BAKEL Cool Eyes

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!



Huomasin tänä aamuna miettiväni, että apua, onko siitä tosiaan neljä vuotta aikaa, kun puskin ensimmäisen blogipostaukseni ulos. Mihin tämä aika menee? Ensimmäinen postaus käsitteli niinkin mahtavaa aihetta kuin hammastahnaa, mutta maasta se pienikin ponnistaa vai miten se meni... Sitä en edes oikeastaan muista, mistä sain aikoinaan idean alkaa bloggaamaan. En muista tuosta päivästä oikeastaan mitään, en sitä millainen ilma oli tai mitä tein. Ei kai sillä ole mitään väliäkään? Blogin nimikin on muuttunut vuosien saatossa, koska aiemmin keksimäni nimi alkoi tuntua tylsältä siinä vaiheessa, kun aloin kirjoittamaan blogia pari vuotta sitten säännöllisesti.
Koska tänään on blogin synttärit, niin halusin teille arvottavaksi jonkin sellaisen tuotteen, josta itse pidän todella paljon. Onneksi Cool Eyes on myös Noran lempparituote, joten se oli itsestään selvä palkinto tähän arvontaan. Olen puhunut teille Cool Eyesista niin paljon, että pelkään, että osaa jo kyllästyttää. Tosin en tiedä, voiko maailman parhaasta silmänympärystuotteesta puhua liikaa? Tuote on myös siitä jännä, että kun sain aikoinaan ensimmäisen tuubini testattavaksi, pidin tuotteesta välittömästi, mutta sellaista mieletöntä ihastusta en aluksi kokenut. Se tuli vasta siinä vaiheessa, kun lopetin hetkeksi tuotteen käytön. Tauon aikana blogiini itsestäni ottamat kuvat ja niiden lähempi tarkastelu, saivat minut kaivamaan nopeasti tuotteen uudestaan käyttöön. Sillä niissä oli silminnähtävä ero silmänympärysiholla verrattanu aikaan, kun käytin Cool Eyesia. Melkein vuoteen en ole käyttänyt kuin yhtä silmänympärysvoidetta, tätä, jäin koukkuun. Cool Eyes viilentää ja virkistää silmänalusia ihan mielettömällä tavalla ja laskee tehokkaasti turvotusta. Eron oikeasti huomaa. Koostumus on ohutta, mutta siitä huolimatta voide kosteuttaa tarpeeksi. Lisäksi tuotetta voi ja kannattaakin käyttää myös silmäluomilla, sekä toisinaan naamiona silmien alla aamukahvia juodessa. Isosta 20 ml:n tuubista riittää käytettävää päivittäin noin puoleksi vuodeksi.


ARVONTA:

Osallistut tuotteen arvontaan kertomalla kommenttilaatikkooni suosikki silmänympärysvoiteesi, jos sinulla ei sellaista ole, niin kerro vaikka joku muu ihonhoitotuote suosikkisi. Kommentin yhteydessä pyydetty sähköpostiosoite näkyy vain minulle, muistathan jättää sen, että saan voiton osuessa sinuun yhteyden. Jos et halua jättää kommenttia, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com, laita viestin otsikoksi BAKEL-arvonta. Blogistani Facebookissa tykkäävät, saavat tällä kertaa yhden ylimääräisen arvan, muistathan mainita tästä kommentin yhteydessä. Osallistumisaikaa on su 26.4.2015 klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa random.org ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla vko:lla 18.

Arvonnan sponsoroi NA Cosmetics Oy / Bakel

  1. Heli Heinonen
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:27 (1 kuukausi ago)
    Käytän ihonhoitotuotteita niin laidasta laitaan, ja jatkuvasti uusia tuotteita, ettei suosikkeja ole juurikaan päässyt tulemaan.
    Tosin öljyjä erilaisia käytän päivittäin kasvojen ihonhoidossa, kuivaihoiselle nannaa.
    Tykkään Facebookissa.

    Vastaa

    Taina Hopkins
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:29 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini on Cliniquen silmänympärysvoide. Tätä arvottavana olevaa olisi kiva päästä kokeilemaan!

    Vastaa

    Smettis
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:31 (1 kuukausi ago)
    Kiva arvonta : ) Minulle ei ole kokemusta muista silmänympärysvoiteista kuin Pirkan Q10:stä. Se on kyllä ihan hyvä, on tarpeeksi kosteuttava.
    Tykkään blogistasi facebookissa.

    Vastaa

    Roosa
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:37 (1 kuukausi ago)
    Suosikki silmänympärysvoiteeni on Cliniquen All About Eyes :) sen voittanutta en ole löytänyt. Tämä kyseinen Bakel vaikuttaa enemmän kuin mielenkiintoiselta!

    Vastaa

    -JossuK
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:44 (1 kuukausi ago)
    Onnea synttärisankarille;) Suosikki sy-voide on ollut Estelle&Thildin BioCalm:)

    Vastaa

    rose86
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:45 (1 kuukausi ago)
    tykkään facessa, anu h
    öö, paras ja ainoa taitaa olla erisanin silmänympärysvoide herkälle iholle. :D

    Vastaa

    Ann A
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:46 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä suosikkini on Guerlainin silmänympärysvoide.
    Bakel voide kiinnostaa kovasti, mukana arvonnassa, ilman muuta.

    Vastaa

    Tiia K
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:51 (1 kuukausi ago)
    ¨Clarinsin silmänympärysvoidetta olen käyttänyt vuosia, sopii iholle ja tuntuu että laskee pussukoita. :)

    Ihana arvonta, niin mukana :)

    Vastaa

    Milla
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:52 (1 kuukausi ago)
    Tähän mennessä paras kokeilemani silmänympärysvoide löytyy Patykalta, mutta jotain vielä tehokkaampaa kaipailisin. Bakelia olisi tosi mielenkiintoista päästä kokeilemaan!

    Vastaa

    nina
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 18:53 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä käytän Clarinsin silmänympärysseerumia, pidän siitä kovasti, mutta onhan sekin hintava. Reissusta tuli edullisemmin ostettua. Tuota olisi kiva testailla.

    Vastaa

    Sari P
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:06 (1 kuukausi ago)
    Suosikkisilmänympärysvoiteeni on ehdottomasti Cliniquen All About Eyes! Hoitaa ja kosteuttaa myös talvella :)

    VastaaPoista
  2. Huna
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:08 (1 kuukausi ago)
    Silmänympärysvoidetta en vielä omista, vaikka olisi kyllä jo korkea aika sellainen hommata! Joten tämän hetkinen ihonhoitoon kuuluva suosikki on ehdottomasti Paula’s Choice BHA-happo. Tykätty myös sivustasi Facebookissa.

    Vastaa

    Marika
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:16 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä suosikky sy-voide on Yves Rocherin Hydra Végétal geeli. Tykkään siitä jopa enemmän kuin huhtikuun Livboxissa tulleesta Lumene LABin voiteesta.

    Kahdella arvalla mukana :)

    Vastaa

    AP
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:17 (1 kuukausi ago)
    Onnea blogille! Olen kokeillut monia silmänympärystuotteita. Tällä hetkellä kokeilussa Laveran My Age silmänympärysvoide. Se rakkaustuote silmänympäryksille on vielä löytymättä, joten olisi mielenkiintoista testata Bakelia.

    Vastaa

    AP
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:19 (1 kuukausi ago)
    Hups, kahdella mukana, unohtui mainita fb-seuraus….

    Vastaa

    Iina
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:25 (1 kuukausi ago)
    Pirkan neljän euron silmänympärysiho on yksinkertaisesti paras! :D tai mistäpä minä sen tiedän, Koska en ole kokenut tarvetta kokeilla mitään muutakaan :) eli ainakin riittävän hyvä!

    Vastaa

    Anna
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:26 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini on Cliniquen Alla About Eyes, mutta budjettisyistä käytössä on tällä hetkellä Pirkkaa, joka sekin yllättävän kelvollista :)

    Vastaa

    Nina
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:27 (1 kuukausi ago)
    Paljon onnea 4-vuotiaalle :)

    Ehdottomasti mukana arvonnassa. Suosikkini on Clarins Super Restorative Total Eye Concentration.

    Kaksi arpaa, kiitos <3

    Vastaa

    Tiahaar
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:28 (1 kuukausi ago)
    Oi, mikä arvonta! Pystyin pitkään käyttämään mitä vain kevyttä silmänympärysvoidetta/-geeliä, mutta ikää tulee ja silmänympärysiho oikuttelee pienillä juonteilla ja turvotuksella. Päivisin käytän Lumenen Arctic Aqua sy-voidetta, joka on kiva meikin alla ja tykkään kovasti myös saman sarjan 24h Tasapainottavasta emulsiosta.
    Tämä kehumasi Bakelin kuulostaa todella hyvältä, joten olisi aivan ihana päästä kokeilemaan tätä.

    Seuraan myös FB:ssä. :)

    Vastaa

    Helmi
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:35 (1 kuukausi ago)
    Minulla ei ole silmänympärysvoide suosikkia sillä en ole koskaan huomannut niissä merkittäviä eroja. Pidän kuitenkin geeleistä ja geelivoiteista koska ne tuntuvat viilentävältä aamuisin (sitä tarvitaan!). Olen tosin kokeillut vain muutamia merkkejä sillä vaikka käytän silmänympärysvoidetta joka aamu ja ilta, 20 ml kestää käytössäni yli vuoden!?

    VastaaPoista
  3. mamma
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:37 (1 kuukausi ago)
    Olen kokeillut vain markettipuolen sy-voiteita, enkä niiden joukosta ylläripylläri ole löytänyt mitään kovin järisyttävää tuotetta. Tätä olisi mahtava päästä kokeilemaan, opinnäytetyön takia valvotut yöt ovat selvästi jättäneet jälkensä silmienalusiini :)

    Vastaa

    pauliina
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:39 (1 kuukausi ago)
    Yksi silmänympärysvoide mitä aina pitää olla kylppärin kaapissa on Louis Widmerin 30 ml purkissa myytävä voide, mikä käy myös kasvonamioksi.
    Bakelin tuotteista minulla ei ole kokemusta. Tätä olisi ihana päästä testaamaan!
    Tykkäilen Facebookissa. :)

    Vastaa

    Kaisuli / SiameseLipstick
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:40 (1 kuukausi ago)
    Oi kunpa voittaisin! Edellinen Cool Eyes on juuri loppunut and I want more :) Tykkään FB:ssä!

    Vastaa

    Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:44 (1 kuukausi ago)
    Cliniquen All About Eyes on suosikkini silmänympärysvoiteista tällä hetkellä :)

    Vastaa

    Niina
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:45 (1 kuukausi ago)
    Mukana arvonnassa ja olen tykkääjänä Facebookissa. ^_^ Lemppari SY-voidetta ei ole, minkäs mä heittäisin tähän sitten lempparituotteeks.. Hmm, no siitä Body Shopin Bouncy Sleeping Maskista tykkään, vaikka tyynytakertumista esiintyykin. :D Lukitsen vastauksen! :P

    Vastaa

    Virpi
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:45 (1 kuukausi ago)
    Onnittelut! Onneksi perustit tämän blogin, sillä tämän katson aina ensimmäisenä, jos uusi päivitys on tullut:)

    Olen käyttänyt silmänympärysvoidetta 25-vuotiaasta asti, mutta suosikkia ei ole löytynyt. Moniin olen pettynyt liian ohuina. Nykyisessä Filofgan voiteessa on hyaluronihappoa, ja se on aika hyvä, mutta ei täydellinen sekään. Joten hyvin mielelläni kokeilisin tuota Bakelia!

    Vastaa

    Virpi
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:46 (1 kuukausi ago)
    Siis nykyinen voiteeni on tietenkin Filorga.

    Vastaa

    Jonna
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:54 (1 kuukausi ago)
    Minun suokkari sy-voide on peltipurkissa myytävä Nivea :) Mahtava arvonta <3

    nonnula(at)gmail.com

    Vastaa

    JohannaL
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 19:55 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä käytössäni on Avonin silmänympärysvoide, joka on erittäin hyvä perustuote. Tykkään myös Facebookissa :)

    Vastaa

    Aurinkoinen
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:04 (1 kuukausi ago)
    Onnittelut ja kiitokset blogistasi, niinhän se olikin, että meillä on sama synttäripäivä :)
    Suosikki silmänympärysvoiteeni on Kiehl´sin Creamy eye treatment with Avocado.
    Kahdella arvalla mukana.

    Vastaa

    Milla
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:07 (1 kuukausi ago)
    Jaa-a, eipä mulla oikeastaan oo lempparia, mutta tällä hetkellä käytössä luonnonkosmetiikkamerkki Alverden normaalin ihon voide.

    Vastaa

    NJ
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:18 (1 kuukausi ago)
    Kärsin kammottavan kuivista silmänympäryksistä, joiden kanssa lähes mikään peiteaine ei ole tullut toimeen hyvälläkään kosteutuksella. Nyt käytössäni on Louis Widmerin sy-voide + Oriflamen IlluSkin, jotka yhdessä sulautuvat kauniisti silmieni alle. Tämäkään pari ei silti tunnu aivan täydelliseltä, sillä Oriflame aiheuttaa sy-alueelleni näppyjä, ja kenties voiteena pidin LivBoxista saamastani Cliniquen testeristä Widmeriä enemmän.

    Tykätty myös fb:ssa!

    VastaaPoista
  4. Maria
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:27 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä suosikki sy-voide on Skin Blossom Reviving Eye Cream :)

    Vastaa

    Miiu
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:35 (1 kuukausi ago)
    Lempparia ei ole vielä löytynyt. Testissä on tälläkin hetkellä kaksi eri silmänympärys tuotetta Lumenen ja Yves Rocherin

    Vastaa

    Mia
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:42 (1 kuukausi ago)
    Mulla ei ole suosikkia löytynyt, monia olen testannut. Tällähetkellä toinen tuubi menossa Acon silmänympärysvoidetta, hintalaatusuhde kohdillaan. Cliniqueta olen pari pikkupurkkia käyttänyt, mutta ei se minusta mikään ihmeellinen ole :) tuo kuulostaa vallan mainiolta, olisi kiva päästä kokeilemaan!

    Vastaa

    Anna
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 20:55 (1 kuukausi ago)
    Oooh. Oon kuullut tuosta niin paljon hyvää, että kiinnostaa todellakin! Oma suosikkini on ollut Weledan Rose Eye Cream. Se oli kyllä hyvää tavaraa. Ensimmäinen syvoide, joka oikeasti tekikin jotain silmänalusille. Harmittaa vieläkin, että se meni jotenkin todella yhtäkkiä loppumaan. Olin ihan varma, että tuubissa olisi ollut vaikka kuinka paljon tavaraa jäljellä, mutta lopputuubi olikin sitten pelkkää ilmaa. Höh!

    Vastaa

    Mari
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:09 (1 kuukausi ago)
    Suosikki sy-voidettta ei ole vielä tullut vastaan – ehkäpä tämä :)

    jos muita tuotteita mietin niin kasvo-öljyt on 1.

    Vastaa

    Morphinea
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:13 (1 kuukausi ago)
    Patykan silmänympärysvoide on suosikkini niistä vähistä joita olen kokeillut.

    Vastaa

    Jenni
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:22 (1 kuukausi ago)
    Varsinainen silmänympärysvoide tämä ei ole, mutta Lumenen Time Freeze Silmänympärysihon Pikakaunistaja on ollut mieleinen tuote nyt talvella ja keväällä. Sitä on tullut laitettua aamuisin meikin alle, siitä kun tulee kiva pieni hohde, joka kirkastaa silmänalusia mukavasti.

    Vastaa

    Marjo k
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:23 (1 kuukausi ago)
    Kaksi arpaa. Sy suosikki on cliniquen all about eyes serum.

    Vastaa

    Lusa
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:32 (1 kuukausi ago)
    Vanha sy-voidesuosikkini oli jo edesmennyt Lidlin entinen (en muista tarkkaa nimeä..) Siinä oli aurinkosuoja, ja se sopi kengännauha budjettiin, talvella kuitenkin tarvitsi ainakin öiksi vähän tymäkämpää voidetta.

    Vastaa

    Emm
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:37 (1 kuukausi ago)
    Patykan silmänympärysvoide on ihana! Hinta vain tulee vastaan, joten uutta en ole ihan hetkeen hankkimassa :)

    Vastaa

    Viivitys
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:40 (1 kuukausi ago)
    Montaa on tullut kokeiltua, mutta täydellinen vielä hakusessa. Cliniquen all about eyes on täällä jo muutaman kerran mainittukin, mutta se on kyllä hyvä ja sitä olen käyttänyt useamman purkin. Rich versio ollut joskus yökäytössä ja kevyempi päiväkäytössä.

    Facebooktykkään, joten mukana kahdella arvalla :).

    Vastaa

    Salla
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:41 (1 kuukausi ago)
    Paras kokeilemani sy-tuote on Supermoodin Beauty Sleep -seerumi. Kokeilisin Cool Eyesia ihan supermielelläni! :)

    Paljon onnea <3

    Vastaa

    marika.t
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:45 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini on cliniquen silmänympärysvoide, joka tänään loppui

    Vastaa

    Pia
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 21:53 (1 kuukausi ago)
    Suosikki silmänympärysvoiteeni on Cliniquen all about eyes rich, joka tehoaa hyvin silmänympärysten kuivuuteen. Silmäryppyihin se ei taida oikein tehota, joten mielellään kokeilisin Bakelin tuotetta.

    VastaaPoista
  5. Riitta A
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:01 (1 kuukausi ago)
    Suosikki silmänympärysvoidetta minulla ei vielä ole. Kaikki tuntuvat ärsyttävän tai turvottavan, joten usein voiteen käyttö jää. Täytyy varmasti taas alkaa etsimään sopivaa, tämä Bakel kuulostaa lupaavalta.

    Vastaa

    Sannak
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:04 (1 kuukausi ago)
    En ole löytänyt oikeastaan mitään suosikkia. Tällä hetkellä käytössä Widmerin voide. Apteekista kaupanpäällisinä saatu. Ihan ok, mutta ei herätä mitään suurempia tunteita.

    Vastaa

    Henna
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:10 (1 kuukausi ago)
    En ole vielä oppinut käyttämään säännöllisesti silmänympärysvoidetta. Ehkä en ole vielä löytänyt sopivaa tuotetta.

    Vastaa

    PS
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:10 (1 kuukausi ago)
    Onnea 4-vuotiaalle!
    Sy-voiteista ei ole suosikkia, mutta kasvovoiteista on jäänyt mieleen kummittelemaan eräs Natuviven voide (tuoksuikin hyvälle). Valitettavasti sitä ei ole enää myynnissä. Pitäisi kokeilla, löytyykö merkiltä jotain muuta hyvää, mutta yritän käyttää jo hankitut ”rasvat” ensin loppuun…

    Vastaa

    Maaria
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:11 (1 kuukausi ago)
    Pirkan silmänympärysvoiteessa on ainaki hinta-laatusuhde kohdillaan!

    Vastaa

    Irina - White & Fresh
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:15 (1 kuukausi ago)
    Mulle ei juuri suosikkeja ole vielä muodostunut, mutta Avenen punaisuutta hillitsevä putsari on ollut aika kiva ja hellä iholle. :) Silmänympärystuotteelle olisi kyllä käyttöä!

    Vastaa

    Salka
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:29 (1 kuukausi ago)
    Oma suosikkini on Ren merkin sy-geeli :) Olen kokeillut näytepussukallisen tuota Bakelia ja se vaikutti hyvältä, hinta on tällä hetkellä ainut este välillämme ^_^

    Vastaa

    Ine
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:44 (1 kuukausi ago)
    Lempparini ja oikeastaan ainoa joka pitää silmänympärykseni elossa, on Avenen silmänympärysvoide. Vuoden kestäneen ihottuman ja kortisonikuurin jälkeen en ole luopunut tästä enää hetkeksikään :)

    Vastaa

    Nella / Neiti Minttukihara
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:53 (1 kuukausi ago)
    Suosikkisilmänympärysvoidetta ei ole vielä löytynyt, vasta olen kahta kokeillutkaan kunnolla. Tuo Bakelin kuulostaa kyllä hyvältä, olet sitä niin paljon kehunut :) Tykkään blogistasi myös facebookissa.

    Vastaa

    Pirjo
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 22:56 (1 kuukausi ago)
    Montaa silmänympärysvoidetta on tullut kokeiltua, vaan harvaa kahta kertaa. Tällä hetkellä käytössä Iroisien ja Aloreen voiteet. Bakelia olisi ihana kokeilla :)
    Facebookissa tykkään myös.

    Vastaa

    Viivi
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 23:05 (1 kuukausi ago)
    Onnea!! :)

    Lemppari sy-voide on Nuxelta. Tästä Bakelista olen haaveillut, kahdella arvalla mukana :)

    Vastaa

    Kirsti
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 23:26 (1 kuukausi ago)
    Onnittelut!
    Suosikkini on Bakelin Cool Eyes! Facebookissa tykätty.

    Vastaa

    empe
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 23:30 (1 kuukausi ago)
    Lumenen Arctic Aqua- silmänympärysvoide tämän hetkinen lemppari!

    VastaaPoista
  6. Mohn
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 23:48 (1 kuukausi ago)
    Ihana arvonta! Bakelin tuotteet vaikuttavat tosi mahtavilta mutta niiden hinnat ovat sellaiset, että eipä ole tullut osteltua. Olisi aivanmahtavaa päästä kokeilemaan tätä!

    Itse olen tykännyt Cliniquen All About Eyes-voiteista, sekä tavallisestä että Richistä. Myös Louis Widmerin silmänympärysvoide on ollut hyvä. Dermalogican silmänympärysvoide on ollut ehkä suosikkini, sitä haluaisin joskus raaskia ostaa normikokoisen tuubin (LivBoxista tuli näytetuubi).

    Vastaa

    Elise H.
    tiistai 21. huhtikuu 2015 at 23:52 (1 kuukausi ago)
    Kahdella arvalla mukana :)
    Olen kosmetiikan suhteen kovin vaihtelunhaluinen, harvoin ostan uudelleen samaa tuotetta, vaikka olisin siitä pitänytkin. Näin ollen mitään varsinaisia suosikkeja ei ole minulle muodostunut :)

    Vastaa

    Cherrycloud
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 00:37 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä käytössäni on Cattier Paris silmänympärysvoide, ja oon tykännyt siitä :) Sopivan kevyt mutta kosteuttava + se on luonnonkosmetiikkaa!

    Vastaa

    Lady of The Mess
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 00:53 (1 kuukausi ago)
    Onnea hurjasti blogikonkarille – 4 vuotta täällä on jo hyvä ikä!
    Suosikkini on Clarinsin silmänympärysvoide, mutta vaihtelen välillä – tykkään myös Vichyn jääkaappikylmästä virkistäjästä.
    Ja kahdella arvalla tottakai mukana;)

    Vastaa

    Marianne
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 07:22 (1 kuukausi ago)
    Mulla ei ole mitään ykkössuosikkia sy-voiteista, tosin tykkäsin siitä Louis Widmeristä joka tuli joskus Livboxista.

    Kahdella arvalla osallistun :) Onnea vielä blogille! ^_^

    Vastaa

    haaruhainen
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 08:37 (1 kuukausi ago)
    Onnittelut!
    Tällä hetkellä käytössäni on Lumenen Ultra sensitive silmänympärysvoide ja siitä tuli heti lempparini.

    Vastaa

    Niina
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 08:56 (1 kuukausi ago)
    Lempisilmänympärysvoidetta ei minulla ole, joten olisipa mukava sellainen löytää. Tällä hetkellä lempituotteeni ihonhoitoarsenaalissani on Madaran Superseed soothing hydration organic face oil.

    Vastaa

    Jenna M
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 09:19 (1 kuukausi ago)
    Eucerinin voiteet ovat lemppareitani kasvoille!

    Vastaa

    Fani
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 09:30 (1 kuukausi ago)
    Clinique All About Eyes, tuo on ollut kovassa käytössä ja tällä hetkellä oma suosikkini. :)

    Vastaa

    Kiiki
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 09:41 (1 kuukausi ago)
    Oma suosikki on ollut Cliniquen All about eyes rich, sitä on tullut käytettyä jo monta purkkia mutta jostain syystä se ei enää sovi. Olen atoopikko ja ajoittain näin käy kosmetiikkatuotteiden kanssa vaikka niitä olisi käyttänyt monta vuotta. Tosi harmittavaista kun on vihdoin löytynyt toimiva tuote niin sitten se täytyy hylätä. Nyt olisin etsinnässä uusi hyvin kosteuttava sy-voide koska ”suomuinen” silmänympärys ei näytä eikä varsinkaan tunnu kovin kivalta. Lisäksi myös liikkuva luomi kuivuu ja välillä ”suomuttuu” joten tätä olis kiva kokeilla kun voi laittaa liikkuvalle luomellekin, kun yleensä ei suositella. Hinta vaan on niin kova ettei viitsi ostaa jollei sitten sovikkaan, sisko on ihan riittävästi hyötynyt mun harhaostoksista :)

    VastaaPoista
  7. Tiina S.
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 09:44 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini näkyy olevan monen muunkin suosikki – Cliniquen All About Eyes! Tykkäilen Facebook-sivustasi, luonnollisesti. :) Paljon onnea nelivuotiaalle!

    Vastaa

    maria k.
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 09:50 (1 kuukausi ago)
    Suosikki sy-voide on vielä löytymättä. Ikää tulee koko ajan lisää (tik-tak) ja se alkaa näkyä.. Ehkäpä Bakel cool eyes on tuleva suosikkini ;)

    Vastaa

    Pirkon Paletilta
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 10:21 (1 kuukausi ago)
    Itse fanitan Lumene LAB:n uutta silmänympärysvoidetta- ihan täydellinen! <3

    Suuren suuret synttärionnittelut ihanalle ja inspiroivalle blogille ja naiselle blogin takana! :)

    Vastaa

    Adalmina
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 10:56 (1 kuukausi ago)
    Onnea! Minulla ei ole mitään silmänympärysvoidesuosikkia, tällä hetkellä en edes käytä.. Pitäisi kyllä, mutta olen aika laiska hoitamaan ihooni :D

    Vastaa

    Kristalli
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 11:27 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä käytössä Louis Widmerin sy-voide, varsinaista suosikkia ei ole vielä löytynyt. Melko ohut koostumus mutta silti hyvin kosteuttava on ominaisuudet mitä haen, ehkä Bakel täyttäisi ne. Tykkään myös fb:ssa. :)

    Vastaa

    mses
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 11:38 (1 kuukausi ago)
    Onnea blogisynttärinä! Tällä hetkellä suosikki on Exuviancen Hydrating Eye Complex. Lumenen rauhoittava ja Cliniquen viilentävä kuuluvat myös rutiineihin.

    Vastaa

    Kardemumma
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 11:49 (1 kuukausi ago)
    Onnea synttärinä blogillesi ja sen kirjoittajalle. Suosikkituote silmänympärykselle on vielä etsinnässä, joten olisi mahtava kokeilla tätä. Suosikkituotteeni vaihtelevat hyvinkin vuodenaikojen ja ihon kunnon mukaan. Yksi ihana tuote on Dermosilin Vaniljan tuoksuinen vartalokuorinta sekä heidän tuoksuton vartalovoi.

    Vastaa

    kirsi
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 11:54 (1 kuukausi ago)
    Suosikki vaihtelee Clarinsin kosteuttavimman sy-voiteen ja Kiehlsin avodaco sy-voiteen kesken. Myös Estee Lauderin ANR sarjan voide toimii.

    Vastaa

    karkki
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 12:26 (1 kuukausi ago)
    Synttärionnea! Neljä vuotta on pitkä aika.

    Mun ikisuosikki on Kiehl´sin Avocado-silmänympärysvoide, tuote johon palaan aina jonkun uuden kokeilun jälkeen.

    Vastaa

    Huutavakilpikonna
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 12:53 (1 kuukausi ago)
    Suosikki silmänympärysvoidetta ei ole. Ostan minkä milloinkin. Ihonhoitotuoteista suosikkini on Vichyn rich cream. Tykkäsin Facebookissta :)

    Vastaa

    sikkuralla
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 13:15 (1 kuukausi ago)
    Lumenen silmänympärysvoide on lempparini.

    Vastaa

    OutiS
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 13:23 (1 kuukausi ago)
    Kesäisin suosikkisilmäympärysvoide löytyy Cattier Paris’n Concentré Regard ja talvisaikaan Louis Widmerin se violetti purkki. Lempiyövoide on Avénen Eluage ja lempiseerumi Mia Höytön Lumous. <3

    Ja seuraan facebookin kautta. :)

    Vastaa

    Coconut
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 13:45 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä suosikkini on Supermoodin Eyes Wide Open -seerumi. Synttärionnittelut hyvälle blogille! :)

    Vastaa

    Tiltu
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 15:06 (1 kuukausi ago)
    Mun ehdoton lempparini OLI Favoran sinisessa tuubissa ollut sy-voide. Nyt pakkaus – ja myös ilmeisesti koostumus – on uudistettu, eikä ole enää niin hyvää :( Joten uusi sy-voide on etsinnässä.

    VastaaPoista
  8. lumina
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 15:16 (1 kuukausi ago)
    Lumenen LABista on tullut jo lyhyessä ajassa suosikki.

    Vastaa

    Elli76
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 15:16 (1 kuukausi ago)
    Lemppari-silmänympärysvoidetta ei vielä ole. Olen testannut monta tuotetta, mutta yksikään ei ole vielä ollut ylitse muiden. Tykkään blogistasi myös FB:ssa.

    Vastaa

    Kaisu
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 16:21 (1 kuukausi ago)
    Mitään erityistä suosikkia ei ole tullut vastaan. Lumenen erilaisia sy-voiteita käytän, ovat olleet aivan ok.

    Vastaa

    Janita
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 16:45 (1 kuukausi ago)
    Käytän niin paljon erilaisia tuotteita vuorotellen ettei itselle ole oikein muodostunut suosikkituotetta. Vichyn Aqualia thermal kasvirasva on kyllä sellainen mitä voisin ostaa uudestaan tuon putelin loputtua :)

    Vastaa

    Ulpu
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 18:31 (1 kuukausi ago)
    Ai vitsi, tämä olisi mahtavaa saada. :)

    Mulle ei ole tullut mitään suosikki sy-voidetta, en ole tainnut ikinä edes ostaa samaa tuotetta uudestaan. Nyton käytössä ollut Madaran ja Earth Sciencen sy-voiteet. Eilen juuri ostin uuden sy-voiteen, päädyin Skin Blossomin voiteeseen. Hypistelin Sokoksella myös Nuxen sy-voidetta ja tulit mieleen. :)

    Vastaa

    nekkis
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 18:44 (1 kuukausi ago)
    En ole koskaan kokeillut muuta silmänympärystuotetta kuin Cliniquen All about eyesia. Se on siis varmaan pakko nimetä suosikiksi, vaikkei mitään vertailupohjaa olekaan.

    Vastaa

    hellin
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 18:50 (1 kuukausi ago)
    Myöhästyneet onnittelut sinullekin blogisynttäreistä, aika hauskaa, että sattuvat samalle päivälle!

    Suuren suurta sy-suosikkia ei ole, mutta Louis Widmerin on hyvä, samoin nyt käytössä oleva Skin Blossom. Cattierinkin on hyvä.

    Tykkään FB:ssa :).

    Vastaa

    Sanna
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 19:23 (1 kuukausi ago)
    Cliniquen All About Eyes on suosikkini.

    Vastaa

    AC
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 20:38 (1 kuukausi ago)
    Jag har aldrig använt ögonkräm utan endast dag och nattkräm. Just nu
    Dr Hauschkas rosencrem som dagkräm och Elizabeth Arden, Eight hour cream skin protectant nighttime miracle moisturizer till natten.
    Tykkään blogistasi facebookissa. :)

    Vastaa

    Waterlily
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 21:03 (1 kuukausi ago)
    Onnea 4-vuotiaalle!

    Sensain moisture supply eye cream on nyt käytössä ja tuntuu hyvältä silmänympäryksillä.

    FB:ssa tykätty :)

    Vastaa

    minttu47
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 21:34 (1 kuukausi ago)
    Ei mitään yhtä suosikkia. BB-voiteet ovat näppäriä, tällä hetkellä käytössä Garnierin.

    Vastaa

    viiviK
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 21:35 (1 kuukausi ago)
    En kyllä harmikseni oo viel löytäny suosikki silmäympärysvoidetta, mutta suosikki ihonhoitotuote on ehdottomasti Lumenen kuorinta suihkugeeli!

    Vastaa

    kikke
    keskiviikko 22. huhtikuu 2015 at 21:55 (1 kuukausi ago)
    ei ole suosikkia,olisi kiva kokeilla sy-voidetta.

    Vastaa

    emmii
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 11:17 (1 kuukausi ago)
    Mulla on Pirkan Q10-silmänympärysvoide käytössä joten joku vähän parempi olisi hakusessa :-D Kyllähän tuokin asiansa ajaa mutta silti…

    VastaaPoista
  9. Siinatar
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 11:32 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini on Vichyn silmänympärysvoide =). Mukaan arvontaan!

    Vastaa

    Marjo
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 11:37 (1 kuukausi ago)
    Tuota olenkin jonkin aikaa katsellut ja haaveillut ostavani tutulta kosmetologilta mutta kodinhoitotuki-budjetti ei ole antanut myöten. Suosikki tuotetta ei oo mutta käytössä yes rocherin e-vitamiinia sisältävä..
    Olisi kiva kokeilla onko mistää sy-voiteesta tehoa silmänympärille.. näkee että vauvavuoden aikana huonosti nukutun öitten teho saa aikaan lisä ryppyjä!!

    Vastaa

    Satu
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 11:44 (1 kuukausi ago)
    Bakelin voiteet ovat suosikkeja, esim. Oxyregen toimii silmänympärysiholla myös. Tykkään blogisi facebook -sivusta.

    Vastaa

    Nelliina
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 19:03 (1 kuukausi ago)
    Onnea blogillesi jatkossakin :) Mulla ei ole suosikkisilmänympärysvoidetta. Dermosilin Extra dry-voide on hyvää kuivalle iholle.

    Vastaa

    Minna
    torstai 23. huhtikuu 2015 at 21:42 (1 kuukausi ago)
    Onnea,
    Kosteuttamaan on riittänyt e&t ja avera. Bakel voisi olla paikallaan aamuisin.

    Vastaa

    Taru/MissAria
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 06:01 (1 kuukausi ago)
    Hmmm… mulla taitaa olla ehkä tää sama tuote näytteenä tuolla jossain… Joku Bakel se oli..
    Lemppari sy -voidetta ei oo, mutta näyterumbassa ihastuin kyllä Primaveran Intensive Repair Eye Creamiin, vaikka muuten kyseisen merkin voiteet ei sykähdyttänyt.
    Onnea blogille!

    Niin ja tykkään teistä myös facessa :)

    Vastaa

    Niina L
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 10:15 (1 kuukausi ago)
    Olen ihastunut Bakelin cool eyes silmänympärysvoiteeseen. Yhden putkilon olen jo käyttänyt sitä. Sopii erinomaisesti herkille ja allergisille silmilleni. Viilentää mukavasti herkkää silmänympärysaluetta. Mahtava tuote!

    Vastaa

    Tiina
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 12:38 (1 kuukausi ago)
    Lumenen silmänympärysvoide on käytössä :)

    Vastaa

    Sanna
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 14:41 (1 kuukausi ago)
    Sy-voiteen suhteen olen yhä etsin kunnes löydän sen matkalla. Tällä hetkellä
    käytössä Skin Blossom.
    Paljon onnea ja toivottavasti jatkat vielä pitkään.

    Vastaa

    Karol
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 16:29 (1 kuukausi ago)
    Sy-voiteelle ei ole löytynyt lempparia ollenkaan mutta muuten lempparituote on Lumenen rauhoittava seerumi.

    Vastaa

    Teija H
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 17:47 (1 kuukausi ago)
    Avonin tuotteita olen käyttänyt ja ky tuotesarjasta myös silmänympärysvoidetta.

    Vastaa

    Mysterious M
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 21:33 (1 kuukausi ago)
    Omani on tällä hetkellä ollut Nimue sarjan anti-aging eye cream. Pitäisi todella kuvat silmänympärykset ja sitten alkaa vasta voitelemaan voiteilla ja muutaman kuukauden päästä tehdä sama juttu. Sitten sen huomais, aivan kuten kerroit:)

    Vastaa

    Hanna
    perjantai 24. huhtikuu 2015 at 22:22 (1 kuukausi ago)
    Clinique All About Eyes rich on mun lemppari :) Olis mukava päästä kokeilemaan jotaib uutta.

    Vastaa

    Maikki
    lauantai 25. huhtikuu 2015 at 15:13 (1 kuukausi ago)
    Suosikkini on Cliniquen All About Eyes.

    Vastaa

    Liisa
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 09:07 (1 kuukausi ago)
    Jooo! Mukana! Mä en ole löytänyt vielä sitä täydellistä, omaa lemppariani. Viimeisin pettymys oli se Biothermin uusin silmänympärysvoide, ja viimeisin loppunut on Helena Rubinsteinin. Nyt käytössä MACin mineraalikasvovoide, ja se on kyllä tosi jees! Kosteuttaa, mutta sopii älyhyvin mun rasvaiselle iholleni :)

    VastaaPoista
  10. nipanen
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:42 (1 kuukausi ago)
    Mun lemppari silmänympärysvoide on Nivea Creme, mutta käytän sitä vain yötä vasten. Päiväkäyttöön olen kokeillut vaikka mitä, mutta mitään tosi sykähdyttävää ei ole tullut vastaan.

    Vastaa

    RainDrop
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 13:44 (1 kuukausi ago)
    Silmanymparysvoiteissa ei ole viela loytynyt erityista suosikkia, kokeilen aina uusia kun entinen loppuu. Nain kalliisiin ei ole yleensa varaa, joten pitaa koittaa onnea arvonnassa :)

    Vastaa

    Dzinni
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 14:00 (1 kuukausi ago)
    Kahdella arvalla mukana! Cliniquen All about Eyes on toistaiseksi ollut paras yökäytössä, päiväkäyttöön haussa jotakin kevyempää.

    Vastaa

    Dzinni
    keskiviikko 29. huhtikuu 2015 at 21:34 (4 viikkoa ago)
    Ilmeisimmin arpa ei ole vielä käynyt, kun ei mitenkään ole tiestoa saatavissa?

    Vastaa

    Jonna H.
    keskiviikko 29. huhtikuu 2015 at 21:49 (4 viikkoa ago)
    Postauksessa sanotaan: ”Arvonnan suorittaa random.org ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla vko:lla 18.” Eli voittajaan otetaan yhteyttä tällä viikolla s-postitse.

    Vastaa

    Dzinni
    torstai 30. huhtikuu 2015 at 07:33 (4 viikkoa ago)
    Juu, huomasin, olen vaan utelias…

    Vastaa

    Martina
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 14:33 (1 kuukausi ago)
    Täytyypä sanoa, että aika mielettömän hintainen sy-voide :P

    Mulla ei varsinaisesti ole sy-suosikkia, en ole vielä löytänyt mitään, mikä olisi erityisesti sykähdyttänyt. Nyt sellaiselle alkaisi kyllä olla kovasti tarvetta, kolmekymmentä lähestyy mittarissa jo uhkaavasti :)

    Vastaa

    Nova
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 15:59 (1 kuukausi ago)
    En nyt äkkiseltään keksi suosikkia sy-voiteiden saralta, en siis ole tainnut sellaiseen vielä törmätä vaikka monia hyviä olenkin käyttänyt. Ja kuinka vaikea onkaan nimetä jotain suosikkia ihonhoitopuolelta vaikka onhan niitä mulla, kasvojen kuorinnoissahan tykkään Yveksen aprikoosikuorinnasta ja Avonin Tea tree & cucumber kuorinnasta, voisivat olla vähän tehokkaampia mutta hinnan ja laadun suhde on mainio =) Niin ja seurailen blogiasi Facebookissakin.

    Vastaa

    Henna73
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 16:05 (1 kuukausi ago)
    Lumenen silmänymp.voide on tämän hetken suosikkini.

    Facessa diggailen myös :)

    Vastaa

    Anne
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 18:11 (1 kuukausi ago)
    Tällä hetkellä käytän koko naamalle ME vehnänalkioöljyä. Olisi ihana päästä kokeilemaan tollaista voidetta. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    Vastaa

    Arja
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 18:34 (1 kuukausi ago)
    Mukana arvonnassa!:) itse olen käyttänyt vuosia Lumenen silmänympärysvoidetta! Välillä vois kokeilla jotain muutakin!

    Vastaa

    sari
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 19:47 (1 kuukausi ago)
    Tietenkin mukana arvonnassa. Mielenkiintoinen tuotesarja tämä Bakel, mutta hinnat kyllä aika kovia, jos tuosta 99 euron hintaisesta sy-voiteesta voi jotain päätellä…

    Vastaa

    Marina
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 20:37 (1 kuukausi ago)
    Oikein paljon onnea!

    Sain tästä testerin ja siis wau <3 Muuten ei ole vielä löytänyt sitä oikeaa. Koskaan ei onni ole myötä mutta nyt on pakko yrittää ja istun täällä varpaat ja sormet ristissä jos vaikka osuisi. Mä niin tarvisin tän mun silmänalusille :D

    Jostain syystä meinasin unohtaa koko arvonnan, huh kun kerkesin

    VastaaPoista
  11. Randen
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 21:46 (1 kuukausi ago)
    Voih, tästä tuotteesta oon aina vain haaveillut! :)

    Vastaa

    Lällä
    sunnuntai 26. huhtikuu 2015 at 23:32 (1 kuukausi ago)
    ei ole silmänympärysvoide suosikkia tullut vielä vastaan, muu ihonhoitosuosikki on lumenen kosteuttava naamio.

    Vastaa

    H
    tiistai 28. huhtikuu 2015 at 13:47 (4 viikkoa ago)
    Ihonhoitosuosikki on Erisan kasvojenpuhdistusaine. :)

    Vastaa

    Muru
    sunnuntai 3. toukokuu 2015 at 14:39 (3 viikkoa ago)
    Minulla on nyt käytössä Louis Widmerin silmänympärysvoide, se jota voi laitta koko naamalle. Etsiskelen jatkuvasti ”sitä oikeaa”.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives