Giorgio Armani Maestro UV primer


Olen puhellut tänä kesänä teille aiemmin aurinkosuojavammastani, jolloin kerroin löytäneenä pienen lääkkeen tähän vammaan. Tänään tulee sitten toinen, joka on pelastanut kesäni. Kun Sensain Day Creamissa on SPF25 niin Giorgio Armanin Maestro UV skin defence primerissa se on peräti SPF50 PA++. Kyllä kuulitte oikein, kyseessä on primer. Koska käytän primeriä oikeastaan aina meikin alla lisätäkseni meikin kestoa ja luodakseni ihanteellisen pohjan meikkivoiteelle, tämän käyttö ei vaadi ylimääräisiä vaiheita, mikä on positiivinen juttu. Olenkin korvannut kesän aikana suurimmaksi osaksi normaalisti käyttämäni primerit Armanin tuotteella.

Normaalistihan aurinkosuojatuotteet heijastavat auringonsäteet pois iholta/tai imevät ne itseensä. Armanin pohjustusvoide sisältää läpinäkyviä UV-suodattimia, jotka imevät itseensä UV-säteitä. Voiteen muodostama huomaamaton suojamuuri suojaa ihoa palamiselta.


Pohjustusvoiteen koostumus on todella kevyttä ja ohuen maitomaista. Iholle se muokkautuu läpikuultavaksi. Sen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille ja jopa herkälle iholle. Koostumus on sellaista, että se imee itseensä ylimääräistä rasvaa iholta, jonka vuoksi tuote toimii minkä tahansa primerin tavoin. Maestro ei myöskään sisällä iholle valkoisia jäämiä iholle jättäviä opalisoivia mineraaleja, joten voide on kasvoilla huomaamaton. 

Primer levittyy miellyttävästi iholle ja imeytyy nopeasti. Ei jätä tahmeaa tunnetta vaan iho tuntuu sileältä. Itse olen skipannut tämän kanssa usein päivävoiteen käytön ja laittanut alle vain seerumin, koska koen tämän ainakin omalla ihollani myös kosteuttavalta. Pahin kiilto on myös pysynyt kivasti kurissa, vaikka primer jättääkin iholle kauniin kuultavan pinnan. Tuoksu on vienon kukkainen ja luo ylellisen fiiliksen, joka tosin tämän hintaisessa tuotteessa mielikuvissani pitääkin olla. Tuote on pakattu lasiseen pipettipulloon ja pipetin avulla sitä on helppo annostella pieniä määriä. Ohut koostumus on todella riittoisaa. Itselleni tässä on tavallaan kolme tuotetta yhdessä: aurinkosuoja, primer ja ihonhoitotuote. Olen käyttänyt tätä meikittöminä päivinä ulkoillessa ihan yksistäänkin iholla, koska se tekee ihon pinnasta hieman tasaisemman näköisen ja kivan heleän.


Käytättekö suojakertoimellisia primereitä? 

Suositushinta:
Giorgio Armani Maestro UV 30ml, 69,90€

Tuotetta myyvät Sokos ja Stockmann.

Tuote lehdistönäyte.


 1. Wau kiinnostuin, eikä hinta ole todellakaan mahdoton. Pullossa lepää katse kyllä. Mitä luulet, olisiko tuoksukin mieleen?

  Aurinkoista maanantaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, tässä ei ole mitenkään yltiökukkainen tuoksu, sellainen pehmeä ja ylellinen. :)

   Aurinkoista maanantaita Tiia! <3

   Poista
 2. Käytän, mun suosikkini on Dermalocigan primer! Löytyy myös Dior, sekin on ihan ok. Armania voisi joskus kyllä testata, Dioria korkeampi suojakerroin kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä kertoimet kohdillaan, onneksi koostumus on siitä huolimatta saatu pidettyä todella ohuena. :)

   Poista
 3. Kesällä en edes vilkaise muihin kuin aurinkosuojiin, joissa on SPF 50 :D. Suojallista primeria en kuitenkaan omista, mutta tilasin just korealaisia bb-voiteita. Niissä on aina erinomaiset suojakertoimet, koska haluan todellakin panostaa ihon suojaamiseen auringolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskallan alkukesän jälkeen vaihtaa SPF30, mutta jos oleskelen pidempiä aikoja auringossa niin aina SPF50. Tää on kyllä hyvä, että saa maksimisuojan helpolla. :)

   Poista
 4. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä jossain välissä vastailemassa. :)

   Poista
 5. Tyylikäs pullo, suojakerroin aivan mahtava ja jos vielä tuote käy kaikille ihotyypeille, niin taitaa olla huippuprimer. Dermalogican spf 30 primeria olen käyttänyt, mutta tämähän olis vielä parempi. Vaikuttaa vielä aika riittoisaltakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä suojakerroin sellainen, että riittää. Siihen vielä suojakertoimellista meikkivoidetta päällä, niin ei kasvot ole ihan heti punaiset. ;)

   Poista
 6. Vaikuttaapa kätevältä tuotteelta :) Mä olen ollut tänä kesänä niin vähän ulkona, että eipä ole hirveästi tarvinut suojakertoimia miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisätiloissa ei kyllä pahemmin tarvi näitä pohtia. :)

   Poista
 7. Sinulla on taito esittää nämä tuotteet niin asiantuntevasti ja houkuttelevasti, että mieleni tekee tätäkin kokeilla. Vaikuttaa kätevältä tuotteelta tällaisen laiskan ihonhoitajan mielestä.
  Kiitos Jonna hyvästä esittelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Testaan tuotteita aina pitkään, ennen kuin kirjoitan mitään. Varsinkin ihonhoidosta tai meikkipohjista ei voi sanoa mielipidettä parin käyttökerran perusteella vaan vaatii hieman pitkäjänteisempää käyttöä. :) Meikit taas ovat usein sellaisia tai kynsilakat, joista saa käsityksen jo 1-2 käyttökerralla.

   Poista
 8. Main spf 50 primer on oma suosikkini, pitää hyvin kiillon kurissa ja hinta puolet tuosta. Mufella on myös hyvä vastaava.

  Mimmi

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives