Klassikot osa 15 – Biotherm Aquasource


Siihen nähden, että rakastan ihonhoitoa, on Klassikot-sarjassa ollut esillä harvinaisen vähän ihonhoitotuotteita. Biothermin Aquasource on vasta toinen voide, joka pääsee valitsemieni klassikko-tuotteiden seuraan. Aquasource voide on yksi ensimmäisiä selektiivisiä voiteita, joita olen käyttänyt. Voide luotiin jo vuonna 1998 ja muistan, että melko nopeasti sen ilmestymisen jälkeen ostin purkin omakseni. Voidepurkki vaihtaakin omistajaansa joka 7. sekunti. Ensioston jälkeen tätä vaaleanvihreää voidetta on liukunut käsieni välistä useita purkillisia. Aluksi voidepurkki oli hieman kulmikkaampi mitä nyt ja täytyy sanoa, että pidän paljon enemmän tästä uudistuneesta pyöreämmän muotoisesta pakkauksesta.


Miksi sitten aikoinaan jäin koukkuun Aquasourceen? Voiteen iholle jättämä tunne on todella koukuttava. Koukuttavinta on se, että vaikka kyseessä onkin geelimäinen voide, tunne iholla on levityksen jälkeen sellainen, että et olisi koskaan voidetta laittanutkaan. Se ei jätä rasvaista tunnetta vaan ihanan raikkaan fiiliksen. Vielä 90-luvun lopussa tuo ominaisuus voiteissa oli harvinaista, tämä taisi olla ainut laatuaan. Levityksen jälkeen iho on kuitenkin pehmoinen, sileä ja kosteutettu. Voiteen tuoksu on merellisen raikas ja hyvin tunnistettava. Kun käytät tätä kerran, tiedät mistä puhutaan, kun puhutaan Aquasource-tuoksusta, mikään toinen voide ei muistata tätä tuoksultaan edes etäisesti.


Vaikka voide on kevyttä, se syväkosteuttaa ihoa. Geelimäisen voiteeseen on käytetty mm. Thermal Plankton soluvettä ja Mannoosia. Joiden avulla kosteus imeytyy paremmin ihoon ja iho säilyttää kosteutensa pidempään. Voidetta voi käyttää aamuin/illoin, mutta itselleni tämä on keveytensä vuoksi päivävoide. Kosteuttaa ihon hetkessä ja meikki on miellyttävä levittää päälle. Voide ei sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä.


Normaalin- ja sekaihon tuote on puettu merelliseen vihreään ja tämä on näistä Aquasource-voiteista se tunnetumpi pakkaus. Kuivalle iholle tarkoitettu voide on väriltään hempeän vaaleanpunaista. Molemmat voiteet sopivat myös herkälle iholle.

Voiteen suosioon vaikuttaa varmasti myös yksi asia: hinta. Se on selektiiviseksi kosmetiikaksi edullinen. Iso 50ml:n pakkaus maksaa alle 40 euroa ja voide on usein tarjouksessa, jolloin sen saa ostettua vieläkin halvemmalla.

Biothermiä myyvät mm. Sokos- ja Stockmann-tavaratalot.

MUITA AQUASOURCEEN IHASTUNEITA?

Tuote lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta. 1. Äidillä on ollut, niin kauan kuin muistan, käytössä vaaleanpunainen Aquasource. Minulle tuo tuoksu on osa lapsuuden tuoksumaisemaa. :) Käytän itsekin välillä tuota vihreää versiota, se on miellyttävän tuntuinen iholla, mutten ole luonnoltani yhtä uskollinen yksittäiselle tuotteelle kuin rakas äitini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uskollisuutta ja en kyllä ihmettele, kyseessä on loisto tuote. :) Itse tykkään myös vaihdella tuotteita, joten samanlaista omistautumista ei täältäkään löydy kuin äidiltäsi.

   Poista
 2. Olen ihastunut, mielestäni aidosti kosteuttaa ja tuntuu iholla raikkaalta. Yksi omia lemppareitani. <3

  VastaaPoista
 3. Mä olen näitä pari myös käyttänyt ihan loppuun asti :) Yksi omia lemppareitani myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin kosteuttaa jopa tää normi/sekaihon tuote mun pintakuivaa ihoa, en edes osaa päättää kumpi on tällä hetkellä parempi tämä vai se vaaleanpunainen omalle iholle.

   Poista
 4. Täällä myös käytössä tälläkin hetkellä. Olisi vaan vielä parempi, jos olisi pumppupullossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumppupullo on minunkin mielestäni ehdottomasti paras pakkausmuoto. Valitettavasti selektiiviset voiteet on usein purkeissa, kait sillä yritetään luoda sitä ylellistä tunnelmaa...

   Poista
 5. Mä olen myös käyttänyt tätä ja muita sarjan tuotteita pullokaupalla, nytkin löytyy peilikaapista geeliputsari, kasvovesi ja tämä voide. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet siis ihan oikea addikti! :D Mulla on ollut myös geeliputsaria ja kasvovettä. Siinä 2000-luvun alussa mulla taisi olla Biotherm-vaihe, enkä käyttänyt oikeastaan mitään muita hetkeen.

   Poista
 6. Mä ole käyttänyt tuota jo varmaan viidne vuoden ajan, ihana koostumus, imeytyy hyvin ihoon ja mieto tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. ;) Merellinen raikas tuoksu on ihana ja se häviää nopeasti.

   Poista
 7. Mäkin olen tätä käyttänyt aika monta purkkia elämäni aikana :) Taisi olla yksi mun ensimmäisistä selesuosikeista ihonhoidon puolelta. Nyt en ole pariin vuoteen tätä käyttänyt, kun luonnonkosmetiikka tuli kuvioihin, mutta kyllä varmaan jossain vaiheessa tulee taas ostettua purkki. Mun mielestä tämä maksoi joskus 49,90e, mutta nykyään on todella edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on tosiaan tullut munkin mielestä alaspäin, joka on harvinaista!

   Poista
 8. Tuttu on ja uusi pitäisi pian taas hankkia! :)

  VastaaPoista
 9. Hämmentävää kyllä, en ole koskaan näitä klassisia purkkivoiteita kokeillut. :) Täytynee jostain alekamppiksesta kotiuttaa se vaaleanpunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, aukko sivistyksessä. :D Näitä on kyllä tosi usein tarjouksessa, mulla löytyy se vaaleanpunainen vielä korkkaamattomana kaapista. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives