Parhaat – Toukokuu`16


Se on sitten virallisesti kesä ja kesäkuu, joten onkin aika esitellä toukokuussa eniten ihastusta herättäneet tuotteet. Olen tässä kevään aikana siirtynyt jälleen hiljalleen mekaanisten kuorintojen maailmaan, opin kuitenkin edellisestä kerrasta sen, että nyt keskityn niissä niihin hellävaraisiin versioihin, rankasti mekaanisesti ihoa kuorivat tuotteet ovat itselläni historiaa. Siksipä postauksesta löytyykin kaksi varsin erilaista, mutta kuitenkin hellävaraista kuorintaa. Rakastuin silmänympärystuotteeseen joka hoitaa kaksi asiaa kerralla. Vaihdoin viimein beautyblenderini uuteen ja siitä seurasi pieni ihastuminen. Lopulta kylvin iltaisin ananaksen ja kookoksen tuoksussa.


BEAUTYBLENDER NUDE

Muistatte varmaan oodini rakkaalle munalle? Tähän asti olen pitänyt eniten pinkistä, mutta enpä enää. Keväällä myyntiin tullut nude on uusi suosikkivärini. Vaikka beautyblender ei virallisesti mainosta muniensa olevan erilaisia koostumukseltaan, sano minun sanoneen, ne ovat. Tämä nude on tähän asti myyntiin tulleista koostumukseltaan jotenkin huokoisin ja siten myös pehmoisin. Tällä saa meikin takuuvarmasti kauniisti asettumaan. Jos tykkäätte kovemmasta munasta, ostakaa se musta, se on minusta näistä kimmoisin.


ELLA BACHÈ GELÈE TOMATE EXFOLIANTE

On tiettyjä sarjoja, että joka kerran, kun otan käyttöön jonkun sarjan tuotteen, muistan välittömästi, miksi olen aina pitänyt kyseisestä sarjasta. Ella Bachè on yksi tällainen sarja. Lisäksi meillä toki on myös pitkä yhteinen historia, sillä ensimmäinen kasvohoitoni melkein parikymmentä vuotta sitten tehtiin juurikin Ellan tuotteilla. Tomaattikuorinta on koostumukseltaan hauskan jellymäistä. Paksu kuorintageeli kuorii ihon hellävaraisesti karpalojauheen avulla. Iho on kuorinnan jälkeen kirkas, pehmeä ja ravitun oloinen, ei yhtään kiristelevä.


THE BODY SHOP PIÑITA COLADA BODY BUTTER

Kaikki jotka käyttävät TBS:n vartavoita tietävät, että koostumukset hieman vaihtelevat. Esim. viime kesän Virgin Mojiton vartalovoi oli jämäkämpää kuin tämän kesän uutuustuote Piñita Colada, joka on koostumukseltaan aivan unelman notkeaa. Vartalovoi levittyykin iholle niin, että sulautuu hetkessä ihoon. Purkki on minulla yöpöydällä ja joka ilta ennen nukkumaan menoa rasvaan tällä käteni, jalkani ja pyyhkäisen tuotetta hieman silottamaan sääriäkin. Olen nukkunut viime aikoina hieman paremmin, liekö syynä ihanan rauhoittavat ananaksen ja kookoksen tuoksut.


ACADÈMIE TINTED EYE CONTOUR CORRECTOR

2in1-tuote silmänympärysiholle, voisiko se oikeasti toimia? Olin vähän epäileväinen, sillä oma sy-iho on vaativa, mutta jo ensimmäisellä käyttökerralla epäilyt joutuivat romukoppaan, sillä rakastuin tuotteeseen ikihyviksi ja olen käyttänyt tuotetta joka päivä aamuisin siitä lähtien, kun avasin tuotteen. 

Acadèmien silmänympärystuote lupaa tehdä kahta asiaa; valoa tuovat pigmentit poistavat tummat silmänaluset, mutta niin, että tuotteessa on säilytetty edelleen hoitotuotteen tehokkuus. Alla voi toki käyttää normia sy-voidetta, mutta minusta se on tarpeetonta, sillä minulla on melko kuiva ja herkkä silmänympärysiho ja tämä on siitä huolimatta riittänyt yksinään tuomaan tarvittavan määrän hoitavuutta iholle. Öisin käytän paksumpaa sy-voidetta. Tuote näyttää tuubista ulos tullessaan ihan normaalilta nestemäiseltä kevyen pigmentin omaavalta peitevoiteelta. Ohut voide levittyy helposti silmien alle ja poistaa tummat silmänaluset välittömästi, sillä onhan tässä kevyen peitevoiteen ominaisuudet. Silti samaan aikaan tuntuu kuin levittäisi iholle kevyesti kosteuttavaa sy-voidetta. Tuote ei karkaa päivän aikana juonteisiin. Olen käyttänyt tätä myös kotipäivinä. Aamuisin saa nopeasti kivan piristyksen välittömästi silmien alle, ihan kuin olisi laittanut meikkiä, vaikka laitoitkin hoitotuotetta. Kotipäivinä en ole lisännyt tähän edes puuteria päälle kiinnittämään tuotetta, eikä tämä silti ole mennyt juonteisiin, ei mikään itsestään selvä juttu omissa silmissä. Olenkin tässä kohta viikon verran pohtinut, mitä ihmettä käytin ennen tätä? Jotkut tuotteet vaan osaavat koukuttaa heti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja suosittelen tätä myös miehille, joille tummat silmänaluset ovat ongelma.


ESSE COCOA EXFOLIATOR

En vaan voinut jättää tätä pois kuukauden suosikeista. Itse asiassa herkullinen kasvojen suklaakuorinta olisi voinut olla myös maaliskuun ja huhtikuun Parhaat-postauksissa, mutta minulla oli silloin vain pieniä matkapakkauksia käytössä ja ne näyttivät kuvissa vähän hölmöiltä, joten tuote jäi odottamaan parempia aikoja. Jokaisen suklaaholistin ykköshankinta. Essen kuorinnasta voi lukea lisää täältä.

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista omia, osa lehdistönäytteitä.






  1. Ei löytynyt kyllä yhtäkään tuttua tuotetta, enemmänkin kiinnostavia! Mulla on ihan luonnostaan erittäin tummat silmänaluset eikä auta mitkään vippaskonstit (edes se kuuluisa nukkuminen), joten tuo Academien tuote kiinnostaa. Garnierilla oli joskus tuote, joka viilenti sellaisen rullansa avulla ja joka toimi samaan aikaan aamuisin sy-voiteena sekä pienenä peittona, saakohan sitäkään enää! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Académie on aivan loistava, siihen vielä normi meikki päälle, niin takuulla on peitossa, koska toi jo yksinään peittää, mutta samalla hoitaa. Mä muuten muistan ton Garnierin, mulla on tainnut joskus olla sitä. :D

      Poista
  2. Beauty blender nude oli mulle uusi ;) Ihanan näköinen tuo Body Shopin purkki ja vaikuttaa mielenkiintoiselta muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tota nudea, vaikka pinkki on sun väri. ;)

      Poista
  3. Meillä näyttää olevan samat suosikit :). Académie on aivan loistava, kuten Ella Baché kuorintakin, joka on riittävän lempeä. Näiltä sarjoilta löytyy aina ne parhaat tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Académie on hieman tuntemattomampi, mutta toi valovoide kyllä myi mulle nyt viimeistään sarjan. Ella, no sille on aina paikka mun sydämessä. Tykkään, että kuorinta jättää ihonpinnan kosteutetun tuntuiseksi ja sen tuo tekee. :)

      Poista
  4. Tuon Essen kuorinnan mä haluan, mutta nyt sait mut kiinnostumaan myös tuosta Acadèmien 2in1 silmänympärysvoiteesta! Pakko kokeilla, sillä saat sen ainakin kuulostamaan todella hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vannon, että tykkäät tuosta Acadèmiesta, se on ihan sun tuote. ;)

      Poista
  5. Ääni Academielle minultakin, värivoide yhdistettynä hoitavuudeen kuulostaa just hyvältä. TBS:n tuotteet jotenkin eivät ole vuosiin sykähdyttäneet, sain vissiin nuorena yliannostuksen. :-) Pitänee antaa brändille uusi tilaisuus jossain vaiheessa, kun niin moni niistä tuntuu tykkäävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huippu, lupaan, että pidät siitä. TBS:ltä kannattaa aloittaa kokeiluun vaikkapa Drops of Light tai Drops of Youth -sarjan ihonhoidosta jotain. Mulla on tulossa TBS:n uusista ihonhoitotuotteissa tässä kuussa vähän kattavampi postaus, lupaan, että niistä ei tule nuoruusvuosien yliannostus oloa. Jos multa kysytään, ne on parasta, mitä TBS:lla on tapahtunut vähään aikaan. Omassa hintaluokassaan ihan lyömättömiä tuotteita.

      Poista
  6. Mä haluisin testata tota nudea munaa kanssa kun sitä on niin paljon kehuttu 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, en kyllä itse yhtään ihmettele, miksi kaikki sitä kehuu.

      Poista
  7. Oi oi, ananas ja kookos kuuluvat lemppareihini, tuo voide on taatusti herkullisen hedelmäinen! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, koostumus on tuoksun lisäksi ihan nappi. <3

      Poista
  8. Pitää kyllä varmaan heti ekana palkkapäivänä rynnätä ostamaan nuita Piñita Colada tuotteita, kun kaikki kehuu niitä niin hyviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on, se tuoksu on koukuttava, makea, mutta ei liiaan ja ananaskin tuoksuu kuitenkin selvästi kookoksen lisäksi.

      Poista
  9. Mäkin olen huomannut, että huokoisemmat meikkimunat ovat ehdottomasti parempia kuin kovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuden ja pinkin kun laittaa rinnakkain, niin kyllä nude on selvästi huokoisempi ihan silminkin ja sen tuntee puristellessakin sientä kädessä.

      Poista
  10. No nyt kyllä on vaan pakko testiä tuota suklaakuorinta, vitsi vieköön. <3 Samoin tuo Academie ja muutenkin luotan aina sun vinkkeihin ja aah Body Shop mikä sarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun on aivan pakko, lupaan, että ihastut. :)

      Poista
  11. Sait kiinnostumaan tuosta Academiesta, kuulostaapa ihanalta tuotteelta! Myös Ellan kuorinta kuulostaa kivalta, mäkin oon suosinut entsyymikuorintoja kun iho ei oikein tykkää mekaanisesta hankauksesta :( Mutta tuollainen hellävarainen yksilö silloin tällöin käytettävänä, mikä ettei!

    Mulla on muuten se valkoinen BB ja mä en tykkää sen tuntumasta :D Ihan kuin vaahtomuovilla kasvojaan töpöttäisi ja vaahtomuovi on mun inhokkimateriaali! Mä en siis voi koskea siihen, se vaan tuntuu niin kamalalta :D Pitäisiköhän antaa jollekin toiselle värille mahdollisuus, jos koostumuksissa on isoja eroavaisuuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla selvästi auttoi toi parin vuoden rauhoitusjakso mekaanisista, kun ylihoidin ihoni, nyt näyttäisi taas hyvin kestävän, ehkä sullakin vielä joskus. :)

      Tykkäisit Acadèmiesta aivan varmasti.

      Eikä, valkoinen on ainoa BB jota en ole käyttänyt, mulla on ollut musta, lila, punainen ja pinkki sekä nyt tuo nude tietenkin. Ei kuulosta kamalan houkuttelevalta. :D Ehdottomasti kokeile pinkkiä tai tätä nudea, ehkä jopa tätä nudea, huomaat eron, lupaan. <3

      Poista
  12. Mite mä oonki nyt vähän ennakkoluulonen ton Pinata Coladan tuoksusta.. O.o Pitäs varmaan käydä tuoksuttamassa ettei tarvii arpoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt käyt haistelemassa, heti ensi tilaisuuden tullen. Veikkaan, että voisit tykätä, kookos ei puske liikaa esiin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives