Ambrosia – Siloposken valinta


Kerroinkin teille aiemmin Lush-visiitistäni ja tekemästäni löydöstä: D`Fluffista. Enhän minä puodista voinut lähteä pois, ilman, etten olisi ostanut myös miehelleni jotain pientä tuliaiseksi. Muistin siinä hyllyjen välissä seisoessani, että miehen partavoide alkaa olla ihan lopussa. Vaikka hän olikin pitänyt tosi paljon entisestä voiteestaan, ajattelin, että kokeillaanpa vaihteeksi jotain uutta. Muistaakseni myyjä kertoi Ambrosian olevan heidän suosituin miestentuotteensa. Monet miehet vierailevat liikkeessä vain hakeakseen tätä, koska se on niin hyvää. Mieheni on tosi tarkka partavoiteiden suhteen ja hänen herkkä, sekä ajoittain atooppinen iho vaativat tuotteelta paljon. Ambrosiaa myydään 100 ja 250g:n pulloissa, joista kokeeksi ostin aluksi pienemmän pullon ja jäin mielenkiinnolla odottamaan miehen kommentteja asiasta.


Lush Ambrosia on suunniteltu miehille, jotka inhoavat parranajoa. Ambrosia on koostumukseltaan pehmeää ohutta voidetta ja se ei sisällä alkoholia. Se auttaa estämään parranajoihottumaa ja ajon aiheuttamaa arkuutta. Voide toimii monella tavalla. Se pehmittää parransänkeä tehden ajelusta helpomman. Muodostaa iholle liukkaan kalvon, joka helpottaa partaterän liukumista iholla. Ambrosian sisältämät eteeriset öljyt kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat herkkää ihoa. Vaikka nimi on partavoide, niin ladies, tämä on myös meille säärikarvojen ja kainaloiden ajeluun. Tuotteen tuoksu on miedon sitruksinen.


Eipä se myyjä tällä kertaa turhaan kehunut, sillä partavoiteistaan tarkka mieheni ihastui tähän ensimmäisen ajon jälkeen ikihyviksi. Kiitteli juurikin sitä ominaisuutta, miten kevyesti höylä liukui tämän kanssa iholla. Iho oli ajon jälkeen paljon vähemmän ärtyneempi kuin yleensä ja miellyttävän pehmeä, jopa niin, että ihoa ei huutanut normaaliin tapaan ajon jälkeen heti rasvaa päälleen. Mies piti myös miedosta raikkaasta tuoksusta. Oli heti selvää, että tätä käydään hakemassa välittömästi isompi pullo, kun tämä loppuu. 

Mutta hetkinen... Partavoide on ollut nyt käytössä kohta melkein kaksi kuukautta ja tietääkseni mieheni ajalee partansa n. joka toinen/kolmas päivä. Pienestä 100g:n pullosta on kulunut vain 1/5, joten tuote on todella riittoisaa. Mieheni saa oikeasti tehdä työtä, että saa käytettyä voiteen loppuun tuohon parasta ennen päivään mennessä, joka on heinäkuun lopussa. Joten taisi käydä niin, että meidän perheessämme on tällä hetkellä kaksi Lush-fania.

Ostatteko miehillenne kosmetiikkaa?

Suositushinta:

Lush Ambrosia 100g, 11,95€
Lush Ambrosia 250g, 21,95€


Vaahto rekvisiittaa, sillä Ambrosia ei vaahtoa. Jutun linkin eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.


 1. No tietty ostan, eihän se muuten osaisi valita yhtään hyviä tuotteita ;) Mies ottaa onneksi ilolla kaiken avun vastaan ja on tykästynyt Lushin Sea Salt -kuorintaan. Pitänee harkita tätä seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. No hyvä, että on joku joka valitsee. ;) Pitääkin varmaan omalle miehelle ostaa myös kokeeksi Sea Saltia, tykkää kuoria ihoaan.

   Poista
 2. Tykkään Lushin tuotteista just sen takia kun ne käyttää niin paljon oikeesti kosteuttavia ainesosia eikä sellasia jotka saa vaan ihon tuntumaan "liukkaalta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sisältää, siitä D`Fluffista sen huomasin, sääret ei ollenkaan olleet niin kuivat kuin yleensä sheivauksen jälkeen.

   Poista
 3. Mieheni on hyvin tarkka esim tuoksuista ja on tullut pari kallista hutiostosta, joten hän itse tietää mitä pyytää. Mutta muuta kosmetiikkaa en sitten saa miestäni käyttämään. Ei muutoin, kuin huulirasva ja aurinkotuotteet. Huoh!!! Mutta tuo Lush olisi varmasti syytä heittää täkynä ja jos ei nappaa, otankin sen itselleni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos tää ei uppoa niin voi käyttää itse niin ei ainakaan mene hukkaan. Ainakin pullo on minusta myös miehen silmää miellyttävä. ;)

   Poista
 4. Ostan, lahjoitan omiani ja opastan tuotteiden käytössä ;) Kaikki palvelut siis - haha! Mies ei onneksi ole pistänyt pahakseen, vaikka oma puoli peilikaapista täyttyy säännöllisin väliajoin. Tuntuu, että oon ehkä onnistunut tartuttamaan ihonhoitoinnostustani vähän häneenkin. Jotenkin en silti usko, että miehestäni tulee samanlainen purkkihullu kuin musta :D Kyllä se silti kuuntelee aina välillä mun kosmetiikkahöpinöitä, ainakin silloin kun opastan tuotteiden käytössä ;)

  VastaaPoista
 5. En osta, eikä käytä. After shave balsamia, dödöä ja partavettä siinä on kolme kovaa. :) Mutta Lushin tuotteista ylipäänsä, ikinä en ole kokeillut yhtäkään. Lushin liikkeiden tuoksu on niin voimakas, että tuumin miten sisälle mentäessä voi haistaa yhtäkään tuotetta yksilöllisesti. Joten en ole mennyt liikkeeseen. Mutta pitäisi varmaan mennä, niin hurjasti olen kuullut kehuja Lush ihanuuksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen hajuun muuten jännästi tottuu siellä sisällä, se tuntuu ensiksi ihan liian voimaannuttavalta. Mä eka ajattelin, etten pysty olemaan siellä sisällä kauaakaan, mutta toisin kävi. :D

   Poista
 6. Mä laitoin juuri poikaystävälleni tilaukseen miesten LivBoxin, joka ilmestyy helmikuussa. Toivottavasti Matti löytää sieltä paljon uusia suosikkeja! <3

  VastaaPoista
 7. Oho! Kuulostaapa hyvälle. :) Täytyy muistaa Viljamia, vaikka ystävänpäivänä ja tilata sille tuo testiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, mun mieshän tykkäsi siitä Isännän parranajovoiteesta, mistä Viljamikin. Joten Viljami saattaisi pitää tästäkin... ;)

   Poista
 8. Kyllä ostan, tosin eipä tuo mies kovin paljoa tarvitse kosmetiikkaa ja ehkä hyvä niin, eiköhän yksi kosmehamsteri riitä tähän talouteen ;)

  VastaaPoista
 9. Tää kuulostaa siltä, että ostan testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa, ihan huippua ja toi pikku pullo riittää ikuisuuden! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives