Winterism


Cutrinilla oli ilmeisesti huomattu aiempi ihastumiseni iSM-sarjan mustikkaisiin tehokosteuttaviin tuotteisiin ja postissa saapuikin juuri ennen ensilumien tuloa talvikaudeksi suunnitellun Winterism-sarjan shampoo ja hoitoaine.

Winterism-tuotteet on suunniteltu Suomen talveen, jossa hiukset altistuvat suurille lämpötilan vaihteluille, joka aiheuttaa hiuksille ylimääräistä rasitusta. Tuotteet on pakattu talvisiin lumihiutaleilla koristeltuihin pulloihin, shampoo ylelliseen tummanviolettiin ja hoitoaine lumenvalkoiseen.

Tehoaineena on käytetty molemmissa tuotteissa arktisen luonnon tehoainetta mustaherukansiemenöljyä, joka ravitsee ja hoitaa hiuksia, sekä auttaa ehkäisemään lisävaurioiden syntyä. Tuotteet auttavat pitämään kosteustasapainoa yllä niin hiuksissa kuin hiuspohjassakin. Sopivat erittäin hyvin värikäsitellyille hiuksille.

Winterism-tuotteissa on raikas hieman marjaisa tuoksu, joka jää erittäin miellyttävästi hiuksiin vielä pesunkin jälkeen leijumaan. Myönnän itse jääneeni hieman koukkuun tuohon tuoksuun. Se on kerrassaan ihana. 


Shampoo on vaalean helmiäisen väristä paksuhkoa nestettä, joka levittyy märkiin hiuksiin hyvin ja muodostaa pehmeän mukavan tuntuisen vaahdon. Huuhtoutuu helposti pois. Omat joulun alla vaalennetut hiukset tulevat ilmavan puhtaiksi. Ei narskuviksi, mutta sellaisiksi, että kaipaan viimeistelyyn hoitoainetta. Tosi hoitavien shampoiden kanssa minulla saattaa toisinaan riittää pelkkä hiuksiinjätettävähoitoaine. Tämän kanssa hiukset vaativat ehdottomasti jotain kosteuttavampaa ja tehokkaampaa.


Hoitoaine on väriltään valkoista ja jo paksuhko koostumus sai minut vakuuttumaan tämän hoitavuudesta. (purkista ulos puristattaessa hoitoaine pitää kämmenellä muotonsa) Helppo levittää hiuksiin ja vaikutusajan ollessa vain 1-3 minuuttia, se on nopeasti valmis pois huuhdeltavaksi. Hoitoaine huuhtoutuukin hiuksista helposti. Pesun ja hoitoaineen käytön jälkeen hiukset ovat olleet ihanan pehmoiset ja kiiltävät. Mikä parasta, pitkät hiukseni ovat olleet helposti selvitettävät, eikä takkujen kanssa ole tarvinnut taistella. 

Pesin näillä tarkoituksella kokeilumielessä hiuksiani varsinkin niillä muutamilla isommilla pakkasilla, mitä tässä on ollut. Ihan seuratakseni, onko tuotteilla vaikutusta talvella erittäin sähköisinä leijaileviin hiuksiini. Hiukset olivat edelleen sähköiset, mutta luulen, että nämä auttoivat hieman pahimpaan hiusten leijailuun. Winterism on ollut itselleni mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja koin, että hinta/laatusuhde on näissä enemmän kuin kohdillaan. Ehdottomasti koukuttavinta on ollut pesun jälkeinen hiusten pehmeys ja ihana marjaisen raikas tuoksu. 

Käytättekö talvella hiuksiinne eri aineita kuin kesällä?

Cutrinin jälleenmyyjät löydät täältä

Suositushinta:
Cutrin Winterism Shampoo/Hoitoaine 300 ml, n.14,90€/kpl

Tuotteet lehdistönäytteitä.

 1. Onpa kyllä kivan näköset putelit. Melkein jo sen vuoksi vois ostaa itelle testiin :D

  VastaaPoista
 2. Oih, kuulostaapa ihanilta tuotteilta^^ marjaisat tuoksut on todella kivoja varsinkin hiustuotteissa, lempparina Erittäin Hieno Suomalainen mustikkashampoo ja -hoitoaine. Slurps :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cutrinin iSM-sarjassa on musta tosi onnistuneet tuoksut, mitä olen niitä päässyt nuuhkimaan. :p

   Poista
 3. Sounds like a great stuff! Have to try!

  www.julialundin.com

  VastaaPoista
 4. Näistä olen lukenut paljon hyvää ja jo ajatuksena mustikka kuulostaa ihanalta. Cutrinilla on todella laadukkaita hiustuotteita ja plussat taas suomalaisuudelle. <3

  Kirpakkaa tiistail-iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cutrin on kyllä petrannut ihan hirveästi tuotteidensa kanssa viime vuosina. 90-luvun puolessa välissä kun opiskelin kampaajaksi, ei laatu ollut mielestäni ollenkaan niin loistavaa kuin nyt. <3

   Poista
 5. Kauniit pullot! Ja kun tuote on vielä suomalainen, sitä voisi hankkiakin.

  VastaaPoista
 6. Nämä Cutrinin kausijutut ovat monta kertaa kiinnostaneet mutta en ole raaskinut ostaa kun jemmatilanne ei sitä vielä salli :D Kauniit pullot ja kiva tuo lumimiljöö :)

  VastaaPoista
 7. Hitsi miten ihanat jo pelkät pullot! Näyttää niin hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on kieltämättä tosi onnistuneet, niihin yhdistää välittömästi talven.

   Poista
 8. Mulla menee kyl järki taas tähän hiusten sähkösyyteen.. Koitan ettiä hyvää hiuksiin jätettävää hoitoainetta jos ne asettus. Onks tältä kausittaiselta sarjalta oma hoitoainesuihke tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveetä. Mulla on tässä tammikuussa ollut paljon sähköisemmät hiukset kuin joulukuussa. Hirveä ritinä ja rätinä koko ajan. :/

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives