Sensai The Silk EdP


En tiedä moniko teistä vielä muistaa reilun vuoden takaisen postauksen Sensain The Silk EdT -tuoksusta? Sensaihan teki siitä jännästi, että kun brändin tuoksut tulivat viime elokuussa markkinoille, he julkaisivat tuoksuistaan niin EdT- ja EdP -versiot. Minusta tämä oli mielenkiintoisella tavalla ajateltu ja kiinnitti jo tuolloin huomioni. Tuotteiden samanaikainen julkaisu ei  varmastikaan syönyt toistensa myyntiä, sillä kyse on todella erilaisista tuoksuista, vaikka molemmissa minulle tuoksuu se tietty Sensain puhtaus, tuoksunuotitkin ovat samoja. Tuoksuja on helppo myös kerrostaa, aamulla voi suihkauttaa iholleen EdT:a ja iltamenoihin lähtiessä lisätä päälle suihkauksen EdP:a. Minulle The Silk EdT on selkeä päivätuoksu, kun EdP on taas iltatuoksu, tosin pehmeytensä vuoksi se menee myös talvisin päivätuoksuna. 

Kun keräilin viime keväänä talvituoksujani varastoon, pyörittelin kädessäni The Silk Edp:a*, laittaisinko tuotteen kaappiin kesäksi vai jättäisinkö? Päätin lopulta jättää, se päätös kannatti, sillä tuoksusta tuli kesän sadepäivien suosikkituoksu. Siinä on sellaista lämpöä, joka lämmitti hieman koleina kesäpäivinä kuin mummon kutomat villasukat jalkoja. Mikäs sen parempaa kuin jatkaa tämän käyttöä, kun syysillat pimenevät ja aamulla katuja kävellessä hengityksestä muodostuu höyrypilvi.


Naisellisen ja silkkisen pehmeän The Silk EdP:n alkutuoksussa hurmaavat makea päärynä, kirpeä punapippuri, ylellinen orvokki ja raikas bergamotti. Sydäntuoksussa pionia, pehmeyden tuovaa ambraa, kieloa ja itämaisen vivahteen tuovaa orkideaa. Pohjalla myskiä ja tuoksuun makeutta tuovaa tonkapapua. 

Omaan nenääni tuoksuvat ehdottomasti eniten orvokki, bergamotti, orkidea, ambra ja lopun tonkapapu. Tämä on hämmentävää, koska EdT suli nenässäni enemmän yhdeksi kokonaisuudeksi. Tuoksu on herkkä, mutta samalla runsas. Se on kokonaisvaltainen ja tasapainoinen, siinä on kaikkea sopivasti, eikä mitään liikaa. Pieni itämainen vivahde tuo siihen mystisyyttä. Tuoksun kesto iholla on hyvä, itselläni yli kahdeksan tuntia. 

Pullo muistuttaa silkkikotiloa, ainoastaan pihkaisen sävyinen värineste erottaa sen läpikuultavasta pikkusiskostaan EdT:sta ulkomuodoltaan. 


Onko Sensain tuoksut tuttuja?

Suositushinta:
Sensai The Silk Edp 50ml, 131€

*)Tuoksu Pr-näyte. 1. Onpa kauniisti kuvailtu sekä kuvattu tuoksu. Sensain tuoksut, ei ole vielä tuttuja. Mutta tätä kohtaan kyllä heräsi mielenkiinto.Herkkä ja samalla runsas tuoksu kuulostaa hyvältä. Ihanaa keskiviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S. :) Ei ole muuten herkkä ja runsas helppo yhdistelmä, mut tää on just sellainen. ❤️

   Poista
 2. Näistä Eau de Toilette on ehdoton suosikkini. Tämä on juuri sellainen lämpöä antava ihanuus ja Toilette taasen raikkaampi tuulahdus. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin eka varma et EdT olis näistä mun suosikki, mutta taisin muuttaa kelkkani tänä kesänä! 😁 Tässä on jotain speciaalia, mutta tykkään paljon myös EdT:sta.

   Poista
 3. Tämä Edp on ihana! Niin ihana. Harmi vaan että on myös melko hintava. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Oli muuten varmaan kuukausi sitten kanttistarjouksena Sokoksella, tais maksaa pari euroa yli satasen, katselin silloin, et aika hyvä tarjous. 😉

   Poista
 4. En ole vieläkään näitä saanut tuoksuteltua, koskaan siinä hajuvesihyllyjen lähellä ollessa ei tule mieleen mitkä kaikki tuoksut ovat vaikuttaneet esittelyissä mielenkiintoisilta o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulle ainakin tulee siinä jonkin asteinen sekoaminen ja sokaisu. Useasti huomaan haistelliini monia muita tuoksuja, mutta en sitä mikä oli alunperin mielessä. 😂

   Poista
  2. Mulle tulee muuten sama efekti :D En enää tuoksuhyllyllä muista, mitä pitikään tuoksuttaa :'D

   Poista
  3. Se on tehtävä viiden tuoksun muistilista, enempää ei edes kannata yrittää haistella kerralla. :D

   Poista
 5. Sensain tuoksut on <3 <3 Ja tuo keskimmäinen kuva on kaunis!

  VastaaPoista
 6. Upeat kuvat, taas:) Minä kyllä tykkään noista molemmista! Pitääkin muistaa alkaa käyttää niitä, sillä ovat mulla olleet koko kesän esillä, mutta jotenkin miellän ne talvisemmiksi tuoksuiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.


   EdP on musta selvästi talvisempi, mutta EdT kesäisempi. :)

   Poista
 7. Hmm... Saan kyllä kiinni ajatuksesta, mutta tuolla lukee: "Minulle The Silk EdT on selkeä päivätuoksu, kun EdT on taas iltatuoksu..." Eli tuplasti EdT :)
  Itseäni harmittaa taas ja edelleen, etten tarttunut Sokoksen joulukalenteritarjoukseen, jossa yhtenä päivänä tuoksut olivat -50 % ja mukana oli myös Sensai, huoh. Ensi joulua odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, välillä tulee noita lapsuksia, korjattu on, josko olisi vähän selkeämpää nyt. :D Tuohan oli ihan olennainen asia.

   Huh, oletpa bongannut loistavan alen. :o Tuollainen on jäänyt itseltäkin välistä!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives