Kesäsuosikit

*) Sisältää mainoslinkkejä. Skincity Skincare PR-näyte, muut tuotteet omia.

Joko olet selvinnyt helteistä? Itsehän olen nauttinut siitä, että asunto alkaa vihdoin viilenemään (tämä kestää monta päivää) ja yöt voi taas viettää normaalisti peiton alla. Unenlaatukin on jotain ihan eriä kuin vielä muutama päivä sitten. Toivotaan, ettei nyt sentään lopun kesää sada.

Tiedättehän tunteen, kun aina ennen lomaa tuntuu olevan tavallista enemmän kiire? Minulla on vielä tämä ja ensi viikko töitä kodin ulkopuolisessa työssä, jonka jälkeen alkaa odotettu neljän viikon kesäloma. Tuleva viikonloppu ja ensi viikko onkin kiireisiä ja minulla on työpäiviä aika paljon sumpussa ennen lomaa. Joten älkää ihmetelkö, jos tällä ja ensi viikolla postauksia ei tule säntillisesti ti, to ja su. Postailen aina jossain välissä, kun minulla on paremmin aikaa. Viikolla 29 palataan sitten ihan normaaliin rytmiin. Loman kunniaksi saattaa silloin olla arvontaakin tarjolla, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Nyt kun yksi kunnon hellejakso on jo takana, ajattelin, että voisi olla hyvä aika jakaa tämän kesän suosikkituotteitani. Suurin osa on ihonhoitoa, mutta joukkoon mahtuu yksi meikkituotekin, johon olen täysin koukussa. Se onkin ehkä paras ostokseni hetkeen.


*SKINCITY SKINCARE INTENSE TREATMENT PADS 28€ – Kun puhutaan happokuorinnoista, niin omia lemppareitani ovat kuorintalaput. Ne ovat helppoja lisätä iltarutiiniin. Puhdistuksen jälkeen pyyhkii lapulla kasvot ja sen jälkeen lisää päälle lopuksi muut hoitotuotteet. Kuorintalaput ovat lisäksi hellävaraisia, en ole käyttänyt vielä yksiäkään, jotka olisivat ärsyttäneet ihoani. Päinvastoin, ne kirkastavat ja pehmentävät, sekä puhdistavat mahdollisia epäpuhtauksia. Muuten vinkkini on käyttää näitä yöksi kämmenselille, se on yksi paikka, mitä unohdamme usein hoitaa, mutta myös paikka, josta ikä näkyy parhaiten. Samalla lapulla millä pyyhkii kasvot voi lopuksi yöksi pyyhkiä kämmenselät ja lisätä vielä jonkin hoitavan käsivoiteen päälle. Tällöin lapusta saa ihan kaiken hyödyn irti. Skincity Skincaren Intense Treatment -laput sisältävät 2% kapseloitua salisyylihappoa, joka kuorii ihoa ja avaa tukkeutumia. Sinkki PCA taas vähentää punoitusta ja ihoärsytystä. Laput eivät kuivata, koska ne sisältävät esim. glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa. Sen sijaan nämä sisältävät piparminttuöljyä (ihon ärsyttäjä), jonka olisi voinut mielestäni jättää pois. Tämän vuoksi suosittelen kokeilemaan lappua ensin esim. käsivarteen mahdollisten ihoärsytysten varalta. Tuoksu on näissä piparmintusta huolimatta minusta melko sitruksinen tai sitten helle on tehnyt nenälleni tepposet. Laput ovat todella pehmeää materiaalia, joten ne eivät raavi kasvoja. Yhdessä purkissa on 50 lappua ja itselläni purkki tulee kestämään monta kuukautta, sillä käytän lappuja vain 1-2 kertaan viikossa, vaikka niitä voisi käyttää päivittäin. Koen kuitenkin jokapäiväisen käytön liiallisena ihonhoitona, vaikka kyse olisi kuinka hellävaraisesta kuorinnasta. 

*HOURGLASS AMBIENT LIGHTING PALETTE 63€ – Olin haaveillut tästä paletista pitkään, jotenkin vaan tiesin, että se olisi ihan "mun juttu". Talvella vihdoin tein unelmistani totta ja tilasin paletin. Olin oikeassa, sillä paletti on ollut siitä lähtien käytössä lähes joka päivä. Olen jopa saanut siihen kulumisen merkkejä aikaiseksi. Talvella käytin lähinnä paletin vaaleintä sävyä kulmaluille, otsaan, nenänvarteen ja leukaan tuomaan valoa. Tykkään laittaa sitä toisinaan myös silmien alle, sillä se ei ole omalla ihollani yhtään liian hohtava vaan tuo valoa, jos katse näyttää väsyneeltä. Tämä ei ole mikään sellainen "in your face" -higlighterpaletti. Jos esim. tykkäät Kevin Aucoinin Candlelight-highlighterista, pidät myös tästä. Tämä on iholla sellainen, että se on siellä, kuitenkaan olematta. Kun valo osuu tietyistä kulmista kasvoille, se näyttää kauniin hohteensa, mikä tuo iholle juuri oikeanlaista hehkua, jota rakastan. Nyt kesän tullen olen ottanut paletin tummimman sävyn tehokäyttöön, laittelen sitä usein samoihin kohtiin mihin aurinkopuuteriakin, joskus sekoitan kahta vaaleinta sävyä ja sudin niillä melkein koko kasvot tai pistän niitä luomille melko huolimattomasti. Tällä paletilla ei vaan voi mennä pieleen. 

*PAULA'S CHOICE RADIANCE RENEWAL MASK 10-39€ – Kesäaikaan tykkään naamioista, jotka tekevät muutakin kuin vain kosteuttavat ihoa. Radiance Renewal Mask tekee ihosta heleän ja parantaa sävyä. Se supistaa ihohuokosia, mikä on kuumalla ominaisuus, jota haluan ihonhoitotuotteiltani. C-vitamiini tasoittaa ihon sävyäYönaamiossa on ihastuttavan kevyt geelimäinen ja raikas koostumus, mikä tuntuu kuuman päivän jälkeen miellyttävältä kasvoilla. 


*SENSAI TOTAL LIP TREATMENT 85€ – Kesällä huulten iho on koetuksella ja silloin luotan kahteen luottotuotteeseeni – Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiin ja Sensain Total Lip Treatmentiin. Huulivoide on yksi brändin kulttituotteista. Se on pakattu pumppupulloon, joka sisältää tuotetta peräti 15 ml:ä. Pullo on seerumipullon kokoinen, joten mikään käsilaukkukoko se ei ole. Koostumus on pehmeää – liukuu helposti huulilla ja antaa pitkäkestoista kosteutta. Tuntu on miellyttävä ja huulet tuntuvatkin pehmeiltä pitkään. Total Lip Treatment on väritöntä ja se jättää aavistuksen kiiltävän pinnan. Pehmeän koostumuksen vuoksi tuote sopii loistavasti huulipunan pohjustajaksi. Varsinkin kun huulet ovat kuivemmat, niin Total Lip Treatment on loistotuote mattapunien alle pehmentämään huulia ja saaden siten huulipunan näyttämään paremmalta. Voide on tuoksuton ja mauton. 

*DERMAFLASH 97€ – Viimeinen, mutta ei suinkaan vähäisin koukutukseni on Dermaflashin ultraäänipuhdistaja. Kirjoittelin teille laitteesta enemmän täällä. Kannattaa lukea postaus, jos kiinnostuit. Laite on tällä hetkellä 15%:n alennuksessa ja maksaa CurrentBodylla 97 euroa. Mitä enemmän olen laitetta käyttänyt, sen enemmän varmuutta olen saanut siihen, että tämä ihonhoitolaite kuuluu elämääni. En käytä sitä edelleenkään kuin kerran viikossa ja välillä tuntuu, ettei tiukoista ihohuokosistani paljoakaan irtoa, jotain kuitenkin tapahtuu. Koska en vaan muista, milloin ihoni olisi viimeksi ollut näin kokonaisvaltaisen sileä ja pehmeä. Laite puhdistaa ihon ihan eri tavalla kuin perinteiset kuorinnat. Se tekee sen silti todella hellävaraisesti. En muuten ikinä tee kuorintaa tällä ja kuorintalapuilla samana iltana vaan pyrin siihen, että niiden käytössä olisi ainakin kahden päivän väli. Aina, jos sinulla on käytössä useampi tehokas tuote/laite, niitä kannattaa käyttää maltilla ja miettiä, mitä tekee ja milloin. Liikakäytöstä on vain haittaa iholle.  


Mikä on ollut sinun kesän suosikkituote?



  1. Ah ja voih tuota Hourglassin palettia, ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan ylellisiä suosikkeja :) tuo Hourglass houkuttelee kovasti mutta hinta on kova. Etenkin kun pelkään liikaa hohtoa, pitäisi siis saada testata ensin ;) kun mä saisin yhden kuorivan nesteen käytettyä pois, ottaisin jemmassa olevia lappuja käyttöön. Ne on kyllä käteviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kytätä niitä -20% meikeistä tai muuten aleja ja ostaa sitten. Skincitylla on melko useinkin toi jopa koko valikoimasta, olisko pari kertaa vuodesta. Ja toi jos joku ei ole liian hohtava, lupaan. :)

      Poista
  3. Jälleen oli sellaisia tuotteita, mitkä kaikki ovat itselleni uusia. Aika reippaasti tilasit PC-paletin, ellet ole testannut sitä aiemmin - on tosi hintava!
    Hoitovedet on yksi ehdoton suosikkini ylipäätänsä ja myös kesäaikaan; niitä on parikin erilaista käytössä. Iho on niin hyvässä kunnossa että olen laittanut jopa illalla pelkästään sitä 2-3 taputtelukerrosta enkä muuta. Ei ole oikeaoppista, tiedän, mutta iho on niin hyvässä kunnossa nyt että tämä on riittänyt!
    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nähnyt sen kuitenkin käytössä tubettajilla, niin oon nähnyt millaista jälkeä se tekee, niin siksi ei pelottanut ostaa. Tiesin, että se on ihan mun juttu. :)

      Mukavaa viikonloppua Maarit. <3

      Poista
  4. Aurinkotuotteet ovat olleet täällä kovassa käytössä. Olen myös ihastunut Skincityn Clear pore resurfacer iholle jätettävästä kuorinta-aineesta.
    Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kesä on kyllä antanut aiheen lutrailla aurinkovoiteilla oikein huolella. :) Hyvä niin.

      Ihanaa viikonloppua Outi ja kivaa lomaan jatkoa!

      Poista
  5. Kiitos tuosta vinkistä käyttää kuorintalappuja myös käsiin, miten en ole itse moista hoksannut?! Mulla on itseasiassa nuo samat Skincityn laput korkkausta odottamassa, tartunkin niihin heti tänään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siis paras kikka ikinä, tuleepa käytettyä lappu ihan vimpan päälle ja jotenkin siinä samassa on tosi helppo pyyhkäistä ne kämmenselät ja saa samalla niillekin tehohoidon. :)

      Poista
  6. Oi tuo paletti. <3 Nyt on menty Lumenen lähde hoitovedellä, St.Tropez hedelmän tuoksuisella itseruskettava seerumilla ja Payot sy-voiteella mm. Biothermin kroppaöljy ollut käytössä ja kesän suosikkituoksu tullut L'Occitanelta. Suihkugeelinä The Body Shopin kurkku. Vaikka mitä suosikkeja alkaa löytymään. Pian alan testamaan erästä sarjaa Sensailta, en malta odottaa, fiilis, että tulee kaikkien aikojen suosikki. <3

    Pus Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! <3 Mä en malta odottaa, että testaat sen Sensain, innokkaani odotan, mitä tykkään. :)

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  7. Hei Jonna, tilasin Paulan yönaamion ja voi miten siitä tykkään! Epäilin geelimäistä koostumusta mutta kun voiteen levittää kasvoille, se muuttuu ihanan täyteläiseksi ja pehmeäksi ❤️ Olen käyttänyt sitä nyt kolmena yönä ja en voi kuin ihmetellä mitä taikoja se tekee kasvoille! Yst Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että olet pitänyt! On jotenkin ihana fiilis lukea, kun joku on löytänyt omien suositusten kautta kivan tuotteen. Tosiaan naamion C-vitamiini saa ihanaa heleyttä iholle. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives