Parhaat – tammikuu´18


Mihin se tammikuu katosi, kysynpä vaan? Se on sitten helmikuun ensimmäinen päivä ja sehän tietää sitä, että on aika kertoilla omista tammikuun suosikkituotteista. Tammikuussa saatiin tänä talvena ensimmäinen pidempi pakkasjakso tänne etelään ja se loi iholle omat haasteensa. Tämän vuoksi suurin osa suosikeista onkin ihonhoitoa ja sellaisia tuotteita joilla sain pidettyä pintakuivan ihon hilseilyn kurissa.

Postauksen tuotteista Bakel ja Estée Lauder omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Bakel Pure Peel – Tiedän, alatte varmasti olemaan ihan täynnä näitä Bakelin tuotteita, mutta siihen on syynsä, miksi ne ovat kosmetiikkakaappini vakiokalustoa, voisi jopa sanoa kulmakiviä. Tuoksuton geelinaamio on tehokas, mutta silti hellävarainen. Pintakuivaa ihoa on kuorittava, ettei kuollut ihosolukko tuki sitä ja aiheuta epäpuhtauksia. Levitetään illalla puhtaalle kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa viisi minuuttia, jonka jälkeen naamio huuhdotaan pois lämpimällä vedellä. Tuotteen sisältämät erilaiset hapot tekevät sen, että ihosta tulee ihan mielettömän pehmoinen ja sileä. Oikein tuntee, miten seerumit ja muut hoitotuotteet imeytyvät käytön jälkeen eri tavalla ihoon. Sopii vegaaneille. Vinkkaan vielä, että tuote on tällä hetkellä alennuksessa Lookfantasticin verkkokaupassa.

Cremorlab shadow-off eye cream* – Cremorlab on brändinä itselleni melko uusi tuttavuus. Kirjoittelin teille sarjan kuplivasta naamiosta joulukuussa. Silmänympärysvoiteessa on ehkäpä jännin koostumus, mihin olen törmännyt. En olisi koskaan voinut koostumuksen perusteella arvata, miten ravitsevaksi tuotteeksi tämä lopulta osoittautui. Koostumus on täyteläisen geelimäisen voidemaista. Se on uniikki ja miellyttävä. Kosteuttaa todella tehokkaasti, mutta imeytyy hyvin, joten sopii myös meikin alle. Tämän pitäisi auttaa myös tummin silmänalusiin, mutta itselläni ei sellaisia oikeastaan ole, niin en osaa ottaa asiaan kantaa. Tuote on miltein tuoksuton ja sopii myös herkälle iholle. Aktiiviaineina toimivat mm. lähdevesi, niasiiniamidi ja adenosiini. Cremorlabin tuotteita myy eleven.

Estée Lauder Double Wear Cushion BB – Estée Lauderin tyynymeikkivoide on tähän mennessä ehdottomasti tämän vuoden paras kosmetiikkalöytö. Vaikka ihoni onkin yleensä kivassa kunnossa, on minullakin päiviä, että iho tarvitsee enemmän peittoa. Pintakuiva iho asettaa kuitenkin melkoiset haasteet peittävämmälle tuotteelle. Cushion peittääkin hyvin ihon virheitä ja punaisuutta, mutta jättää silti heleähkön pinnan. Pysyy iholla muuttumattomana tuntikausia. 

iS Clinical Hydra-Cool Serum* – iS Clinical oli yksi viime vuoden kivoimpia ihonhoitosarjoja. Varsinainen löytö oli sarjan silmänympäryvoide, joka pääsi mukaan vuoden parhaat -postaukseen. Hydra-Cool -seerumi on tuote, joka antaa maksimaalista kosteutta iholle. Juuri sopiva tuote talven pakkasille. Seerumia voi silti käyttää mm. rauhoittamaan auringonpolttamia. Sopii kaikille ihotyypeille. Sinertävän sävyinen seerumi on todellinen kosteudensitoja, sillä se sisältää peräti 25% hyaluronihappoa. Uskon aika vahvasti, että tämä tuote on "syyllinen" siihen, että ihoni ei ole lainkaan hilseillyt talven aikana. Tykkään käyttää seerumia tehohoitona iltaisin, siinä on miellyttävä hyvin kevyt vesimäisen geelimäinen koostumus. Pari tippaa riittää kasvojen kaulan iholle. Imeytyy hyvin, eikä jätä tahmeaa pintaa. Suositushinta on 65 euroa. Jälleenmyyjät löytää täältä.

Weleda Citrus Hydrating Body Lotion* – Vartalon rasvaus on itselleni asia, joka on useimmiten pelkkää pakkopullaa. Myönnän, että kun kesällä ihoa ei kiristele, skippaan koko touhun ahkerasti. Talvella onkin sitten eri juttu, kun vartalon iho suorastaan huutaa voidetta. Siinä missä voisin käyttää vaikka tunnin, lätkien kasvoille erilaisia hoitotuotteita, tuntuu vartalon voitelu lähinnä töyläältä. Pitäisikö palkata joku henkilökohtainen rasvaaja? Onneksi on sellaisia tuotteita kuin Weledan Citrus Body Lotion, joka tekee puuhasta edes hivenen miellyttävämpää. Ihanan raikkaan sitruksen tuoksuinen voide on kivan kevyttä, mutta silti kosteuttavaa. Imeytyy välittömästi, eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Vaikka muuten käytän tuotteita sekalaisesti, vartalotuotteissa suosin luonnonkosmetiikkaa, niissä ohuenkin koostumuksen omaavat tuotteet tuovat ihan ylivertaista kosteutusta iholle.


Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä on teidän tämän hetken suosikkituote?

*Bakel ja Estée Lauder omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.



  1. Bakelin naamio kuulostaisi just siltä mitä mun iho kaipaisi, koska olen vähän laiskasti käyttänyt kuorivia tuotteita, joten taidanpa kipaista heti laittamaan vaikka Madaran AHA-naamiota kasvoille :D. Inhoan sitä tunnetta, jos kasvoilla on vähän röpelöinen "kuorimaton" fiilis, ei varmasti voiteetkaan tehoa niin hyvin sellaiseen nahkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja just tön röpelöisen fiiliksen päälle on ihan hirveä levittää meikkiä, musta se näyttää aina epätasaiselta. :D

      Poista
  2. Estee Lauder teki ihostasi taikaa, vaikka ihana ihosi onkin, mutta se hehku ja säteily. Eli kyllä tuo on jo ajatusen tasolla ostoskorissa. :)

    Ihanaa lumimyräkkäpäivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi cushion on ihana, koska se ei ole ihan niin matta kuin alkuperäinen Double Wear. :)

      Samaa Tiia sinnekin! <3

      Poista
  3. "Koostumus on täyteläisen geelimäisen voidemaista" - just sellaista koostumusta odotan sy-voiteelta:) Täydellinen luonnehdinta! Laitan ton Cremorlabin sy-voiteen muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toi just kuvaa tota parhaiten, se koostumus on jotenkin yllättävä. :)

      Poista
  4. Uusia tuttavuuksia nämä olivat minulle. Tällä hetkellä lemppari on Nivean rasva, klassikko ja aina niin hyvä minun kuiville jaloille :)

    VastaaPoista
  5. Hih, ehkä meillä ihonhoitofriikeillä on se yleistä, että kroppa saa olla "mullin mallin" :D Mä olen voinut tänä talvena jättää vartalon rasvaamisen vähälle, kiitos kollageenin! ^_^ Mutta sitten kun rasvaan, tartun Laveraan :)

    Tuo Esteen Cushion on ihana, nyt kun opin sitä annostelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kato pitäähän sitä joku heikko kohta olla. ;) Mä kans rakastan Laveran emulsioita, tarpeeksi kevyttä. :) Hei ja hyvä kuulla, että löysit oikean tyylin käyttää Estéen Cushionia! :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives