Viva Antigua!


Joko olette selvinneet olympiahuumasta? Itse linnoittauduin viikonloppuna tiiviisti television ääreen ja vedin sisääni viimeisiä kertoja olympialaisten henkeä seuraavaan pariin vuoteen katselemalla mm. rytmistäkilpavoimistelua, joka on varmaankin eittämättä maailman kaunein urheilulaji, vetää mielestäni vertoja jopa taitoluistelulle- ja uinnille.

Kauneudesta päästäänkin sopivasti muuhun kauneuteen ja pitkästä aikaa kohdistetaan katse kynsiin. Kesä on ollut hieman hiljaisempaa aikaa blogissa kynsien osalta, syy siihen on se, että olen lakkaillut usein samalla lakalla monta kertaa peräjälkeen. Joten eipä ole paljon jäänyt tänne kerrottavaa, mutta eiköhän tilanne vielä parane syksyn tullen. Halusin kuitenkin vilauttaa teille ennen kuin kesä on ohi, mielestäni ehdottomasti upeinta kesälakkaa Essien Viva Antiguaa

Viva Antigua! kimaltelee kuin Karibianmeri iltapäivän auringossa. Huikean upea turkoosinvihreä lakka on eittämättä yksi kauneimmista lakoista joita minulla on. Tästä tulee mieleen kesä, hiekka ja sandaalit. Laatu on hyvä, sillä lakka peittää täysin kahdella kerroksella ja lisäksi se kuivuu nopeaan. Olen pidentänyt lakan kestoa lisäämällä päälle vielä yhden kerroksen Essien Gel Couture Top Coat -päällyslakkaa, joka löytyi keväisestä Essie Gel Couture -lehdistötilaisuuden goodie bagista. Vaikka lakka on suunniteltu päällyslakaksi Essien Gel Couture -lakoille, itse olen käyttänyt sitä koko kesän päällyslakkana ihan tavallisten lakkojen päällä. Se tuo kynsiin kivaa kiiltoa ja auttaa lakkaa kuivumaan nopeammin. Lisäksi se pidentää lakan kestoa niin, että lakat ovat pysyneet kynsissä helposti hyvänä jopa viikon, normaalin viiden päivän sijaan. Ihan luvattuun 12 päivän kestoon tämä ei pääse itselläni edes Gel Couture -lakkojen päällä. 


Väpättääkö sydämenne Viva Antigualle?

Lakkaa on saatavilla vielä ainakin Cesarsshopista hintaan 10,90 euroa.Viva Antigua! oma, Essie Gel Couture Top Coat saatu goodie bagista. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.


 1. Aika huikee väri ja ehkä minä laittaiisn vain varpaisiin:) Siniset, turkoosit ja vihreät eivät oikein mulle luonnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mulla on itseasiassa tätä tällä hetkellä myös varpaankynsissä. Itsellä onnistuu, jos on vähän rusketusta pohjalla, mutta talven valkoisissa käsissä ei enää niin kiva, joten todellakin kesälakka mulle. :)

   Poista
 2. Onpa kyllä aivan ihanan värinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä, onnistuttu täysin tavoittamaan se vihreäturkoosi väri, mikä Kariballa on vedessä.

   Poista
 3. Itsellenikin Viva Antigua! on tulossa, aivan upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikin tuli tämän kanssa vähän viime hetken paniikki, vaikka jo heinäkuussa tilailin tämän. Heti kun näin lakasta ensimmäiset kuvat netissä, tiesin, että tätä ei voi vaan ohittaa!

   Poista
 4. Aivan ihana sävy! Pakko laittaa tilaus menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, onneksi vielä saa. Joskushan näitä kokoelmien sävyjä jää pysyväänkin valikoimaan, mutta en tiedä yhtään miten tän kanssa on.

   Poista
 5. Tää on IHANA sävy! Siis kertakaikkiaan ihan parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, harvemmin tulee enää tällaisiä sävyjä itselle, että pakko saada, mutta tää oli ehdottomasti sellainen. UPEA! <3

   Poista
 6. Väpättää ja arvaa kuka pähkii täällä, että miksi en ostanut tätä laivalta? Taas jumitti pääss ä jotenkin. Ihana lakka, essiet vaan on rakkaimmat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan varma, että olisit ostanut, kun oli puhettakin. :D

   Poista
 7. Kyllä se näyttää nätiltä :) mulla ei tätä ole enkä nyt varmaan hankikaan. Turkooseja kun löytyy pari ennestään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla varmasti on, mulla ei taida olla kuin 1-2, mutta kumpikaan ei kimalla. :D

   Poista
 8. Täällä on toinen, joka jää kaipaamaan olympiakisoja. Mäkin löysin itsestäni pienen voimistelufanin, myös voimaa vaativa telinevoimistelu oli mieleeni. Ja kynsilakasta sen verran, että on kyllä raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on ontto olo ollut tänään, kun lähetykset loppui. Toisaalta on aikaa tehdä muitakin juttuja nyt. Telinevoimistelu on kyllä myös ihan mahtavaa katsottavaa.

   Poista
 9. Toi lakka kyllä houkuttaa kovasti. On niin kaunis! Ja joo, harmittaa olympialaisten loppuminen. Onneksi tänä iltana tulee vielä päättäjäisten kooste televisiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Jotain lohdutusta vielä täksi illaksi olympialaisten seuraajille. :)

   Poista
 10. Wow upea väri <3 Tuo päällyslakka kiinnostaa, oma alkaa olla lopussa.

  Kivaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gel Couture -päällyslakka on tarkoitettu varsinaisesti Essien Gel Couture -lakkojen päälle, mutta se toimii muidenkin päällä ja tykkään siitä kovasti. Alkaa olemaan toi pullo lopussa, niin ahkeraan olen käyttänyt, joten osto täälläkin edessä. :)

   Poista
 11. Vitsi miten upea väri! Miten muuten saat pidettyä kyntesi ja varsinkin kynsinauhasi noin siistissä kunnossa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä pientä tikkua toisinaan.. Mutta joo, yöksi Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia aina jos tuntuu vähänkin kynsinauhat kuivilta tai näyttää huonolta. Muuten rasvailen yleensä TBS:n vartalovoilla yöksi kädet. Oma ongelma varsinkin talvella on enemmän sormenpäiden kuivuminen ja halkeaminen. Tuskaista. :/

   Poista
 12. Ihana lakka! Ja haikeaa täälläkin, mäkin fiilistelin niin rytmistä- kuin telinevoimisteluakin :)Toisaalta hyvä että kisat loppuivat nyt, sillä riski siihen että puolet kesälomasta kuluisi Onympialaisten tuijotteluun olisi aika suuri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans. :) Vähän on haikea olo tässä A-studiota katsellessa. Tykkään kuitenkin kesäkisoista enemmän kuin talvi, joten parin vuoden päästä vain pientä helpotusta saatavilla...

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives