Haven & Thea


Alkuviikosta oli aika lakkailla jälleen kynsiä. Tämä kerran viikossa tapahtuva toimenpide on aina mielessäni tarkkaan mietitty. Mitä tulevalla viikolla tulee tapahtumaan, millaisissa kynsissä haluaisin esiintyä tai mikä tuntuu juuri sillä hetkellä omimmalta. Olin etukäteen päättänyt, että yli kuukauden jatkunut kimallus saisi loppua, mutta kuinkas sitten kävikään...

Olin jo ottanut ihan muut lakat esiin, mutta menin kuitenkin uudestaan lakkakätköilleni, koska mieleni alkoi yllättäen himoitsemaan jotain violettiä. Käteeni osuivat NailCitylta ennen joulua saadut Zoyan Haven ja Thea, jotka kuuluvat molemmat Wishes-kokoelmaan. Ensin meinasin, että lakkaan pelkällä Havenilla, mutta PixieDust-lakka Thea veti vääjäämättä puoleensa ja annoin periksi kimalteelle.

Haven on yksinään metallinhohtoinen violetti, jossa on ripaus shimmeriä. Laitoin Havenia lakkauksen alle yhden kerroksen. Se levittyi nätisti ja kuivui suht nopeaan. Sanoisin, että täysi peittävyys saadaan aikaiseksi kahdella kerroksella. Thea taas on kaunis violettipohjainen PixieDust-lakka, jota en itse varmaankaan tykkäisi kuultavuuden takia käyttää yksinään, mutta toisen lakan päällä tämä on ihastuttava. Kuivuttuaan lakka jättää yllättävänkin sileän pinnan. Thea on helppo levittää ja kuivuu nopeaan. Itse laitoin Theaa kaksi kerrosta Havenin päälle, jotta sain haluamani tosi kimaltavan lopputuloksen.


Iskeekö violetti kimallus?

Zoyan lakkoja voi ostaa jälleenmyyjiltä tai tilata sähköpostitse info@nailcity.fi. Hinta on 15,50 euroa/kpl. Zoyan lakat ovat 5 free, eli ne eivät sisällä tolueenia, kamferia, formaldehydiä, formaldehydikartsia, eivätkä DBP:tä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lakat saatu blogin kautta. 1. Todellakin iskee, itseltä löytyy myös nämä ihanuudet 😊

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua <3 tosi kivat violetit kynnet :) tykkään väreistä ja kimalluksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa sinnekin. Mulla on selvästi joku kimalluskausi menossa, tuntuu, etten vaan saa tarpeeksi. Jotenkin outoa, koska monta vuotta olin hyvinkin kimalle vastainen. :p

   Poista
 3. No kyllä iskee! :) Pieni lakkailuhetki piristäisi täälläkin pitkästä aikaa, mutta muuton jäljiltä mun kynnet on aika kärsineet :D Täytynee silti lakata ne, jotta kasvavat nopeammin entiselleen ja vahvistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka kyllä suojaa hyvin vähän hauraampia kynsiä, huomattu on.

   Poista
 4. Tuo Haven on kyllä todella kaunis, ostaisin jo värin takia, vaikken koskaan käyttäisi kynsillä! :-D Mulla on joku tylsä nudekausi meneillään, en jotenkin osaa olla juuri nyt värikkäillä kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sain tän kimallekauden päälle, odotan, että tapahtuisi sellainen ihme, että mulla alkaisi kynsissä nudekausi, sellaista en ole vielä potenut. Mutta arvaan, että se on tulossa. :D

   Poista
 5. Oi että miten hienot sävyt. Nämä ovat kyllä oivalliset kynnet juhliin tai kun askel käy yöhön. Upeat, viehättää kovasti silmää. <3

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veisköhän toi mun mies mut ulos, ihan kynsien kunniaksi? :p

   Poista
 6. Herkkuväri! Ja joo, ehdottomasti ulos dinnerille tai vähintään drinksulle kun noin upeat kynnetkin.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat yhdessä - sopii mainiosti tammikuullekin. Nyt pitää saada väriä kynsiin, olen ollut aivan liian laiska asian suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se tammikuukin olla vähän bling. ;) Mä laiskottelen kaiken muun kanssa, mutta jotenkin lakkaamattomien kynsien kanssa tunnen itseni orvoksi.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Tumma violetti on kynsillä jotenkin vaan niin <3

   Poista
 9. Bling juttuihin tulee vähän riippuvuus. Kauniit kynnet ja väri hyvin intensiiivinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, se on viimeisen puolen vuoden aikana huomattu. :D

   Poista
 10. Nyt lilaa rakastava ihminen (minä) taisin tehdä pientä kuolaamista näppikselle... Siis miten älyttömän hienot kynsilakat!

  VastaaPoista
 11. Suoraan sanottuna täydelliset kynnet!<3 Iskee täysillä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään, kun Zoya tekee noihin kokoelmiinsa toisiinsa sopivat lakat.

   Poista
 12. Ihan mielettömän upeat sävyt! Elämässä pitää aina olla vähän blingiä, vaikka sitten kynsissä jos ei muuten. ;)

  VastaaPoista
 13. Violetti on yksi lemppariväreistäni, täydellinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti on kyllä ihana. Juhlava, mutta sopii myös arkeen. <3

   Poista
 14. Todellakin iskee!! Mielettömän upeita! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives