Ecooking Super Serum – Nimensä arvoinen seerumi

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.

Ecooking on yksi niistä brändeistä, joista aina mietin, että miksi ihmeessä näistä ei puhuta enemmän? Lookfantasticin boxista löytyi kesällä brändin loistava Peeling Mask, mutta sarjan huipputuotteet eivät todellakaan jää siihen. 

Ecooking on tanskalainen sarja. Ulkoasu on melko minimalistisen tyylikäs, scandinaavisella viileydellä kuorrutettuna. Brändin tuotteissa on panostettu siihen, että niillä saa merkittäviä tuloksia ihoon. Ecookingin nimi tulee siitä, että brändi perustaja tanskalainen Tina Søgaard kokkaili keittiönpöydällä itselleen ihonhoitotuotteita. Lopulta syntyi Ecooking, jossa yhdistyy "eko" (luonnollinen ja ympäristöystävällinen näkökulma), sekä se, että osa tuotteiden sisällöstä on niin puhtaita, että niitä voisi käyttää jopa ruoanlaitossa. 


Yksi sarjan helmistä on tuoksuton *Super Serum. Kevyen geelimäinen, ohut, läpinäkyvä seerumi tekee ihosta hyvin kosteutetun, kiinteän ja kimmoisan. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle (+35). Loistava tuote pakkaskeleillä tuomaan iholle lisäkosteutta ja palauttamaan sen heleyden. Seerumi sopii myös vegaaneille. Geelimäinen koostumus on riittoisaa, vain muutama pisara riittää kasvojen ja kaulan iholle. Sopii hyvin meikin alle tai iltaisin voiteen alle käytettynä. Imeytyy nopeasti ja pelastaa päivät, kun iho tuntuu erityisen kuivalta. 

Super Serum on pakattu täyteen iholle hyvää tekeviä raaka-aineita – glyseriiniä, vehnäproteiinia, soijaproteiinia ja peptidejä. Hyvä seerumi sellaisille, jotka tykkäävät simppelistä ihonhoidosta, mutta haluavat tuloksia nopeasti. 

INCI:Aqua**, Ethoxydiglycol, Glycerin*, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed
Wheat Protein**, Hydrolyzed Soy Protein**, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin**, Xanthan Gum, Carbomer,
Triethanolamine, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate
* = organic · ** = natural


Ecookingin tuotteita myy mm. Sokos, Stockmann ja maahantuojan oma verkkokauppa Norris.fi. Super Serum 20 ml/55,70 euroa.

Onko Ecooking tuttu? Tykkäättekö simppeleistä mutta tehokkaista tuotteista?



  1. Kosteysköyhä täällä sanoo "hep" eli tämä voisi olla mun juttu. Peukut todella kivalle apteekkimaiselle pullolle. :)

    Kivaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä tosi kivat pakkaukset, vähän apteekkimainen, mutta silti hauska. :)

      Ihanaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  2. Heh, mä luin ensin otsikon väärin - ebooking ja ajattelin, että mitä, mitä, mitä ...? Ihan uusi merkki mulle ja onpa kiva, jos tanskalaisia merkkejä tulisi enemmän meidän markkinoille. Sieltä(kin) löytyy mielenkiintoisia mm. luonnonkosmetiikkamerkkejä. Kosteusköyhyyskausi alkaa lähestyä jossain vaiheessa, kun talvi tulee, niin silloin tällaiset on just omiaan.

    Mukavaa viikkoa Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ebooking, nyt oli hyvä. :D Mut hei aika lähellä. Mä mietin, että nyt kun aussikosme on tosi kovassa nousussa, niin olisko vuorossa seuraavana Tanska? Tosin osaan kyllä itse luetella vaikka kuinka monta tanskalaista luonnonkosmetiikkabrändiä...

      Mukavaa viikkoa Sari. <3

      Poista
  3. Helppokäyttöisyys, simppeli ja tehokas tuote...kuulostaa tuotteelta just minulle. Samaa mieltä Tiian kanssa tuosta pullosta. Tulee jotenkin apteekki mieleen ja apteekissahan on aina hyviä tuotteita, vai mitä?
    Kivaa tiistaita sulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekissa on monia hyviä tuotteita, tykkään myös siitä, että ovat laajentaneet reperturiaan viime vuosien aikana paljon.

      Mukavaa keskiviikkoa Outi. <3

      Poista
  4. Kiva lukea uusista tuotteista. Tämä ei ole minulle tuttu ollenkaan.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives