Klassikot osa 16 - Sensai 38°C


Sensai 38°C -mascara on sellainen tuote, jota minulta löytyy aina yksi avaamaton pakkaus varastosta, näin on ollut vuosia, en edes muista kuinka kauan. Joten olikin vihdoin aika antaa ripsivärille arvoisensa tunnustus ja ottaa se mukaan Klassikot-sarjaani. Siitä tulikin myös ensimmäinen ripsiväri, joka pääsee arvostettuun seuraan mukaan. Kuvissa mukana perinteinen kolmekasi Silk Performance ja tuuheuttava kaarevaharjainen Volymising. Näitä on olemassa vielä kolmaskin pidentävä Separating & Lenghtening, josta itselläni ei ole kokemusta. Vähän kyllä ihmettelen miksi ei, koska juuri pituutta ripseni kaipaavat. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu Eyelash Base  38°C, mitä suosittelen laittamaan varsinkin Silk Performancen alle, jos haluat ripsiisi lisää pituutta ja volyymia.
Kolmekasit ovat täydellisiä ripsivärejä meille, joiden luomille kaikki muut ripsivärit tahtovat tehdä sotkua. Sopivat myös erinomaisesti Suomen sääolosuhteisiin. Ripsiväri ei petä kaatosateessa, kestää räntäsateet ja kosteuden nikottelematta. Jos olet herkkis ja itku on herkässä niin nämä ovat oikea valinta myös sinulle. Kuumuuttakin nämä kestävät, myönnän olevani sen verran turhamainen, että olen etelänlomalla sipaissut aamulla ennen rannalle menolla kolmekasia ripsiin. Hyvin on pysynyt. Ripsiväri ei irtoa puhdistusaineilla vaan sen putsaamiseen tarvitaan 38 asteista vettä tai lämpimämpää, jolloin se irtoaa nättini palasina pois. Itse olen tosin huomannut, että silmiä kannattaa ennen poistoa hetken aikaa liotella öljymäisellä putsarilla. Vaikka tuossa liotellessa tuntuu, että mitään ei tapahdu, mutta myöhemmin lämmintä vettä käyttäessä, ainakin minusta tuntuu, että ripsiväri irtioaisi jotenkin helpommin pois.
Perinteinen pieniharjainen on näistä minun suosikkini. Pienellä harjalla on mukava työskennellä ja pääsen sillä ihan ripsien tyveen asti, myös hennot alaripset on helppo meikata tällä. Jälki ei ole yksinään ihan hirveän näyttävää, mutta kerrostamalla ja Eyelash Basen kanssa jopa tällä miniharjalla saa jonkun verran tuuheutta, sekä pituutta ripsiin. Tämä on myös se ripsiväri, millä lukitsen kaikki muut ripsiväritkin ripsiini kiinni, lisäämään niiden säänkestävyyttä.


Tuuheuttava mascara on kaarevaharjainen. Kapenevalla kärjellä saa tarkkaan jälkeä myös silmänurkan ripsiin, jotka ainakin itselläni sojottavat usein hankalassa asennossa. Jälki on selkeästi tuuheampaa kuin alkuperäisellä kolmekasilla ja tykkään työskennellä varsinkin harjan sisäkaarella, enkä käytä ulkokaarta oikeastaan ollenkaan. Mutta tässä on kaksi asiaa, jotka tekevät sen, että tämä ei ole minulle yhtä mieleinen kuin alkuperäinen. Ensimmäinen asia on se, että harjan kärkeen tulee joka kerran ulos ottaessa liikaa massaa ja sitä joutuu pyyhkimään pullonsuuhun, joka sotkeentuu tästä toimenpiteestä ikävästi. Jos ei tuota ylimääräistä putsaa, on tiedossa melkoisia klimppejä ripsiin. Tämä on tosin se pienempi harmi, suurempi murhe on se, että en pysty luottamaan tähän yhtä paljon kuin tuohon alkuperäiseen. Tämä ei kestä ripsissäni yhtä hyvin. Ei, tämä ei tee tuhruisia silmänalusia, mutta pitkän päivän aikana joudun usein keräilemään ripsivärin palasia silmieni alta. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta näin vaan on. Muilla tämäkin varmasti pitää kuin tauti, mutta omat silmät ovat astetta hankalammat, eikä minkään ripsivärin pysyvyys ole niissä itsestäänselvyys.


Löytyykö teidän meikkipussista tämä klassikko?


 1. Virpi
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 12:46 (3 kuukautta ago)
  Olisikohan minulla sitten joskus ollutbse Separating and Lengthening, kun harja oli paksumpi kuin kuvissasi. Se kuitenkin teki omituista jälkeä ja kuotuja jäi ripsien päihin vinoon. Poistaminenkin oli yhtä tuskaa.

  Volumising taas tekee kauniit ja pitkät ripset, jotka pysyvät mallissaan iltaan asti. Eilen taas käytin sitä taas ja puhdistin illalla silmät Garnierin misellivedellä -ja sinne liukenivat ripsiväritkin palasina. Olen huomannut saman ennenkin, ja vedenkestävän ripsivärin poistoaine toimii myös. Jostakin syystä se kuuma vesi on ollut minulle vastenmielistä. -Toivottavasti ehdin saada Sokoksen tarjouksesta uuden alennushintaan:)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 13:24 (3 kuukautta ago)
  Kuumaa vettä pelkään minäkin. ;) Separating & Lengteningissä on tosiaan sellainen paksumpi tasapaksuharja, multa on jostain syystä jäänyt koko tuote vuosien saatossa väliin. Pitääkin testata tuota mun Bakelin misellivettä tuohon, kun se on liottanut kaikki sitkeimmät meikit tähän mennessä irti, jos sulla kerran Garnier tehoaa.

  Vastaa

  Miss J
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 19:36 (3 kuukautta ago)
  Pitäisi ehkä joskus kokeilla tätäkin, mutta toisaalta kun melkein ripsari kuin ripsari pysyy hyvin ripsissä niin on vaan aina jäänyt hankkimatta. Sen sijaan testasin tänään sitä Creamy Soapia ja I’m in love!! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 20:55 (3 kuukautta ago)
  Ai sä ostit sen jo! :D Eikö olekin ihanaa. Kannattaa tosiaa vaahdottaa sitä pienen vesimäärän kanssa käsien välissä ensin ja sitten kasvoille, mikään puhdistustuote ei tee sellaista vaahtoa kuin se! <3

  VastaaPoista
 2. Irina - White & Fresh
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 21:56 (3 kuukautta ago)
  Sensai on luottoripsari mulla. Muuta en voi käyttää, koska olen niin herkkäsilmäinen. Sensai ei aiheuta silmien vuotamista. Puhdistus on helppoa, pitää vaan käyttää kuumaa vettä ja on tärkeää valuttaa vettä ripsille jonkin hetken ennen pyyhkimistä. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 21:59 (3 kuukautta ago)
  Ei ollenkaan huono luottotuote. ;) Mulle myös, koska aika harvaan ripsiväriin pysyvyyden kannalta pystyn luottamaan, mutta tuo alkuperäinen ei petä koskaan. <3

  Vastaa

  Belladonna
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:06 (3 kuukautta ago)
  Sensai kuuluu myös minun vakiotuotteisiin. Välillä olen kokeillut jotain muuta merkkiä, mutta palannut pikapikaa Sensain pariin.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:44 (3 kuukautta ago)
  Itsellä samaa vikaa, muita kokeilen, mutta yksi sitten kulkee AINA mukana.

  Vastaa

  Mysterious M
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:17 (3 kuukautta ago)
  Mun lempiripsari, vaikka kohta vuoden olen testaillut nyt muita. Perjantaina on siis pakko käydä hakemassa itselleni tuo volyymiä antava. Silmät yleensä vuotaa herkästi, muttei tämän kanssa ja tämä kestää ja kestää ripsissä. Kerran tosin muistan nauraneeni niin vedet silmissä, että jopa ripsiväri alkoi lähteä liuskeena. Jotain töissä hihieltiin ja kappas, näin kävi. Taisi olla kyyneleet sit yli 38 asteen:)

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:45 (3 kuukautta ago)
  Muita on kiva testailla, mutta on kiva, että varastossa on aina tuote, joka ei petä. :) Sulla on ollut lämpöinen itku sitten. :D

  VastaaPoista
 3. Ulpu
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:21 (3 kuukautta ago)
  Molemmat on tuttuja, pikkuharjaista oon käyttänyt useamman, siitä oon tykännyt. Tuuheuttava oli jotenkin niin sotkeva, etten innostunut siitä. Vaikka toki näyttävyyttä sillä sai ja pysyvyyshän näissä on se paras juttu, sekä poistaminen, mä en tykkää yhtään, kun silmänaluset on mustat ripsarin poistamisen jälkeen.

  Nyt oon tykästynyt Isadoran Volume & Curl-ripsariin, joka lähtee vielä helpommin pois kuin Sensai. Ja pysyy myös tosi hyvin. Isadoran All Day Long Las mascara on myös hyvä, mutta sillä tulee iahn perusripset.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 22:46 (3 kuukautta ago)
  Pitää varmaan itsekin tuo Isadora testata ja antaa sitten tuomio täällä. ;) Idunilla on tällainen myös ja sitä on kehuttu, joten se on omalla ”kokeile kun muistat -listalla”.

  Vastaa

  Ilona
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 23:23 (3 kuukautta ago)
  38 <3 Taitaa olla ensimmäinen kunnon ripsari jota käytin! :D Taisin saada joltain laivareissulta tuliaiseksi, ja käytin sitä pitkään ainoana ripsarina. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 23:28 (3 kuukautta ago)
  Oho, tää oli mulle uutta tietoa. :D Mä nakitan miehen aina laivalta tuomaan tätä. Varmaan osais ostaa jo ilman lappuakin. :D

  Vastaa

  Anni
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 10:51 (3 kuukautta ago)
  Itse en ole kovinkaan ihastunut ”kolmekaseihin”. Saan meikin poistettua helpommin ja nopeammin erillisellä poistoaineella. Kuuma vesi tuntuu myös kauhealta jo valmiiksi kuivalla silmänympärysiholla. Ja vettä kuluu paljon hukkaan. Mutta ymmärrän kyllä näiden suosion, koska pysyvyys on hyvä ja pelkkä vesi riittää poistamiseen. Ei ole kuitenkaan miun juttu :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 11:45 (3 kuukautta ago)
  Se poisto ei ole ollenkaan helpoimmasta päästä. ;) Jos omat silmät eivät olisi niin hankalat ja jotkut muut ripsivärit tarjoaisivat saman kestävyyden niin voisin hyvin vaihtaa. Nyt harmittaa eniten se, että niitä sopivia vaihtoehtoja on niin vähän. :D

  VastaaPoista
 4. Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 11:52 (3 kuukautta ago)
  Mun on jo niin pitkään pitänyt ostaa tuo ja nyt se on pakko käydä hakemassa. Oon kuullu siitä niin paljon hyvää. :) Kiitos tästä postauksesta, nyt oon varma että tarviin sen. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 11:55 (3 kuukautta ago)
  Mä en voisi elää ilman näitä! :)

  Vastaa

  JohannaL
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:27 (3 kuukautta ago)
  Tuo volumizing on mun tämän hetken luottoripsari, nyt taitaa olla menossa neljäs putkeen :) Todella monet vesiliukoiset ripsivärit vetävät ripseni aivan suoriksi, vaikka taivutan ripset :( Käytin jonkun aikaa vedenkestäviä ripsivärejä, joissa tätä ongelmaa ei ollut, mutta jostain syystä mun silmät alkoi oireilemaan niistä. Toisaalta kyllä vähän tylsää, kun ei oikein uskalla koittaa mitään uusia ripsivärejä, niin monta kertaa olen joutunut pettymään ja nakannut uuden ripsarin saman tien roskiin…

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 14:00 (3 kuukautta ago)
  Mulla on myös tuo suoristuminen ongelmana, mitä en muistanut jutussa mainita, mutta nyt kun sanoit… Mulla vedenkestävät tekee mustaa suttua silmän alle, mikä ei lähde millään pois, hyvin turhauttavaa. Omat ripsivärikokeilut on kanssa aika minimissä just sen takia, että ei ole kovin kivaa heittää yhden käyttökerran jälkeen pois. Vaadin, että niihin tulisi niitä pieniä kokeilukokoisia enemmän, jota voisi testata ennen ostopäätöstä.

  Vastaa

  Armi
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 17:03 (3 kuukautta ago)
  Paras ikinä ♥

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 19:07 (3 kuukautta ago)
  Niin on! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives