laadusta paljon kehuja ja monet niistä pitävät. Toisin kuin sarjan melko surkeista luomiväripaleteista, joista ei irtoa pigmenttiä sitten millään. Olin tietenkin myös ihaillut Givenchyn punien ulkokuorta. Huulipunien hylsy on hopeista metallia, sekä aitoa ohutta sametinpehmeää nahkaa. Hylsyn kiinnitysmekanismina toimii niitti ja näin ollen ulkomuoto on tosi rock.


Limited Editon pakkauksessa tulee mukana tuo tavanomainen musta hylsy, sekä limited edition korkki, joka sekin on nahkaa, johon on painettu kukkakuvio. Ideana on se, että voit pukea huulipunasi sopimaan muihin asusteisiisi. Tuolla ei minulle ole niin väliä, vaikka idea hauska onkin. Enemmän merkkaa tuo hylsy, josta tulee mieleeni lapsuudenkotini kukkapenkki kauniina kesäpäivänä parhaimmassa kukoistuksessaan. Tämän vuoksi  hylsy saa minut joka kerran hymyilemään. Sitten vielä joku kehtaa väittää, ettei kosmetiikka tekisin onnelliseksi...


Itse puna on ruusunpunainen, joka taittaa hieman koralliin. Väri on todella monille sopiva ja loistava ihan arkeen. Se ei huuda, mutta näyttää klassiselta. Pienestä taitostaan koralliin huolimatta, se tekee myös hampaat valkoisemman näköisiksi.
Onneksi ei tarvinnut tyytyä pelkkään kauniiseen ulkokuoreen, sillä punakin paljastui kaikkien kehujen arvoiseksi. Koostumus on mielettömän kermaisen pehmeää. Puna levittyy vähän kuivimmillekin huulille pehmeästi. Itselläni on tällä hetkellä melko kuivat huulet (myös alimmassa kuvassa) ja useat punat tuntuvat tällä hetkellä korostavan kuivuutta entisestään, mutta tämä tekee niistä pehmeät ja sileän näköiset. Puna sisältääkin hoitavia öljyjä. Siinä on hyvä pigmentti ja hetken huulilla oltuaan puna kuivaa melkein mattapintaiseksi.


Kesto huulilla on 4-5 tuntia, mutta syömisen jälkeen punaa on lisättävä. Vaikka koostumus on hoitavaa, se toimi minulla ilman rajauskynääkin, eikä karkaillut huulten juonteisiin. Punan tuoksu on miellyttävän hedelmäinen. Ensikosketukseni Givenchyn puniin, sai minut haluaan näitä lisää, koska koostumus oli sellainen, joka viehättää itseäni huulipunissa eniten, todella laadukas puna.


Mikä on teidän viimeisin kosmetiikkahimotus?

PS: Vielä tämä päivä osallistua Cool Eyes -arvontaan!
 1. Tiia K
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 12:41 (1 kuukausi ago)
  Ooh ihailin jo tuota instassa. Juuri kaikkeen tuollaiseen sekoan, jotka on uniikisti ja kauniisti pakattu. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 12:45 (1 kuukausi ago)
  Tiedän, sun asunto näyttää olevan pullollaan ihania ja kauniita rasioita/esineitä! <3

  Vastaa

  Virpi
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:36 (1 kuukausi ago)
  Mieletön hylsy, aivan vertaansa vailla ihanuudessa! Samoin muuten väri, se osuu juuri kevääseen, nyt on koralliin taittava kirkas pinkki aivan paikallaan.

  Kumma ettei kukallisia hylsyjä ole enempää tarjolla, sehän myisi hetkessä punan kuin punan. Givechyltä mulla on vain yksi tänä keväänä ostettu, mutta aavistuksen kultaan taittava puna, joka sopii paremmin syksyyn. Ihan turha ostos siis.

  Mutta omaa Givencyn kuuden palettiani pidän laadullisesti tosi hyvänä, väriä tulee kunnolla ja se pysyy myös hyvin. Kaikista paleteistani siinä on kermaisin koostumus, ehkä Urban Decayn ohella, ja sitä taas en käytä ollenkaan.

  Vastaa

  Virpi
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:38 (1 kuukausi ago)
  Olen idiootti, puhuin Guerlainista, joten perun kaikki muut puheeni, paitsi kehut kuvista ja punasta! Givenchyn meikeistä ei ole kokemusta.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:56 (1 kuukausi ago)
  No Guerlain on se merkki mitä täällä on ennen nähty enemmän. ;) Joten ei ihme, että menee sekaisin. Guerlainin luomiväripaletit on mun mielestä vähän kahtiajakoisia, toisissa on tosi hyvin pigmenttiä, mutta joukkoon mahtuu myös huonoja. Kuten se tummempi tän kevään paleteista ei ole pigmentiltään kovinkaan erikoinen. Mutta niinhän se on nykyään lähes kaikilla merkeillä. ;)

  Vastaa

  Marianne
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:46 (1 kuukausi ago)
  Hauska idea tuo vaihdettava hylsy. :D Punakin näyttää kauniilta. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:57 (1 kuukausi ago)
  Niin mustakin, eka en edes tajunnut, että normi hylsy tulee mukaan, luulin vain, että pelkkä kukkainen. No vielä parempi näin! :)

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 14:03 (1 kuukausi ago)
  Onpa kaunis pakkaus! Hauska sekoitus rokkia ja kukkaista tyyliä :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:33 (1 kuukausi ago)
  Tosiaan kumpaankin makuun. :)

  VastaaPoista
 2. Martina
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 14:32 (1 kuukausi ago)
  Tuo rasia ja pakkaus kaikkineen on NIIN kaunis! Taitaa olla samanlainen, kuin uusimman Very Irresistible – tuoksun (2015) pakkaus :) Ihastuin siihen Sokosella (tietty tuoksuun myös) ja nyt vain odotan asiakasomistajapäiviä että raaskin käydä ostamassa sen itselleni ^_^

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:35 (1 kuukausi ago)
  Niin on, samaan tyyliin. :) Siinä tuoksussa taitaa olla samankuosinen rusetti kaulassa, jos en väärin muista?

  Vastaa

  Martina
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 21:24 (1 kuukausi ago)
  Juu on! :)

  Vastaa

  Nova
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 15:50 (1 kuukausi ago)
  No nyt on luksusta, eihän tuollaisia hylsyjä pystyisi edes nakkaamaan roskiin punan loputtua =)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:33 (1 kuukausi ago)
  No ei niin! :)

  Vastaa

  Saana
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:15 (1 kuukausi ago)
  Kyllä kolahti tuo kukkainen hylsy minuunkin. Oih ja voih :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:36 (1 kuukausi ago)
  Se on ihana, lisää tällaisia! <3

  Vastaa

  Miss J
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 18:58 (1 kuukausi ago)
  Onpa mahtava idea tuo kaksi erilaista hylsyä! Ja punakin on upean sävyinen. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 20:42 (1 kuukausi ago)
  No niin mustakin, parasta oli, että kukat silmissäni en edes aluksi tajunnut, että tuossa tulee tuo alkuperäinen musta hylsykin mukana. :D

  Vastaa

  Marina
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 20:33 (1 kuukausi ago)
  Oooiiiiii, kuinka kaunis puna ja hylsy:) Ja ihan sun näköinen <3

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 20:43 (1 kuukausi ago)
  Tuntuu ainakin ihan omalta, aika harvoin innostun tosi paljon mistään, mutta tästä innostuin. <3

  Vastaa

  Sonia
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 22:08 (1 kuukausi ago)
  ÄÄÄÄÄÄ tahtoo. Oon nähny noita vaan jossain kuvissa, en ollut hereillä oikeaan aikaan. :'(

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 22:43 (1 kuukausi ago)
  Kannattaa kytätä Escentualin FB-sivua, jos sattuisivat saamaan vielä kolmannen erän. Tää toka erä niillä myytiin nopeammin loppuun kuin eka, mikä vähän indigoi sitä, että tokalla kerralla ei tullut enää niin isoa satsia kuin ensiksi. :/

  VastaaPoista
 3. Katja
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 08:59 (1 kuukausi ago)
  No on kyllä kaunis! Kivaa uutta viikkoa sinulle! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 11:32 (4 viikkoa ago)
  Eikö olekin. :)

  Ihanaa myös viikkoa sinne, vaikka täällä se ei tule olemaan kovinkaan hyvä, mutta siitä seuraavassa postauksessa lisää. ;)

  Vastaa

  Fani
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 10:45 (1 kuukausi ago)
  Aivan mahtava! Tuollainen olisi pitänyt saada äidilleni äitienpäivä lahjaksi. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 27. huhtikuu 2015 at 11:33 (4 viikkoa ago)
  No niin olis, pitäis olla tällaisten kanssa aina tosi paljon aiemmin hereillä. Josko jotkut edullisemmat merkit inspiroituis tästä ja kukkahylsyisiä huulipunia alkaisi tulla enemmän. :)

  Vastaa

  Emma
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 10:21 (4 viikkoa ago)
  Voi hyvänen aika miten kaunis asia <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 10:35 (4 viikkoa ago)
  No niin on! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives