Teatterikynnet


Arvatkaapa mitä? Meikäläinen lähtee huomenna teatteriin ensimmäistä kertaa 25 vuoteen, aika legendaarista. Oma viihtyvyys on tietenkin turvattu reunapaikoilla, joista voi ahdistuksen iskiessä paeta näppärästi paikalta ulos, ottamaan happea. Teatteri on itselleni tuttu lähinnä lapsuudesta, jolloin mummoni vei minut usein Tampereen Työväen Teatteriin katsomaan näytöksiä. Elävimpinä muistoihin on jäänyt Herra Huu, ei näytöksen vuoksi vaan siksi, että tuo näytös meni mummolta ohi. Hän vietti sen migreeninsä vuoksi teatterin yleisen vessan lattialla makoillen ja pönttöä tervehtien. Mummon kanssa meillä oli tapana muistella tapausta vielä vuosienkin jälkeen naureskellen, vaikka silloin oli mummolta nauru kaukana.

Kynsiin halusin pitkästä aikaa jotain punaista. Alle valikoitui joulun alla Meikit Heavenilta saatu Peggy Sagen verenpunainen ilmestys Mathilde. Peggy Sage oli itselleni täysin tuntematon kosmetiikkamerkki, joten tutustuin siihen mielelläni, kun Meikit Heaven Oy:lta otettiin yhteyttä ja tiedusteltiin, haluaisinko merkin tuotteita testattavaksi. 

Kyseessä on ranskalainen kosmetiikkasarja, jonka valikoimista löytyy meikkejä, tuotteita kasvoille, vartalolle ja jaloille, sekä kattava valikoima kynsilakkoja-, koristeita ja rakennekynsituotteita. Olin aivan myyty Mathilden laatuun hintaansa nähden. Sivellin on miellyttävä käyttää, väri levittyi tasaisesti, kuivui nopeaan (Quick Dry -lakka) ja peitti täysin kahdella kerroksella. Ominaisuuksiinsa suhteutettuna 5ml:n pullosta 3,90 euron hinta ei todellakaan ole paha, suorastaan pilkkahinta. Isommat 11ml:n Peggy Sage -lakat maksavat 7,20€.


Koska halusin vielä juhlistaa tulevaa teatteri-iltaa, valitsin päälle takuuvarmasti juhlalookin tuovan Essien Rock at the Top -glitterin. Kuvakin varmaan kertoo, että se on ihana... Punaista ja kultaa on minusta sopivaa yhdistää vielä joulun jälkeenkin. Varsinkin, kun itse vietin joulun tällä kertaa vihreissä kynsissä.

Kolahtaa punakulta?

Ihanaa viikonloppua!

Peggy Sagen tuotteita voi tilata Meikit Heavenin verkkokaupasta täältä ja Essien lakkoja löytyy mm. Sokoksen verkkokaupasta.

Lakat lehdistönäytteitä, saatu blogin kautta.


 1. Sydämessä taas liikahti ihanat muistosi mummin kanssa. <3 Meidän ihanat mummit. <3 Aivan ihanaa teatteri-iltaa sinulle ja kauniille kynsillesi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Olen aavistuksen "kade", että sinulla on mahdollisuus vielä nauttia oman mummisi seurasta. Onneksi muistoja ei vie kukaan pois! <3 Ja niitä riittää...

   Poista
 2. Kauniit ja juhlavat kynnet siivittävät juhlamielen rakentamista. Antoisaa teatteri-iltaa, toivottavasti siitä tulee mukava elämys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekevät, siksi tykkään valmistautua. Paniikin tullessa voi sitten ihailla vaikka omia kynsiään. ;) Tosin näytelmä on sen verran hauskan kuuloinen, että lähden positiivisin mielin matkaan, vielä kun saan viettää mukavan päivän ystävän kanssa.

   Poista
 3. Ihana yhdistelmä <3 Essie on suuri rakkauteni.

  Ihanaa teatteria! Mikä kappale on kyseessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukussa, tulee vähän kotimaanmatkailua sitten samassa... :D

   Poista
 4. Mukavaa teatteri-iltaa :) mikäs sinne lähtiessä, noin kauniissa kynsissä <3 kauniit lakat!

  VastaaPoista
 5. Minun mummini käytti minua usein teatterissa ollessani lapsi. Näin aikuisiällä ei ole tullut käytyä kertaakaan. Pitäisi joku kerta rohkaistua itsekin.

  Oikein ihanaa teatteri-iltaa ja viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, pienenä tuli käytyä paljon aikuisiällä ei koskaan. Aika tehdä korjausliike. ;)

   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 6. Yleensä glitterikynnet eivät minuun kolahtele, mutta nyt tuli poikkeus - kertakaikkisen täydellinen punainen ja kaunis hile!
  Oikein hyvää teatteri- iltaa ja toivottavasti pysyy paniikit kaukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pari vuotta sitten glitter-kynnet oli itselleni sellainen ehdoton ei, mutta se mieli muuttui jostain syystä matkan varrella. ;) Ihanaa viikonloppua Lady!

   Poista
 7. Oi, kiitos kyllä kelpais. On niin kaunis tuo punainen ja hei onnea taas glitterin irroittamiseen. Äsken juuri raavin viimeisiä siitä Lumenen hiekasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onnea todella tarvitaan, tuskallisen hidasta ja työlästä puuhaa. :D

   Poista
 8. Aivan upeat! Sopii täydellisesti teatteriin. :) <3

  VastaaPoista
 9. Vautsi tuo Essien lakka näyttää upealta! En ole testaillut elämäni aikana kuin yhtä Essien lakkaa, mutta tuollainen hileversio täytyy kyllä pian laittaa ostoslistalle! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives