Gucci Première EdT – Pirskahtelevan pirteä


Gucci Première EdT joka on kevyempi ja pehmeämpi versio alkuperäisestä Première EdP:sta, tuli myyntiin Suomessa syyskuun alussa. Alkuperäinen EdP on itselleni ehdottomasti talvi/iltatuoksu, mutta tämä kevyempi versio on täydellinen keväällä ja kesällä. On melkein siinä rajoilla, että onko tämä jopa liian kevyt verrattuna edeltäjäänsä. Fragranticassa onkin jonkin verran arvosteltu tuoksun kestävyyttä, mutta itseltäni haistoin pohjatuoksut ranteestani vielä neljän tunnin jälkeen ja viiden tunnin jälkeen tuoksu oli sitten lopulta kadonnut iholta kokonaan, jonka jälkeen pystyin huoletta suihkauttamaan lisää.


Tuoksunuotit ovat mielenkiintoiset. Alkutuoksussa ylellistä shampanjaa, appelsiinin kukkaa ja bergamotia. Sydäntuoksussa myskiä, jasmiinia, freesiaa ja ruusua. Pohjatuoksuna nahkaa, puisia vivahteita ja patsulia. Alkutuoksussa omaan nenääni tuoksuvat selkeästi pirskahteleva pirteä shampanja ja appelsiinin kukka, sydäntuoksussa selkeimmin aistittavissa freesia ja ruusu. Viimeisimpänä ranteeseeni jäivät viipyilemään aistikas nahka ja puun vivahteet. 

Tuoksuna Première EdT on naisellisen herkkä ja elegantti. Tuoksun ehdottomasti parasta antia on sen pirskahteleva alku ja lämmin loppu. Itse tartun tähän aamuina, jolloin kaipaan jotain kevyttä, joka saa oloni tuntumaan elegantilta. Iltatuoksuksi tämä on minulle liian kevyt, joten uskaltaisin suositella tätä myös sellaisille, joita voimakkaat tuoksut helposti ärsyttävät.


Gucci Première EdT on pakattu eleganttiin vaaleanharmaaseen lasipulloon ja sitä koristaa kultainen korkki, jossa on Guccin perustajan Guccio Guccin allekirjoitus. Pullon kaulasta roikkuu myös Guccin ikoninen tunnusmerkki: "kuolain".

Onko Guccin tuoksut teille tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinta:
Gucci Première EdT 30ml, n. 72€
Gucci Première EdT 50ml, n. 85€

Tuoksua voi ostaa mm. Stockmannin verkkokaupasta.


Tuoksu lehdistönäyte. 1. Nuotit kuulostavat hyviltä, niistä löytyy monta lemppariani. Hauska suoralinjainen pullo ja kuolain :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pullo ja tuoksukin kuulostaa hyvältä. Tässä menee pää jo sekaisin kaikista mahdollisuuksista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuja ilmestyy kyllä valtava määrä vuodessa markkinoille. EI ihme, että pää menee sekaisin. Kyllä sieltä sitten yleensä onnistuu ne omatkin suosikit löytämään. :)

   Poista
 3. Guccin Guilty on yksi mun suosikkituoksuista. On ihan järjettömän hyvä tuoksu. Juuri sellainen, että jos mun pitäisi valita loppuelämäksi vain yksi tuoksu (mutta onneksi ei tarvitse), se voisi olla Guilty. Mulla on mennyt sitä jo pari pullollista ;) Tämänkin omistan ja tykkään kyllä, mutta iltatuoksuksi olisi mullekin liian kevyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guilty on Guccin tuoksuista se omakin lempparini. Ostin sen aikoinaan heti kun tuli markkinoille ja kaksi pulloa olen saanut melkein loppuun. Melkoinen saavutus multa! :D

   Poista
  2. Usko pois, se on aikamoinen saavutus multakin :D

   Poista
 4. Kuulostaa herkulliselta ja uskoisin itsekin pitäväni tuoksusta. :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos multa kysyttäisi, jokaisen tuoksun pitäisi sisältää shampanjaa. ;)

   Poista
 5. Itse asiassa taitaa olla tuossa vain puolikas kuolain :) Heppatytölle ihana yksityiskohta!

  Mulle Guccin tuoksut on aina olleet vähän vaikeita ensinuuhkaisulta, joten olen jättänyt ne vähän omaan nurkkaansa. Pitäisi kuitenkin tutustua enemmän, niistä kun selkeästi löytyy kiinnostavia tuoksumaailmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo puolikas. :p Kengistä sitten löytyy usein kokonainen ja laukuista.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives