The One Desire


On tuoksuja joihin rakastuu heti ja sitten on tuoksuja, joihin täytyy hetken aikaa tutustua, jotta voi rakastua. Dolce & Gabbana The One Desire vaati minulta muutaman käyttökerran, jotta ymmärsin tämän mustan jalokiven hienouden. Pullon ulkonäkö sen sijaan viehätti minua alusta asti. Mikä voisi olla tyylikkäämpää kuin kantikas mattamusta pullo höystettynä kultaisilla yksityiskohdilla? Ei mikään. Kruununa pullon korkkina toimii musta jalokivi.

The One Desire ei ole itselleni arkipäivän tuoksu vaan se valikoituu niihin hetkiin, kun haluan loistaa tai kaipaan tiettyä varmuutta. Hetkenä jolloin suihkautan tuoksua ranteeseen, huomaan, jopa ryhtini välittömästi parantuvan. Kun näin pullon ensimmäistä kertaa, minulle tuli tästä välittömästi mieleen blogikollegani Neiti Kameleontti -blogin ihana Päivi. Minusta oli hassua, kun myöhemmin laitoin pullosta kuvan Instagramiin, Päivi kommentoi tämän olevan paras tuoksu. Sisällykseen paremmin tutustuttuani ymmärsin miksi. 


Jos kuvailisin The One Desirea yhdellä sanalla, se olisi INTIIMI. Tuoksu on samaan aikaan makea, lämmin ja puuterinen. Alkutuoksussa ripaus mandariinia, eksoottista litsiä ja bergamottia. Selvitin kuitenkin haistan itse kuitenkin viattoman voimakkaan kielon. Tuoksun sydän on naisellisen tulinen: intian tuberoosaa, joka on pehmitetty samettisella jasmiinilla ja addiktoivalla luumunektarilla. Pohja on aisteja hemmotteleva. Makeannälkäiselle vaniljaa, ja karamelliä, sekä lämmintä santelipuuta ja salaperäistä myskiä. Tämä on yksi niitä tuoksuja, jotka vain paranevat iholla ollessaan ja siihen tämän kanssa todellakin on aikaa. Kestävyys on huippuluokkaa. Suihkautin tätä yksi aamupäivä ihan huvikseni kyynertaipeeseeni ja haistoin vaniljaisen pohjatuoksun vielä seuraavana aamuna. 

Minulle tämä on ehdottomasti talvi- ja iltatuoksu kaikessa rikkaudessaan ja salaperäisyydessään. Veikkaan The One Desiren ja minun yhteiselle matkalle pitkää tulevaisuutta.


Onko mystinen The One Desire teille tuttu?

Suositushinta:
Dolce & Gabbana The One Desire 30ml, 79,90€

Tuoksu lehdistönäyte. 1. No eipä ole tuttu, mutta kuulostaa juuri sellaiselta aikuisen naisen tuoksulta, miltä jokainen menestyvä tyylikäs nainen haluaa tuoksua. Pääasia on, ettei ole liian voimakas, sillä saan herkästi päänsärkyä. Pitää käydä tämäkin tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on melko voimakas, mutta pehmeä. Tuoksuttelemallahan sen sitten tietää, onko itselle liian voimakas. :) Kielo on yleensä mielestäni tuoksuissa voimakas elementti omaan nenääni ja edesmennyt mummo sai juurikin sen tuoksusta helposti migreenin.

   Poista
 2. En ole tuoksutellut mutta kuulostaa kyllä sellaiselta,että tarvii mennä tuoksuttamaan :)

  VastaaPoista
 3. Ei olla tutustuttu, minulla on jostain ihmeellisestä ja selittämättömästä syystä hirveä antipatia D&G:n tuoksuja kohtaan. Eihän niissä mitään vikaa ole, todellakaan. Ne eivät vaan ehkä ole koskaan houkutelleet minua mitenkään. Mutta kuvailusi perusteella tämä voisi olla aikast ihana, ja alkoi todellakin houkuttaa, eli käyn kyllä testaamassa. Jos vaikka antipatia hälvenisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan oli antipatiat pitkään Light Blueta kohtaan aikoinaan, kunnes ostin sen itselleni ja siitä tuli yksi kaikkien aikojen lempituoksujani. Viime aikoina ole löytänyt yllättävän monta lempparia Dolce & Gabbanalta, kuten sen Pour Femmen. ;)

   Poista
 4. Oi liian ihana pullo! Kylppärin kaunotar olisi tuo ehdottomasti. Täytyy sanoa, että kun kosmetiikkaosastolla pyörittelen aina niitä Escadoja vaikka kaikki ne suurinpiirtein jo on, niin menee ohi tälläiset ihanuudet. No pian on tulossa minultakin postaukseen aikuisempi tuoksu, mutta ei kenties siltikään niin aikuinen kuin tuo Dolce kaunotar. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän olin ysärillä Escada-tyttö henkeen ja vereen, vaikka käytin paljon muitakin tuoksuja. 2000-luvulle tultaessa ne jäivät vähän paitsioon, kun musta ne kausituoksut ei olleet yhtä hyviä kuin ysärillä, mutta nyt parina viime vuotena ne ovat olleet mielestäni taas tosi onnistuneita. Mun unelma on, että saisin pullon ihanaa Sunny Fruttia vielä kerran. Voisivat tuoda uudelleen tuotantoon sen edes yhdeksi kesäksi. :D

   Poista
 5. On! Tämä on todellakin yksi parhaista tuoksuista ikinä! Sain tämän edellisjouluna mieheltä, enkä heti tykännyt. Hiljalleen aloin pitää tästä, ja nyt loppuvuoden käytin tätä pari kuukautta päivittäin (mikä on minulle tosi harvinaista). Minä käytän tätä arkenakin, mutta tykkään juuri tällaisista voimakkaan makeista ja vahvoista tuoksuista. Ihanaa, kun täydellinen tuoksu on pakattu täydelliseen pulloon <3 Hauskaa, että sinulle tuli minä mieleen tästä :D Minun on pitänyt itsekin kirjoittaa tästä jo pitkään, mutta nyt on tekeillä postaus toisesta mustaan pulloon pakatusta upeudesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tää on selvästi tuoksu, jolle lämmetään hitaasti. Minä kyllä pidin heti, mutta tää addiktoi sitten ihan vähitellen. Mähän tuoksuja testaillessa käytän samaa tuoksua monena päivänä peräkkäin, mikä on itselleni epätyypillistä, että saan siihen tuntumaa. Jotenkin heti, kun sain ton pullon käteen, ajattelin sua. En tiedä, se on vaan niin sun näköinen. :D

   Poista
 6. Hienot kuvat tukevat sitä, mitä kerrot itse tuoksusta. Ei ole tullut vielä vastaan, joskin arvaan, ettei ole minulle. Pitää silti kokeilla:)

  Mustasta väristä tulee mieleen Coco Noir, jota haistelin Oulussa. Ei ollut mieleinen sekään ainakaan ensi kokeilulla, toisin kuin vanha Coco ja Mademoiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Coco Noir on muuten niitä harvoja Chanelin tuoksuja, jonka haluaisin palavasti itselleni. ;)

   Poista
 7. Minullakin on tämä. Tykkään kyllä, mutta ei ole mitenkään ihan spessuihana kuitenkaan. Harmillisesti tämä ei kestä minun ihollani pitkään. Tai siis se muuttuu hyvin nopeasti ihotuoksuksi ja minä kun tykkään, että tuoksu saa vähän leyhähdellä eikä niin, että sen haistaa vain jos iskee nenän kiinni ihoon. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mulla tää on äärettömän pitkäkestoinen. Tosin Fregranticassakin on tän kestosta monia mielipiteitä. :)

   Poista
 8. Houkuttelevat kuvat! Tuoksu ei ole tuttu, en juuri lapsen kanssa tuoksuja käytäkään ja kun lähipiirissä on ihmisiä joita hajuvedet ahdistavat, niin niiden käyttö on viime vuosina jäänyt kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harmillista, että tuoksujen käyttö on jäänyt, mutta elämä on...

   Poista
 9. Oih, ihanat kuvat ja herkullisen näköinen tuoksu! Täytyykin käydä nuuskimassa sitä hajuvesiosastolla jossain vaiheessa! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuoksu on aivan ihana, mutta se vaatii vähän lämpiämistä. :)

   Poista
 10. Onpa ihanat kuvat! Tätä täytyy ehdottomasti käydä jossain vaiheessa tuoksuttelemassa, kun muuttokiireet hellittävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä luulen, että saattaisit pitää tästä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives