Kultaa kullan päälle


Minulle uusi vuosi on aina ollut vain juhla joka tulee joulun jälkeen. Sillä ei ole itselleni ollut koskaan kovinkaan suurta merkitystä. Nuorempana tietenkin tuli notkuttua anniskeluravintoloissa, mutta ainakin viimeiset kymmenen vuotta uusi vuosi on sujunut rauhallisesti kotona. Raketeistakaan ei tarvitse kantaa huolta, koska muutettuamme tähän asuntoon vuonna 2009 ovat naapurit pitäneet huolen meidän uuden vuoden ilotuksesta. Itse ei tarvitse kuin kaataa lasi viiniä, ottaa hyvä asento keittiönpöydän ääressä ja katsella taivaalla. Sitten jännittämään. Voittaako oikea- vai vasenpuoli tänä vuonna rakettikarkelot. Kovin on tasaväkistä tähän saakka ollut. Tänä vuonna vasenpuoli taisi kuitenkin viedä voiton. Uudenvuodenlupauksia en ole koskaan tehnyt, enkä tee. Eipä tarvi kasailla itselleen turhia paineita niiden pitämisestä. ;)

Tänäkin vuonna notkuin kotisohvalla niissä jo täälläkin kuuluisaksi tulleissa froteehousuissa. Uuden vuoden iltapäivän käytin hyväkseni mieheni ollessa töissä ja tehosiivosin joulun pölyt pois jaloista. Meikkiä ei tullut mieleenikään pistää, mutta sen verran panostin, että kynnet laitoin kuitenkin kuntoon. Vuosi vaihtui kultaövereissä.


Alle sivelin kaksi kerrosta Lumenen Kultaa taivaalla (Golden Sky) lakkaa, joka olisi jo yksinäänkin ollut satiinsen pintansa kanssa todella kaunis. Eihän tämä kuitenkaan riittänyt vaan glitteriä huusi mieleni. Päälle vielä yksi kerros Essien Summit of Stylea ja uuden vuoden kynnet olivat valmiit.

Mitenkäs teidän uusi vuosi sujui?

Lakat lehdistönäytteitä, saatu blogin kautta. 1. No on kyllä kauniit "kultaöverit" ja taidanpa taas matkia sinua. Nuohan sopii täydellisesti yhteen. Laitoin vain tuota Essien kynsilakkaa joulun jälkeen ja yksinään oli aika ankara poistettava. Taisin jopa taas vannoa ettei glitterlakat ole minua varten.

  Uusi vuosi meni ystäväpariskunnan kanssa meillä ja typytmenossa mukana. Lisäksi meillä oli poikamme tyttöystävä ja heidän ystäviä. :) Ravintolhin ei enää saisi kirveelläkään ja jo nuorena oli periaate että uuden vuoden vietin yksin kotona. Muutoin tuli ravintoloissa kyllä heiluttua, mutta ravintoloiden pitkät jonot pakkasella ja hintavat siisäänpääsymaksut eivät kiehtoneet. :)

  Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matki ihmeessä! Helpompi poistaa, kun laittaa vain yhden kerroksen glitteriä. ;p Kyllä, tässä minä ajattelen sitä poiston tuskaa, niin tosi harvoin lakkaan pelkällä glitterillä. :D

   Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 2. Ihanat kultaöverit, olisivat sopivat joulukynnetkin :)

  Me vaihdettiin vuosi pihasaunassa, havahduttiin räiskeeseen ja todettiin, että siinä se sitten meni. Maalla, ystävien kanssa. Uusi vuosi on mulle aina vähän pakkojuhlaa - nuorempana inhosin kylmässä ravintolohin jonottamista, vanhemmiten sitä vietetään kavereiden ja lapsien kanssa ihan kuin mitä tahansa viikonloppua, syöden vaan vähän paremmin ja juoden yksi lasi liikaa skumppaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi lasi liikaa skumppaa kuulostaa hyvältä. ;)

   Poista
 3. Onpas tyylikkäät glitteröverikynnet. Vai voiko sitä koskaan olla överiksi asti, kun se kuitenkin näyttää noin hyvältä:) Ainoa miinus noissa on se poistaminen. Minulla ne vaan jotenkin liimaantuu kynsiin ja rapsutella saa pitemmän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on yllättävän hillityt, johtuu varmasti samanvärisyydestä. Poistaminen tuskaa, en käsitä miten ne glitterit voi siitä toisen lakan päältä jämähtää poistaessa kynnen pintaan. ARGH!

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Tuo SoS-lakka nousi mun glittersuosikikseni heti, kun sen kävin ostamassa alesetelillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sos-lakka. :D Todellakin hätäapu, jos tarvii jotain juhlavaa. ;)

   Poista
 5. Yksinkertaisen kauniit! Sopi hyvin uuteen vuoteen. :)

  VastaaPoista
 6. Upea on kynnet. Kimallusta ei koskaan ole elämässä liikaa. Noissa on se paha vika, että niitä pitää tuijottaa koko ajan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, just niin. Vähän väliä katse etsiytyy omiin kynsiin. :D

   Poista
 7. Mukavan kuuloinen rento uusi vuosi, kannatetaan. Ja nätit kynnet, hyvä lakkayhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Mulle uuden vuoden pitää olla ehdottomasti rento, jos mies olisi ollut kotona eikä töissä, oltaisiin varmaan syöty hyvin ja katseltu jokin leffa.

   Poista
 8. Upeat kynnet! Voi kun itse joskus lakkaisi kynsiään järsimästä ja saisi niistä näin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä järsimisestä on niin vaikea päästä eroon. Minähän olin pureskelija n. 18-vuotiaaksi asti ja sitten vain päätin, että se on loppu. Pari kertaa meinasi sormet eksyä suuhun telkkaria katsoessa, joka oli itselleni aina se nakerteluaika, kunpa silloin olisi ollut tietokone, niin vieroitus olisi ollut jopa helppoa. :D

   Poista
 9. Ihana lakkayhdistelmä! :) Mulla uusi vuosi sujui niinkin "leppoisasti" kuin muuttopuuhissa :D Ei siis tänä vuonna mitään sen ihmeellisempää. Toisaalta mitään ihmeellistä ei ole ollut edellisinäkään vuosina ;) Mullekaan uusi vuosi ei ole koskaan ollut mikään erikoisempi juhla, joulu on mulle paljon tärkeämpi. Nuorempana muistan jopa stressanneeni siitä, kun monen mielestä uuden vuoden iltana kuului tapahtua jotain huikeaa ja iltaa suunniteltiin viikkoja, mutta itse en koskaan keksinyt mitään ihmeellistä. Toki on tullut oltua uudenvuoden juhlissa ja vietettyä iltaa ystävien kesken, mutta en suostu stressaamaan uudesta vuodesta pätkän vertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pidin tätä onnistuneena. Muutto, voi apua. Mulle muutto on yksi kamalampia asioita joita tiedän, jos ei oteta lukuun omaa terveyttä tai mitä voi tapahtua läheisille. Se on vaan niin syvältä. Ajattelinkin, kun blogissasi on ollut hiljaista...

   Poista
  2. Joo, älä muuta sano! Voimat on kieltämättä olleet aika vähissä, kun kaikki energia on mennyt muuttoon. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin tavarat löytää paikkansa. Aamusta iltaan saanut vaan siivota ja järjestellä. Kun laskee vielä kaikki pakkailupäivät ennen itse muuttoa, niin tähän prosessiin on kulunut kokonaisuudessaan jo 2,5 viikkoa (HUH!!!). Vieläkin on hommaa. Blogimaailmaa on kyllä ehtinyt tulla ikävä... Yritän viikonloppuna saada jotain kivaa blogiin :) Kiva, että mun "poissaolo" on huomattu :)

   Poista
  3. Juu kävin tuossa yksi päivä kurkkaamassa, että joko taas on tapahtunut se, että sun blogi ei päivity mulle bloggeriin, mutta ei siellä oli edelleen se vanha postaus ekana. ;) Jotenkin vaan sitä huomaa, vaikka on paljon blogeja lukulistalla, jos joku ei päivity hetkeen.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives