Givenchy Le Prisme – Inspiration Rose


Perjantainahan oli puhetta niistä pakkauksista ja mitä ne vaikuttavat ostotottumuksiini. Varmaan turha sanoa, että Givenchyn Le Prisme -poskipunissa ulkonäkö miellyttää silmääni. Givenchyn tunnetuin meikkituote on varmastikin pallopäinen mascara Phenomen`Eyes, mutta tunnettavuudessaan nämä Le Prismet tulevat hyvänä kakkosena. 

Pakkaus on futuristinen ja kompakti. Kannen kuvio heijastelee hieman eri sävyisenä (näkyy kuvassa) riippuen siitä, mihin kohtaan valo osuu. Kansi avautuu nostamalla ja alta paljastuu itse poskipuna. Poskipunan alla on toinen laatikko, joka avautuu pohjasta vetämällä ja siellä sisällä on piilossa sivellin. Koska itse en käytä koskaan tuoteiden mukana tulevia siveltimiä, on mielestäni siveltimen paikka erinomainen. Avatessa poskipunaa minun ei tarvitse pelätä, että sivellin tippuu rasiasta, saatika, että minun tarvitsisi nostella sitä pois tieltä, miten joissain punissa saattaa olla.


Kyseessä on neljää eri sävyä sisältävä poskipuna. Sävyjä voi käyttää yksinään tai pyöräyttää siveltimeen kaikkia yhtäaikaa niin kuin minä teen. Mietin pitkään, että minkä sävyn haluaisin itselleni. Olen melkoisen kalpea ja kaipasin poskituotetta, joka toisi hempeästi sävyä, mutta ehkä vielä enemmän pientä hehkua poskille. Niinpä päädyin Inspiration Rose punaan, jos olisin halunnut hieman voimakkaamman värin, valintani olisi ollut Vintage Pink.

Poskipunan rakenne on koostumukseltaan erittäin hienoa, tuntuu silkkiseltä ja se tarttuu hyvin poskille. Inspiration Rose antaa poskille kauniin erittäin luonnollisen hempeän punan ja ripauksen hehkua. Punien kestävyyttä on paljon kehuttu foorumeilla, eikä suotta. Itselläni puna pysyy kauniina poskilla koko päivän. Poskipunathan eivät nykyään ole vain punia, niinpä tähänkin on lisätty kosteuttavia aineita, jotka pitävät huolta ihon kosteustasapainosta. Tuoksu on hyvin "givenchymäinen", minulle tulee siitä mieleen useat brändin tuoksut. Kuvailisin tuoksua raikkaan kukkaiseksi. 


Itselle täysin uusia meikkituotteita on aina jännittävä kokeilla, varsinkin, jos tuotteesta on haaveillut jo jonkun aikaa. Olinkin melkoisen innostunut, kun poskipunapakettini saapui minulle ennen joulua. Olen pitänyt Le Prismesta niin paljon, että kovasti tekisi mieli kesäksi hankkia myös ihana korallinen In Vogue Orange.

Onko teillä kokemusta Givenchyn meikeistä? Poskipuna suosikkinne?

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.


 1. Ihana kuolaan täällä. <3 En ole varma olenko ikinä käyttänyt Givenchyn meikkejä... Luultavasti en. Ihanaa päivää, valoa sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, mutta jostain se on aloitettava. :D Ripsiväriä en ole uskaltanut kokeilla, vaikka se vaikuttaa innovatiiviselta, kun mulla on melkein kaikkien kanssa pysyvyysongelmia.

   Poista
 2. Minlla on joskus ollut huulipuna tuota merkkiä. Hyvä oli, kuten voi arvata. Tuo poskipuna jäi nyt kaivelemaan. Pakko mennä katsomaan lähempää, koska mä oikeesti tarttisin sellaisen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Givenchyn meikkejä sai ainakin joskus Suomesta. Viro taitaa olla lähin paikka mistä saa tällä hetkellä ostettua Givenchyn meikkejä. Tuoksujahan saa Suomestakin. Tämän tilasin brittiläisestä Escentualin verkkokaupasta.

   Poista
 3. Oi, mikä pakkaus! Ihana. Mä en muista kovinkaan montaa kertaa törmänneeni Givenchyn meikkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niihin törmää, mun mielestä ei kait myydä Suomessa enää ollenkaan? Joku voi korjata, jos olen väärässä. :D Pakko sit tilata tai mennä Viroon.

   Poista
 4. Kyllä se on upea! Ja hieno on eka kuvakin, esteetikon työtä.

  Kaunis hento puna. Sitä vaan ihmettelen, että vieläkin saa ja valmistetaan tätä prismamuotoa, kosmetiikkamaailmassa kun harvoin saa hyväkään tuote jatkua samanlaisena pitkään. Minullakin on joskus ollut tämän sarjan poskipuna ja tuntuu, että aika kauan sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on! Pakkaus kyllä hivelee kauneutta arvostavan silmää!

   Givenchy käsittääkseni uusi viime vuonna nämä Prisme-punat, paranteli koostumusta vieläkin paremmaksi ja pigmenttisemmäksi. Givenchy ei varmaan uskalla tätä paljon muuttaa, koska on äärettömän suosittu. Suomessahan tätä ei näy, mutta kun selaa ulkolaisia blogeja niin sielä on aika suosittu puna. :)

   Poista
 5. Mulla ei ole minkäänlaista kokemusta Givenchyn meikeistä-valitettavasti. Saisi kyllä olla, vaikuttaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei ollut mullakaan, kunnes viime vuonna sain pakkomielteen, että on saatava jotain. Noi pakkaukset on vaan jotenkin niin ihania!

   Poista
 6. Eipä ole kokemusta mutta kuinka kaunis on tuo pakkaus ja puna <3

  VastaaPoista
 7. Ooooh! :o Onpas ihanan hempee sävy olematta kuitenkaan liian tujakan pinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä tosi paljon, just sellaista luonnollista hempeyttä arkipäiviin. :)

   Poista
 8. Tämä voisi olla mulle sopiva! Kaunis pakkaus ja hempeät sävyt! suorastaan täydellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä, että tämä on tosi luonnollinen poskilla. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives