BYBI Strawberry Booster – Kosteutta herkälle iholle

*Sis. Mainoslinkin

Bybi Beautyyn tutustuin aikoinaan ihan ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten Salkan kautta, kun hän hehkutti blogissaan brändin Supercharge seerumia. Sen jälkeen olen tuotetta itsekin käyttänyt ja hyväksi havainnut. 

Bybi Beauty on kahden englantilaisen ihonhoidon ekspertin sekä Clean Beauty Co. blogin kirjoittajien luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa käytetään ainoastaan 100% luonnollisia ja vegaanisia raaka-aineita.

Aiemmin tänä vuonna brändille ilmestyi kolme uutta Boosteria, joihin olette saattaneet törmätä jo monissa muissakin blogeissa. Värikkäät pakkaukset ovat silmäkarkkia ja näyttävät syötävän herkullisilta. Kaikista kolmesta uutuudesta kiinnostuin kuitenkin eniten Strawberry Boosterista, joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa.



Boosterithan ovat monipuolisia ihonhoitotuotteita. Ne on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiinia. Niitä voi lisätä voiteiden, seerumien, balmien tai naamioiden joukkoon muutaman tipan. Öljymäinen boosteri sopii hyvin vaikkapa ohentamaan liian paksulta ja kuivattavalta tuntuvaa meikkivoidetta, kun joukkoon lisää ennen levitystä 1-2 tippaa. Boosteria voi käyttää myös yksinään iholla seerumien tapaan. Jos kerrostelen paljon tuotteita, on boosteri se, jonka lisään iholle heti hoitoveden jälkeen, ennen seerumia tai voidetta. 

Bybi Beautyn Strawberry Boosterin sisältö on hyvin yksinkertainen – 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Mansikansiemenöljy tunnetaan loistavana ihon pehmentäjänä, sillä se on täynnä Omega 3- ja 6 -rasvahappoja sekä ellagiinihappoa. Se rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Kevyt öljyseerumi on miellyttävä käyttää. Se liukuu kevyesti iholla ja imeytyy hetkessä. Iho tuntuu pehmeältä, silkkiseltä ja ravitulta. Tykkään käyttää öljyboosteria öisin, mutta talviaikaan se sopii hyvin myös meikin alle ihan yksinään. Tuoksu on melko voimakas makeahkon mansikkainen, mutta se kyllä hälvenee hetken päästä. 

Brändi tunnetaan siitä, että raaka-aineissa on ajateltu aina kaikki loppuun asti. Strawberry Boosterin tekoon käytettävät mansikansiemenet saadaan mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tuote on syntynyt kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 


Sisällön lisäksi tuotteessa parasta on sen edullinen hinta, 15 ml:n riittoisa pullo kesäistä vuoden ympäri käytettävää herkkua maksaa 16,90 euroa. Bybi Beautyn tuotteita myy mm. *TwistBe.

Onko Bybi Beauty tuttu? Miltä Strawberry Boosteri kuulostaa?




  1. No nythän tää on sitten ihan pakko hankkia.. :D Ei oo tosiaan hinnalla pilattu tätä ja oma kuiva iho varmasti tykkäisi! En ookaan moneen kuukauteen edes omistanut mitään tällaista boosteria, edellinen oli Dermalogicalta ja tykkäsin siitäkin kyllä hurjasti. Kiitos tuotevinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei todellakaan ole. Tästä tuli kyllä kertaheitolla yksi mun lemppareista, jos katsotaan edullisia tuotteita. <3 Ole hyvä. :)

      Poista
  2. Kuulostaapa ihanalta tuotteelta! Minulla myös kuiva iho, joka varmasti rakastaisi tätä :) Olen muuten luullut tämän olevan paljon kalliimpi tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä, mäkin luulin siis ihan ulkonäön perusteella, että nää on arvokkaampia, vaikka tiesin, ettei BYBI ole mikään tosi kallis brändi muutenkaan. Mutta oli hinta silti yllätys. :D

      Poista
  3. Tämä on ihana ja muutenkin kyseinen brändi ihastuttaa kokonaisuudellaan. <3 Ihanaa uutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee säkin tykkäät, tosin en ihmettele, koska ei täähän tuoksu luonnonkosmetiikalle vaan mansikalle. ;)

      Ihanaa viikkoa Tiia. <3

      Poista
  4. Kuulostaa aivan ihanalta ja jos vielä tuoksuukin mansikalta kunnolla niin joo, aivan ihana <3
    Kivaa iltaa sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella ihana, eikä hinnalla pilattu. ^_^

      Kivaa iltaa Outi. <3

      Poista
  5. Brändi on tuttu ja tykkään, tuota olen himoinnut jo jonkin aikaa ja se on jossain vaiheessa ostoslistalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin paras, suosittelen, varsinkin talviaikaan, mutta myös kesällä yöllä vaikka ihan yksinään. :)

      Poista
  6. Bybi on jäänyt mulle etäiseksi, mutta kaikki herkän ihon ravitsevat tuotteet aina kiinnostaa. :) Jäin heti miettimään, miten jokin niin pieni asia kuin mansikansiemenet erotellaan, mutta tietty ne poistetaan tuotantolaitoksessa ennen mehun valmistusta. Mitähän kaikkea mahtavaa näistä elintarviketeollisuuden ylijäämistä vielä vuosien varrella kehitelläänkään? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselle oli myös etäinen, kunnes Salkan blogin kautta innostuin. Brändillä on muutamia tosi kivoja tuotteita, vaikka valikoima ei vielä ole mikään laaja.

      Eipä ole tosiaan tullut juotua mansikkamehua, jossa olisi siemeniä. Enkä mäkään ollut ennen asiaa sen kummemmin ajatellut, varsinkin kun mansikat tulee aina kuitenkin syötyä ihan sellaineen. :D Hyvä, että tulevat kuitenkin käyttöön. <3

      Poista
  7. Kiitos kun linkkasit <3 :) Jos nyt kommentti tulisi läpi, kun osaan hienosäätää tätä nettiselainta :D Mutta Bybi on huippu merkki, vielä en ole itse ehtinyt näihin boostereihin tutustua, mutta se olisi mielessä. Nämä ovat ihan superedullisiakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin tuli kommentti läpi. :D Mäkin ihmettelin tota hintaa, tosi edullinen, koska miettii esim. Bybin muitatuotteita, niin niissä hinnat on suhteessa paljon korkeammat.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives