Olympēahuumaa


Joko ruudun siellä puolen seurataan olympialaisia? Minulle olympialaiset ovat olleet jo pikkutytöstä lähtien iso juttu. Muistan kun makasin kesäisin viltin päällä nurmikolla, kuunnellen kisoja radiosta, koska en malttanut olla sisällä. Tämä olympialaisten ensimmäinen viikko on minusta aina kiinnostavin, yleensä silloin saa seurata lajeja, mitä muuten tulee harvemmin televisiosta katsottua. Varsinkin telinevoimistelu on jotenkin ihan mieletöntä seurattavaa. En vain käsitä, miten ihminen taipuu sellaisiin suorituksiin, voin vain ihaillen katsella voimistelijoiden kehon hallintaa. Erilaiset ammuntalajit ovat jännityksessään myös erinomaista viihdettä. Tykkään myös uimahypyistä.

Sain jo keväällä blogin kautta testiin Paco Rabannen uutuustuoksun Olympēa Aquan. Olympēa-flankerin ilmestyminen vain vajaa vuosi alkuperäisen tuoksun jälkeen, herätti Rabanne-faneissa kummastusta. Sillä brändi on tunnettu siitä, että yritys lanseeraa tuoksuja todella harkitusti verrattuna moniin muihin tuoksubrändeihin. Paco Rabannella kuitenkin tälläkin kertaa tiedettiin mitä tehtiin, sillä Olympēa Aqua on herättäny ihastusta niin monissa Olympēa tuoksun faneissa kuin niissäkin, jotka eivät alkuperäiseen tuoksuun kovin ihastuneet. 


Minulle tulee Paco Rabannen tuoksuista aina mieleen voimakas ja uniikki tuoksumaailmaa, ne ovat tuoksuja, jotka eivät kaikille sovi, mutta ne ketkä niihin rakastuvat, heistä tulee uskollisia käyttäjiä. Rabannen tuoksut eroavat myös hurjasti muista markkinoilla olevista tuoksuista ulkonäöltään. Pullojen ulkonäkö kerää huomion itseensä taianomaisesti kaupan tuoksuhyllyn edessä seistessä. Lisäksi kaikissa käyttämissäni merkin tuoksuissa on ollut aivan huikea kesto. Itselläni ne pysyvät iholla helposti yli 12 tuntia, välillä saataan haistaa nämä jopa suihkun jälkeen iholta, vaikka olisin pessyt itseni suihkusaippualla. Koska tuoksumaailma on usein sellainen "joka nurkan valloittava", tuoksua riittää annosteluksi vain yksi suihkaus. Joskus saatan laittaa tuoksua jopa niin, että suihkautan ilmaan ja kävelen ali, jolloin se tuoksuu vain miedosti.

Olympēa Aqua on saanut inspiraationsa urheilusta, kilpailusta ja voitosta. Sen kertoo jo tuoksun nimikin. Joten vaikka sain tuoksun jo keväällä, tiesin heti, milloin otan sen käyttöön. Tuoksusta tuli olympiatuoksuni, tästä tulen muistamaan aina Rion 2016. Joten jos törmäätte minuun seuraavan parin viikon aikana, tiedätte, miltä tuoksun. ^_^ 


Olympēa Aqua on tuoksuna kuin kreikkalainen jumalatar: voimakas, dynaaminen ja valloittava. Alkutuoksussa vetistä raikkautta, bergamotin kirpeyttä, olen aistivinani siinä myös jotain vihreää. Tuoksun sydän on mausteinen inkiväärin kukan voimin. Pohja on makea ja pehmeä, ripauksella suolaisuutta. Vaniljaa, suolaa, ambraa ja kashmir-puuta. Tuoksu on yllättävä ja todella uniikki.  Siinä tuoksuu meri, vanilja ja pehmeä kukkaisuus. Tämä on tuoksu, jolta haluaisin tuoksua tropiikissa hiekkarantaa pitkin kävellessäni, tuulen heilutellessa hiuksiani. Ei ole varmaan väärin sanoa, että tämä on myös naisellinen ja seksikäs tuoksu. Sellainen, jota voimakas nainen kantaa ylpeydellä.


Pullo on saanut mallinsa ja vaikutteensa oliivinlehtiseppeleestä, jota Laurel-kruunuksikin kutsutaan. Huurteinen pinta yhdistettynä ruusukultaan luo sille eleettömän ulkonäön.

Onko Paco Rabannen tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinta:
Paco Rabanne Olympēa Aqua  EdT 50ml, 66€


Tuoksu lehdistönäyte.
 1. Ihana nimi postauksella ^_^ :D

  VastaaPoista
 2. Olin äitini kanssa laivalla, ja hän suihkautti vahingossa käsiinsä Paco Rabannen Pour Hommea, joka oli isäni tuoksu heidän menessään naimisiin. Ihan kiva vessanpesuaineen aromi, ei siinä. Nauroin katketakseni!:D

  Rabannen tuoksut eivät minuun juurikaan vetoa, pullojen design ei kolahda, eivätkä tuoksutkaan jotenkaan innosta sen suuremmin. Mutta tämä kuulostaa aika ihanalta. Kun vaan pullo olisi erilainen... Olen vähän niuho tämän asian suhteen. Jos pullo ei kolahda, niin ei yleensä tuoksukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi äiti raukkaa. :D

   Mä taas tykkään tästä pullosta ihan hirveästi, puree tuo yksinkertaisuus. Mutta hei, ymmärrän hyvin tuon pulloniuhouden. ;)

   Poista
 3. Täällä toinen olympialaisten fanittaja. Eilen illallakin meni myöhään, kun piti katsella naisten telinevoimistelua. Huikeita suorituksia. Urheilu on huippuviihdettä.
  Ja niin ajankohtaan sopivan tuoksun esittelet. Olympea Aquan. Mielenkiintoinen tuo Paco Rabannen uusi tuoksu. Siinä tuoksuu meri, vanilja ja pehmeä kukkaisuus - tuo kolmikko jo valloittaa. Ja upea tuo pullo!
  Paco Rabanne on niin tuttu nimi, mutta en muista onko itselläni ollut Rabannen tuoksuja.
  Tätä haluan tuoksutella!
  Hienoa urheilupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Tänään on sitten "pakko" valvoa miesten kuusiottelun vuoksi, kun alkaa klo 22. Se on vain niin huikeaa. :)

   Yhdistelmä on tuoksussa kieltämättä erilainen, aika harvassa tuoksussa on meren suolaista raikkautta ja vaniljaa samassa pullossa, mutta tässä on!

   Mukavaa päivää Tuula.

   Poista
 4. Pullo on upea ja tykkään tuoksustakin kyllä enemmän kuin alkuperäisestä! Paco Rabanne ei ole ollut mulle koskaan lempparituoksubrändejä, vaikka tuoksut hyviä on musta olleetkin. Alkuperäisestä tuoksusta kirjoittelinkin blogiin, mutta jossain vaiheessa se alkoi laukaisemaan mulla migreenejä, joten jouduin antamaan sille paremman kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, itse tykkään tästä paljon enemmän kuin alkuperäisestä, jossa on mulle liikaa kaikkea, tässä ei.

   Poista
 5. Tuo pullo on niin kaunis ja tuoksukin kuulostaa mielenkiintoiselta, pitää varmaan käydä tuoksuttelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tää on todella erikoinen cocktail hyvällä tavalla. :)

   Poista
 6. Olet varsinainen mestari myymään tuoksuja! Tästäkin kiinnostuin heti, vaikka viimeksi nuoruudessani olen viimeksi ihastunut Rabannen tuoksuun, Calandreen. Pullo on minustakin hyvin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se mun kiinnostus ja rakkaus tuoksuja kohtaan joka on kestänyt jo yli 25 vuotta näkyy postauksissa? :) Asioista joihin on intohimoa on helppo kirjoittaa. <3 Luulen, että saattaisit pitää tästä, koska tykkäät yleensä voimakkaammista tuoksuista kuin minä. Itse tykkään myös pullosta kovasti, se on Rabannen pulloksi itseasiassa aika eleetön. Verrattuna vaikka aika överiin 1 millioniin. Piti ihan käydä kurkkaamassa tuo Calandre, kun ei sanonut minulle mitään. Uskomatonta, että se on jo julkaistu vuonna 1969, Rabanne ei kyllä turhaa kiirettä pidä, kun tuoksuja julkaisee ja musta se on aika kivakin poiketa massasta. :)

   Poista
 7. Olympialaiset <3 Mä itseasiassa rakastan kaikkia kesällä käytäviä urheilukisoja, oli ne sitten jalkapalloa tai Olympialaisia :D Vaikka seuraaminen onkin sitten hajanaista ja somen rajoittamaa ;D

  Pacon näitä pulloja olen ihaillut, tuoksut sitten taas jääneet vähän etäisiksi. Tosin Lady Millionia sain työkaveriltani tuoksautuksen kun hän oli itselleen ko. tuoksun ostanut ja siitä kyllä tykkäsin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä on kyllä hemmoteltu, ensin futista, sitten Olympialaiset ja vielä syyskuussa tulee World Cup. Melkoinen putki. :D

   Musta Rabannen tuoksut tuli sellaiseen uuteen nousuun juurikin Lady Millionin avulla.

   Poista
 8. Pullo on niin kaunis, että jopa tuoksuallergikko voisi tuon kylppärinsä komistukseksi ottaa;9
  Ja ei - ei ole tällä kertaa olympiahuuma iskenyt vielä. Olen vähän ihmetellytkin, missä se luuraa - yleensä tässä vaiheessa kisoja jo olen täysin koukussa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tätä tuoksua suosittelisi sulle muuten kuin koriste-esineeksi. :D Apua, mutta muuten huuman kannalta on korjattava tilanne jotenkin pikaisesti. ;)

   Poista
 9. Tätä on tullutkin tuoksuteltua, nämä oli viime vuoden Blog Awardseissa vessoissa ja lahjakassissa tuli mukana näytteet. Pidin tuoksusta, mutta silti ehkä omaan makuun jäisi päiväkäytössä valitsematta, enemmän iltaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tän raikkaudesta, siksi sopii itselle myös päivään. Mutta ehkä päiväksi suihkauttaisin juurikin ilmaan ja kävelin ali, illalla sitten ihokontakti. :)

   Poista
 10. Olympialaiset <3 varsinkin ratsastus, voimistelu ja ammunta :D kyllä nyt on maanantaina käytävä tätä Olympeaa testaamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii viimeiseksi viikoksi kuorruttaa itsensä olympialaisten teemaan sopivalla tuoksulla. ;)

   Poista
 11. Ja eikun huomenna Olympeaa kotiuttamaan :D pääsin tuoksuttelemaan..osui ja upposi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tässä on tosi erikoiset tuoksunuotit, aika erilainen tuoksu. Lisäksi Paco Rabannen tuoksut ovat edullisia verrattuna moneen muuhun selektiivisen brändin tuoksuihin.

   Poista
 12. Upea pullo ja pakko on kyllä mennä tuoksuttelemaan tätä. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on musta mieletön ja tuoksu mielenkiintoinen, vähän sellainen, että tästä joko tykkää tai sitten ei. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives