Superfoodia kasvoille


Varmaan jokainen joka on vähänkään kosmetiikasta kiinnostunut, on huomannut, että useat brändit lanseeravat tänä syksynä markkinoille naamioita. Ei yhtä naamiota vaan kerralla monta erilaista. Se on tämän syksyn juttu ja aivan selvä trendi. Ideahan on, että yhtä ja samaa naamiota ei välttämättä käytettäisi koko kasvoilla vaan kasvojen ihonhoidosta huolehdittaisiin yksityiskohtaisesti ihon tarpeet huomioon ottaen. Monet ihonhoidosta kiinnostuneet ovat jo pitkään käyttäneet tätä kikkaa, sillä esim. itselläni t-alue on toisinaan hieman rasvoittuvampi, mutta posket saattavat olla jopa hilseilevän kuivat. Silloin ei välttämättä ole järkevää levittää puhdistavaa naamiota koko kasvoille ja kuivattaa kuivia kohtia lisää vaan levittää puhdistavaa naamiota ainoastaan t-alueella ja poskille levittää samanaikaisesti jotain ravitsevaa ja kuivaa ihoa kosteuttavaa tuotetta. Mikään ei toki estä käyttämästä vain yhtä naamiota kerrallaan. 

The Body Shop tuo markkinoille ja verkkokauppaansa 22.8 alkaen peräti viisi uutta naamiota, joista varmasti löytyy kaikille ihotyypeille omansa. Tuotteet ovat pakattuina runsaisiin 80 ml:n kokoisiin lasipurkkeihin. Kaikkia suositellaan pidettäväksi iholla 5-10 minuuttia, jonka jälkeen tuotteet huuhdellaan iholta lämpimällä vedellä pois. Vaikutusaika on minusta osassa tuotteita todella vähän, varsinkin kosteuttavien naamioiden kohdalla. Puhdistavissa naamioissa vaikutusaika on varmasti sopiva. Onneksi vaikutusaikaa voi aina säätää oman mielen mukaan. Tuotteet ovat valmistettu 100% vegetaristisista raaka-aineista ja tässä postauksessa olevista naamiosta kaksi; Himalayan Charcoal ja British Rose ovat 100% vegaaneja. 

The Body Shopilta lähetettiin minulle viidestä myyntiin tulevasta naamio uutuudesta neljä. Halusin kaikista naamioista kunnon käsityksen, joten testasin niitä tällä kertaa ihan perinteisesti levittämällä naamiot koko kasvojen iholle. Kahta alinna olevaa naamiota testasi myös mieheni, joten laitan niistä hänenkin kokemuksensa. 


ETHIOPIAN HONEY DEEP NOURISHING MASK

Tämä naamio oli testaamistani toinen suosikkini ja ehkäpä se koko joukon ykkönen. Naamiossa on käytetty yhteisökaupan hunajaa Etiopiasta. Hunajahan sisältää tunnetusti paljon ravinteita ja se myös hoitaa kosteusköyhää ihoa. Vanha kikka; hunajaa kasvoille ja saunan lauteille, ei siis ole ollenkaan tuulesta temmattu juttu. Ihon elastisuutta parantamaan tuotteeseen on lisätty kylmäpuristettua marulaöljyä, sekä italialaista luomu oliiviöljyä. Naamio näyttää  herkulliselta melkein lusikoitavalta paksulta hunajalta, jossa on myös hieman hunajainen tuoksu. Geelimäinen koostumus on helppo levittää kasvoille. Koska kyseessä on ravitseva ja kosteuttava naamio, annoin sen vaikuttaa reilusti melkein puoli tuntia. Naamio teki ihosta kirkkaan näköisen ja samettisen pehmeän. Erinomainen pikakaunistaja vaikkapa ennen juhlameikkiä, kun iho kaipaa hemmottelua. Suosittelen lämpimästi kuivan ihon omaaville.


BRITISH ROSE FRESH PLUMPING MASK

Ruusunaamio on virkistävä, kosteuttava ja raikastava geelinaamio, jossa on täysin sama aito hurmaava ruusun tuoksu kuin muissakin The Body Shopin British Rose -sarjan tuotteissa. Sisältää ruusunmarjaöljyä Chilestä, joka sisältää paljon Omega 3 ja 6 -rasvahappoja, jotka kiinteyttävät ihoa. Aloe vera rauhoittaa ja viilentää. Eglannista käsinpoimitut ruusun terälehdet kosteuttavat ihoa. Geelimäinen naamio tuntuu kasvoilla kivan raikkaalta ja se selkeästi rauhoitti ihoa, mutta omalla pintakuivalla ihollani tässä eivät kosteustehot aivan riittäneet vaan hunajanaamio tuntui ihollani kosteuttavammalta tähän verrattuna. Tämä olisi silti ollut täydellinen naamio helteisen päivän jälkeen virkistämään ja rauhoittamaan auringossa ollutta ihoa. Suosittelen naamiota lämpimästi sekaihoisille.


CHINESE GINSENG & RICE CLARIFYING POLISHING MASK

Tämä oli minun ja miehen yhteinen suosikki. Itse innostun, jos yhdellä tuotteella saa hoidettua kaksi asiaa kerralla ja tällähän saa. Chinese Ginseng & Rice -naamio toimii sekä kuorintana että naamiona. Naamio on suunniteltu iholle, joka kaipaa heleyttä ja tasaisuutta. Pintakuivassa ihossahan on se ongelma, että se tulee helposti sameaksi, jos sitä ei kuori säännöllisesti, joten ei ihme, että tämä nousi suosikiksi. Sisältää ihoa kosteuttavaa ja kirkastavaa riisiuutetta Kiinasta. Kiinalaista ginsengjuurta, joka elvyttää ja uudistaa ihoa sekä pehmentävää luomu seesamiöljyä. Naamiossa tuoksuu hieman ginseng, mutta ei mitenkään voimakkaasti. Valkoinen kermaisen kuoriva koostumus kuorii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Iho on käytön jälkeen todella tasaisen, heleän ja pehmeän oloinen. Kuorivuuden vuoksi en itse voi käyttää tätä enempää kuin kerran viikossa, mutta se riittää pitämään pintakuivan ihon heleänä. Mies oli tästä myös ihan fiiliksissä. Miehellähän on todella herkkä atopiaan taipuvainen iho, tämä kuitenkin teki ihosta samalla syväpuhdistetun mutta pehmeän. Mikä parasta tämä ei ärsyttänyt miehen herkkää hipiää. Sopii käytettäväksi ennen parranajoa pehmentämään. 


HIMALAYAN CHARCOAL PURIFYING MASK

Naamio on tarkoitettu iholle, joka tarvitsee puhdistusta epäpuhtauksista. Tuoksu on melko voimakas, varsinkin teepuuöljy tuoksuu selkeästi. Tuotteessa on kihelmöivä savikoostumus, jossa on seassa teen lehtiä. Voimakkaasti kihelmöivä tunne ei ihan ollut minun eikä miehen mieleen. Tunne koko kasvoilla oli vaikutusajalla ajoittain jopa "polttava" ja epämukava, mutta kyllähän tämä puhdisti, sillä käytön jälkeen iho näytti todella heleältä. Vaikka koostumus oli kihelmöivä, molempien ihot selvisivät täysin vaurioitta. ^_^ Naamio sisältää bambuhiiltä, joka imee iholta rasvaa ja epäpuhtauksia. Vihreä teetä, joka kuorii ihoa tehokkaasti sekä yhteisökaupan teepuuöljyä Keniasta. Teepuuöljyllähän on iho kirkastava ja puhdistava vaikutus. Suosittelen naamiota epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, sekä sekaiholle t-alueelle. Herkkäihoisia suosittelen testaamaan naamiota ensin vaikka kyynertaipeeseen ennen kasvoille laittoa. 

Yhteenvetona voisi sanoa, että naamiot vaikuttivat kaikki todella laadukkailta. Huomasi, että niissä oli käytetty aitoja luonnon raaka-aineita. Oma täydellinen ihon hemmotteluilta syntyisi niin, että ensin kuorisin ja puhdistaisin ihoni Chinese Ginseng & Rice -naamiolla. Tämän jälkeen levittäisin iholle puoleksi tunniksi ravitsevan ja kosteuttavan Ethiopian Honey -naamion. ^_^

Kaikkien naamioiden kuluttajahinta on 29,50 euroa/kpl. Myyntiin tuotteet tulevat 22.8. 

Mikä on suosikkinaamionne? Kiinnostaako The Body Shopin uutuudet?


Naamiot pr-näytteitä.





  1. Kiva että kirjasit mitkä ovat vegaanisia! :) Savinaamioita mulla on ennestään aika paljon, mutta tuo ruusuinen jäi toki kiinnostaamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin pistää ylös, koska monia varmaan kiinnostaa ja kun osa näistä on kuitenkin täysin vegaanisia. Esim. hunajanaamion kohdallahan on aika selvää, miksi se ei täysin vegaaninen voi olla. :) Olin tosi iloinen, että ruusunaamiossa oli se sama aito ihana ruusuntuoksu, mikä muissakin ruususarjan tuotteissa. <3

      Poista
  2. Kuullostaa superherkullisilta uutuuksilta! Näistä ehdottomasti itsekin tarttuisin noihin kahteen sinun suosikkiisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaksi tosiaan nousi ehdottomiksi lemppareiksi, mutta kuvista puuttuva Acai olisi luultavasti myös kovasti makuuni.

      Poista
  3. Jeps, samat suosikit kuin sulla ainakin tekstin perusteella. En olekaan pitkään aikaan testannut mitään TBS:ltä, teepuuöljynsä on ainoa, mitä pidän aina jemmassa finnien varalta. Naamiot voisivat olla hyvä ostos seuraavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginseng & Rice on ollut meillä niin suosittu, että purkki on varmaan jo puolessa välissä. :D Onneksi saan hunajanaamiolla herkutella ihan itsekseni. ;)

      Poista
  4. Himalayan kiinnostaisi itseäni, mutta kihelmöivät tuotteet eivät oikein sovi herkähkölle iholleni, kun ovat liian kivuliaita. :/ Täytyy melkein testeristä kokeilla että kuinka pahaa kihelmöintiä se aiheuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tosiaan testaamaan, sen kihelmöinnin tunteminen on niin henkilökohtaista. Itsellä vähän herkkäiho, niin ei ole ihan miellyttävin tunne.

      Poista
  5. Aika vegaania ja tehokasta on myös vanha kikka: levitetään sauna lauteille mennessä kasvoille oliiviöljyn ja kotimaisen hunajan cocktail. Toimii taatusti - eikä rasiteta ympäristön tarpeettomalla kemianteollisuudella. Ehkä ei ole hyllyllä kaunista purkkia, mutta ei se ihmisen elämä yhteen purnukkaan kaadu.
    Marjukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä vinkistä Marjukka.

      Mukavaa, että sinulta tulee myös julkaisukelpoisia viestejä, jotka eivät mene henkilökohtaisuuksiin. Pidäthän jatkossakin tämän linjan. :)

      Poista
  6. Tuo jälkimmäinen naamio näyttää aivan joltain jälkiruoalta :D. Nämä ovat kiinnostavia uutuuksia, ja minua houkuttaisi myös Lorealilta ilmestyneet savinaamiot. Mahtavaa, että markettimerkit alkavat panostaa enemmän naamioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta naamion pitää näyttää syötävältä, sitten se on onnistunut! :D Selvästi on herätty markettipuolellakin naamioiden menekkiin.

      Poista
  7. No kaikki kiinnostaa! Ehdottomasti on hankinnan arvoisia tuotteita. Hitsin hyvä postaus, sai paljon irti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä tuli aika hyvin ilmi se, miten eri ihotyypeillä on erilaiset tarpeet. Varmaan jonkun muun ihotyypin omaava voi tykätä enemmän sitten noista, jotka eivät itseäni niin säväyttäneet. :) Tosin nää onkin selkeästi suunniteltu mahdollisimman monen ihon tarpeisiin.

      Poista
  8. Noi näyttää muuten siltä että tuoksuvat ihan sairaan hyviltä! :D Aivan ihanilta näyttää! EN ole mikään big fan of kasvonaamiot, mutta näitä voisj opa kokeilla!

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusunaamiossa on todella ihana tuoksu, samoin hunajassa. :)

      Poista
  9. Mä pidennän aina naamioiden vaikutusaikaa reippaasti, vaikka kaikkien naamioiden kohdalla se ei välttämättä iholle hyväksi olekaan. Joissakin on tosi tarkkaan neuvottu vaikutusajaksi esim. 5-10min ja sitten jos olenkin antanut sen vaikuttaa esim. 40min, kasvot on saattaneet punoittaa aika pahasti. Joskus oon saanut jonkun allergisen reaktionkin. Mutta puhdistavien naamioiden kohdalla uskallan aina pidentää vaikutusaikaa. Katon vähän aina naamiosta riippuen :) Tuo idea levittää eri naamioita kasvojen eri alueille on aivan loistava. Mä olen joskus käyttänyt esim. puhdistavia naamioita vaan paikallisesti t-alueella, mutta pitäisi joskus kokeille levittää kasvoille vaikka kahta naamiota kerralla. Järkevä idea, jota ei itse ole tullut ajatelleeksi ;) Näitä en ole vielä ehtinyt itse testaamaan, vaikka samat naamiot tuli mullekin testiin. Mutta odotan näiltä paljon! Varsinkin kun rakastuin niihin British Rose-tuotteisiin, joista kirjoitin blogissakin, niin tuo Ruusunaamio on varmasti ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas puhdistavien naamioiden kanssa en ylitä ollenkaan, iho herkistyy helposti. Mutta yleensä kosteuttavien naamioiden kanssa pystyn pidentämään vaikka kuinka, näin erilaisia meidän ihot on. ;) Jotkus Sensaihin naamiothan nyt on tehty niin, että niitä voi kaikkia pitää huoletta yötkin läpeensä ilman ongelmia. :) Ruusunaamiossa on todella ihana tuoksu!

      Poista
    2. Apua, kirjoitusvirhe multa! :D Eli tarkoitus oli siis kirjoittaa, että KOSTEUTTAVIEN naamioiden kohdalla uskallan pidentää vaikutusaikaa, koska just puhdistavien naamioiden kanssa olen tosi tarkkana, kun niistä just mun iho ärtyy helposti, jos pidennän vähääkään vaikutusaikaa :D

      Poista
    3. Tätä se on, kun kiireessä naputtelee ja kommentoi :D Pää ei ehdi edes ajatella, kun kommentti pitää saada jo ulos... :D

      Poista
    4. Mä vähän aattelinkin. :D

      Poista
  10. Mä rakastan kaikkia naamioita ja nää vaikuttaa kanssa oikein lupaavilta! Ton ensimmäisen hunajaversion voisin hankkia kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, naamiot ovat ihan tärkeimpiä juttuja ihonhoidossa. Hunaja ei ole ollenkaan huono valinta. ;)

      Poista
  11. Body shopping uutuudet kiinnostaa todellakin, ihan mun lemppari merkki! Joku uusi naamio pitää ehdottomasti hankkia :)

    http://lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin TBS-fania. Itse käyttänyt tuotteita teinistä asti 80-luvun lopusta, joten on aika tiivis suhde syntynyt. :)

      Poista
  12. No nyt kyllä tulee ihanaa naamioita joka merkiltä! Vitsi kun on niitä jo omasta takaa niin monta tuubia. Nämä kaikki vaikuttavat superihanilta.

    Ja eiköhän se ympäristö tuhoudu ihan muistakin syistä kuin kemianteollisuuden takia. Ikävät kommentit saastuttavat aivan yhtä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tulee, jännä trendi. Olin odottanut tätä kieltämättä jo vähän aiemminkin, mut parempi, että edes nyt. :)

      Taitaisi tulla aika pitkä lista, kun alettaisiin luettelemaan ympäristöä tuhoavia asioita. ;)

      Poista
  13. Juuri tänään laitoin ihon kuorinnan jälkeen kasvojen t-alueelle The Body Shopin Nutriganics-savinaamion, ei siis ole mikään näistä. Sen poistettuani laitoin koko kasvoille Avenen rauhoittavan naamion. Toimiva systeemi! Olis kyllä kiva kokeilla näitä uutuuksia, olen ihan addiktoitunut kasvonaamioihin... Lisäksi tykkään The Body Shopin tuotteista ja koko brändistä. Terveisin Anna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on oikeasti hyvä kikka käyttää useampaa naamiota peräkkäin. Itse saatan illalla laittaa puhdistavan naamion ja sitten yöksi sen jälkeen hemmottelevan yönaamion. Iho kiittää. :)

      Poista
  14. Siis todella kiinnostavia tuotteita. Tuosta löytyisi mieheni iholle sopiva vaihtoehto myös. Hänellä kun tulee paljon kuivia kohtia varsinkin parranajo kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti ainakin kaksi alinta on myös miesten iholle sopivia, tuoksukaan ei noissa ole takuulla liian naisellinen, jos sellainen on este. Tosin myös hunajanaamiossa on molemmille sopiva tuoksu. Ainoastaan ruusunaamion tuoksu voi olla miesten nenään aika naisellinen.

      Poista
  15. Voi mitä ihanuukisia ^_^ Tuo hunajanaamio herätti mielenkiintoni, samoin tuo sun ja miehesi suosikki. Mäkin sooloilen vaikutusaikojen kanssa, mutta muutamien tuotteiden kanssa olen huomannut, ettei pidempi vaikutusaika vaan jostain syystä toimi! Mutta senkin siis hoksaa vain käytännön kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tosiaan käytön kautta hoksaa toimiiko pidempi vaikutusaika vai ei. :) Ginseng & Rice on ihana, se on todella kuoriva, mutta silti hellävarainen.

      Poista
  16. Voi vitsit kiinnostaa! Pitää mennä sit kurkkiin paikan päälle millaisia nämä ovat:) Itsellänikin on sama ongelma, että t-alue rasvoittuu ja posket suht normaalit ja sitten vielä kuitenkin pntakuivuutta pukkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantaina tulee myyntiin. :) Just tällaisille ihoille monen eri naamion käyttö samaan aikaan on ihan järkevää, hoitaa ihoalueita sen mukaan, mitä ne vaatii. :)

      Poista
  17. Kaikki näyttää kyllä kivoilta ja tekisi mieli ostaa kaikki, samoin L'Orealin naamiot. Ihan liikaa valinnanvaraa uutuuksissa :D Etenkin tuo kuoriva naamio voisi olla uudenlainen kokemus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hirveää tahtia tulee näitä naamioita! :D Itse varmaan hankkisin juuri Ginseng & Ricen, jos pitäisi yksi ottaa, koska siinä saa kaksi tuotetta kerralla, niin ihana kuin hunajanaamio onkin. :)

      Poista
  18. Sarjan Acai on lemppari, mutta tuo hunaja kiinnostaisi kovasti. Aivan ihanat kuvat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti ihana, näyttää ihan mansikkahillolta! <3

      Poista
  19. Hunaja ja ruusu vaikuttaa mielenkiintoisilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat hyviä, mutta hunaja on rakkauteni, vaikka ruusu tuoksuu vielä paremmalta. :)

      Poista
  20. 2 viimesintä vaikuttivat mulle mielenkiintoisimmilta. Mä kyllä tykkään jos kasvonaamio kihelmöi tai vaikka vähän poltteleekin. Saan siitä mielleyhtymiä tehokkuuteen ja sitä kautta ihonhoitokiksejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen takia ne kait sen ominaisuuden niihin lisääkin. ;D

      Poista
  21. Sait minut kiinnostumaan tuosta Ginsengistä. Kiitos hyvästä esittelystä ja aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  22. Itse en ole vielä kerinnyt näitä testailemaan mutta veikkaan, että samat naamiot taitavat nousta munkin lemppapreiksi kuin sinunkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että jollakin toisellakin on samat lempparit. :)

      Poista
  23. " Eglannista käsinpoimitut ruusun terälehdet kosteuttavat ihoa"
    osaisitko kertoa hieman lisää, mitä kosteuttavaa ruusun terälehdissä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsinpoimityista ruusun terälehdistä tehdään uuttamalla öljyä tai uutetta, joka kosteuttaa ihoa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives