Jos hävittäisin kaikki meikkini – viisi jotka ostaisin ensimmäisenä

*)Sis. mainoslinkkejä, Jane Iredale PR-näyte saatu maahantuojalta.

Ensin kuvittelin, että olisi maailman vaikein asia päättää, mitkä viisi meikkituotetta ostaisin, jos hävittäisin kaikki meikkini. Menin kuitenkin päivittäisen meikkipussukkani eteen, siellä ovat kuitenkin ne tuotteet joita käytän eniten. Olisin voinut tehdä postauksen kymmenellä tuotteella, mutta se olisi ollut jo liian helppoa, sillä kymmenellä olisin tehnyt jo täydellisen meikin. Halusin haastaa itseni, mistä olisin valmis luopumaan ja mistä en. 

Kun katselin meikkipussiani, poimin ripeästi käsiini viisi tuotetta. Kuvatessa huomasin, miten osuvasti nuo viisi tuotetta kuvastavat sitä, mikä minulle on meikissä tärkeää. Kolme viidestä tuotteesta on taroitettu meikkipohjan tekoon, se onkin aina meikissä se asia johon käytän eniten aikaan ja josta olen todella tarkka. Poimin käteeni seuraavat viisi tuotetta.

*Jane Iredale PR-näyte saatu blogin kautta, kaikki muut omia.


Missha Perfect Cover B.B Cream SPF 42 – BB-voide on ollut luottotuotteeni kesästä asti. Beautyblenderinkin käyttö on unohtunut kokonaan, sillä levitän Misshan aina sormin. Paksuhko voide levittyy pehmeimmin ja näteimmin kasvoille. Suojakerroin on iso, se riittää talviaikaan paremmin kuin hyvin ja myös kesällä. Voide peittää loistavasti punaisuuden, hivenen kerrostamalla sillä saa jopa melkein täysin peittävää jälkeä. Parasta tuotteessa on sen pysyvyys, omalla ihollani se pysyy muuttumattomana koko päivän. Jos teen meikin aamulla, vielä illalla kahdeksalta iho näyttää yhtä hyvältä. Se ei liiku, eikä sula kasvoilla päivän aikana. Ei myöskään mene juonteisiin. Silti lopputulos on todella kaunis ja luonnollinen, kaukaa iho näyttää jopa nukkemaisen kauniilta. 

Guerlain Météorites Compact – Vaikka keräilen Guerlainin meteoriittien limited edition rasioita, totuus on se, että arjessa ja matkoilla mukana tämä compact -versio on paras. Litteästä pannusta on helppo sutaista puuteria siveltimeen. Hehkua tuovan puuterin salaisuus on siinä, että se tekee iholle todella maltillista kaunista hehkua. Se antaa juuri sen pienen viimeisen hehkuvan silauksen meikkipohjaan, jota ilman enää osaisi olla. Levitän puuteria aina kasvojen korkeimmille kohdille isolla siveltimellä, mutta käytän tätä myös silmänalusten puuterointiin, sillä se on tarpeeksi hienojakoista ja tuo niihin kivaa valoa. 

Clarins Pore Perfecting Matifying Kit* – P-A-R-A-S puuteri ikinä! Nyt sanoin noin, mutta alkutaipaleemme ei ollut ruusuinen. Parilla ihan ensimmäisellä käyttökerralla en oikein tajunnut tätä. Valkoinen melko jauhoinen puuteri tuntui siltä, että sillä sai melkein geishamaisen maskin kasvoille. Parin käyttökerran jälkeen kuitenkin tajusin oikean levitystavan. Siihen kannattaa käyttää ehdottomasti pakkauksessa tulevaa vippaa, johon puuteria ei kannata hangata liikaa vaan painella ihan kevyesti ja sen jälkeen painella puuteri kasvoille vain niihin kohtiin, joiden ei halua kiiltelevän päivän aikana. Kiinnittää muuten loistavasti myös peitevoiteen epäpuhtauksien päälle. Käytän puuteria t-alueelle ja kun aamulla tätä pistän, niin iho ei kiillä koko päivänä, varsinkin otsa on minulla alue, joka alkaa helposti kiiltelemään. Puuteria ei tarvitse edes lisätä. Varmasti todella rasvoittuvan ihon omaava joutuu kertaalleen lisäämään, mutta ei sen enempää. Puuteri häivyttää ihohuokosia ja imee kosteutta, mukana tulee myös kasvopaperit, joita voi käyttää kiillon estoon päivän aikana, itse en tosin niitä tarvitse, sillä puuteri pitää niin hyvin. Toivon melkein, että Clarins tekisi tästä version, että jättäisi tuon paperin pois ja siten puuterille saisi isomman osuuden rasiaan, sillä sen koostumus on aika haperoa ja tuote kuluu sen vuoksi melko nopeaan. Olen käyttänyt puuteria jatkuvasti lähes ainoana vajaat kaksi vuotta ja korkkasin juuri kolmannen rasiani. 

Sensai 38°C Mascara – Minulla on tuuheat, mutta lyhyet ripset, en voisi kuvitellakaan olevani ilman ripsiväriä. Toisin kuin ilman kulmaväriä voisin pärjätäkin, koska omistan aika kivat kulmat luonnostaankin. Sensai 38°C -mascaroita olen käyttänyt vuosikaudet. Tykkään vaihdella versioita, vaikka se alkuperäinen pieniharjainen taitaa olla se ykkössuosikki. Olen kuitenkin viime aikoina tykästynyt Sensain Lash Volumiser Mascaraan. Tuuhea isohko harja muistuttaa aika paljon Monsieur Bigin harjaosaa. Se on sellainen, että joko siitä tykkää tai ei. Tällä saa kuitenkin ehkä näyttävimmän lopputuloksen kaikista Sensain mascaroista. Massa tuntuu aluksi vähän liian juoksevalta, mutta kun tuote on ollut kuukauden verran auki, se alkaa olemaan hivenen paksummassa ihannekoostumuksessaan ja jälki on silloin vieläkin parempaa kuin alussa. Antaa ripsille paljon pituutta, ei mielestäni niinkään tuuheutta.

Jane Iredale PurePressed Poskipuna Flawless* – Rakastan edelleen Narsin Orgasmia, mutta Jane Iredalen Flawless on monikäyttöisempi. Se on pannussa sävy, joka ei säväytä lainkaan, mutta poskilla se on maailman kauneimpia poskipunia. Antaa poskille kaunista luonnollista sävyä, sopii kaikkiin meikkityyleihin ja kaikille ihon sävyille. Koostumus on pigmenttistä, kauniisti ja pehmeästi levittyvää ja mikä parasta, puna pysyy poskilla kulumatta koko päivän. Toimii myös luomivärinä.


Mitkä viisi meikkituotetta sinä ostaisit ensimmäisenä?



  1. Pikästä aikaa kokeilin tuota Missham BB-voidetta ja täytyy kyllä todeta, että se on mahdottoman hyvä meikkivoiteena. Peesaan tässä sua täysin. Meikkipohjaksi voisin hyvinkin valita sen loppuelämän meikkivoiteeksi, jos tulisi valintatilanne. Mä luulen, että myös jokin peiteaine pitäisi olla, ja ehdottomasti ripsiväri, mutta loput onkin sitten vähän vaikeampi juttu...
    Kivaa päivää Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, sitten kun sitä käyttää, niin oikein mikään sen jälkeen ei tunnu yhtä hyvältä, mikä on melkoisen turhauttavaa. :D Mitä vanhemmat silmät, sen enemmän juuri ripsiväri tekee niille jopa enemmän kuin luomiväri. Ripsiväri saa heti katseen kohoamaan. :)

      Poista
  2. Mulla kun ei ole esim. yhtä suosikki meikkivoidetta, joten en osaisi vastata kuin ripsivärin, joka on on Maybellinen Lash Sensational. Olen ostanut sitä jo vuosia, enkä muita vilkuile :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luulin, ettei mulla niistä 30 jo omistamastani meikkipohjasta ole suosikki, tai ole Biothermin BB jossa on muuten tosi samanlainen koostumus kuin Misshassa, pitääkin kurkata myydäänkö sitä enää. Silloin tietää, et on löytänyt parhaan. :D Muut meikkipohjat jääneet aikalailla käyttämättä viime aikoina. :p

      Ripsiväri oli mullekin tosi helppo. Käytän kyllä muitakin, mut usein kuorrutan ne silti Sensailla, et pysyvät. :D

      Poista
  3. Hauska postausidea, voisin kopsata jossain vaiheessa ;)

    VastaaPoista
  4. Minä ostaisin Essencen concealerin ja saman merkin valkoisen puuterin, Isadoran Grand Volume Lash Curler ripsivärin, Clarinsin contour paletin ja Rimmelin huulikiillon. Luulin, että olisi vaikeampaa, mutta yllättävän nopeasti sain nämä tähän koottua :)
    Hauska postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin yllättävän helppoa? :D Mä itse oikeasti ihan yllätyin, toisaalta mun meikkityyli niin kuin sunkin on aika simppeli, ihonhoito olisi ehdottomasti mulle vaikeampi sitten. Sulle varmaan yhtä helppo. ^_^

      Poista
  5. Tosi mielenkiintoinen postaus, mun olisi vaikea päättää vain viisi :D. Tuo flawless poskipuna on kyllä super nätti 👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli yllättävän helppo, mutta ihonhoito olisikin sitten kinkkisempi juttu. :D

      Poista
  6. Clarins löytyy ja kulkee kaikkialla mukana. Tuon Guerlainin ostin viime kesänä ja nyt pakko kiittää suuresti vinkistä, sillä en ole älynnyt laittaa silmänalusille. Josko se meikki pysyisi jatkossa paremmin sielläkin.

    Mullahan olisi se Joe Blascon valonappi ja Yotuelin hammastahna ja LdB dödö, niitä ilman mistään ei tule mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänalusille kannattaa laittaa aina puuteria, varsinkin jos käyttää peitevoidetta, että se pysyisi paikallaan. Kannattaa vaan valita jotain hienojakoista. Esim. by Terryltä löytyy kans kiva, mutta Guerlainilla saa heleyttä, mähän siis laitan sitä toisen puuterin päälle, en siis käytä ainoana puuterina silmänulusilla.

      Poista
  7. Hyvä postausaihe :). Oli myös hauska huomata, että meillä on samoja suosikkeja. Clarins puuteri ja Mishha bb-voide - loistavia molemmat. Täytyykin ostaa kokeiluun vielä toi Guerlain. Kiitos vinkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin puuteri on kyllä jotain parhautta ja samoin Missha, niihin voi luottaa kun tekee meikkipohjan, pysyy takuulla koko päivän paikallaan tolla combolla. <3

      Poista
  8. 1. Anastasian kulmavàri
    2. Mac Paint pot
    3. Dior Back Stage meikkivoide
    4. Beauty blender
    5. Luomivàripaletti, monikin kàvisi
    -anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beautyblender on kyllä paras, mulla jäänyt sen käyttö vaan Misshan takia minimiin, kun se levittyy parhaiten sormin. :D

      Poista
  9. Pitäisi varmaan kokeilla Misshaa uudestaan. Muistikuvani siitä on, että se olisi hirveän kökkööntyvä ja kiiltävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa levittää sormin, esim. Beautyblender ei toimi musta yhtä hyvin. :) Ei kökköönny lainkaan sormin levitettynä, koostumushan on aika paksua.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives