Sensai Blooming Blush -poskipunat


Sensai on vähitellen uusinut meikkejään, vuosi sitten syksyllä uusittiin meikkivoiteet ja primerit. Tänä syksynä markkinoille tulivat uusitut poskipunat. 

Erikoisen Blooming Blush -poskipunista* tekee se, että niihin on yhdistetty pieni hento raita valkoista puuteria. Puuterin avulla punaan pystyy lisäämään haluamansa määrän hohdetta. Joten jos et halua poskiisi lainkaan hohdetta, sivellintä ei kannata käyttää valkoisessa kohdassa lainkaan. Itse tykkään pienestä hohteesta, joten pyöräytän sivellintä kunnolla koko pannussa, jolloin poskille tulee Sensain tapaan todella hillitty hyvin vieno valo. 

"Valkoinen sävy antaa kuultavuutta ja tervettä hehkua."

Sensain tyyliin väreillä ei revitellä erityisesti, joten punat sopivat heille, jotka pitävät raikkaasta ja luonnollisesta lookista. Poskipunia on myös turvallista käyttää, koska näitä saa halutessaan kerrostettua vähitellen, eikä tulos ole yhdellä sipaisulla liian voimakas, sillä pigmentti on hillittyä. Koostumus on samettisen pehmeää, tuotteet ovat tuoksuttomia. Valkoinen sävy antaa kuultavuutta, kirkkautta ja tervettä hehkua. 

*Tuotteet PR-näytteitä saatu Berner Oy:ltä.


Sävyjä on markkinoilla viisi.

01 blooming mauve – Yksi joukon pigmenttisimpiä, pehmeä hivenen kylmä mauve. Sopii hyvin heille, joilla on kylmä ihon sävy. Itselleni sävy ei ole paras mahdollinen.

02 blooming peach – Kaunis hento hieman pinkki persikka. Tämä on universaali sävy ja sanoisin sopivan kaikille. 

03 blooming coral – Nimeltään sävy aiheutti hieman hämmennystä. Sillä se on melko tumma nude korallisella vivahteella. Blooming Mauven tapaan melko voimakas sävy. 

04 blooming orange – Yksi suosikkejani. Upea hehkuva pehmeä oranssi. Varsinkin kesäaikaan pienen  päivetyksen kanssa täydellinen sävy lämpimän ihon sävyn omaaville.

05 blooming beige – Yksi kauneimpia nudeja poskipunia joihin olen törmännyt. Sopii kaikille ja kaikkien meikkityylien kanssa. Antaa poskille juuri sopivasti sellaista luonnollista hehkua. 

Olen käyttänyt poskipunia jonkin aikaa ja suosikkicombokseni on muodostunut laittaa ensin poskille blooming beigeä, jonka jälkeen lisää pienen "tupsauksen" blooming orangea poskille nenän viereen. En tiedä moniko käyttää tätä muistaakseni Bobbi Brownin lanseeraamaa kikkaa, mutta se tekee meikkiin juuri sellaisen kivan pienen twistin, mikä tekee kasvomeikistä heti pirteämmän näköinen. Joskus jokin pieni juttu voi tehdä kokonaisuuteen paljon. 


Blooming Blush -poskipunien suositushinta on 47 euroa. 

Mikä on suosikkipunanne. Käytättekö kahta erilaista poskipunaa samaan aikaan?

Mukavaa viikonloppua ja käykäähän osallistumassa blogin kyselytutkimukseen, jossa palkintona mahtava kosmetiikkapaketti. 


*Tuotteet PR-näytteitä saatu Berner Oy:ltä.



  1. Superhyvät sävyt näissä, tuo Blooming Orange kuulostaa (ehkä) parhaalta. Olen kuullut tuosta tupla-sävykikasta, mutta en ole vielä kokeillut. Nyt testaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sopii lähes meikkiin kuin meikkiin. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, se tuo heti pientä extraa ja kun kerran pistää, ei osaa enää olla ilman, koska sen eron huomaa. :)

      Poista
  2. Niina/ Oh so many reasons9. marraskuuta 2018 klo 11.12

    Onpa kauniita rasioita ja punia <3 Blooming Mauve ois mun väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin arvasin, että saattaisit pitää Mauvesta, sulle se kyllä sopisikin. ^_^

      Poista
  3. Kiva idea tuollainen hohderaita:) Muutenkin todella tyylikkään näköiset poskipunat. Mauve olisi mun valinta näistä:)
    Itse käytän aina kahta hieman erisävyistä poskipunaa, kun joskus opin sellaisen kikan. Antaa ihan uudella tavalla eloa kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kans, hyvä puoli on se, et se on tarpeeksi ohut, joten sitä on helppo vältellä, jos ei halua käyttää. 👍🙂

      Poista
  4. Onpas ihastuttavat sävyt! Mä tupsautan, lähes joka päivä 😁 Saatan tehdä sitä voidemaistenkin punien kanssa 😍 Nyt oonkin oikeastaan koko syksyn käyttänytkin vaan voidemaisia punia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee toinenkin tupsauttaja. 😅👍😁 Mä rakastan voidemaisia kesällä, mutta jostain syystä heti kun syksy tuli siirryin puuterisiin.

      Poista
  5. On yksi näistä punista ja se on aivan ihana. Tykkään ja olisi tuota tummintakin kiva testailla. Taidan tänään kaupungilla käydä vähän sitä tutkailemassa.

    Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummin olisi ihan sun sävy. ^_^

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  6. Minä olen tylsä, enkä osaa sekoitella kahta punaa kerrallaan. Tykkään pehmeistä sävyistä, ehkä vähän ruskeaan vivahtavista tai hempeän pinkeistä eniten.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä tylsä oo! ;) Kukin tyylillään. ^_^

      Ihanaa viikonloppua Outi! <3

      Poista
  7. Onpa kyllä upeita, etenkin tuo mauve näyttää ihanalta! Tosi hyvä idea myös tuo vaalea hohderaita, tekee tuotteesta paljon monipuolisemman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mauve on upea, niille kenelle se sopii. ^_^ Todellakin tekee ja onneksi se on sopivan kapoinen, joten sitä ei tarvitse käyttää, jos ei halua.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives