Bareminerals Exfoliating Treatment Cleanser


Nyt kun päästiin vauhtiin kasvojen puhdistuksessa, jatketaan hieman erilaisella tuotteella.

Jauhemaisessa muodossa oleva puhdistaja oli jotain niin mielenkiintoista, että päätin testata sitä. Baremineralsin Exfoliating Treatment Cleanser on harvoja koskaan käyttämiäni jauhemaisessa muodossa olevia puhdistustuotteita. 

Bareminerals on kosmetiikkasarja, joka perustuu 100% luonnollisiin mineraaleihin. Mineraalipohjaiset tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai muita kemiallisia ainesosia, jotka saattaisivat ärsyttää herkkää tai tukkia epäpuhdasta ihoa. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.


Exfoliating Treatment Cleanser on 3 in 1 -tuote puhdistus/kuorinta/naamio jauhemaisessa muodossa. Tuote aktivoituu veden kanssa. Joten tämä on oivallinen puhdistaja paljon matkustavalle, sillä tämän voi ottaa mukaan lentokoneeseen.

Tuote lupaa kuoria, puhdistaa ja uudistaa ihoa tehden siitä pehmeämmän, sileämmän ja kirkkaamman. Tuote sisältää mm. kaoliinia, vihreää teetä, E-vitamiinia ja aloe veraa.


Käyttö on helppoa. Ensin kostutetaan kasvot ja kädet vedellä. Annostellaan pullosta pieni määrä jauhetta kostealle kädelle ja aktivoidaan tuote hankaamalla käsiä yhteen, jonka jälkeen tuote pyöritellään kasvoille. Lopuksi huuhdellaan huolellisesti. Käytetään aamuin ja illoin. 

Tuote on jauhemaisessa muodossa täysin hajuton, mutta aktivoituessaan veden kanssa tuoksu muuttuu omaan nenääni savimaiseksi. Annostelun kanssa ei kannata kitsastella tai tulos voi olla pliisu. 

Kasvoille laitettaessa ei vaahtomaista pehmeyttä, ei geelimäistä liukkautta, ei kuorintamaista karheutta, eikä mitään muutakaan tunnetta. Hämmentävä kokemus. Silti ohut massa liukuu hyvin iholla ja kevyt meikki irtoaa tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen iho on kirkas ja pehmoinen. Koska lopputulos oli hyvä, suosittelen tätä puhdistusta sellaisille, jotka haluavat puhdistustuotteeltaan monikäyttöisyyttä ja luonnonmukaisuutta. Sopii hyvin myös herkkäihoisille ja aknesta kärsiville hellävaraisuutensa vuoksi. 

Hinta n. 33 euroa.

Onko tämä tuote jollekin entuudestaan tuttu?

Baremineralsin ihonhoitotuotteita voi ostaa mm. Sokoksista.

Tuote saatu blogin kautta.
 1. Ei pöllömpi idea, saattaa joskus jopa päästä kokeiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei! Purkki kannattaa muistaa aina sulkea, että kosteutta ei pääse sisään. :)

   Poista
 2. Onnistuit herättämään kiinnostukseni. Tätä on pakko kokeilla. Vaikuttaa myös riittoisalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On riittoisaa, mutta kannattaa ripotella heti reilusti ainakin puoli teelusikallista jauhetta kädelle, että riittää koko kasvoille.

   Poista
 3. Tykkäsin Dermalogican Daily Microfoliantista, joten tämäkin taitaa sen takia päästä kokeilulistalleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DDM on ihan huippu. Tämä on hieman erilainen, ei niin kuoriva mielestäni. Kannattaa ehdottomasti testata, jos on tämän tyyppisistä puhdistustuotteista kiinnostunut.

   Poista
 4. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Putsareita on nyt kaapissa vinot pinot, mutta kun ne vähän vähenevät, tämä voisi olla varteenotettava testattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin jauhemaisiin putsareihin harvemmin törmää.

   Poista
 5. Dermalogican Daily Microfoliant on tuttu, mutta tästä ei ole itselläni mitään kokemusta. Kuulostaa kuitenkin kokeilemisen arvoiselta tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi erilaista kuin DDM, mutta kannattaa kokeilla. :)

   Poista
 6. Eipä ole tuttu ennestään, voisi joskus ostaakin kokeiluun kunhan saa noita muita purnukoita vähemmäkis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purnokoiden tyhjennys tuntuu olevan melkoinen ikuisuusprojekti monelle. ;) (ainakin itselle)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives