Living proof full


Living proof on hiustenhoitosarja, jossa yhdistyy hiusmuotoilualan ammattilaisten ja biolääketieteen monivuotinen yhteistyö. Omanlaatuisensa sarjasta tekee se, että mitkään shampoot, hoito- tai tehokäsittelyaineet eivät sisällä sulfaatteja, silikoneja tai öljyjä. Brändin keulakuvana toimii Jennifer Aniston, joka myös omistaa osan Living proofista. Brändin ulkonäkö on erittäin pelkistetty, mistä tykkään kovasti. En tiedä miksi, mutta ulkonäkö antaa itselleni lupauksia tehokkaasta sisuksesta. Pullot ovat hieman pienempiä kuin mitä olen yleensä hiustenhoitotuotteissa tottunut, mutta koostumukset ovat todella riittoisia. Niiden pinta on hieman nihkeä, mikä on loistava juttu, koska pullot eivät suihkussa lipsahtele kädestä vaan niistä saa tukevan otteen. Full-sarjan tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, myös kemiallisesti käsitellyille.

Sain keväällä maahantuojalta kokeiltavaksi full-tuotesarjan tuotteita, sillä tuuheus on se, mitä lasimaiset, pitkät ja vaikeasti hallittavat hiukseni ainakin näin kesällä kaipaavat. Minähän kuulun niihin, joidenkin mielestä hirveisiin ihmisiin, jotka eivät pese hiuksiaan joka päivä vaan varsinkin talviaikaan joka kolmas päivä suoritettava pesu riittää, koska päänahka ei liiemmin rasvoitu. Sen sijaan kesällä olen toisinaan joutunut lyhentämään pesuväliä niin, että olen pessyt hiuksia joka toinenkin päivä, mutta en tänä kesänä. Siitä mielestäni kiitos kuuluu Living proofin tuotteille.


Sarjan shampoota ensimmäistä kertaa katsellessani mietin, että ääh, tuo on hetkessä loppu, ei tule riittämään mihinkään. Kuinka väärässä olinkaan! Niin kuin kaikissa Living proofin tuotteissa myös shampoossa on käytetty patentoituja ainesosia, joiden avulla hiusten luvataan pysyvän puhtaana pidempään ja ainakin omalla kohdallani tuo lupaus piti paikkansa. Kesäaikaan joka kolmantena päivänä suoritettava pesu on riittänyt ja jos totta puhutaan, hiukset eivät ole vielä silloinkaan olleet ihan kestämättömän likaiset. Shampoon ulkonäkö on läpinäkyvän geelimäistä ja sulfaatittomuudesta huolimatta se vaahtoaa runsaasti, joten käyttäessä less is more. Tuoksu on miedon sitruksinen. Hiukset ovat pesun jälkeen todella puhtaan tuntuiset, mutta eivät narskuvat. Päänahka tuntuu myös puhtaalta, mutta tasapainoiselta. 


Hoitoaine on pakattu saman kokoiseen pulloon kuin shampookin ja pakko sen verran narista, että pitkähiuksisena toivoisin, että hoitoainetta olisi myynnissä meille hieman pitkä kutrisimmille isommassakin pullossa, koska sitä kuluu aina enemmän kuin shampoota. Itselläni on ainakin kymmeneniä senttimetrejä pituutta joihin levittää, joten mitkään 2 euron kolikon kokoiset annostukset eivät vain riitä. Mutta tämä ei ole ainoastaan Living proofin ongelma, sama asia koskee 90%:a kampaamon hoitoainepulloista. ^_^ Siihen nähden, että kyse on kevyestä hoitoaineesta, tämä silottaa hiuksia todella tehokkaasti ja tekee niistä helposti kammattavat. Vaikutusaikaa ei oikeastaan ole, itse olen pitänyt tuotetta hetkisen ja huuhdellut pois. Hoitoaine sisältää ainesosia, jotka pitävät hiuksen puhtaana liasta ja rasvoista pidempään ja itse kyllä käyttökokemusten perusteella allekirjoitan tämän. Hiukset tuntuvat hoidetuilta, mutta ilmavilta sekä pysyvät puhtaana pitkään. Tuotteessa on samanlainen hieman sitruksinen tuoksu kuin shampoossakin.


Sarjan tyvikohottajaa annostellaan 5-10 suihkausta puhtaiden, kosteiden ja valmiiksi selvitettyjen hiusten tyveen., jonka jälkeen hiukset kammataan vielä kertaalleen läpi. Tämän jälkeen voi päälle lisätä vielä muitakin full-sarjan muotoilutuotteita, mutta itse olen siirtynyt suoraan kuivausvaiheeseen. Hiukset tuntuvat tuuheammilta ja ilmavammilta, mutta eivät tahmeilta tai likaisilta, mitä jotkut tuuheuttavat tuotteet saattavat ainakin omiin hiuksiini aiheuttaa. Tämä jatkaa miedon sitruksisella tuoksumaailmalla. 

Olen tykännyt tuotteista niin paljon, etten ole oikeastaan käyttänyt Suomessa ollessani muita kuin näitä. Hiukset ovat tuntuneet elinvoimaisilta, tuuheammilta, eikä sähköisyyskään ole haitannut. Tykkään myös siitä, että tuotteissa on hieman tuoksua, mutta se ei ole sellaista, joka jäisi koko päiväksi leijumaan kasvojen viereen, silti pesun jälkeen hiukset tuoksuvat puhtailta ja raikkailta. Kaikkien ylläolevin full-sarjan tuotteiden hinta on n. 24 euroa/kpl. Tuotteita voi ostaa valtuutetuista kampaamoista kautta maan.

Mitkä hiustuotteet ovat suosikkejanne ja miksi? Kertokaa ihmeessä vinkkejä tuuheuttavista tuotteista, jos olette löytäneet hyviä.


Tuotteet lehdistönäytteitä.
 1. Tuo koko sarja vaikuttaa supermielenkiintoiselta, pakko joskus hankkia testiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä mitä tuotteita olen sarjalta kokeillut, ne on olleet tosi hyviä. Mutta tää full-sarja on tähän asti ehdoton lemppari, tässä vaan osuu omiin hiuksiin kaikki kohdilleen. :)

   Poista
 2. Tämän kesän hiussuosikit ovat juurikin olleet Living Proof ja Kevin Murphy ja niistä pian kirjoittelen. Tullut jännä kombo, Living Proofin sampoo ja Murphyn hoitoaine, hiuksiin sitten vielä Living Proofin kiiltoa antavaa, Moracconoil hiusöljyä, Evon kiiltosuihketta ja John Friedan hiuslakkaa, näillä menty koko kesä. Pidän Living Proof sampoon tuoksusta ja hei pesee yhdellä pesulla ja antaa tuuheutta, tykkään todella paljon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olet löytänyt sitten hyvän "sekakäytön" suhteen. :) Pesee todellakin yhdellä pesulla, ei tarvi vaahdottaa kahdesti.

   Poista
 3. Mulla on testistä muita sarjan tuotteita mutta pitääpäs laittaa nämä muistiin. Kuulostaa tosi hyville ja nämä minun haivenet tuuheutta kaipaavat :) En muuten minäkään pese hiuksia joka päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen testaillut muitakin, mutta tästä full-sarjasta on tullut niin lemppari. On vain kun mun hiuksille tehty. :)

   Poista
 4. Pitääpä käydä nuuhkimassa haistanko itsekin näissä sitruksen tuoksun, jotenkin jäänyt se aivan huomaamatta :)

  VastaaPoista
 5. No kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Mä kans etsin nyt tän lyhyemmän tukan kanssa tuuheuttavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on aivan ihanat hiukset! <3 Nää antaa kyllä kivasti tuuheutta, toki mun tosi lasimainen hius ei ihan järjettömiin suorituksiin pitkänä pysty, mutta tuo pesuvälin piteneminen on tosi positiivista. :)

   Poista
 6. Allekirjoitan kehut, näillä saa tosiaan tuuheutta ja rakennetta hiuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole ainoa näihin ihastunut. :)

   Poista
 7. Näihin ihastuin blogeissa jo alkukesästä, tuota shampoota täytyy kyllä kokeilla, kuulostaa mielenkiintoiselta, mä vaahdotan aina kahdesti joten kerrasta vaahtoava tuote kiehtoo! Stockkalla olen näitä joskus, useamman kerrankin jo käsissä pyöritellyt mutta alkukesästä käydessäni en näitä enää löytänyt O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoastaan luonnonkosmetiikan shampoot on sellaisia joita itse olen joutunut kahdesti vaahdottamaan, muita en koskaan. :D Mä kyllä käytän aika minimalisesti muotoilutuotteita, joten voi johtua siitä.

   Poista
 8. Kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta! Mulla on tällä hetkellä hyvät hiustuotteet etsinnässä taas, kun hiukset tuntuvat niin kuivilta. Liian hoitavilla tuotteilla tulee taas ihan lättänät hiukset :/ Näitä olisikin kiva kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi hyvät, hoitaa just sen verran, että omat hiukset ei ole sähköiset, mutta pitää kuitenkin ilmavana. :)

   Poista
 9. Mä olen huono kertomaan vinkkejä tuuheuttavista tuotteista, kun en niitä koskaan käytä :D Tukassa on tuuheutta omastakin takaa, joten mä haalin just niitä silottavia tuotteita, jotta mun tukka ei olisi niin järjettömän pöyhkeä ja pörröinen. Ja hei, mäkin pesen hiukset joka kolmas päivä! Oli sitten kesä tai talvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et tarvi tuuheuttavia tuotteita. Olis varmaan sun hiuksissa katastrofi. :D

   Poista
  2. Valitettavasti ei tietoa tuuheuttavista. Mun pitäis löytää hyvä silottava & kosteuttava hiussarja. Ps kiva ulkonäkö näillä

   Poista
  3. Kannattaa kokeilla Living Proofin no fizz -tuotteita, ne on silottavia ilman silikoneja ja öljyjä, mikä on musta todella mielenkiintoista, koska itse koen juurikin nuo silottaviksi aineosiksi. :)

   Poista
 10. Kuulostavat kyllä hyviltä, itselläni hyvin samanmoinen hiuslaatu.

  VastaaPoista
 11. Noita täytyy munkin kokeilla.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives