BAKEL Nutrifill


Kirjoittelin teille marraskuussa erittäin kuivalle iholle tarkoitetusta Bakelin Nutriremedy voiteesta. Samassa postauksessa mainitsin, että käytössäni on myös toinen Bakelin kuivalle iholle suunnattu voide Nutrifill. Olen käyttänyt syksyn aikana Nutriremedyä ja Nutrifillia rinnakkain. Molempia vaihtelevasti päivällä ja yöllä. Kuitenkin näistä kuivalle iholle suunnattu Nutrifill päätyi minulla hieman yllättäenkin useammin yökäyttöön.


Nutrifill on ihoa ravitseva ja elastisuutta parantava voide, joka on suunnitteltu kuivalle iholle. Voidetta neuvotaan levittämään 1-2 pumppausta, mutta ainakin itselläni yksi pumppaus riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Voide on pakattu Bakelille tyypilliseen hopeiseen purkkiin, joka toimii pumpulla, joten tuote on tallessa täysin ilmatiivisti. Jos minulta kysytään, kaikki kasvovoiteet pitäisi pakata näin. Purkin ylellisyys ja pumppumekanismin helppous ja hygieenisyys samassa paketissa. Lopuksi purkin voi avata, jotta viimeisetkin voiteen rippeet saa ulos.


Voide on mielestäni koostumukseltaan hieman paksumpaa ja täyteläisempää kuin Nutriremedy. Silti se levittyy miellyttävästi iholle ja imeytyy nopeasti. Sopii myös meikin alle. Jos Nutriremedyssa oli miellyttävä kookoksinen tuoksu, niin Nutrifillissa tuoksuu erittäin miedosti oliivi, ruusu ja moringa. Bakelin tuoksut ovat erittäin kevyitä ja allergia- ja astmaliiton tunnuksen saaneissa tuotteissa niitä ei ole tietenkään ollenkaan. Voide sisältää mm. virkistävää ja rauhoittavaa ruusuvettä, ravitsevaa ja elastisuutta parantavaa oliiviöljyä, E-vitamiinia, sekä ihoa pehmittävää glyseriiniä. Tuotetta voi käyttää myös silmänympärisiholle, mikä on loistava juttu, kun on kiire nukkumaan. Pakkaspäivinä tämä on ollut ehdoton tuote pintakuivalle iholleni pitämään sen hilseilettömänä ja pehmeänä. Huomaankin tarttuvani tähän yhä useammin myös päivisin. 

Jos minun pitäisi valita pintakuivalle iholleni jompi kumpi voiteista Nutriremedy tai Nutrifill, olisi valinta vaikea. Nutriremedyn koostumus on itselleni hieman mieluisampi ja tykkään kovasti sen kookoksisesta tuoksusta, kun taas Nutrifill tuntuu olevan kosteuttavampi öisin, vaikka sitä ei ole Nutriremedyn tapaan tarkoitettu super kuivalle iholle. Jos kookoksen tuoksu ei miellytä ja tykkäät, että voiteesi on koostumukseltaan täyteläistä, on Nutrifill parempi valinta. Makuasioita.


Bakelin tuotteet ovat eläinystävällisiä ja niillä on BUAV-sertifikaatti, joka takaa eläinkokeettomuuden sekä sen, että tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia. 

Bakelin tuotteita voi ostaa jälleenmyyjiltä, joina toimivat mm. apteekit ja kauneushoitolat ympäri Suomen.

Millä te hemmottelette kuivaa talvi-ihoa?


 1. Perhana sun kanssa.. Onnistut kalastelemaan tälläsiä juttuja ja sit houkuttelet ovelasti muitakin samaan völjyyn ;) Kookoksen tuoksu kyl houkuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutriremedyssa on tosi ihana miedon kookoksinen tuoksu. ;)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa ja tosi kivat nuo korvikset myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voide on ihanat ja korvikset kivat, ne on vaan niin painavat, että itse en niitä kovin kauaa pysty korvissa pitämään. :D

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja varteenotettavalta tuotteelta. Merkki on minulle taas uusi, mutta kiva kun tässä aina oppii jotain, kun täällä blogimaailmassa seikkailee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bakel on ehdottomasti yksi lempi ihonhoitosarjoistani. Olen joskus sanonut, että jos pitäisi valita vain yksi, valitsisin Bakelin. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse. :)

   Poista
 4. uuu, kookos <3 mun tarvii kyllä jossain vaiheessa tutustua tähän sarjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita siitä Pure Act Waterista, se on loistava. ;)

   Poista
 5. Hmm, kiinnostavaa. Tämän olisin ehdottomasti tarvinnut viime talvena, kun ihoni oli todella kuiva. En tiedä mitä nyt on tapahtunut, mutta mun iho ei ole ollenkaan kuivunut tänä talvena :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo muuten ainoa, joka sanoo, että iho ei ole tänä talvena niin kuivunut. Jännää. :o

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives