DKNY Be Delicious Electric Bright Crush


Aluksi on todettava, että kokemukseni Donna Karanin ja DKNY:n tuoksuista ovat hyvin vähäisiä. DKNY-tuoksuista tuttu itselleni on My NY. Donna Karanin tuoksuista joskus tuoksukaappiani on koristanut iki-ihana Gold. Sen sijaan loputon virta erilaisia DKNY Be Delicious-tuoksuja on jäänyt itselleni tuntemattomammiksi. Syy tähän on se, että alkuperäinen vihreä Be Delicious on minusta aivan ihastuttava tuoksu, mutta eräs ystäväni käyttää sitä. Se onkin hänen signature scent, joten minun on vaikea käyttää tuoksua itselläni, koska miellän sen niin hänen tuoksukseen. 

Tartuinkin kiinnostuneena tämän kevään uutuuteen Be Delicious Electric Bright Crushiin. Bright Crush on yksi kolmesta samaan aikaan ilmestyvästä Electric-tuoksusta. Muut sarjan tuoksut ovat pinkkiin puettu Loving Glow sekä oranssina hehkuvaan pulloon pakattu Citrus Pulse. Oma valintani oli kuitenkin Bright Crush, vaikka arvoin aika kauan tämän ja Loving Glown välillä, mutta vihreä pullo vei tällä kertaa voiton.

Bright Crush on puettu tyypilliseen hauskaan Be Delicious -tuoksupulloon eli omenaan. Tuoksupullon kansi on himmeän mattainen, se on neonvihreä joka näyttää tietyssä valossa jopa melkein neonkeltaiselta. Pullo erottuu tämän kevään vaaleanpunaisten tuoksupullojen keskeltä erilaiselle pirteällä värillään.


Inspiraationsa tuoksu on saanut tietenkin New Yorkista, kaupungista joka ei koskaan nuku. Pullon väristä tulee mieleen urbaani valomeren täyttämä city-viidakko neonvaloineen. Minut Bright Crush yllätti yllättävän jännittävällä sisällöön. Olin odottanut jotain omenaista, mutta erehdyin. Bright Crush ei sisällä omenaa vaan kaikkea muuta. Tuoksuna se on rohkea ja eloisa. 

Alkutuoksussa tänä keväänä muodikasta raikkaan kirpeää bergamotia, mehukasta mustaherukkaa ja makean puraisun tuovaa luumua. Sydäntuoksussa naisellista pionia ja eksoottista frangipania. Pohjalla ambraa, herkullista vaniljaa ja pehmeitä puisia vivahteita.

Tuoksu on omaan nenääni yllättävän naisellinen, iloinen ja mielenkiintoinen. Alkutuoksun bergamot ja mustaherukka erottuvat selkeästi, samoin pioni. Omaan nenääni myös frangipani ja vanilja ovat läsnä. Niiden makeus tulee esiin varsinkin silloin, kun tuoksu on ehtinyt olemaan iholla pari tuntia. Ambraa en itse haista tässä ollenkaan, mutta syy voi olla vain minun nenässäni. Samoin luumu jää vaisuksi, erikseen en sitä erota, mutta luulen, että se tasapainottaa huomaamattomasti alun raikkaan kirpeää bergamotia. Minulle tämä on täydellinen kesätuoksu makealla vivahteella. Tuoksu on EdT ja kesto ihollani on kuutisen tuntia, jonka jälkeen voi huoletta suihkaista lisää. Kyseessä on kausituoksu, joka on ostettavissa rajoitetun ajan.


DKNY Be Delicious tuoksut tulivat myyntiin maaliskuussa Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä ja Kicks-ketjun myymälöissä. 

Onko Be Delicious -tuoksut tuttuja? Joko olette ehtineet tuoksuttelemaan uusia omppuja?

Suositushinta:
DKNY Be Delicious Electric Bright Crush EdT 50ml, 49€

Tuoksu lehdistönäyte. 1. Ihana pullo! :) Itse on tuoksuja käytä kun ottavat niin herkästi nenään/en halua lapsen kanssa käyttää. Ihanaa uutta viikkoa Jonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Mä ymmärrän hyvin, että lapsen vuoksi ei halua käyttää. Ehtiihän sitä sitten, kun kasvavat. ;)

   Poista
 2. Mä tykkään näistä DKNY:n omenapulloon pakatuista tuoksuista :) Aivan ihania kuvia oot ottanut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että hieman tuoksuherkempänä sun nenäs kestää näitä, nää on kyllä sellaisia, että näissä ole mitään sellaista pistävää, joka kävisi herkästi nenään. Aika pehmeitä.

   Kiitos. <3

   Poista
 3. Pakko myöntää, että sait mut kiinnostuneeksi, vaikka yleensä nämä ompputuoksut ei ole niin kolahtaneet. Sitä alkuperäistä omppua käytin joskus aikoinaan, mutta siitäkin alkaa olemaan kohta jo 15 vuotta aikaa :) Tosi kiva ja raikkaan näköinen tuo pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, raikas ja makea samaan aikaan. Koska tässä ei ole omenaa on todella erilainen tuoksu kuin se alkuperäinen.

   Poista
 4. Hmm, mulla on yksi DKNY:n tuoksu ja nyt heräsi mielenkiinto tästä! Tuo pullo näyttää hyvin kauniilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli itselleni tosi positiivinen yllätys, aika uniikki tuoksu.

   Poista
 5. Oi, näihin olisi kiva perehtyä ja toki omistaakin muutama. Harmittaa kun ne viime kesän (?) tuoksut jäi ostamatta, olivat muistaakseni pastellisia ja jotain leivostuoksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne oli just niitä leivosjuttuja esim. Tart Key Lime ja Pink Macaroon. Kivat himmeät pakkaukset niissä.

   Poista
 6. Tuttuja ovat ja pullo kotoa löytyykin :) Omena ei ole henk.koht lemppari mutta täytyy tätä mennä tuoksuttamaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei tosiaan oo ollenkaan omenaa, joten jos siitä ei pidä niin tästä saatat pitää. :)

   Poista
 7. Mulla tulee tästä pakkauksesta mieleen Tony Molyn kuorinta, paitsi että se on kirjaimellisesti vielä enemmän omenan näköinen :D

  VastaaPoista
 8. Be Delicious -tuoksut on kauttaltaan hyviä, mutta koska ne on kaikki samanlaisissa pulloissa ja noh, kaikki varmaan tuntee jonkun, jolla on semmonen, niin nämä on jääny mulla ehkä vähän tylsiksi. Mutta kun luin nuo taikasanat bergamotti ja mustaherukka, niin kiinnostus heräs kyllä siinä vaiheessa ;)

  VastaaPoista
 9. Tässä on nyt tuoksu, ei tosin ihan sama, mutta kuitenkin, samaa sarjaa ja jota tuoksuttelin ystävällä ja ihastuin suuresti. Ainakin se ystävän versio oli raikas, pirskahtelevan hedelmäinen, aivan ihana! Pakko käydä tuoksuttelemassa tätäkin, kuulostaa herkulliselta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika erilainen kuin mun haistelemat omput yleensä, jännintä tässä on tietty makeus, mitä ei ihan kaikista ompuista löydy. Vanilja on niin selkeä. :)

   Poista
 10. Mulle nämä ovat jääneet vieraiksi, olen jotenkin pitänyt näitä, öö, tylsinä? Mutta kun näin nämä neon-pullot, johan pomppas! Niissä on jotain ihanaa twistiä :) Täytyypä käydä tuoksuttamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan sama, olen ajatellut hieman "tylsiksi". Mutta tää ainakin on kaikkea muuta kuin tylsä!

   Poista
 11. Täytyy sanoa, että eivät ole oikein tuttuja. Kyllä nämä omppu-tuoksut tiedän ja ehkä oon joskus jotain versiota tuoksutellut, mutta mutta... Näitä kevään uutuuksia olisi kyllä hauska käydä tuoksuttelemassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on aivan ihanat värikkäät pullot, jotka ainakin itseäni houkuttaa. Varsinki oranssi pullo on tosi nätti, mutta vihreän ystävänä vihreä oli mun juttu. :)

   Poista
 12. Enpä heti edes löytänyt omppujen seasta pulloa:) Mutta hauska ja sopii nykkiläisille:) Pitää tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella tollaisen Granny Smithin kokoinen pakkaus. :D

   Poista
 13. Mä nuuhkuttelin tätä Stockalla eilen, ja kokeilin ranteeseen. PAKKO SAADA. Eka DKNYn tuoksu johon olen ihan oikeasti tykästynyt! <3 <3 -20% alesetelin kanssa uudestaan paikalle :'D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeasti ihan törkeän hyvä! Mä luulen, että vanilja on se juttu, mikä tekee tästä aika erilaisen ompun. Love it! Hauska kuulla, että säkin tykkäsit, joskus on kyllä kiva tehdä löytöjä, joista ei oleta itsensä pitävän kovinkaan paljoa. :)

   Poista
 14. Uteliaisuus heräsi, vaikka vanilja ei ole ollenkaan mun juttu, mutta muut osaset ovat. Koko sarja on jäänyt täysin vieraaksi, mutta yksi rehevä ystäväni käyttää jotakin vihreää omenapulloa ja se saa hänen koko olemuksensa vaikuttamaan iloisen kevyeltä. Se sopii hyvin hänen kuplivan räväkälle luonteelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä haistamassa tätä ja kerro mitä pidit, tuliko vanilja liikaa sinun makuusi esiin? :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives