Seerumirakkautta – Pyunkang Yul Moisture Serum


Ihastuin reilu vuosi takaperin K-Beauty-brändin Pyunkang Yulin kulttimaineessa olevaan hoitoveteen. Tämä sai minut uteliaaksi myös sarjan muiden tuotteiden suhteen. Rakastan brändissä eritoten sitä, miten yksinkertaisia niiden ainesosaluettelot ovat. Hinta/laatusuhde on muutenkin enemmän kuin kohdillaan. 

Hoitovedestä on vuoden aikana tullut yksi niistä harvoista tuotteista, joita olen ostanut lisää, joten oli aika kokeilla seuraava tuote. Päädyin tällä kertaa ostamaan ihoa hemmottelevan Moisture Serumin


Pyunkang Yulin tuotteet ovat loistavia herkälle iholle, sillä ne eivät sisällä hajusteita. Moisture Serum sopiikin loistavasti herkälle ja kuivalle iholle, mutta yllätys, yllätys myös rasvaiselle. Sen tärkein tarkoitus onkin tasapainottaa iho. 

Koostumus näyttää minusta enemmän kevyeltä emulsiolta kuin seerumilta, mutta iholla se yllättää. Tuntuu aluksi täyteläiseltä, mutta yhtäkkiä se onkin imeytynyt täysin, jättäen ihon pinnan pehmeäksi ja joustavaksi, mutta ei lainkaan tahmeaksi tai rasvaisen näköiseksi. Tekee ihosta välittömästi kimmoisamman näköisen.

Seerumin pohjana ei toimi vesi vaan Pyunkangan Yulin tuotteissa oleva tehoainesosa Coptis Japonica -uute, jota käytetään niin kiinalaisessa kuin korealaisessakin lääketieteessä. Se on tunnettu antioksidantti ja ihoa rauhoittava raaka-aine. Lisäksi seerumi sisältää oliiviöljyä, joka lisää iholle kosteutta ja elastisuutta. Seerumi onkin hyvä tuote rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Se ei tuoksu millekään, ei edes sellaisella hajusteettomalle kosmetiikalle. Sopii siten hyvin hajusteherkkyyksistä kärsiville. Toimii hyvin meikin alla tehokosteuttamaan. Lisään usein pelkästään tätä aamuisin hoitoveden päälle, jonka jälkeen levitän aurinkosuojan ja meikin.

Seerumi on pakattu ruhtinaalliseen 100 ml:n kokoiseen siniseen lasipulloon. Eli yhdessä pullossa on peräti reilun kolmen normaalin kokoisen seerumipullon verran tuotetta. Pipetti on mielestäni hivenen heikko, en tiedä johtuuko se pullon isosta koosta ja seerumin hivenen paksummasta koostumuksesta, mutta pipettiä joutuu puristelemaan muutaman kerran, että siihen tulee mieleiseni määrä seerumia. Tuotetta kuitenkin lopulta tulee, enkä koe tätä kynnyskysymykseksi, koska pullolla on hintaa vain 32,90 euroa. Vielä kun laittaisivat pipetin tilalle vaikkapa pumpun, olisi tuote täydellinen.

Ainesosat: Coptis Japonica Root Extract, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Stearic Acid, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Caprylate, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine, Dimethicone


Suomessa Pyunkangan Yulin tuotteita voi ostaa mm. Kokoskinin verkkokaupasta täältä.

Onko Pyunkang Yul tuttu? Suosikkiseerumisi tällä hetkellä?


  1. Ei ole tuttu. Kuulostaa kyllä hyvältä seerumilta. itselläni on nyt käytössä Mud maskyn vitamiini seerumi.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana, varsinkin jos on herkkä iho. :)

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  2. Ihan uusi nimi minulle! Kuulostaa hyvältä tuotteelta, ja pakkauskin on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi kokeilemani tuotteet on olleet niin ihania, että ajattelin, että seuraavaksi kokeilen Moisture Ampoule -tehoseerumia, jota monet myös kehuu. :) Se on koostumukseltaan sitten erilaista kuin tämä.

      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  3. Hoitovettä olen testannut minipullon...kiitos tästä vinkistä! Näitä tulen hankkimaan❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kenellä on herkkä iho, suosittelee näitä. Tykkään myös noista simppeleistä sisällyksistä, jos haluaa yksinkertaistaa ihonhoitoa, niin tässä on kyllä hyvä sarja, jonka tuotteita ottaa kokeiluun. Seerumeissa hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan, koska pullot ovat niin isoja.

      Poista
  4. Mulle oli tulossa tämän merkin hoitovesi YesStylesta. Mutta tilaus katosi koronaviivästyksien takia jonnekin. :( (Sain onneksi rahat takaisin, mutta olisin mieluummin ottanut tuotteet.) Haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan merkin tuotteita. Tällä hetkellä suosikki hoitoveteni on HadaLabon Hyaluronic Acid Lotion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöh, toi on ikävintä. Eka odottaa vaikka kuinka kauan, ja sen jälkeen ei tilausta tuukaan. :( Sama juttu täällä, kun kerran on tilannut, niin mieluummin ne tuotteet olis ottanut, mutta hyvä, että sait rahat takaisin.

      Poista
  5. En ole koskaan kuullutkaan tästä sarjasta, vaikka kaikkea on tullut kokeiltua. No tosin tuolta Aasian suunnalta onkin tullut paljon uusia vielä tuntemattomia sarjoja markkinoille.
    Olen täysin koukussa hoitovesiin, niiden kosteutusteho on ilmiömäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ei tosiaan Suomesta saa kuin yhdestä kaupasta toistaiseksi, onneksi edes heiltä, niin siksi ei varmaan ole niin tuttu.

      Poista
  6. Sinun suosituksestasi ostin tàmàn sarjan hoitoveden ja olen ollut tyytyvàinen. Todellakin hyvà hinta-laatusuhde. Voisin kokeilla myòs seerumia kertomasi perusteella. Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt. :) Aion tilata ihan lähiaikoina sen toisenkin seerumin itselleni testiin, laittelen siitä sitten asap. myös postausta. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives