10 kuvaa kesään – maaliskuu


Jos viime kertainen 10 kuvaa kesään-haasteen kuvanotto meni täysin penkin alle, niin tällä kertaa minulla oli suoranaista urheiluhenkeä asian tiimoilta. Monille teistä selvisikin jo eilisestä postauksessa, että olen ollut viime päivät hieman heikossa hapessa. Sitkeä tauti, mutta myönnän, että mehujäät ja suklaa ovat hieman tehonneet. Ehkä? 

Eilen oli kuvauspäiväni haastetta varten ja olen kyllä tyytyväinen itseeni, että sain sen verran nostettua ruhoani sängystä, että sain kuvan otettua. Onneksi kuvaan näkymää makuuhuoneen ikkunasta, joten matka ei todellakaan ollut pitkä. :D Ikkunasta todella kannatti katsoa ulos, sillä aamu oli jollakin tapaa mielestäni todella kaunis. Katsokaa nyt vaikka tuota taivasta kuvassa! On hurjaa ajatella, että enää kolme kuvaa ottamatta ja sen jälkeen voidaankin viettää juhannusta.

Jatkan tässä lepäilyä vällyjen alla, mutta myöhemmin tällä viikolla on tulossa postaus siitä, miten hoidan ihoani sairaana ollessa. Olen karsinut jaksamiseni vuoksi kovasti normaalista tuotearsenaalista ja panostanut hoitavuuteen sekä hellävaraisuuteen. Aamuin ja illoin olen juuri ja juuri jaksanut seistä sen yhden minuutin peilin edessä, minkä ihon putsaus ja hoitotuotteiden levittäminen kasvoille vaativat. En halua ottaa sitä riskiä, että en hoitaisi ihoani ollenkaan, sillä kipeänä ollessa ihoni menee hoitamattomana jo parissa päivässä todella huonoon kuntoon. Niitä vaurioita joudun sitten korjailemaan viikkojen ajan, jos en jopa kuukausia. Se tietenkin helpottaa, että meikki on viimeinen asia, mitä tulee tällä hetkellä mietittyä, joten puhdistustuotteet olen voinut karsia minimiin. 

Hoidatteko ihoa sairaana?

 1. Voi sinua, parane pian <3 Ja tosiaan, suklaan voimaa ei tule unohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan. Tänä aamuna oli ehkä aavistuksen parempi olo heti herättyä, mutta nyt kun olen ollut valveilla hetken, niin pitää varmaan mennä kohta takaisin pitkäkseen, sen verran heikkoa vielä.

   Poista
 2. Kyllä hoidan, koska esim. suihkussa käyminen ja normaalihkot ihonhoitorutiinit edesauttavat tuomaan toipunutta fiilistä :D Okei, aamuisin voin kasvojen hoidon jättää väliin, mutta iltajutuista en lipsu. Toki tuotteita karsin minäkin, ei siis mitään monimutkaista rutiinia. Kasvojen pesu misellivedellä, öljy/seerumi ja hoitovoide + sy-voide on varmaan minimalistisin hoitorutiinini? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, mutta mä olen karsinut jopa sy-voiteen. :D No näet vielä tällä viikolla mitä täällä on pistetty kasvoille. Pakkoa sanoa, että yksi seerumi on ollut ihan älyttömän hyvä pitämään ihon kunnossa.

   Poista
 3. Kirjoitit: "enää kolme kuvaa ottamatta ja sen jälkeen voidaankin viettää juhannusta." Mun reaktio oli: Whaaat?!?!?!?!? Kiitos tästä muistutuksesta :) Jee, kesä tulee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kuule blondina eilen kuumehöyryissäni tehdä toi laskutoimitus moneen kertaan, että voiko tosiaan olla näin, mutta voi! Jotenkin ihan huikeaa. Mun kuvanottopäivä on vielä niin kuun lopusta, että juhannusta todellakin vietetään muutaman päivän päästä kun kymmenes kuva tulee tänne blogiin. :D

   Poista
 4. Mä rupesin kanssa samantien laskemaan kuukausia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on uskoa, ei siihen kesään enää sen kauempaa ole, oikeastaan jopa vähemmän, koska otan kuvat niin loppukuusta. :D

   Poista
 5. Eilen valittelin pientä kurkkukipua, mutta se muuttuikin illalla mahakivuksi ja kuumeeksi. Nyt on kunto sitten taas ihan normaali. Ihonhoitoa en jaksa kipeänä juurikaan tehdä, joten teen vain tärkeimmät, eli puhdistan ja kosteutan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuume tappoi taudin heti. :) Mun ongelma on näissä se, että eka on alilämpöä pari päivää ja sitten vasta nostaa kuumeen, mutta ne alilämpöpäivät on yhtä pahoja kuin kuumepäivät, niin kestää sitten monta päivää tämä karmeus.

   Poista
 6. Mahtavaa kun nuo kuvat ovat alla rivissä ja kiva vertailla. Pikaista paranemista ja hei ihan älyttömän hienoa kuulla miten hoidat ihoa kipeänä. Piruvie täälläkin iski flunssa, isompi tytär viime viikolla kipeänä, iski mieheen ja nyt mulle. Ehkä pientä stressiäkin ilmassa.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo, ne tulee aika hauskasti siihen automaattisesti. :) Voi ei, tsemppiä sinnekin. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives